Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Wp leginkább akkor ajánlott szerintem, ha valaki nagyon alap dolgokra használja a készüléket (az "igénytelen embereknek való" kifejezést mondanám leginkább, de ez félreérthető eléggé sajnos, én konkrétan azokra gondolok, akik nem igényelnek túl sokat, nincs túl sok elvárásuk).
Nekem is van egy céges Lumia a Nexus 5 mellett és a rendszer önmagában nagyon erős kompromisszumokkal használható csak. Én próbálom folyamatosan "szeretni" vagy teljesen áttérni, pl 640xl-en el is gondolkodtam, de sajnos az én privát felhasználói szokásaimnak nem felel meg a rendszer
Talán úgy tudnám érzékeltetni a dolgot, hogy a wp úgy aránylik az androidhoz/ios-hez, mint a gyaloglás az autóval való közlekedéshez (beleértve a kényelmet, sebességet, egyszerűséget , szabadságot és logikát - szigorúan Nexus-színvonalra gondolok). És nem nagy dolgokra gondolok, már egy egyszerű keresés vagy a wp app store felépítése/használata közben is kijön sajnos a dolog..
Pedig nem vagyok android fan, nyitott vagyok bármelyik rendszerre, ami kiszolgálja az igényeimet.
Sőt, unom az androidot/nexust, ezért próbálnék kompromisszumot kötni akár más rendszerrel, de csak a saját életemet nehezíteném meg. Jó lenne ha lenne valamiféle alterntíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest