- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
a perpill honapos csecsemovel nem sok helyre jutunk el kirandulasi szempontbol amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el ennyi az oka, a nyaralas ota nem is hasznaltam.
a rekeszeles a p mod miatt van. ha nem akarok a melysegelesseggel buveszkedni, inkabb ezen hagyom. most sem tudnek jobb turakombot a 14-150 (vagy az uj 14-140) + 20asnal.
az arukbol kiserletezek a fixsorral, ha maceras, akkor visszaterek ra. mongy mostanaban az van, hogy veszek ideiglenesen egy obit, aztan valahogy itt felejtodik, majd a kov araba mar azt is belekalkulalom igy szepen no a rendszer.
(#35647) tacto: az canon a70esem meg mindig mukodik 2003ban vettem. anyameknak odaadtam vagy ot eve, apam gondoskodott rola, hogy ne legyen tul jo allapotban, de meggyilkolni meg o sem tudta.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest