Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Általános kérdés, mivel annyira nem követem a trendeket: a mostani, illetve ezután következő telefonokban mennyire jellemző a gombok alsó sávból képernyőre költözése? Nem igazán vagyok oda érte, de lassan cserélnem kéne és az egyetlen mostani jelöltnél is így van. Ha később is ez várható, akkor előbb-utóbb úgyis meg kell szoknom, de ha nem jellemző, akkor még tudok várni, hátha kijön egy olyan, ami jobban megfelel.
-
gyuri104
csendes tag
Sziasztok!
Régi telefonomat ( Xperia Sp-t) cserélném le és vennék helyette egy új telefont. Árazás szempontjából 120 ezer forint lenne a plafon, hosszú távra tervezek (kb.3 év) .
Függetlenül venném, méret szempontjából maximum 5,2-5,5" amit meg elfogadhatonak tartok ( 4,3"-as az sp)
Átlagos felhasznalasra használnám a telefont ( telefonálás, skype, face, messenger,insta, zenehallgatas, fényképezés) , esetleg 1-2 játékot használnék ami nagyobb memória igényt jelentene.
Amiket kinéztem és tetszenek jelenleg a Honor 8, a Huawei P9 es a Moto Z play,valamint kivancsi lennék az esetlegesen bejövő P10 modellekre és hogy azok lejjebb nyomnák-e a honor 8, illetve p9 árát.
A válaszokat előre is köszönöm. -
attiati
veterán
Aksi élettartam novelese celjabol melyik a jobb megoldas?
a) minden nap vegen feltenni toltore, meg ha 40-50%on is all
b) megvarni, mig merul es masnap napkozben tolteni -
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok! Mit ajánlanátok nekem ilyen feltételekkel?
B20
Nanosim
30-50.000,-Ft.A többi mindegy!
Köszi előre is!
Vuff!!
-
La Magra
tag
válasz
Luck Dragon #112089 üzenetére
Hoppá, erről nem is tudtam. Köszi az infót!
-
-
UFO1
senior tag
Sziasztok
Telefon vásárláshoz kérnék segítséget.
Elsősorban használtban gondolkodnék az alábbi paraméterek szerint:Csak android
Elsősorban 5” esetleg 5,5”
Full HD minimum
2GB RAM minimum
32GB belső memória, 16 is elég lehet
Ne akadjon erősebb játékok alatt se
Giroszkóp mindenképp legyen benne
2 kártyás + SD hely
Kivehető akku
Jó lenne ha 1 napot kibírna pár óra NET és játék mellett is
Legyen megbízható pl. ne kapcsoljon ki magától, stb.
Stabil Wi-Fi
30.000 körüli árXiaomi Redmi Note 2 Prime-t néztem ki magamnak az ár is megfelelő lenne, de a topikjában azt írták, hogy bizonytalan az akku kijelzése és nagyon gyorsan merül (2-3 óra alatt) + melegszik is. Pedig nagyon tetszene (a Miui is), de nem volt még. Esetleg másnak van erről a típusról más véleménye, mert amúgy nagyon jó lenne.
-
La Magra
tag
Sziasztok!
iPhone 4S-t cserélnék le - legszívesebben iPhone SE-re, de nem visz rá a lélek, hogy annyit fizessek telefonért, ezért gondoltam, megkérdezem itt, hogy van-e olcsóbban legalább hasonlóan jó választás.
Árkategória: 40-50k
Használt vagy új? Új.
Hol vennéd meg? Független vagy Telekom, mindegy.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Windows Phone-t NEM szeretnék.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nagyon örülnék, ha 4"-os méretben találnék jót, max. 4,3".
Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Telefonálás, net, email, csevegőprogramok (elsősorban Messenger és Skype), hosszabb szövegek begépelése (de ennek ellenére nem kell nagyobb kijelző!!), illetve nem árt, ha néha tudok vele készíteni 1-2 vállalható minőségű fényképet.Köszönöm előre az ajánlásokat!
-
FOXhun
tag
Sziasztok!
Új telefont kellene vennem, a mostani nem húzza már sokáig. 75 ezres árkategóriában nézelődtem, jelenleg a Huawei P8(P9) Lite 2017 van első helyen. Várható valami megjelenés a közeljövőben amire érdemes várni?
Előre is köszönöm! -
role_of_72
tag
Sziasztok!
Ti talán jobban képben vagytok: 40-60e forint körüli árban van jelenleg valami bestbuy telefon? 2-3 évre jó lenne lefedni a telefonos igényeket.
Amit tudnia kellene a készüléknek, kb. ebben a sorrendben:
- B20-on (és úgy általában minden hálózaton) működjön;
- értesítő LED;
- 3GB RAM (stock Droid esetleg 2-vel, de inkább 3);
- 5" körüli méret, de maga a telefon max. 140mm környékén álljon meg magasságban;
- dupla kopp-os kijelző ébresztés/lezárás;
- ujjlenyomat olvasó;
- "meg lehessen vele jelenni" pl. egy tárgyaláson;
- Magyarországon beszerezhető legyen (Eustock-ot annak veszem).Néztem a Xiaomi Redmi 3S-t, de nem volt kényelmes a fogása... Az Elephone S3 tök jó lenne (most 52e Ft MM-ban), de olyan szürnyűségeket találtam a vevői vélemények között, hogy elment tőle a kedvem.
Minden tanácsot szívesen veszek!
u.i.: Ha a fentiek üres halmazt eredményeznének, a százféle néven bejelentett Huawei P9 lite / Honor 7 lite / stb. telefonok közül melyik a legjobb vétel?
(#112077) sphe: Samsung Galaxy A3 (2017) esetleg?
-
geleati
tag
Sziasztok!
Anyukámat szeretném meglepni születésnapjára egy okostelefonnal. Max 30k lenne rá a keret, nem ragaszkodok az újhoz, de azért jó lenne. Független kellene hogy legyen, nagyon alap dolgokra lenne használva: e-mail, skype (elülső kamera nem fontos), unokák képeinek megnézése, kamera a legalapabb megfelelő. Női kézben szerintem 5" alatti lenne a jó. Sűrűn nem lenne váltogatva a készülék, így viszonylag hosszú távra lenne tervezve vele, bármelyik op rendszer megfelelő lehet.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
k.t.a.
senior tag
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Androidos telefont szeretnék 50-100 ezer Ft körüli ársávban.
Nincsenek túlzó igényeim:
5'' vagy 5,5'' képernyő, két SIM-kártya.
A többi dolog apróság:
- lehető legkevésbé legyen gyártó által teleszemetelve
- alapértelmezett óra-alkalmazása tudjon egyszerre több időzítőt is kezelni (bármilyen furcsa, ez fontos nekem)
- különböző színű értesítő ledek (piros, kék, zöld): lemerül, e-mail, sms
- a két SIM-kártyát színesen jelezze (ne csak számozva, pl.: 1. és 2.). Én magam be tudjam állítani a színeket.
- híváskor a beállított színnel jelezze, melyik SIM-kártyáról/-ra történt hívás
- viszonylag ismertebb márka legyen, lehessen hozzá tokot, fóliát kapni
- Magyarországon kapható legyen
- kamera, játékra való alkalmasság, csillivilliség mellékesLehet, hogy néhány dolog nem telefon-, hanem Android-verzió függő, annyira nem követem az Anroid-változatokat.
Jelenleg egy Wayteq Talk 5H-m van (https://mobilarena.hu/teszt/wayteq_talk_5h_olcso_tank_tuzerseggel/bevezeto.html). Semmi bajom vele, csak már eléggé elfáradt benne az akkumulátor.
Van a családban Huawei P9 Lite is, meg Samsung J5 2016 (erdetileg ez lett volna az enyém, de kegyetlenül idegesített), de mindegyikből hiányzik valami a fentiek közül.
A Wayteq persze tud "mindent".
Létezik a fentieknek megfelelő telefon? -
sphe
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodtam és egyelőre egyetlen telefont találtam ami az igényeimnek megfelel:
- jó akkuidő böngészésre
- kicsi (kisebb mint 5 col)
- ("nagyon ") jó kamera
- jó hangminőségEz az iPhone SE. Van ilyen még az xperia - kat kivéve?
-
BMS
őstag
hali
Valaki tud valami információt arról,hogy a Huawei P10 Plus az mikor kerül az itteni szolgáltatók polcaira??? a lite verzió márc 31-étől kerül forgalomba,akkor a plus még az után lesz jóval?
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy androidos dual SIM-es készülékre. Eddig ASUS ZE551ML volt, de sikerült tönkre vágni. Valami hasonlóban gondolkodom, csak frissebben ha már eltelt azóta egy év. Elsőre a Huawei P9 tetszett meg, de milyen alternatíva van olcsóbban, mert a 120eFt-os ár kicsit a határ (100eFt) fölött van?
Alap dolgokra használom csak: e-mail, navigáció (waze), facebook, fényképezni (ebben az asus nem valami jó), szeretem a nagy és szép kijelzőt, na meg a zökkenőmentes működést.
-
Kali4
tag
válasz
Ochocinco46 #112069 üzenetére
EUstock-ban Redmi 4A PRO lesz. 2/32 Ezt mostanában kezdték gyártani.
Más helyek lehet, hogy a 2/16 változat van még. -
Ochocinco46
aktív tag
üdv,
eustock-on az van a redmi 4a-nál, hogy várható beérkezés 3.24.
Több helyen azonban már beszerezhető most is. Azok nem EU-ba szánt készülékek, vagy mi a különbség? -
chros
őstag
válasz
felyx #112067 üzenetére
Akkor sajna az a7mini is kilove: nincs ra root
De komolyan!!! Mi a fene folyik itt (android vilag) az elmult evekben??? Miert zarja a bootloadert majd minden gyarto????? Ha nem akarok root-ot akkor veszek almat!
Es ez pusztan koltoi kerdes, nem kell ra valaszolni
De most komolyan, Onepulst kell venni ahhoz, hogy root-od legyen xarakodas nelkul??? Es mar a Huvely is ezt csinalja?? -
Kali4
tag
Sajnos úgy tűnik, hogy nem tudok már sehol Redmi 3s-t venni.
Szerintetek várható a közel jövőben redmi 4 prime-ból B20-as változat?
Esetleg Redmi 5 család? -
BenHans
addikt
válasz
B.Ricsike #112057 üzenetére
Jobb, nagyobb felbontású kijelző.
Erősebb SoC, 4GB RAM.
Jobb kamera + OIS + stereo hangfelvétel.
Jobb audio képességek. -
-
Petya07
csendes újonc
Ha valakit érdekelne egy olcsó, de mégis csodálatos telefon ,akkor én Vernee Thor-t ajánlanám
-
chros
őstag
válasz
felyx #112058 üzenetére
"Most egy Sony Xperia E4-em van ami egy rakás szar szóval ennél csak jobbat tudok venni"
De az en, jelenleg hasznalt regi Zopo C2-met meg sem kozelitheti, szo szerint ezzel Szopo-k nap-mint-nap
Gyorsan vegig klikkelem a lstat, amit linkeltel ...
Csak azt nem ertem, hogy itt (UK) miert 1,5x ammyiba kerulnek a tobbi telok ...Mondjuk a P9 mar odahaza is kozel ebben a savban van.
-
diegho
nagyúr
válasz
harcivakond #112059 üzenetére
Megvárnám a G6-ot most már.
-
harcivakond
újonc
Sziasztok ! Felmondtam a munkahelyen, így bukom a céges iPhone 6s-t. Ehelyett kellene nekem valami androidos, ami nagyon jó (vagy legalább ilyen jó ) képeket csinál.
A privát telóm jelenleg egy LG G2, aminek a kamerájával nem vagyok megelégedve. Galaxy S7 Edge-n gondolkodtam, de félek, hogy megtörném a kijelzőjét. A sima S7-en kívül tudtok még olyan androidot, ami nagyon jó fotókat lő ? Illetve az se lenne baj, ha kb minden paramétere jobb lenne mint a G2-nek.
-
felyx
csendes tag
válasz
chros #112055 üzenetére
Én magyar oldalakon nézem, nem tudom neked játszik e a dolog, a lényeg hogy itt a lista amiket én eddig néztem (Ár szerint növekvő sorrendben):
- Huawei P9 Lite Single Mobiltelefon (66.490 Ft-tól)
- Huawei P8 16GB Single Mobiltelefon (71.400 Ft-tól)
- ZTE Axon 7 Mini Mobiltelefon (81.900 Ft-tól)
- Huawei Nova 32GB Mobiltelefon (82.500 Ft-tól)
- Samsung Galaxy A3 2017 A320F Mobiltelefon (84.000 Ft-tól)
- Samsung Galaxy A5 (2017) A520F Mobiltelefon (98.800 Ft-tól)
- Honor 8 32GB Mobiltelefon (99.900 Ft-tól)
- Huawei P9 Single 32GB Mobiltelefon (108.900 Ft-tól)Ezekből ahogy én a tesztekből kivettem, a P9 a legjobb, de ha a ZTE Axion 7 Mini a viszonyítási alap, akkor még a P9 és a Samsung Galaxy A3 2017 is jó lehet neked ami még olcsóbb is lényegesen. Ami viszont szerintem tutira többet nyújtana és árban közel is áll ahhoz amennyibe a ZTE kerül az a Huawei nova és a Samsung Galaxy A3 2017. Én a Galaxy A5-öt jobbnak tartom a novánál a tesztek és a tudása alapján (tetszik az always on képernyő). A Honor 8-at azért nem javaslom mert igazából a P9 akkor már elérhető közelségben van és arról hallottam sok jót. A lényeg hogy még én se tudom melyiket kéne választani. Most egy Sony Xperia E4-em van ami egy rakás szar szóval ennél csak jobbat tudok venni
-
gaben1000
tag
Nekem is a kamera a legfontosabb.
Én várom, hogy kijöjjön végre az S8, ami talán lejjebb tolja az S7 árát, és akkor beruházok rá. Azzal nem lőhetek mellé. -
chros
őstag
válasz
felyx #112048 üzenetére
"Annyiért már lehet Samsung Galaxy A5 2017-et venni"
Koszi ezt az infot, nem tudtam, hogy ilyen is letezik: es valoban hasonloak a parameterek, de: hogy 1 arban lenne??? Link errol? En masfelszeres aron latom (az axon 7 minihez kepest). (235 <-> 359 fontban).A masik, hogy Samu S5-om volt elotte (mig el nem hagytam) es a samu Knox-os xarakodasat ruhellem.
"annyiért már kapsz P9-et is"
Koszi ezt is! Nem vettem volna eszre, hogy ez is hasonlo parameterekkel bir!
De az ar itt sem ugyanaz.(390 font)
Nem veletlenul a nagy-teso A7 arara emlekszel a mini helyett?"a játékok nem igazán érdekelnek"
Engem sem, igy ugyanolyan telot keresunk, ez jo hir!
Ami meg nekem fontos: konnyen lehessen root-olni, es gari nem vesszen el miatta!
- igy a samu kiesett
- a P9 meg jonak tunhet (mint emlitettem az ar igazan nem szamit, bar 1,5x annyiba kerul mint az a7mini) , megnezek par tesztet
Mas telo esetleg ilyen parameterekkel?
"Arról már lemondtam hogy csúcskategóriás telefont vegyek mert kb minden második héten kijön egy új és méregdrágák ahhoz képest amire használnám őket (telefonálás, sms, facebook, whatsapp, email ilyesmi)"
Ma mar teljesen felesleges csucstelot venni (hacsak nem lapattal dobaljuk otthon el az utbol a kezpenzt), egy jol valasztott kozeptelo is "fenyevekkel" jobb, mint 1-2 eves csucstelo
Arrol nem is beszelve, hogy 2-3-4 evre veszi az ember ezeket, nem mint TV-t, hangfalat stb ... -
felyx
csendes tag
válasz
Darellus92 #112052 üzenetére
Esetleg meg tudnád indokolni hogy miért?
-
nostress
tag
Sziasztok, érdemes várni iPhone 7 vásárlásával valami húsvéti akcióra? Glamour napok esetleg?
-
BenHans
addikt
B.Ricsike: HTC 10, mert jobb.
L-e-f-i-e: Alig 100 felett Honor 8.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok
Ha kizárólag a jó minőségű zenehallgatás az elsődleges cél, melyik okos telefont ajánlanátok (elsősorban 100e ft alatt)?
Leginkább Spotify, Insta, facebook, netezés ilyesmire lenne egyébként használva.
Előre is köszi a tippeket.
-
B.Ricsike
őstag
Huawei P9 vagy HTC 10?
Ki melyiket venné és miért?Kamera melyikben jobb?
-
felyx
csendes tag
válasz
chros #112047 üzenetére
Néztem review-t az Axon 7 miniről, de azért a pénzért szerintem kevés amit tud. Annyiért már lehet Samsung Galaxy A5 2017-et venni aminek mondjuk a kamerája szar, de amúgy jobb szerintem a többi tekintetben. Sőt annyiért már kapsz P9-et is ami szintén nagyon jó. Amúgy nálam is hasonlóak az evárások, de szeretném ha az appok a telon gyorsan futnának, a játékok nem igazán érdekelnek. Arról már lemondtam hogy csúcskategóriás telefont vegyek mert kb minden második héten kijön egy új és méregdrágák ahhoz képest amire használnám őket (telefonálás, sms, facebook, whatsapp, email ilyesmi)
-
chros
őstag
válasz
felyx #112045 üzenetére
Udv a klubban.
Akkor mit szolsz, dolgozzunk ossze!
Nekem ami fontos:
- hardver: a meret (5-5,2''), oled kijelzo, sdkartya bovithetoseg
- szoftver: mukodnie kell mindig!
- az ar igazabol nem, de minel olcsobb annal jobbEddig a fent emlitett Axon 7 mini erdekes, de itt egy randa bugrol olvastam, nem todum, hogy 4 honapja javitva van-e mar.
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
100 ezer Ft körüli összeget szánnék új telefonra, Nexus 4 helyett.
5.2-es képernyőméretet tudok kényelmesen használni, de a maximum az 5.5.
Fontos lenne a lehető legjobb kamera, mert ezt használnám kirándulások alkalmával, valamint a stock android közeli szoftver.
Valamint jó lenne az USB-C mivel utálom a micro USB portot, csak a problémám volt vele eddig.
Egyéb exra nem szükséges, elég alapfelhasználó vagyok.
Első körben az LG G4, és Nexus 5X-et néztem ki. A gond az, hogy rengeteg problémáról hallani, ha lehet akkor nem szeretnék egy ilyen "üzemórás" telefont venni.
Xiaomiknak nem tetszik a kezelőfelülete
Most eljutottam oda, hogy inkább veszek egy P9/Honor8-at és megpróbálom megszokni annak a kezelőfelületét mivel jókat hallottam róla.
Ezek között egyáltalán van különbség ami miatt egyiket-másikat érdemes venni?
Tudnátok mondani más alternatívát? Esetleg Oneplus 3? (nem igazán bízom benne, nem tudom mennyire lenne megbízható a hardvere/szoftvere) -
felyx
csendes tag
válasz
chros #112044 üzenetére
Én már nem tudom mit nézzek. 100k felett nem akarok telóra költeni, az alatt meg annyira nehéz dönteni mit lenne érdemes. Most a Samsung Galaxy A5 2017-t nézegetem de annak is sokallom az árát kicsit és a kamerája annak se nagy szám. Huawei Nova volt a másik amit néztem de azzal vannak rossz tapasztalatok, páromnak van Nova-ja de néha nem jelez smsnél, sőt néha telefonálni se lehet vele normálisan stb. Egy szó mint száz fogalmam sincs melyik telót lenne érdemes megvenni.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
50-60k között keresnék lehetőleg fehér 5" körül új, független telefont. Tudnátok ajánlani ilyet?
-
Thomboy83
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy kinéztem 2 telefont,az egyik a Lenovo P2, a másik a Lenovo Moto Z Play. Mindkettőt ugyanúgy a Lenovo gyártja és a P2 teló hátlapján legalul említés is van a Motorolára is "Manifactured by Motorola Mobility LLC". MM-ben láttam,de ahogy nézem a P2 Mobilarénás tesztben a fotón is ez áll a készülék hátlapján a Lenovo felirat alatti két sor második sorában.
Méretileg azonosak,specifikációban is azonos felszereltségű, P2 mondjuk 4Gb,a Moto 3Gb ram de a Moto stock android miatt azonos sebességet mutat a P2-höz viszonyítva.
Mindkettő meg fogja kapni a 7.0 androidot, a Moto az alapból ahogy hallottam,és P2 is meg fogja kapni áprilisban hivatalos hírek szerint, így támogatottság megvan mindkettőnél. Ahogy néztem majdnem egyszerre jött ki ez a két készülék az internetes oldalak szerint.
P2 5000 mAh feletti akksival bír, de ahogy olvastam a Moto is rendkívül jól bírja és readásul a Motoban gyorstöltés is benne van.
Teszt videókban azonos gyorsasággal bír mindkettő, néhol a P2 nyitja meg gyorsabban egy játékot, néhol a Moto, de alapvető feladatokban azonos.
A P2 100000Ft míg a Moto Z Play 130000Ft. Megéri ezt az árkülönbséget?
Tudom mindenkinek a saját készüléke felé hajlik a keze,de kíváncsi lennék azok véleményére akik használják. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Xiaomit szeretnék mindenképpen. A Redmi 3S készüléket néztem ki, de igazából már nem nagyon lehet kapni jó árban. Néztem a Redmi Note 3 SE készüléket is, de félek, hogy az nagy lesz nekem, ráadásul csak arany színben van az Eustocknál.
Van esetleg ötlet, hogy hol lehet kapni Redmi 3S készüléket jó árban?
Vagy esetleg van valakinek Redmi Note 3 SE arany színben? Mennyire gáz férfi ember kezében? És nem túl nagy? Köszi a válaszokat.
Ja, 3 GB mindenképpen kellene, így a Redmi 4A Pro nem játszik. -
-
DS39
nagyúr
válasz
diegho #112031 üzenetére
nem tudom, kérdezem, hogy használat közben, pl hívás közben mennyire áll kézre, ha alapból közepes hangerőn van (nekem úgy szokott lenni) és csak utcán veszem feljebb a zajban.
amúgy nagyon szép telefon és tényleg kompakt, de a sim/microsd tartóval megcserélhették volna ezt.
-
istibond
tag
Sziasztok! Samsung A3 2017 vagy Sony x compact? Melyik a jobb?
Koszi -
utomi
senior tag
válasz
diegho #112023 üzenetére
Hát jogos. Arról nem is beszélve, hogy még annyira sem képesek , hogy egy USB-C Jack átalakítót a dobzaba rakjanak. Ezt hogy? Még az Apple is mellékeli. Áhh. Ennyit a HTC-ről. Mondom sajnálom de ezzel csak maguk alatt vágják a fát.
A G6 egyre jobban tetszik de az S8-at most már kivárom, hogy bemutassák és akkor majd kitalálom, hogy a kettő közül melyik legyen.
-
diegho
nagyúr
válasz
utomi #112020 üzenetére
Na látod, tudtam én, hogy rájössz majd, pedig majdnem elküldtelek oda, ahová gondolod!
Nem értem a HTC mit gondolt, amikor ezt megalkotta. Az elmúlt 1 évben rengeteg olyan terméket adtak ki, ami teljesen értelmetlen. Én nagyon gondolkodtam a HTC 10-en, de én nem fogok annak a cégnek 1 fillért se adni, amelyik képes 2016-ban Snapdragon 400-al telefonokat kiadni.
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Redmi 3s prime beszerzésére van még lehetőség jó áron megbízható boltból?
Tudnátok esetleg alternatívát ajánlani? ~50k -
felyx
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy új telefont és ezek között vacillálok:
- Samsung Galaxy S7 (esetleg S7 edge, de azt túlzásnak tartom már)
- Huawei P9
- Xiaomi Mi 5Gondolkodtam a Huawei P9 Lite-on és a Nova-n is de teljesítményben nem akarok gyenge telót. A fenti telók közül melyiket ajánlanátok? Ha esetleg mást ajánlanátok az is érdekelne. Előre is köszi!
-
utomi
senior tag
válasz
diegho #112019 üzenetére
Igen sajnos egyre inkább úgy tűnik igazad lesz. Sajnálom mert szerettem a HTCket de basszus majdnem 5mm-el magasabb mint a 7Plus. Az azért kicsit erős! Nagy kár de tény, hogy a G6 vagy az S8 jobb vétel lesz. Addig kihúzom valamivel, lerakom a pénzt aztán vagy S8 (csak ott az árazástól félek) vagy G6 lesz!
-
utomi
senior tag
válasz
diegho #112015 üzenetére
Ne haragudj de még egy darab gondolatot sem hallottam tőled azon kívül, hogy beböffentetted , hogy az S7E jobb vétel de, hogy szerinted miért az már nem derült ki. Nem döntöttem el csak sokkal jobban tetszik a HTC U Ultra mint mondjuk az S7E. Csakhogy látom a hátulütőit is és nem nagyon tudom eldönteni, hogy melyikkel járnék jobban. Ebben kértem segítséget.
-
utomi
senior tag
válasz
diegho #112013 üzenetére
Miért jobb vétel? Mert Samsung? Nem vitatkozom csak szeretném megérteni a miértet. Mégis miben sokkal jobb? Mert A HTC-ben jobb a SOC, van második kijelző ami valakinek számít valakinek nem. A Samsung SAMOLED ami talán jobb de az SLCD is nagyon szép. Ezen kívül mi az ami miatt annyira egyértelműen jobb a Samsung?
Ráadásul tele van a hardverapro is S7 Edgel ami azt jelenti, hogy mire itt a S8 még több lesz és jó ha 100-110e között eladható lesz. Márpedig ha S7 Edget vennék az mindenképpen csak átmeneti megoldás lenne. Igen tudom várjak 2 hónapot de nem tudok mert úgy adódott, hogy most kell telefon.
-
tvamos
nagyúr
válasz
kovacsroli #112006 üzenetére
Igen, Kina nagypiac, de nekeik egeszen mas dolgok a fontosak, mint nekunk.
-
utomi
senior tag
válasz
diegho #112010 üzenetére
Köszi. Megnéztem de az a bajom, hogy mindenhol ugyanazokat az indokokat hallom , hogy miért ne:
-nincs wireless charge, nem érdekel
-nincs jack, nem érdekel nem zavar
-nincs vízállóság, nem érdekel nem zavar
-kicsi az akksi a méretéhez viszonyítva, igen ez igaz és zavar is de én így is úgy is naponta töltöm minden telefonomat és akkor meg mindegy mert azért 1 napot kibír!Meg, hogy drága és 20 usd-vel többért ott a Pixel ami semmiben nem jobb de ugye kisebb és ottt van headphone jack de EU-ban az nem 20USD hanem úgy néz ki , hogy ez nekem 194e lenne mígy a Pixel 300e a legolcsóbb helyen is a 128GB-os mert MicroSD nincs akkor meg a 32GB felejtős. Ráadásúl az összes ilyen teszt a még meg sem jelent telefonokhoz hasolítja S8 és G6 ami szép és jó de azok sehol nincsenek még.
-
utomi
senior tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Telefonvásárlás előtt állok és a HTC U Ultra lett a kiszemeltem. Nem tudom , hogy esetleg vett-e már ilyet valaki itt de elég korrekt áron tudnék hozzájutni egy független 2év garis változathoz. (194e). Először is az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata vele?
Másodszor pedig szerintetek mennyire eladható ez idehaza? Mármint nem eladási céllal veszem de ismerem magam, hogy előbb utóbb túladok rajta. Valamikor a HTC-ket nagyon szerették itthon is de most nem tudom , hogy áll a dolog.
A másik lehetőségem egy szintén vadi új 1 év garis S7 Edge lenne olyan 160e körül. Azzal csak az a bajom, hogy egyrészt már volt és hát tudom, hogy ez nem indok de mégse nőtt valahogy a szívemhez másrészt pedig most, hogy jön az S8 nem tudom , hogy szabad-e egyáltalán S7 Edge-t venni hiszen gondolom le fogja nyomni az árát!Még ugye az LG G6-ot és a P10 Plust nézegettem mindkettő jó lenne csak éppen kitudja mikor lesz elérhető idehaza és nekem meg a jövőhéten kellene telefon.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
hroberto
veterán
válasz
kovacsroli #112006 üzenetére
Kína nagyon nagy piac...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Darellus92 #112005 üzenetére
Erdekes a táblázat. Az oppo-rol meg pl. soha nem hallottam. Jol gondolom hogy ezek a gyartok nem is elsősorban europai, inkabb ázsiai piacra termelnek?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
kovacsroli #111971 üzenetére
A Xiaomi az ötödik legnagyobb gyártó a világon. Nem kevésbé ismert, csak a környezeted nem ismeri.
(Szerk.: Bocsi a dupláért.)
-
Darellus92
aktív tag
válasz
goldmaster07 #112001 üzenetére
Ilyen árkategóriában már nem tudsz mellényúlni megmondom őszintén. Azok az idők elmúltak. A három közül bármelyik maximálisan ki fog szolgálni, én az S7-et nem választanám a TouchWiz miatt de ez szubjektív.
-
Martin97
aktív tag
Kinéztem néhány jelöltet:
p9 lite, galaxy a5 2016, (galaxy a5 2017, galaxy a7 2016, már túl drágák, de ha lényegesen jobbak, akkor megfontolom.), acer liquid jade primo
Ezek közül melyik lenne a legmegfelelőbb a fentebbi írt igényekhez?
-
goldmaster07
újonc
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni. Lehetőleg128 gb rom, jobb fenyképező modullal, elfogadható üzemidővel, esetleg memória bővítési lehetőséggel. A Samsung s7 edge, a Oneplus3T és a Huawei P10 Plus került képbe, de más is szóba jöhet. Konzervatív vagyok, kedvelem a fizikai home gombot.
240000 Ft ertékig mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest