-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pcsabat
őstag
válasz bombibmw #36879 üzenetére
Ha húzod a procit, akkor ne hagyd auto-n a vcore-t mert akkor feltol(hatja) a lap jóval a szükséges fölé a feszt, ami ugrás szerű fogyasztás növekedést okoz. A 2500K alapfesz alatt is elmegy neked 4 ghz-n, nagyon gyanítom - így a fogyasztása is csak minimálisan fog nőni, alulfeszelve, pedig még csökkenne is.
De bővebben ebben segítenek neked a sandy topikban.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bombibmw #36904 üzenetére
4GHz-et még feszemelés nélkül vinni fogja a 2500K, ha van egy rendes táp alatta, nekem egy régebbi delta 400W-ossal simán vitte a 4,4Ghz-et . de ez procinként változik, nincs rá általános szabály, a kihozatal minőségétől is függ
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Potzee
addikt
válasz bombibmw #39229 üzenetére
Szia!
Milyen a zúgás? Elektromos zúgás vagy mechanikai? Lehetséges, hogy csak a venti?
Ha a venti kezd fáradni és nem egyenletesen forog...előfordul, hogy a táp burkolata berezonál...vagy a táp burkolata a házon...lemez a lemezen...(ezért szokták a házban a tápot kis gumibakokra tenni és így rögziteni)Az FSP 400 APN 85+ tápom stabilan és csendben dolgozik.
Elektromos zúgás, cicergés és a Yate Loon venti kerregése a szüleim gépében lévő Gigabyte SuperB 460 tápra jellemző (aminek FSP 400GLN bele van). Nem igazán tudom, hogy mitől lehet...arra gyanakszom, hogy száradnak a kondik... egyszer majd megadja magát és csendben elalszik...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bombibmw #42452 üzenetére
A későbbi crossfire miatt lehet inkább 650W-os kategóriában kéne nézelődni, de azokat a tápokat fentebb kell keresni.
Illetve Raider 750 FSP van 20 ezer körül a PCX-ben.
Seasonic tápokkal nem lehet mellényúlni.
XFX 450/550
OCZ Silencer MKIII 400/500Ezek most az ajánlott tápok, illetve épp frissült a www.jotapok.atw.hu
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
syberia
veterán
válasz bombibmw #44030 üzenetére
USA-ban vásárolt bizonyos FSP modellek esetében lehet regisztrálni a kibővített garanciához.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
pcsabat
őstag
válasz bombibmw #44261 üzenetére
onnan vedd ahol több garit adnak rá. A Seasonic S12II és M12II sorozat fasza, 80 plus bronze és egyágas felépítés. Az S az nem moduláris - és ipon csak 3 év garit ad rá - az M ugyanez csak moduláris és most iponnál 5 év garit látok rá - bár ez lehet csak tévedés, de én most inkább ezt venném a gari és a moduláris felépítés miatt, azt a plusz 2-3k-t megéri szerintem.
A szlovák boltot nem ismerem, csak azt dobta legolcsóbbnak a google.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz bombibmw #44307 üzenetére
Kérlek olvasd el a tesztet, ott lesz valamelyik oldalon, hogy miért nem két ágas. Most nincs időm kikeresni, de ha kell majd megteszem. Ha én üzemelek egy webshopot én is odaírhatom, hogy 10 ágas, tévesen. Nem hátrány. Akkor nem a legjobb ha nagy fogyasztású vga-d van ami mondjuk eszik 300W-ot. Ismételten írom mielőtt megkérdezed megint. Még a címkén is az van hogy két ágas de nem az. Egyébként írd be a keresőbe hogy két ágas vagy két ág. Már meg is kaptad volna a választ.
Úgy emlékszem már megválaszolták, de ha nem szintén kereső. Ugyanaz a bél, csak moduláris az M.
Szerk: A 6. oldal utolsó bekezdésében találod a választ rá, hogy egy ágas.
[ Szerkesztve ]
-
-
szityo83
tag
-
Adoka120
tag
válasz bombibmw #45970 üzenetére
A alaplapomon 8 pines csati kell!
A szervízbá rá kérdeztem elég neki a 4 pin? Azt mondták igen elég..
Hát ilyet.. ezt jól benéztem :/Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz bombibmw #45972 üzenetére
Akkor ha új tápot veszek amin van 8 pin javasolod hogy cseréljem át 4 pinről 8-ra?
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- PlayStation 5
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború