Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
Sziasztok! Egy Oly E-PL6-ot használok kb fél éve. A dupla kittel vettem és mostanában vásároltam hozzá egy 45mm-es 1.8-as objektívet. Mostanra értem oda a tanulásban, hogy manuálisan már elfogadható képeket tudok készíteni és gondolkozok a készlet bővítésén. Mivel a legtöbb fotót beltéren lövöm, rossz megvilágítás mellett, mozgó gyerekekről, vagy társaságról, nincs igazán könnyű dolgom ( a vakut igyekszem kerülni). Szeretnék egy fényerős, jó minőségű, nagylátószögű objektívet beszerezni, de nem akarom a teljes kit árát rákölteni. Arra gondoltam, hogy lehet érdemes lenne beszereznem egy konvertert és más szabványú obikat kipróbálni. Mindenképpen kellene az AF, mert amire én használom a manuális fókusz nagyon macerás. Elég minmális ismereteim vannak adapter témában. Van valami best buy/ajánlott cucc?
Keresek továbbá egy olyan vakut, amivel kiválthatnám a gyári mini vakut és aplafonra tudnék villantani vele. Nem kell nagyon profi, de érezhető előrelépést várok a kitben találhatóhoz képest. Jó lenne, ha kompakt darab lenne és mindenféle trükk nélkül rámenne a gyári sarura. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest