Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vállalva, hogy megkapom a rasszizmus vádját: nekem inkább úgy tűnik, hogy a japánok (keleti népek igazából) nagyon erősek meglévő dolgok végtelen optimalizálásában, ám baromi gyengék teljesen új dolgok kitalálásában. már ami a technikának a nem technikai részét illeti. nem véletlen, hogy mind a teljes elektronikában, mind nagyjából az autóiparban lenyomtak mindenkit. nagyon-nagyon jó mérnökök. és csapnivaló marketingesek/kreatívok/stb. csak háromszor voltam távol-keleten, de ott sem tapasztaltam mást, valahol következik a társadalmi berendezkedésükből is, minden a hagyomány, a hierarchia, a tények elfogadása, a végtelen alázat és kimeríthetetlen munka"morál" (inkább kényszer).
eközben az új dolgokat inkább amerikai cégek szokták újabban feltalálni, csak hát ebben az iparágban nem sok maradt belőlük. hátha az apple egyszer csinál egy iCam csúcskompaktot...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Foxpost
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest