Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz aginor #103983 üzenetére

Első benyomás alapján nem láttam jónak a kezelhetőségét, a bemutató videók alapján tetszik. Van mode 1, mode 2 választó gomb, két különböző setupot tudsz beállítani, és még ez a kapcsoló is testreszabható (olyan kapcsolók is, amikre más platformon nincs lehetőség, nem is gondoltam volna). Tetszik hogy a custom beállítások egyesével a tárcsán vannak (nekem a panámon csak egy C állás van, és menüben lehet 3 közül a képernyőn választani, így tárcsán sokkal jobb).
    Nekem szimpatikus az előlapon lévő stílusválasztó tárcsa, ha ilyen lenne a vázamon tuti hogy használnám.
    A hátsó kezelőszervek ránézésre rendben vannak, az összeszerelés minőségét mindegyik bemutató kiemelte, fém az alja és a teteje is. A fogása, mivel nincs semmilyen markolat-jellegű kitüremkedés, nem lesz erős pontja, de ahogy mondták ezt inkább egyfajta hipszter-"streetfotós" gépnek (fordítás: divatcikknek) szánták, viszont ez megy most a piacon és ezzel lehet piaci részesedést szerezni.
    A pár kép amit a videókban mutattak, nekem tónusokat, színeket tekintve rendben volt, olyan szokásosan szemnek kellemes olympusos.

Új hozzászólás Aktív témák