Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monci
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, új androidos telefon vásárlásához.
Fényképezésre és netezésre lenne főként használva. Árkategória: max. 45 ezer Ft.
Az előző telefon egy sony xperia m volt.Ezeket néztem, de szívesen veszek más ajánlásokat is:
Lenovo S580
Lenovo A606
Xiaomi Redmi 1S
Huawei Ascend Y625
Huawei Ascend G630
Huawei Ascend G620s
Huawei Honor HollyKöszönöm!
-
voyager4.4
senior tag
válasz
marci10115 #82298 üzenetére
Helló !
Honor 6-ot, vagy lenovo p70-et, utóbbi most akciós is edigital-nál.
-
marci10115
újonc
Sziasztok! Milyen telefont vegyek szerintetek max. 100 ezer forintból? Legyen gyors,megbízható,sokáig tudjam használni, és fussanak rajta a játékok.
-
alxza
csendes tag
Sziasztok! Biztos volt már 44x, nincs kedvem ne haragudjatok az összes hsz-t elolvasni. Ti melyik telót választanátok a Samsung Galaxy S6 és az LG G4 között? Érveket és ellenérvek írjatok legyetek szívesek. Kíváncsi vagyok melyik lesz többségben.
-
tony_snow
tag
válasz
s3nsitivity #82289 üzenetére
Csak megerősíteni tudom a hozzászólásod. Én múlthéten vettem 4C-t, hála az itteni ajánlásoknak, amit köszönök. Huawei P8 Lite és e között gondolkodtam. Mikor elindultam az edigitalba, szinte biztos voltam benne, hogy a Huawei-t fogom megvenni, de azért biztos ami biztos megnézem a Honort is. Odamentünk, megnyomkodtam mindkettőt, és valahogy jobban tetszett a Honor, élőben jobb volt mint amire számítottam. A P8 Lite meg biztos minőségibb, de valahogy nem jött be annyira élőben. A 4C-nél is teljesen rendeben van az anyaghasználat. Kimentünk, amíg barátnőm valamit elintézett addig megrendeltem neten, és 10 perc múlva visszamentünk átvenni. Azóta is minden oké vele, nagyon fasza kis telefon, gyors, pörgős, ennyit nevetve megért. Windows-ról tértem vissza, nagy fellélegzés.
Nálam az üzemidő is nagyon jó, szerintem nem nyomkodom annyira keveset, és 1,5-2 napot kibír, és még talán be sem állt teljesen az akksi. Szóval én nagyon elégedett vagyok vele, ennél nekem jobb nem kell. -
törölt tag
válasz
#99469312 #82292 üzenetére
Nehéz kérdés. Ha androidot szeretnél inkább akkor 4C-t vegyél, ha tetszik a WP is akkor 640-t. Kiválasztottad mindkét platform killer deal-jét
WP-hez annyit, hogy egyelőre nem biztos hogy mindenre találsz majd jól működő appot. Ez a Win10 térnyerésével változhat és reméljük változni is fog.
(#82291) voyager4.4: Az LG Spirit is fél lábbal a kukába lóg
-
törölt tag
Honor 4C, vagy Lumia 640?
-
w.miki
veterán
Ti melyik nagy képernyős telót vennétek?
(Telenor 2 év hűséggel, 40e alatt)
LG Spirit 24e
Samsung Core Prime 17e
Samsung Grand Prime 35e -
s3nsitivity
addikt
válasz
forzaroma #82286 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 1 év múlva már cserélni kell-e esetleg a Redmi 1S-t vagy csak 2 év múlva a Honor-t.
Neki se mindegy de főleg a pénztárcádnak se.Amilyen tempóban fejlődnek a mobil platformok olyan tempóban az appok is.. jövő ilyenkor egy facebook nem fog elmenni egy 1 giga rammal rendelkező droidos telefonon!
Mentsétek el a HSZ-t, én megmondtam!
Én egy kedves barátnőmnek, aki amúgy 20 éves szóval nem igazán van több funkcióra szüksége mint a lányodnak ma rendeltem meg a 4C-t holnap lesz nála, ha holnap nem is de a héten még tuti átugrok hozzá megnyomkodni a telefont na meg holnap este már tuti zargatni fog, hogy mit, hogy kell beállítani rajta így tudok majd egy objektív képet adni róla rövidesen de papírról meg az eddig hallottakról a 4C 60k alatt hihetetlen nagy best buy.
-
BenHans
addikt
-
bubuka80
tag
Sziasztok!
Kedves ismerősömnek kellene telefon, leszűkítve a kört maradt 3 telefon. Szerintetek melyik a jobb vétel (nagyjából azonos árban vannak).
Sony E3 (4G)
LG Leon
Huawei G620sKöszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
s3nsitivity #82277 üzenetére
Főként a keret kialakítása (és lekerekítése) miatt mondtam.
(#82276) forzaroma
Esetleg egy Redmi 2 lehet(ne) még az esélyes, azzal beférnél a keretbe.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
40k körül milyen érintőképernyős, androidos (Lollipop már jó lenne) telefont ajánlotok hölgy részére? Facebook, youtube, netezésre lenne használva, játékból max az ilyen egysejtű játékok, semmi 3D-s csicsa.
Ne legyen laggos az UI, illetve a belső tárhely legyen > mint 190MB (Jelenleg egy Samsung Y S5360 van neki).
Köszi
-
HalasKYO
aktív tag
Tanácsot szeretnék kérni.
Nővérnemnek kellene ajánlanom valami "okos" telefont, egy Nokia butafonról váltana.
Olyan kellene amivel nem tépi a haját 2 hét után, hogy lassú(Nekem ez volt a tapasztalat galaxy ace1el)
Nekem az s4 vált be, de neki jóval szűkebb a költségvetés.
Elsősorban voda telefonokat nézett. (mivel ennek van olyan akciója, hogy előfizu mellé havi 1000Ft ért kap készüléket.
Mit tudnátok ajánlani?
Ahogy olvasom ebből a VOda Smart Primeot ajánljátok.
A Vodafone Smart 4 Turbo is hasonló 4 mag 1 giga ram igaz ezen még android 4.4 van a prime on meg 5.0
Előre is köszönöm! -
forzaroma
tag
Sziasztok!
Max 50k-ig keresek a lányomnak telefont.
Mivel 18 éves ezért a lényeg az neki, hogy fehér legyen és jól nézzen ki.Én a Hongmi 1S-t ajánlottam, de az nem tetszik neki.
Ebben a kategóriában esetleg van valakinek ötlete?
Fő felhasználási terület a facebook, kamera, és esetleg néha telefonálás,sms!
Előre is köszi! -
Ájvé
veterán
válasz
Alister71 #82255 üzenetére
Ez rendben is van, de teljes adatállományt nem lehet áttenni, valamennyi marad belső memóriába. Nagyobb játékoknál meg eddig is adott volt az áthelyezés, minden telefonnal. Így is vannak appok amik egyáltalán nem értelmezhetőek, pl google play. Igen nem csak a huaweiek tudják, kitkattel csupán lekorlátozták ezt a lehetőséget, előtt majdnem minden program áthelyezhető volt, kitkattel ezt lekorlátozták csak.
82263:
Hollyt nem vennék ennyiért, inkább Redmi 1s, vagy sok más Snapdragon 400/410-es telefon van még ennyiért. -
Alister71
nagyúr
válasz
voyager4.4 #82262 üzenetére
A holly bőven jobb. 40-ért szerintem jó vétel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
voyager4.4 #82260 üzenetére
Hol láttál te Honor 4c-t 40-ért? Esetleg a Holly.
-
rsanyi18
tag
Sziasztok. Tudom nem egészen a topic témájához kapcsolódik, de az Auchanban (Kecskeméti) az összes árusított telefont meg lehet nézni, ki lehet próbálni? Konkrétan az Akai Glory O3-at szeretném megnézni mielőtt megvásárólnám
Illetve ha valakinek van tapasztala a fent említett készülékkel kapcsolatban, leírhatná. -
blakey
titán
válasz
voyager4.4 #82256 üzenetére
, remélem nem lesz vele gond, eddig nagyon jó, üzemidő meg valami szuper, 5 óra kijelző idő, telefonálás, 5 mail, wifi, stb. és 3 napot bír.
-
Alister71
nagyúr
A dolog lényege a Honor 4c volt, hogy csak 8 gigás belső tárhellyel rendelkezik. Erre jött a válasz, hogy nem probléma mert a Huawei telefonoknál az extsd-t is be lehet állítani elsődleges tárhelynek, vagyis ha játékokat vagy nagyobb alkalmazásokat akarsz telepíteni, nincs gond mert a teló még kk mellett is tudja a data és az obb fájlokat az extsd-re pakolni. Nem mindent, nem is kell mindent, hisz pont a data és az obb a méretes ami miatt egy 8 gigás telóra alig fér fel játék, hiába erős a hardver. Lásd: Sony M4 aqua.
Sőt ez a lehetőség a Voda Smart 4 mininél is megvan. Korábban vettem a fiamnak, még 4.2.2-vel, volt tárhely csere és miután frissített 4.4.4-re is megmaradt a tárhely csere lehetősége. Nemcsak a Huawei-jek tudják.
-
blakey
titán
válasz
voyager4.4 #82253 üzenetére
Ediginél meg 60-eért is volt.
1 hónaposan "vettem át"
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Általános használatra melyik jobb vétel:
Huawei G7 Ascend vagy esetleg Lenovo P70?
Thx -
Komarz19
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlás előtt állok, nagyjából 60-80k között szeretnék költeni. 5 colos méret körül
Android fronton gondolkodtam, de WP is szóba jöhet, normál felhasználásra kellene a telefon, netezgetni, néha fényképezni. Kártyafüggetlenül, vagy Vodafonenál szeretnék venni, mindenképp újat. Eddig LG G2 és Nokia Lumia 830 at nézegettem.
Tudnátok valamit még ajánlani a fenti 2-n kívül?Előre is Köszönöm.
Üdv,
-
zsolt19900
őstag
okés mondtátok, hogy rosszabb az üzemideje a sima Z-nek, mint a compactnak, de 1 napot csak elmegy nem?
és a kijelzője is annyival rosszabb lenne mert sima egyszer TFT technológiás? ha élőben tetszik a képe, akkor gondolom nincs gáz
sebességben is annyira, de annyira el lenne maradva a Z a compacttól?
-
Meridius11
aktív tag
válasz
s3nsitivity #82228 üzenetére
"És ha Online kiválasztom, hogy ott vesszük át?!
"
Akkor is elállhatsz. Ha viszont a hasadra csapsz, és bemész hogy te most kérsz egy xy telefont, akkor nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Melyik okostelefont ajánlanátok 100k-ig, ha a fő szempont a jó fényképezési lehetőségek (túrákra), főleg hogy raw formátumba lehessen menteni benne. IPhone kizárva.
-
Ájvé
veterán
válasz
Ha figyeltél volna legalább egy kicsit is, pont erről volt szó, ugyanis eredetileg az volt az állítás, hogy teljes egészében át tudja helyezni SD az appot, ami hülyeség. Nagyobb játékoknál még KitKat alatt is lehet telepíteni SD-re, csak rendszer appok (google szolgáltatások stb) nem helyezhetők át. Igen marad belsőn így is úgy is, pont erről volt szó, nem az áthelyezhetőség volt a vita tárgya, hanem hogy 100%-ban áthelyezhető-e. Linkelve lett egy fórum téma amiben az volt az állítás, hogy teljes egészében át lett helyezve, na ez alapvetően nem lehetséges (talán buherálva igen).
Én is játszottam még ilyen átparticionálást MTK-s telefonon, de nem erről van szó. -
Homer18
csendes tag
Sziasztok! Okostelefon vásárlása előtt állok. Androidosat szeretnék (a legjobb ha 5-ös van rajta), a kamera annyira nem fontos, főleg a hearthstone nevezetű játékkal játszanék rajta, de néha talán jobb játékokkal is.sMaximum 40 ezrem lenne rá, de vodafoneos flottás előfizetés is jó, ha összesen 40 ezer forint.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Joe.36
addikt
válasz
s3nsitivity #82225 üzenetére
Nem lehet megnézni
-
Zeki
nagyúr
Ismerősöm kérdezi, hogy bruttó 200 ezerig melyik androidos telefonnak van a legjobb kamerája? A bruttó 200 rendes boltból, függetlenül.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Általános kérdés. Használt telefon vásárlásánál mire kell figyelni? Arra gondolok, hogy nem szeretném, ha esetleg lopott, vagy letiltható telefont vásárolnék, ill. ha ez megesne, akkor hogyan tudom visszakapni a kifizetett összeget? Milyen papírok szükségesek ehhez? Pl. adásvételit írunk, vagy bankszámlára utalok, hogy legyen nyoma a pénznek stb.
Vannak még trükkök? Vagy lehet ezek ellen máshogy védekezni? Mik azok a tipikus eladási trükkök, amikkel meg lehet téveszteni a laikus vásárlót? -
Chaser
legenda
válasz
mióta eu-ba léptünk 1x éve azóta nincs, csak meghibásodás esetén, "nem tetszik" opció nincs
netes vásárlásnál viszont 14 naptári nap van "nem tetszik" opcióra is, és ott nem kel bontatlannak lennie a terméknek, sőt még a csomagolást sem köteles visszaadni senki, bármit mond a bolt, jogszabályokat nem ő hozza
az 1 hónapos az saját, egyszer olvastam tán, ott a lényeg csak ha ki se volt bontva a cucc
ha neten rendeled és személyesen veszed át az passz, elvileg él a 14 napos elállás de nem mondom 100%-ra, viszont mivel ingyen szállítanak ki így egyszerűbb futárral kérni -
s3nsitivity
addikt
Szörnyen érthetetlen vagy.
Lehet, hogy nem teljes egészében de ha csak a futtatandó állomány marad ott és minden más átmegy akkor nyer az ember apponként akár gigákat is egy játék esetében.Egyébként még a JB is az első API-t használta, ott is lehetett system partíciót csinálni az SD-ből.
Mivel alapértelmezett helyként választod ki így MINDEN alkalamzás oda van mozgatva és maximum a futtatási állomány marad a Systemben ami csak pár kilobyte. De egyébként erre se kötelez senki ha Ext4 a file rendszer az SD-n. Sőt lehet a FAT32-t is megoldották.
Basszus akkor nem kell elhinni azoknak akik így használják..
Sőt a tegnapi MA TV adásában Legendd is megerősített erről a funkcióról.. Mind hazudnak, dögöljenek meg.(#82227) Chaser Személyesen nincs 3 nap? És ha Online kiválasztom, hogy ott vesszük át?!
-
Chaser
legenda
válasz
s3nsitivity #82225 üzenetére
legjobb ha felhívod, vannak cuccok kitéve, azokat meg lehet nézni, bontatlant sztem nem vesznek ki
elállás ha jól tudom csak bontatlan cuccnál van
neten kell rendelni, akkor indoklás nélkül 14 napig el lehet állni a vásárlástól -
Ájvé
veterán
válasz
blakey #82223 üzenetére
"az arányt nem figyeltem"
Erről van szó, egy részét át lehet tenni, de valamennyi biztos hogy marad belső memórián. Nem arról volt szó, hogy részben nem lehet, hanem arról, hogy teljes egészében (vagyis belső memórián 0 byte marad) nem lehet áttenni.(#82222) s3nsitivity:
Igen froyo előtt buherálva, úgy lehetett, de alapba soha.
Te fogd fel, hogy mindenképp marad adat belső memórián, különben nem tudja futtatni az alkalmazást és van amit egyáltalán nem lehet átmozgatni. -
s3nsitivity
addikt
Nem tudjátok, hogy edigitalban meg lehet nézni a készüléket vásárlás előtt?
Vagy hogy van vásárlástól elállás?
Megveszi boltba, nem jön be és egy óra múlva vissza visszi és fizetnek?
-
Chaser
legenda
válasz
dorika87 #82218 üzenetére
vám nincs it cuccra, 27% áfa van mindenre talán 20 eur felett, ha nem fogják meg a csomagot akkor persze nincs, de erre nem lehet alapozni
redmi note sztem, de itthonról, 55-60k edigiben itthoni garralszerk: jah és van 1,5k körüli kezelési ktsg is, dhl-nél nem tudom, régen nem volt semmi, pár hónapja már ott is rebesgettek 3k-t
-
blakey
titán
Nekem semmi sincs átmozgatva, de a KK tíltás ami annyit tesz, hogy nincs SD-re írás mentés itt fel van oldva, minden működik root nélkül, tehát be lehet állítani az alapértelmezett háttértárat és az újonnan telepített app-okat oda teszi, az arányt nem figyeltem, mert ahogy írtam, nincs rá szükségem. Külső app-ok is tudnak SD-re írni root nélkül, Redmi Note 4G-n csak root-tal tudtam írni SD-re. Sehol nem írtam, hogy kompletten átmoztgartható, csupán megerősítettem, hogy nagyon is "felülírják" a KK protokollt.
Ha lesz időm akkor megnézem, hogy mi történik abban az esetben ha átállítom a háttértárat és úgy rakom újra a telefont.
A Lenovo-t megnézem, hogy most mennyi cucc van rajta. -
s3nsitivity
addikt
De lehetett.
Régen mindenképp. Csak kellett neki az Ext4 partíció. Sőt voltak olyanok ahol az SDből csatoltál részt és azt is systemnek írta.Ha a srácnak legalább 4 játék fent van a 3 gigán akkor elég valószínű, hogy de.
Kérlek fogd fel, hogy attól, hogy nálad nem lehet máshol lehet, hogy igen. -
Ájvé
veterán
válasz
blakey #82219 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem lehet átmozgatni, hanem arról, hogy egy része mindenképpen a belső memórián marad, ez azóta így van mióta van Android, soha nem lehetett a programokat 100%-ban SD-re tenni, de mondom csinálj egy képet róla és linked ide be, mert már kezdek kíváncsi lenni.
-
dorika87
őstag
Ha rászánnám magam a külfüldről való telefon vásárlásra (pl: banggood, aliexpress, tinydeal) melyik telefont ajánlanátok LG G2 utódnak: Android 4.4-5, hasonlóan nagy teljesítményű akku (3000mah, esetleg 2500mah), 5-5,5col kijelző, Full HD (de minimum HD) 2GB RAM, bővíthető memória, ár: 50e.
A lehető legjobb ár/érték arányú készüléket keresem. Létezik egyáltalán ilyen ha külföldi vásárlásra adom a fejem? Ill. ezeknél a vásárlásoknál, hogy néz ki a vám meg hasonlók, tehát ha ki van írva, hogy free shipping és mellette egy adott ár, akkor arra még jöhet plusz költség? (Bocsánat a kérdésért, de eddig még csak ebay-ről vásároltam free shippinggel, ami valójában ingyenes volt, de műszaki cikkeknél nem tudom ez hogy működik.) -
Attici
őstag
Nézegess bátran WP-okat!
Én Z1c-ről váltottam Lumia730-ra és nagyon nem bántam meg!
Ha nem kvarcjátéknak akarod használni, akkor ár/érték arányban sokkal jobbak a Lumiák. Nekem sebességben simán tudja amit a Sony tudott, pedig az sokkal drágább volt. Fotózásra is jobb.Ha a fotózás annyira nem fontos akkor a kisebb modellek is megteszik.532 v.640. Nálam fontos volt a dual sim, csak azért nem vettem 735-öt.
Samsungok nagyon nincsenek jól optimalizálva, nálam azért nem nyerők, bár az Alpha nagyon tetszett. -
ViSAS
senior tag
válasz
zsolt19900 #82215 üzenetére
z < z1 compact
Erősebb a z1 compact, jobb az üzemideje, illetve abban már IPS panel van, míg a sima Z-ben egy közönséges TFT. -
zsolt19900
őstag
sony z ill z1 compact
pro kontra vélemények? érdemes "még" sima z-t venni? annyi, hogy tepsibb telefon de amúgy még jó?
szétnéztem ezek között és lenne 1-2 jó ajánlat ismerősi körben
-
s3nsitivity
addikt
Alapból az se biztosíték semmire, hogy KitKat. Mint mondtam az OEM magának rakja össze a rendszert, ez alól a Motorola sem kivétel, ők mindössze nem sok dolgot változtatnak rajta ,hogy gyorsak legyenek a frissítések de attól függetlenül az nem vanilla.
Alapvetően KitKaten csak adathordozásra szolgál az SD. Egyetlen kiskapu van, hogy maga az alkalmazás van úgy megírva, hogy áttehető SD-re.. egy része. De alapvetően az alkalmazás még nem is írhat az SD-re, így pl egy 3. féltől származó kamera app nem fog tudni SD-re mentei képeket.
Hogy magamat ismételjem ez az Open Source Code amit az OEM-ek megváltoztathatnak és előszeretettel meg is változtatnak.Nálam a Lolli is így működik annyi, hogy szinte minden app-al és a data-n kívül mindent átnyom szinte mindenhol. Plusz tudnak írni az appok is az SD-re csak előtte engedélyt kérnek. Ellenben KitKat-nél mind a kettő nehézkes volt.
HTC One M8 - 5.0.1(#82210) Ájvé Eddig 5 Huawei tulaj szerint van ilyen lehetőség, sőt Legendd is megerősített benne így én elhiszem, hogy a Huawei kihagyta az API-t.
-
Joe.36
addikt
Üdv 65000 ár körül a HONOR 4 X nél van jobb vétel ? Lényeg a nagy kijelző és ha belefér a duál sim és a stabil gyors működés, jó telefonálás, net, víber, zene, néha film nézése....játékra nem használom.
-
Ájvé
veterán
válasz
s3nsitivity #82112 üzenetére
Tudomásom szerint sincs ilyen lehetőség, bizonyos programok egy része mehet SD-re, de alapvetően belső memóriára telepíti mindet, de mutass akkor egy képernyő mentést alkalmazás adatokkal ahol minden SD kártyára van helyezve.
-
Devas
őstag
válasz
s3nsitivity #82115 üzenetére
Valóban nincs fogalmam az android működéséről, de miből jöttél rá?
Ezek szerint a Huawei okosban megoldotta a dolgot, nem tudom, nem volt még olyan a kezemben, csakis a KitKatről tudok nyilatkozni, mert én olyat használok. Az én tudomásom szerint, KitKat alatt, a 4 giga tárhelyes telefonok némelyike kapott olyan lehetőséget, hogy SD kártyára átmozgathassa az alkalmazásokat (részben), ha az alkalmazás fejlesztője ezt a lehetőséget támogatja.Lássuk mindezt a gyakorlatban, hogy is működik:
Adott egy első generációs Moto E 4.4.4 androiddal:
A belső tárhelyen a szabad terület 616 MB, miképp az alant látható kép tanúsítja azt:
Az SD kártyán a szabad terület 443MB:
Rábökve a belső tárhelyre telepített 94MB-os játékra, szépen fel is ajánlja az SD-kártyára mozgatás lehetőségét:
Fél perces művelet után, meg is történt az SD-kártyára mozgatás:
Így a belső tárhely mérete 616 MB-ról 676MB-ra nőtt (a felszabadult hely 60MB a 94MB helyett):
Az SD kártyán a szabad terület lecsökkent 443MB-ról 380MB-ra (tehát az átmozgatott adat mérete 63MB volt):
Ez a 7 screenshot kevesebb mint 1MB helyet foglalt el a belső tárhelyen.
A számokból láthatod, hogy az alkalmazás átmozgatása nem teljes egészében, hanem csak részben történt meg (és most még arányaiban elég sok mindent engedett átmozgatni).
Ami még érdekes, hogy a játék mérete a screenshotok szerint 115MB-ra nőtt 94MB-ról az átmozgatás után. -
tybsen
addikt
Wp leginkább akkor ajánlott szerintem, ha valaki nagyon alap dolgokra használja a készüléket (az "igénytelen embereknek való" kifejezést mondanám leginkább, de ez félreérthető eléggé sajnos, én konkrétan azokra gondolok, akik nem igényelnek túl sokat, nincs túl sok elvárásuk).
Nekem is van egy céges Lumia a Nexus 5 mellett és a rendszer önmagában nagyon erős kompromisszumokkal használható csak. Én próbálom folyamatosan "szeretni" vagy teljesen áttérni, pl 640xl-en el is gondolkodtam, de sajnos az én privát felhasználói szokásaimnak nem felel meg a rendszer
Talán úgy tudnám érzékeltetni a dolgot, hogy a wp úgy aránylik az androidhoz/ios-hez, mint a gyaloglás az autóval való közlekedéshez (beleértve a kényelmet, sebességet, egyszerűséget , szabadságot és logikát - szigorúan Nexus-színvonalra gondolok). És nem nagy dolgokra gondolok, már egy egyszerű keresés vagy a wp app store felépítése/használata közben is kijön sajnos a dolog..
Pedig nem vagyok android fan, nyitott vagyok bármelyik rendszerre, ami kiszolgálja az igényeimet.
Sőt, unom az androidot/nexust, ezért próbálnék kompromisszumot kötni akár más rendszerrel, de csak a saját életemet nehezíteném meg. Jó lenne ha lenne valamiféle alterntíva.
-
Ryoo
senior tag
válasz
BenHans #82206 üzenetére
Ugyanannyira lehet alaptalan az általatok írt tapasztalat, mint amit én írok. De inkább befejezem ezt, mindenki azt a telefont veszi, amit szeretne, cak ne lebeszeljetek egyes embereket egy adott telefonról, hanem ajanljatok még mást is, amit megnezhet. Mert jelen esetben ez történt. Peace mindenkinek!
-
BenHans
addikt
Csak abból amit írsz... Keress vissza, én is ajánlom a WP-t, van is itthon egy L735, de felesleges hasonlítani a HTC One M7-tel amit használok. Egy Lumia sokszor jobb választás mint egy droid pl ha az 1GB RAM/Snap400- as droidokat vesszük alapul, mert egyszerűen hosszú távon a felhasználói élmény jobb lehet WP-n. DE! 635 alatt Lumiát sem szeretek ajánlani csak ha nagyon nem enged mást a keret, de tény hogy alsó kategóriában is inkább a WP-t javaslom.
Volt 530 DS is, és nem igazán szeretnék semmit mondani róla mert a lelkedbe gázolnék.Na de pont ez a lényeg. Leírod hogy neked megfelelt, de attól még nem kell lehúzni a többi rendszert, pláne nem alaptalan dolgokkal.
Az meg megint másik kérdés hogy sokaknak nem is tetszik vagy egyszerűen nem felel meg a WP. -
s3nsitivity
addikt
2 külön dolog, VÁM az fix összegű, X összeg fölött kell fizetni Y összeget. Nem tudom pontosan rég rendeltem kínából nagy értékű dolgot.
Az ÁFA meg állandó 27%, ezt szinte mindig rávágják.(#82203) Ryoo Az én aláírásomban el se férne a telefonjaim története.
Egyébként egy Droidról nem lehet általánosítani ellenben egy WP-ről lehet. Az Androidot minden OEM magának forkolja míg a WP-t minden esetben a Misi adja.
Ergo ha egy WP-nek ilyen vagy olyan baja van az minden eszközön jelen lesz ellenben ha egy Samsung szar attól akár egy utolsó kínai is lehet jó. -
mzso
veterán
válasz
s3nsitivity #82109 üzenetére
Szerintem a kettő együtt nem lehetséges.
Vám egyébként 20ezer fölött van, ugye? -
Ryoo
senior tag
válasz
BenHans #82200 üzenetére
Miből gondolod, hogy nincs tapasztalatom? Az aláírásom a sajat tulajdonomban lévő telefonokat jelöli, céges telefonom volt felsokategorias android, szamomra az sem hozta az elvárt stabilitást, masok véleménye ugyanannyira félrevezető lehet, mint az enyém, mindenki a sajat tapasztalatait osztja meg. Nekem a wp vált be. Ezért merem ajánlani másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest