Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz Asbee #28438 üzenetére

Ezt írtad (#28420): "Erős egy 12V ágas seasonic belsős." (Kiemelés tőlem.)

Arra próbáltam utalni, hogy a seasonic belső (vs. CWT vagy akármi) önmagában nem sokat jelent . Az hogy Seasonic SII variánsnak tűnik, már inkább, mert az SII-ről született egy csomó cikk (dicsérik is, szidják is), ami adhat némi támpontot. Azért csak támpontot, mert a konkrét áramköri felépítés nem feltétlen ugyanaz, pl. Antec-nél (High Current Gamer?) is van SII, és ott pl. konkrétan más a ventivezérlő modul.)

XFX-szel kapcsolatban nem sok tapasztalatom van. Nemrég vettem egy 450-est, de még nincs beszerelve. Az már intő jel, hogy a papírjában megadott műszaki adatok nem igazán egyeznek azzal, ami a honlapjukon olvasható, meg ami különféle teszt site-okon írva vagyon (pl. akkor most van benne OTP vagy nincs?) Eleve kussolnak arról, hogy ez már a V2-es változat. Az pedig egész egyszerűen vicces, hogy hosszasan magyarázzák, hogy miért elengedhetetlen, hogy egy tápot 105 fokra méretezett kondenzátorral szereljenek, majd lábjegyzetben megemlítik, hogy ebben a tápban csak 85 fokosak vannak... (A papír amúgy angol nyelvű - engem nem zavar, de ha valakit igen, akkor vásárlásnál kérdezzen rá.)

Amúgy az 550-es elvileg még az eredeti, az talán jó választás, de a V2-es 450-es pillanatnyilag zsákbamacska. (Amúgy sehol nem V2-ként árulják.)

Ja, az egy ágasság sem pozitívum a szememben, bár elvileg van egy iskola, ami szerint nem veszélyes, csak sajnos az érveiket nem ismerem (bár lehet, hogy meggyőznének.)

Új hozzászólás Aktív témák