Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
schawo: ja, normál-on volt eddig, sosem piszkáltam, most átállítottam auto-ra, kíváncsi vagyok...
na, a legdurvábbakat mindig törlöm, de picit szétnéztem a képeim között, íme pár példa. a legtöbb nagyjából feldolgozatlan, max enyhén korrigált, raw-ból importált kép, szal minőséget, melléfókuszálást, idétlenkedést most nézzétek el
nem mindegyiken arc égett ki, van ahol egy kéz, nadrág, esetleg a háttér hót fehér..exif infót mindegyik tartalmaz, csak ha letöltitek, ne jobbklikkel, mert asszem akkor lőttek neki. a legtöbb f2.8-ra rekeszelve készült...
ja nagyján csutkára visszahúztam a highlights csúszkát
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nem mindegyiken arc égett ki, van ahol egy kéz, nadrág, esetleg a háttér hót fehér..exif infót mindegyik tartalmaz, csak ha letöltitek, ne jobbklikkel, mert asszem akkor lőttek neki. a legtöbb f2.8-ra rekeszelve készült...