Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BrightF

újonc

válasz #04230330 #44868 üzenetére

Köszönöm a válaszod. Igen ezek is szempontok. Ha XZ-2 akkor egyértelmű itthoni vétel a 3 év garanciával. Lx7 esetén van egy olyan opcióm ha kérem hoznak egyet kintről 350 USD-ért. A dönthető kijelzőt már próbáltam és nagyon hasznosnak tartom. Viszont ha nincs dönthető kijelző, ha kényelmetlen is, de némileg lehet kompenzálni, pl lehasalni a fűbe stb. Viszont ott van az ekv. 24mm ami egy olyan paraméter amire nincs megkerülő megoldás ha már nincs hova hátrébb menni. Engem egy kissé az aggaszt, hogy mindenhol szinte azt olvasom az Oly jpg az nagyon jó, van aki azt mondja annyira, hogy 1-2 esettől eltekintve nem is érdemes a raw-al bajlódni, viszont a korábbi Pana jpegekről közel sincs ennyire jó véleménye az embereknek. Nos én ezt a különbséget nem tudom egyelőre felmérni mekkora is. Azaz csak túl van lihegve és valójában mindkettő nagyon jó a kategóriához képest, csak ha már összehasonlítunk káét gépet akkor mindig van nyertes? Vagy ez egy valóban látványos különbség? Ugyanez a kérdés a fókusszal kapcsolatban is.

Új hozzászólás Aktív témák