Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
Sziasztok! Egy Oly E-PL6-ot használok kb fél éve. A dupla kittel vettem és mostanában vásároltam hozzá egy 45mm-es 1.8-as objektívet. Mostanra értem oda a tanulásban, hogy manuálisan már elfogadható képeket tudok készíteni és gondolkozok a készlet bővítésén. Mivel a legtöbb fotót beltéren lövöm, rossz megvilágítás mellett, mozgó gyerekekről, vagy társaságról, nincs igazán könnyű dolgom ( a vakut igyekszem kerülni). Szeretnék egy fényerős, jó minőségű, nagylátószögű objektívet beszerezni, de nem akarom a teljes kit árát rákölteni. Arra gondoltam, hogy lehet érdemes lenne beszereznem egy konvertert és más szabványú obikat kipróbálni. Mindenképpen kellene az AF, mert amire én használom a manuális fókusz nagyon macerás. Elég minmális ismereteim vannak adapter témában. Van valami best buy/ajánlott cucc?
Keresek továbbá egy olyan vakut, amivel kiválthatnám a gyári mini vakut és aplafonra tudnék villantani vele. Nem kell nagyon profi, de érezhető előrelépést várok a kitben találhatóhoz képest. Jó lenne, ha kompakt darab lenne és mindenféle trükk nélkül rámenne a gyári sarura. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest