- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Dell notebook topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nincs lógikus válasz, ez ÜZLET!
De, nem ez az első eset a történelemben! Akár lásd, Pentax mizéria! Abból is, először kiszedték az egyébb hozadékot, amit a fotó részlegen kívül adtak mellé. Most Ricoh tulajdon, és hogy változott valami? Jön egy új váz, horror áron, de van benne fejlesztés azért. Mondjuk, ez a váz se érint engemet, anyagilag, nem belépő szintű az ára sem...
Viszont, az Oly-t kínai vette meg, ezt NE felejtsük! Az egyik lehetséges oka, hogy fedezzék a liszenc nélküli lopásaikat példul.
Vagy, hogy pont hozzá juthassanak ilyenekhez.
Nem oly régen kezdtek el ismeretlen gyártók megjelenni az obi piacon, mint Meike, 7artisans, és társaik. Egy tapasztalatom van, 7Artisans 60mm makró. Speckó kialakítású obi, szerintem hátrányosan. Szűrőzni esélytelen például. Teszteket elnézve, szerintem hiányzik 1-2 bevonat típus ezekből az obikból. Persze, találgatok csak. De bátrak, és olyanokat is kihoznak, amilyeneket a Japók nem! 0,95-s fényerős cuccokat nem sűrűn látok CaNikon oldalon se, igaz, manuál, de akkor is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De, nem ez az első eset a történelemben! Akár lásd, Pentax mizéria! Abból is, először kiszedték az egyébb hozadékot, amit a fotó részlegen kívül adtak mellé. Most Ricoh tulajdon, és hogy változott valami? Jön egy új váz, horror áron, de van benne fejlesztés azért. Mondjuk, ez a váz se érint engemet, anyagilag, nem belépő szintű az ára sem...
Vagy, hogy pont hozzá juthassanak ilyenekhez.
Nem oly régen kezdtek el ismeretlen gyártók megjelenni az obi piacon, mint Meike, 7artisans, és társaik. Egy tapasztalatom van, 7Artisans 60mm makró. Speckó kialakítású obi, szerintem hátrányosan. Szűrőzni esélytelen például. Teszteket elnézve, szerintem hiányzik 1-2 bevonat típus ezekből az obikból. Persze, találgatok csak. De bátrak, és olyanokat is kihoznak, amilyeneket a Japók nem! 0,95-s fényerős cuccokat nem sűrűn látok CaNikon oldalon se, igaz, manuál, de akkor is!