- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
válasz
szőröscica #117512 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Ennél (2k eur) havi összeg váltásnál már érdemes valami csomagnak utánanézni akár a bankodnál is. Most pl az OTP-nél havi 600e-ig tudsz plusz költség nélkül váltani, az már egész közel van ehhez az összeghez. De a többi bank is kénytelen volt a Revolut miatt lépni, akadnak jó ajánlatok erre.
Ha már Revolut, én múlt hónapban befizettem a premiumra (3e/hó) itt az 1%-os fee-t elengedik korlátlanul válthatsz (ugye 350e ft-ig van náluk ingyenes váltás standard csomagnál). Szóval állandó jelentősebb összeg váltogatása esetén szerintem megéri. (egyébként nagyon jó dolgokat kapsz mellé ingyen appok - nordvpn, freeletics stb., külföldi biztosítás stb.). Szerintem nem rossz ajánlat engem megvettek.A kérdés másik felére: ha nem állampapír és nem akarsz komplexebb, utánajárósabb befektetést, mint a VWCE, akkor szerintem teljesen jó. Én hosszú távra nem sok értelmét látom az eurós állampapírnak. Nekem van benne (a portfólióm szintjén) jelentősebb pénzem, a háború indulásakor pakoltam bele, korrektül hozott, de ha lesz egy komolyabb korrekció (vagy összeomlás
) a tőzsdén áttolom ETF-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS