Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az biztos hogy nem mindegy a súly, de nem fogom azért értéken alul eladni az dslr-t hogy pár dekával könnyebb legyen a táska. A d50-em szart sem ér a 18-70-el egyetemben, ellenben a képminősége nekem megfelel, a nikon 35-öse 50k, a pana 25-öse 120k, a hobbiportrékhoz megfelelő 50 f1.8-at 35-ért vettem, ugyanez m43-ra nem tudom mennyi lenne AF-el.
Sigma Dp1-et nemrég adtam el, mert túl nagy volt másodgépnek, egyáltalán nem zsebméret, miközben kisebb bármelyik m43-asnál. Még az LX5, XZ-1 is túl nagy, az objektívgyűrű túlságosan kilóg, és még külön blendesapka kell. Nem szőrözésből mondom ezt, de minél nagyobb a fényképező, annál inkább otthon fog maradni. Rengeteg témát szalasztottam el emiatt az évek során, és rettentő bosszantó olyankor hogy nincs nálad a fényképező.
Ezért is akarok valami zsebkompaktot, de még egy nokia N8-on is elgondolkodtam, csak az meg cseszett drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest