Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok, másik fórumon már érdeklődtem, de gondoltam nem veszítek vele, ha itt is megteszem! Igazából egy MILC gép vásárlása előtt állok és a végleges döntés meghozatalában kérném a segítségeteket. Összesen három típusra korlátoztam le a lehetséges befutókat, azonban ezek között nem nagyon tudok dönteni. A három gép: Pana GM1, Pana GF6 és Oly PL6. Most mindegyik nagyon jó akcióban megvásárolható a digitcamnál és még szeretném az akció ideje alatt megcsípni valamelyiket. Az igazság az, hogy nincs a közelünkben MM és a munkám miatt most nem tudok elutazni sem, hogy kézbe vegyem őket. (tudom, hogy ez fontos szempont). Nekem teljesen átlagos használatra kellene a gép, mindennapi használatra, családi eseményekre, illetve nyaraláshoz. Sajnos ahogy többen írtátok, a tesztek teljesen elbizonytalanítják az embert, így a személyes tapasztalatokban jobban bízom. Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest