Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Egyetértek veled - nálam a gyerek születésének a pillanata (illetve közvetlenül az azt megelőző, mikor már majdnem teljesen világra jött) volt az, mikor tényleg véglegesen tudatosult bennem, hogy most minden megváltozik, és hirtelen valamilyen félelem szerű érzés kerített a hatalmába. Viszont mikor már megszületett, az volt életem legboldogabb pillanata, annyira meghatott még sosem voltam, és a boldogság azóta is tart
Anyagi és idő szempontból nézve a ráfordításokból biztos csinálhattam volna rengeteg egyéb dolgot, de semmilyen pénzen kapható dolog nem tenne ilyen boldoggá.joamilestoné: szerintem a 800k nettó annyira nem általános még itt a topicban sem (persze van pár ember, aki ezt túl is lépi) - én pl. a technikai vonalat biztos nem hagynám el azért, hogy vezető legyek, rosszabbul is csinálnám és stresszesebb is lennék, úgy érzem többet rontana az életszínvonalamon, mint amennyit az a pénz érne, amit a mostani fizetésemen felül megkeresnék. Illetve ha valaki több gyerekkel számol hosszú távon, akkor mellettük nehezebb is megtakarítani, illetve az a néhány tízmillió is könnyebben elkophat (igaz én megpróbálok majd arra törekedni, hogy minél több mindent érjen el magának, de azért azt sem akarom, hogy full csórón nőjön fel, és egy normális cipőre is mekiben kelljen keresnie a pénzt -persze az ilyen munkák is lehetnek karakter építőek rövid távon-, vagy esetleg ha kell, akkor pár millióval be tudjunk segíteni lakásvásárlás során majd, stb).
Nekem erről a nyugdíjkötvényes hírről egyből az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy már készülnek az önkéntes pénztárak beszántásra is?
htomi85: szerinted mi lenne alkalmas nyugdíjmegtakarításra, ha mondjuk 25-40 között van az ember, és havonta rakná azt is félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Motoros topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest