Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FEDman

addikt

válasz .mf #72068 üzenetére

Ja hát tényleg semmi sértő és lenéző nincs abban, hogy ha egy kezdő lelkesedését (és most szó szerint idézlek) szimplán "önsz*patásnak" minősíted. :U

Mindezt úgy, hogy ezt az általad lenézendő cselekedetet jobb helyeken tanulási folyamatnak is szokták ám nevezni. Mert hát igen, ha valaki full manuálisan kezel mindent az önmagában hordozza a hiba lehetőségét, no de nála pont ez a lényeg, ő így akar tanulni. És hozzáteszem nagyon is jól teszi, mert egész más ezt így élőben megélni, megtapasztalni, mint utólag egy sötét szobában a gép előtt visszabogarászni az EXIF adatokat, hogy hol mit dobott a gép, mikor már lehet nem is emlékszik pár 100 expoval korábban pontosan milyen körülmények is voltak adott helyszínen. Szóval nem csak lekezelő voltál, de full butaság is volt amit mondtál neki.

Ami meg téged illet, jól érzed, hogy veled keményebb vagyok. De hogy értsd ennek a hátterét, egy lelkes kezdővel olyan modorban beszélni, ahogy azt néha te teszed az szerintem nem szép. Ilyet szerintem tőlen nem nagyon láthattál, nem véletlenül, mindenki kezdte valahol.
    Te vagy viszont ennek az ellenpéldája. Szinte mindig magas lóról kommentelsz, mint aki mindig tudja a tutit. Na pont az ilyen megmondó emberekkel szoktam én is keményebb lenni mondván, ha tényleg akkora tudás birtokában vagy, mint ahogy azt kifelé mutatod, akkor ez nálad bele kell hogy férjen. No meg ha a Golgotához hasonló kicsikkel ilyen keményen tudsz beszélni, akkor szerintem ez a minimum amit ezek után neked is el kéne viselned.

Új hozzászólás Aktív témák