- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- VR topik
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
Sziasztok! Egy Oly E-PL6-ot használok kb fél éve. A dupla kittel vettem és mostanában vásároltam hozzá egy 45mm-es 1.8-as objektívet. Mostanra értem oda a tanulásban, hogy manuálisan már elfogadható képeket tudok készíteni és gondolkozok a készlet bővítésén. Mivel a legtöbb fotót beltéren lövöm, rossz megvilágítás mellett, mozgó gyerekekről, vagy társaságról, nincs igazán könnyű dolgom ( a vakut igyekszem kerülni). Szeretnék egy fényerős, jó minőségű, nagylátószögű objektívet beszerezni, de nem akarom a teljes kit árát rákölteni. Arra gondoltam, hogy lehet érdemes lenne beszereznem egy konvertert és más szabványú obikat kipróbálni. Mindenképpen kellene az AF, mert amire én használom a manuális fókusz nagyon macerás. Elég minmális ismereteim vannak adapter témában. Van valami best buy/ajánlott cucc?
Keresek továbbá egy olyan vakut, amivel kiválthatnám a gyári mini vakut és aplafonra tudnék villantani vele. Nem kell nagyon profi, de érezhető előrelépést várok a kitben találhatóhoz képest. Jó lenne, ha kompakt darab lenne és mindenféle trükk nélkül rámenne a gyári sarura. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest