Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mert döntést kell hoznom.
Samsung Galaxy S4 mini vagy Motorola Moto G?!
Az S4 minire nincs már garancia, de patika állapot.
A Moto G új, külföldről természetesen, ottani garival.Árban ugyanaz (55k).
Mondjatok valamit!
-
Marcixxx
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik okostelefont vegyem meg
htc one s
htc one sv
htc one xl
htc desire 601
vagy hogy ha tudtok jobbat 80000 ft alatt és elmondanátok azt megköszönném
a válaszokat előre is köszi :] -
norbert1998
nagyúr
válasz
pit stop #50081 üzenetére
ja, nem kötözködni akartam, csak kíváncsi voltam
pitagi az újak közül szerintem először a sony aztán a hátécé aztán a csamu
használtak közül v, s2, s, p
összesséében: v, l, htc, s2, s, s3 minisushi:l9II-t ajánlom neked, aztán rögvest utána az f6-ot, ss2, 4x hd, de ez utóbbit felejteném
-
suhi84
tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok és nem tudom eldönteni melyik lenne nekem a jó.
Kinéztem az LG Optimus F6-t (56000.-), az L9II-t (75000.-), 4X HD-t (75000.-), SGS SII GT-I9300 (89000.-).
2-2,5évig együtt kellene élnünk, úgyhogy megbízhatóság fontos, illetve a kamerája is érdekes lenne, mert esetleg kiváltanám a kicsit öregecske Canon SX100IS-m, ha egyáltalán bármelyik megüti a szintjét. Nem vagyok bene nagyon a témában, így én nem annyira szeretnék turkálni a telefon "agyában".
Lenne némi zenehallgatás, filmnézés nagy ritkán, meg amint azt mondtam fotózgatás, videózás, de ezt se vinném túlzásba.
Ja zárójelben az általam beszerezhető árakat akartam írni, de ez gondolom lejött. -
junior11
veterán
válasz
quailstorm #50091 üzenetére
Igen, de a 8.1 letöltéséhez developers account fog kelleni.
-
daniiel09
tag
LG pro lite megér
szerintetek 65ezret? -
hakkan
tag
[link] erre valaki?
-
megint én
őstag
Köszönöm!
És mi a véleményed a kínai 8 magos plasztikfröccsökről? -
megint én
őstag
válasz
xperiasigi #50084 üzenetére
És hol vegyem? (T-mobilos vagyok)
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telót venni, de nagyon nem vagyok tályékozott a témában.
Olyan 40-60 közötti bestbuy kéne, ha van ilyen.
Ami szempont, STABIL RENDSZER! Nem tudom minden android fos-e de az eddigiek 1-2 hónap után kisebb, 5-6 hónap után meg nagyobb problémákkal jöttek elő.
4,5' - 5' kijelzőméret.
Jó GPS (ezért nem jöhetnek szóba az MTK 4 magosak)
Fényképező vakuval -
pitagi
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, az alábbiak közül melyiket érdemes megvenni:
Újonnan, piros szolgáltatónál
-xperia l
-s3 mini
-htc desire 500
Flottás csomagban mindegyik 45E körül van, (részletfizetési lehetőséggel).Használtan:
-xperia p v s
(-galaxy s2)
30-40E körül kaphatók.Fontos: android rendszer, jó kamera, stabilitás, max 4.3 -as kijelző.
Mire használom: telefon, szervező, email, fotó, navi (autós és túra), böngészés, jegyzet, zene, (játék nem).
Egy xperia mini pro-t és egy galaxy s wifi 5.0 -t váltana.
Esetleg, ha van más ötlet, azt is örömmel fogadom!Köszönöm
-
pit stop
addikt
válasz
norbert1998 #50078 üzenetére
Keress vissza ha gondolod, van pár száz komment itt a nevem mellett valóban
Több szem többet lát alapon gondoltam megkérdem. Lumia 520-at ismerem aránylag mit várhatok tőle stb., de L5 II kívül esett látókörömön - Veletechen tudtam volna még jobban belemélyedni de még az előtt döntenem kell.
Remélem kielégítő volt a válasz -
pit stop
addikt
Gyors kérdés:
Lumia 520, vagy LG L5 II?
Csak ez a két lehetőség van. Pro-kontra? Én L520 felé húzok, droidnak kevés az 512 RAM szvsz. -
SFU
tag
Köszönöm mumus10, opts!
Mostmár tisztábban látok, esetleg, ha nem veszitek tolakodásnak, hol érdemes Budapesten megvenni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
SFU
upsz, mégegy kérdés: ezekre köt valamelyik biztosító lopásra, rablásra biztosítást?
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #50065 üzenetére
Akadt egy érdekesség a beszámoló szerint:
Nézzük akkor a kamerát... Kiválasztható felbontás max 5MP
-
otps
aktív tag
válasz
mumus10 #50062 üzenetére
Nehogy már az LG erősebb kutya legyen, mint az Apple és ne adja meg az EU-ban kötelező 1+1 évet:
http://9to5mac.com/2013/06/12/apple-changes-warranty-policy-in-belgium-to-offer-two-years-protection/
Jótállás + szavatosság:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/top/gyik/szavatos.html -
mumus10
csendes tag
Hát garanciális szempontból azzal jársz a legjobban ami 2 év gyári. Az LG itthon független telefonokra csak 1 évet ad, viszont ha szolgáltatónál veszed akkor 2-t.
Én is sokat gondolkoztam ezen, mert nekem is a garancia volt az egyik legfontosabb, végül külföldi MM-ből hozatom az LG-met, így két év van rá és olcsóbb is. -
Zalaym
tag
Vaaaa... nem tudok dönteni! Segítsetek PLÍÍÍÍZ!
Magentáéknál vennék előfizura telefont. hosszabb távra (~2 év) terveznék és számomra a gyorsaság, az akadásmentesség a legfontosabb szempont! Nem játszom, levelezés, facebook chat, netezgetés és fényképezés lennének a főbb szempontok, illetve hogy egy napot (24 órát!) kibírjon rendesen a telefon.
Volt LG L9-em, de az azért csak meg-megröccent néha, így most váltanék windows-ra, hátha stabilabb, gördülékenyebb, meg laptopon is ezt használom, egyszerű a szinkronizálás.
Akit kinéztem: Nokia Lumia 625 (47.000Ft)
De most elbizonytalanodtam, mert mindenki fikázza a kevés memória miatt. Én kipróbáltam, kézben tetszik, nekem a 10 perc nézegetés alatt nem akadt meg semmi, szóval szimpatikus, de félek a későbbiektől, hogy jön rá frissítés, az alatt hogy fog szerepelni... illetve a tárhely is kicsit szűkös.
Most nézem, a Lumia 920-at, ami ugyan 79.000 Ft, majdnem kétszerese, de részletre venném úgy is, ott meg havi 1.400 Ft lenne csak a difi, de cserébe több RAM, jobb fényképező.
És akkor ott van még a 925-is, ami 98.000 Ft, de szintén havi 2.000-el lenne csak több, de talán übereli a 920-at és FÉM, ami érzetben nagyon sokat számít nekem.
Szóval tudnátok mondani egy két pro-kontrát ezek közül? Igazi kérdés, hogy van-e akkora különbség a 625 és a 920 között? Illetve a 920 és a 925 között, ami miatt érdemes az egyiket, vagy másikat választani?
Előre is köszönöm mindenkinek, meg a türelmet is! -
dioka7
senior tag
Van erről valakinek valami véleménye?
Holnap a pandán akciós lesz 200 és 230 $-ért. -
SFU
tag
Hello mindenkinek!
A következő kérdésem lenne: kártyafüggetlen mobilt szeretnék venni, két választottam van, az LG g2 illetve a Sony Xperia Z1. A boltokban viszont azt látom, hogy elég sok fajta garanciával árulják őket, pl. 1 év, 2 év gyártói, 1+1 év forgalmazói, stb. Melyik lenne a legjobb választás?(garanciális szempontból)
Köszönettel
SFU
-
daniiel09
tag
LG pro lite megér szerintetek 65ezret?
-
-v-
addikt
Ti az LG Optimus F6 és az Alcatel Idol S közül melyiket vennétek? Előbbiben több a belső memó meg jobb az akksi, utóbbi az meg jobb kijelző ... nekem eddig ennyi jött le különbség.
-
DS39
nagyúr
-
otps
aktív tag
Akkor még azzal egészítem ki, hogy nem csak azok a darabok érdekesek, amiket ma le tudok emelni a boltok polcairól, hanem a 'coming soon' darabok is, illetve amiket Európából meg tudok rendelni, ne adj' isten amiket Amerikából tud nekem hozni egy barátom (bár az európai kínálat talán szélesebb, meg nem is drágább). A kínai importtal szemben egy kicsit szkeptikusabb vagyok, ha nem is 100%-ig elzárkózó.
Esetleg lehet kártyafüggő is, bár jobb ha független. ( Csak tesztelem, hogy szabad-e linkelni egy angol szolgáltató honlapjára, rossz az aki rosszra gondol: giffgaff.com/unlock )
-
DS39
nagyúr
olcsó droidból ami a használhatósági küszöböt átlépi talán az LG L4 II (függetlenül 27-28k).
ez alá szvsz nem érdemes menni.
FF OS-ből pedig jelenleg nálunk csak egyet forgalmaznak és az is inkább kerülendő (mármint a telefon, nem az OS, mert utóbbi frissítési szempontból jó lenne neked, azt a Mozilla preferálja és elvileg szolgáltatótól függetlenül megy a dolog). -
otps
aktív tag
válasz
quailstorm #50044 üzenetére
@quailstorm
Hm, lehet, hogy nem fogalmaztam elég pontosan, sebaj pontosítok a posztod alapján:
Melyik okostelefont vegyem?
Paraméterek:
- Legyen a legolcsóbb, úgy értem, nem a leges-legolcsóbb, hanem a legolcsóbb, ami egyben:
- Működik
- Legyen hozzá a legtovább software update (mindegy, hogy hivatalos, vagy hackelt ROM, az is jó, ha a cég támogatja, az is, ha a community)
- Lehet Android vagy Firefox OS is (esetleg egyéb opredszer?)
+ ÚjBiztos van, vannak a paraméterekenk megfelelő készülék, készülékek
-
Dhampir
félisten
válasz
#65577472 #50029 üzenetére
Este figyelmembe ajánlották, hogy indul csoportos rendelés is. Azért még alszok rá egyet.
-
quailstorm
félisten
Akkor le kell mondanod az alábbiakról:
működik
gyors
nem idegesítő
support
friss droid
jó perifériák (kamera, mic, hangszóró)Tehát kb gyökeresen szembemész a kívánságaiddal, de engem ugyan nem zavar. Ilyen Huawei Y210 szerintem a legolcsóbb ami nem ARMv6-os, de 256RAMmal messzire nem mész...
-
gtamate2
veterán
válasz
-Faceless- #50039 üzenetére
Tudom hogy az f6 erősebb, meg a kijelző is ugyebár jobb, de a kinézete nagyon nem jön be, bár élőbe még nem láttam. Esetleg moddolhatóságban milyenek? Sejtem hogy a sonyn nem lehet bootloadert sem nyitni és emiatt csak kevésbé jó romok mennek fel rá, az lg esetében viszont nem vagyok képben egyáltalán.
-
drlovi
aktív tag
én is erre úgy gondolom. Csak azért picit nagyobb az s4. Azt hiszem a héten elmegyek , és megnézem élőben mindkettőt. Ha nem is használna minden funkciót , hosszú távra talán nem árt ha vannak ezek az extrák. Ill talán több frissítés jön még rá. Már egy pár hete őrlődöm ezen a témán. minden véleményért hálás vagyok.
-
drlovi
aktív tag
mit gondoltok , megér 110€ felárat az S4 az S4 minivel szemben ?
S3 -at vettem volna, csak elkapkodták. Barátnőmnek lesz a telefon. Jelenleg egy Neo V je van ami megérett a cserére. A mostani telefonja 2 évig birta. Még ma is elég lehetne , ha kicsit erősebb lenne a hardver , meg nem lenne ilyen kevés a belső tárhely.
-
-Faceless-
őstag
válasz
gtamate2 #50038 üzenetére
Én az L, és az F6 között választanék mindekettő járt már nálam. Papíron az ace 3 erősebb az alacsony felbontás miatt, de gyakorlatban nem észrevehető. (és minden másban rosszabb.., a core-t már nem is említem)
A sony jobban össze van rakva, és ajánlom ha a fekete modellt veszed pár ezerért rámegy a fehér hátlap. Nagyon királyul néz ki a stormtrooper külső. (szerintem) Tapintásra is jobb érzés, mint az LG.
Az F6-nak viszont jobb kijelzője van, úgy sokkal. Nem hátrány, hogy az LG szoftvere több okoddágot tartalmaz.Összeségében az LG-t választanám az imént felsoroltak miatt, de ráférne egy tok, mert az a fényes műanyag elég csúszós, és nem valami jó a tapintása.
-
gtamate2
veterán
válasz
xperiasigi #50034 üzenetére
Az L mióta alsókategória?
dunc: Neked melyik jön be jobban a kettő közül?
-
gtamate2
veterán
válasz
xperiasigi #50034 üzenetére
Az L mióta alsókategória?
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy S3-mat érdemes még venni. Németországban 200 euro(kb 60000 forint). Vagy a Wayteq talk 5h 50000 forintért jobb? -
otps
aktív tag
válasz
quailstorm #49999 üzenetére
Inkább vennék valami egyszerű újat. Tipp?
-
norbert1998
nagyúr
Meg van az 50000 kommentár, lassan költözik a topik, nem?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Jelenleg egy Xperia Neot használok, de már kezd kevés lenni és megérett a cserére. Az új telefont a telenornál venném, fontos lenne hogy gyors legyen, játszani max nagyon ritkán fogok. Az ideális képernyő számomra a 4-4.5".
Ki is néztem pár telefont de nem tudom hogy érdemes-e várnom, vagy sem. (max 1 hónapot várnék)
Jelenleg amik vannak a Telenornál az én díjcsomagomban olyan 45k környékéig:LG Optimus F6 32k
Samsung Galaxy Ace 3 27k
Samsung Core plus 26k
Sony Xperia L 34kIgen tudom hogy az f6 innen a legerősebb, de a designja képen nem tetszik (élőben még nem láttam, de az L2 valami szörnyű élőben), az Ace 3 nem rossz de a képernyője egy kicsit kicsi, azért a 4.3 jobban tetszene. A Core plus jól néz ki meg a képernyője is elég, de ugye a memória csak 768mb.
Az Xperia L tetszene a legjobban, de nem tudom mennyivel gyengébb az F6-nál, illetve a fizikai gombok hiánya aggaszt.Úgy tudom hogy nemsokára jönnek az új Xperia modellek (most kezdődött az E1-el ugye). Szóval szerintetek elég a 2 mag? Vagy várjak esetleg az új generációra? Ti mit választanátok?
Esetleg a nagy vágyam egy HTC lenne igazából, ott is van a HTC Desire 500, ami nagyon tetszik kívülről de mennyire gyengék azok a Cortex A5-ös magok? A gpuról meg nem is beszélve, a mostanim 205, ebbe meg csak egy 203-ast pakolnak bele. Nagyon érezhető lenne hogy gyenge? (39k volna)
-
HThomas
őstag
válasz
tvamos #50022 üzenetére
Megnéztem párat, a GO Launcher egész jónak tűnik! Azért boldogabb lennék, ha lenne egy olyan gyári felület, ami szép, konzisztens és nem kell rajta semmit sem lecserélni. Nekem anno a Desire HD Sense felülete ilyen volt, teljesen megfelelt. De az új sense-ek már nem tetszenek.
Egyelőre úgy tűnik, hogy vagy lila Galaxy S4 mini lesz, vagy Sony Xperia M, szintén lilában. Amennyire látom ez utóbbi kb annyival rosszabb, mint amennyivel olcsóbb.
-
Kasi212
újonc
válasz
xperiasigi #50021 üzenetére
Előfizuval a Note 3 és az S5 is 170-180 körül van, az S4 az 130.
-
Dhampir
félisten
válasz
xperiasigi #50019 üzenetére
Köszi, "talonban tartom", de az a phablet méret elsőre eléggé ijesztőnek tűnik. A honi, teljes értékű garancia miatt viszont biztosan ésszerűbb vétel lenne.
-
tvamos
nagyúr
válasz
HThomas #50011 üzenetére
En sem birtam a MIUI-t, ugyhogy en az ADW.Launcherthasznalom. Kb. semennyi idobe sem tartott feltenni. (Es fordul a fokepernyo is.)
Jo meg a GO Launcher EX, meg a Nova Launcher, amiket probaltam. De tenyleg van kismillio!(#50020) Kasi212
Szerintem is azt vedd, ami a legjobban tetszik! -
Kasi212
újonc
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni az elkövetkezendő pár napban, de még nem sikerült döntenem. 3 lehetséges jelölt van: Samsung Galaxy S4, S5 és Note 3. Egyelőre a Note 3 tetszik legjobban, már csak a méretei miatt is, de érdekelne, hogy akik jobban benne vannak a témában, tudnának-e valamit tanácsolni, illetve a telefonok mellett vagy ellen érvelni.
Előre is köszönöm a segítséget : )
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Szerintetek a Xiaomi Hongminál jelenleg létezik jobb ár/érték arányú MTK-s, kínai gyártmányú androidos telefon?
Vagy esetleg érdemes lenne várni a Lenovo Golden Warrior S8-ra?
-
Yany
addikt
válasz
eddieke666 #50015 üzenetére
Már egy 10-essel drágább és még csak megrendeltem. Majd ha a kezemben is a cucc, akkor hiszek nekik.
mobilebazis Ez ám az akció115 helyett most csak 125-ért tied lehet.
-
HThomas
őstag
Sziasztok, barátnőm gondolkodik egy Galaxy S4 mini-n. Maga a telefon tetszik neki, viszont a Samsung felülete nem (root, firmware csere nem játszik, se kedvünk, se időnk nincs hozzá).
Van még más, hasonló Androidos telefon, ami szóba jöhet az S4 mini helyett? Előny, ha esetleg lehet kapni csajos színekben. Sony-k tetszettek neki, de én azokat nagyon nem ismerem.
Előre is köszi a válaszokat! -
Imy
veterán
válasz
xperiasigi #50002 üzenetére
Motorola Moto G nincs a T-nél Dominóval.
-
válasz
eddieke666 #49996 üzenetére
igen, azért írtam, hogy amennyiben valós a megfelelő gyártói gari, akkor felesleges mindenféle forgalmazói extra.
tomtom98, itt is kapható annyiért, csak az vagy nem hazai gyártói garis, vagy pedig nem rendes áfás, esetleg nincs rá kifizetve minden kötelező tétel (jogdíj...stb) a forgalmazó által.
-
tomtom98
csendes tag
Itt Romaniában az S4 Black Edition 115.000Ft.Nálatok hogy ilyen drága?(5000-ik hozzászolás
. jaj lekéstem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Keresünk dokkolókat
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest