Hirdetés
- Nyomtató topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nincs lógikus válasz, ez ÜZLET!
De, nem ez az első eset a történelemben! Akár lásd, Pentax mizéria! Abból is, először kiszedték az egyébb hozadékot, amit a fotó részlegen kívül adtak mellé. Most Ricoh tulajdon, és hogy változott valami? Jön egy új váz, horror áron, de van benne fejlesztés azért. Mondjuk, ez a váz se érint engemet, anyagilag, nem belépő szintű az ára sem...
Viszont, az Oly-t kínai vette meg, ezt NE felejtsük! Az egyik lehetséges oka, hogy fedezzék a liszenc nélküli lopásaikat példul.
Vagy, hogy pont hozzá juthassanak ilyenekhez.
Nem oly régen kezdtek el ismeretlen gyártók megjelenni az obi piacon, mint Meike, 7artisans, és társaik. Egy tapasztalatom van, 7Artisans 60mm makró. Speckó kialakítású obi, szerintem hátrányosan. Szűrőzni esélytelen például. Teszteket elnézve, szerintem hiányzik 1-2 bevonat típus ezekből az obikból. Persze, találgatok csak. De bátrak, és olyanokat is kihoznak, amilyeneket a Japók nem! 0,95-s fényerős cuccokat nem sűrűn látok CaNikon oldalon se, igaz, manuál, de akkor is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De, nem ez az első eset a történelemben! Akár lásd, Pentax mizéria! Abból is, először kiszedték az egyébb hozadékot, amit a fotó részlegen kívül adtak mellé. Most Ricoh tulajdon, és hogy változott valami? Jön egy új váz, horror áron, de van benne fejlesztés azért. Mondjuk, ez a váz se érint engemet, anyagilag, nem belépő szintű az ára sem...
Vagy, hogy pont hozzá juthassanak ilyenekhez.
Nem oly régen kezdtek el ismeretlen gyártók megjelenni az obi piacon, mint Meike, 7artisans, és társaik. Egy tapasztalatom van, 7Artisans 60mm makró. Speckó kialakítású obi, szerintem hátrányosan. Szűrőzni esélytelen például. Teszteket elnézve, szerintem hiányzik 1-2 bevonat típus ezekből az obikból. Persze, találgatok csak. De bátrak, és olyanokat is kihoznak, amilyeneket a Japók nem! 0,95-s fényerős cuccokat nem sűrűn látok CaNikon oldalon se, igaz, manuál, de akkor is!