Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrightF
újonc
válasz
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igen ezek is szempontok. Ha XZ-2 akkor egyértelmű itthoni vétel a 3 év garanciával. Lx7 esetén van egy olyan opcióm ha kérem hoznak egyet kintről 350 USD-ért. A dönthető kijelzőt már próbáltam és nagyon hasznosnak tartom. Viszont ha nincs dönthető kijelző, ha kényelmetlen is, de némileg lehet kompenzálni, pl lehasalni a fűbe stb. Viszont ott van az ekv. 24mm ami egy olyan paraméter amire nincs megkerülő megoldás ha már nincs hova hátrébb menni. Engem egy kissé az aggaszt, hogy mindenhol szinte azt olvasom az Oly jpg az nagyon jó, van aki azt mondja annyira, hogy 1-2 esettől eltekintve nem is érdemes a raw-al bajlódni, viszont a korábbi Pana jpegekről közel sincs ennyire jó véleménye az embereknek. Nos én ezt a különbséget nem tudom egyelőre felmérni mekkora is. Azaz csak túl van lihegve és valójában mindkettő nagyon jó a kategóriához képest, csak ha már összehasonlítunk káét gépet akkor mindig van nyertes? Vagy ez egy valóban látványos különbség? Ugyanez a kérdés a fókusszal kapcsolatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Parfüm topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest