Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
Hi!King
üzenetére
Ez egy egyetemi projekt, aminek a max elkölthető keretrésze 100 000 HUF. És mivel magyar állami, egyetemi dolog, ezért csak a központi közbeszerzős rendszeren keresztül mehet a dolog...Lehet ezzel kellett volna kezdni
Így sajnos azért is lőttem be 100 ezer alá bőven a keretet, mert tavaly is beakartunk valamit szereztetni és majdnem 20 ezerrel több lett mint a boltok átlag ára amit én néztem...
Azért írtam a 7.5 mm-es halszemet, mert néha a 14 mm-t szűknek érzem, csak talán a 12 mm kevésbé torzít? A 25 mm-est meg azért írtam, mert néha nem érzem a kitobit elég élesnek és akkor jól jöhetne a 17-től szűkebb obi.
_q: Bocsi rosszul írtam. A pana 42,5 mm-re gondoltam, csak az kereten felül van.
hibavissza: szinte biztos vagyok benne, hogy a beszerzési osztály nem 98 000 Ft-ért szerezné be, hanem bőven 100 felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Revolut
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így sajnos azért is lőttem be 100 ezer alá bőven a keretet, mert tavaly is beakartunk valamit szereztetni és majdnem 20 ezerrel több lett mint a boltok átlag ára amit én néztem...