Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok, másik fórumon már érdeklődtem, de gondoltam nem veszítek vele, ha itt is megteszem! Igazából egy MILC gép vásárlása előtt állok és a végleges döntés meghozatalában kérném a segítségeteket. Összesen három típusra korlátoztam le a lehetséges befutókat, azonban ezek között nem nagyon tudok dönteni. A három gép: Pana GM1, Pana GF6 és Oly PL6. Most mindegyik nagyon jó akcióban megvásárolható a digitcamnál és még szeretném az akció ideje alatt megcsípni valamelyiket. Az igazság az, hogy nincs a közelünkben MM és a munkám miatt most nem tudok elutazni sem, hogy kézbe vegyem őket. (tudom, hogy ez fontos szempont). Nekem teljesen átlagos használatra kellene a gép, mindennapi használatra, családi eseményekre, illetve nyaraláshoz. Sajnos ahogy többen írtátok, a tesztek teljesen elbizonytalanítják az embert, így a személyes tapasztalatokban jobban bízom. Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest