Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
hentes555 #126097 üzenetére
Rendszert próbáltátok újra rakni teljesen?
Lehet valami appot szedett le ami belassítja, vagy vírus. Esetleg vírusirtó is lassít. Ha ezek közül valamelyik másik telefon is lassú lesz...
RAM kezelésből ne indulj ki, Huawei agresszíven kilő mindent.
Topikjában jobban tudnak még segíteni. -
Siffredi
senior tag
válasz
Viktor0610 #126096 üzenetére
Nekem átjött a szarkazmus
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm egy hónapja vett egy P10 lite-ot a Telekomnál, első két hétben még nem volt vele baj, azóta belassult, sokszor megakad, gondolkodik akár kamera megnyitására is vagy ha pl. a beállításokban nézelődök, tekerem le az oldalt, mindezt úgy hogy a ram fele még szabad. Volt rá szoftverfrissítés, ugyanez.
Szerintetek ilyen indokkal valahogy rá lehetne bírni a Telekomot, hogy adják vissza az árát?
Nézegettem helyette az A5 2017-etugyanitt, egy árban van a kettő, lehet megpróbálnám azt helyette ha van lehetőség ilyenre. -
-
deadelon
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek melyik telót lenne érdemes megvenni 200-e ig.Csak ébresztésre és telefonálásra használnám!
-
belan
addikt
Hello szerintetek melyik telefont èrdemes meg venni mate pro 10 vagy lg v30 vagy mi mix 2,s8plus ,melyik a leggyorsabb legjobban optimalizalt telefon?
-
Laci13
tag
Sziasztok.
Szerintetek melyik jobb választás S9+ vagy P20Pro?
Mind2-t ugyan annyiért tudnám beszerezni gyári garanciával.
Jobban neteznék és videót néznék rajt,nem sokat fotózok.
Köszönöm. -
Louro
őstag
válasz
Németh91 #126089 üzenetére
Szerintem ilyen elvárások mellett bármelyik csúcsmobilt veheted, ha nem számít az ár. Bár a Telenor és az MM inkább népszerű márkákat fog tolni.
Samsung Galaxy S9 nem lehet mellényúlás. Ha mégis drága, akkor talán Huawei P20.Kraft van bennük. Fotóban talán jobb az S9.
-
Németh91
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont eddig mindig maradt de a hétvégén sikerült a régi sony xperia z telefonomat teljesen összetörni júniusba lett volna 5 éves. Más gyártóval nincs tapasztalatom de újra sonyt nem szeretnék.
- Árkategória. Nincs Igazán
- Használt vagy új? Mindenképp új
- Hol vennéd meg? Telenor vagy MM
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?Mindenképp hosszútávra ami pár év múlva is helyt állna
- Mire használnád? Internet,átlagos dolgok,munka miatt jó minőségű képek készítése
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?Android volt eddig nem vátanék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?nincs kritérium jó nagy kezem van előnyös a nagyobb -
Louro
őstag
- Árkategória. 100-120k (tovább csak nagyon indokolt esetben nyújtóznék.
- Használt vagy új? Lehet használt is.
- Hol vennéd meg? Jelenleg Vodafone-os a kártyám, de független lenne a cél amit külföldön is tudnék használni. De a dual sim nem fontos. Mivel az ár számít, így hardverapró is jóbarát lehet.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Jó lenne vagy 2 esetleg több évre.
- Mire használnád? Zene, de azt csak teljesíti már egy alap készülék is.Videó szintén. Játékban 2048, Catan, Out of there...alap játékok. A legfőbb ok: fényképezés. Főként tájképek, de este se legyen túl zajos képe.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen. Nem fétis, csak azzal már megbarátkoztam. Nem kell, hogy szanaszét hackelt legyen. Jó nekem az alap is. CSak stabil legyen. Az iOS már többször is volt kezemben, de sose tudtunk megbartkozni.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Most egy Xaomi Mi5 van. Komfortos, de azért felé nem mennék. Nem tepsit akarok.Fura, mert nemrég váltottam, szinte 0 ráfizetéssel Mi4C-ről Mi5-re. Akkor is fotózás volt a cél, de valahogy nem hozta a várt javulást. Bár akkor még Samsung S6 is porondon volt, de maradtam márkánál.
Amiket néztem, de lehet van jobb javaslatotok:
Xiaomi Mi6
Pro: Ára, ismerős felület.
Kontra: Lassan fókuszál és este nem az igazi.Samsung S7 Edge
Pro: Ára, jó képek. Gyors exponálás.
Kontra: Elég jó lesz-e mondjuk 1-1,5 év múlva is.Samsung S8
Pro: Képek minősége. Bár nagy ugrást én nem láttam S7 Edge és S8 között, de laptopról nézegettem. Valószínűleg még azért helytállna pár év múlva is.
Kontra: Keret felső határa.Lg G6
Pro: Nagyon-nagyon dícsérik a képminőséget.
Kontra: Akksija. Teszt szerint nem igazán meggyőző a készülék.OnePlus T széria, Huawei P széria, Honor és társai megnézését szinte fel is adtam, mert hátha van egyértelmű javaslat tőletek.
Köszönöm előre is és bocsi a terjedelemért.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
- Árkategória?
150-160 max.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
gyártói gari lenne a legjobb
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
hosszútávra, 2-3 évre
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
telefonálás, sms, fényképezés, multimédia nagyon fontos
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
csak Android, iPhone-ról lesz a váltás
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
iPhone 6 4,7”-lal egyező, vagy kicsivel nagyobb (5,1-5,2”)
B20 mindenképp kell -
erick_b
tag
30 ezres keretből milyen használt mobilt ajánlotok ami az árszinthez képest a lehető legjobb képeket lövi?
-
Benji21th
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy telefont leginkább videózásra a jelenlegi P9 mellett/helyett. Gimballal szeretném használni és mivel nem tudok olyan készülékről amiben az OIS ha van, kikapcsolható teljesen, szeretnék olyat amiben nincs ez a funkció, de legyen remek felvételekre képes. Ami még fontos, hogy vagy apple készülék legyen, vagy snapdragonos android, sajnos a Huaweiekre a népszerűbb programok (filmic pro) tudomásom szerint nem elérhetőek. Lehet használt, lehet új. Iphone 6S-t, Oneplus 5T amiket eddig néztem, de szívesen venném ha ajánlanátok jó alternatívákat. Árat azért nem tudok, mert ha egy másodlagos használt telefon lenne a megoldás, akkor nyilván minél kevesebbet szeretnék rászánni, de ha kiváltaná a jelenlegit is és fő telefon lenne, akkor rugalmasabb vagyok. Köszönöm a segítséget előre is! -
troland26
őstag
Sziasztok
Néhány hónapon belűl szeretném lecserélni az S7 emet . Szolgáltatótól szeretnék készüléket venni ismét hűség hosszabításával részletre (Tmobile) . Az ár max 200k lenne . Android , IP védelem és olyan 5,5 " környéki kijelző méret . Ismét 2 évr etervezném álltalános felhasználás , telefonálás , internet , gps , zeneill film ..játék nem nagyon . Ami még fontos lenne a minél jobb aksi idő .
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm számára keresek:
- Árkategória: a lentiek fényében meglátjuk de 50 alatt maradhatna
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? függetlenül vagy kártyásan (telekom)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? átlagos, ebben az árban a bestbuy most
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) alap dolgok, net, fb, messenger, insta, fényképezés ilyesmi, semmi extra
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android a preferált
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? normál méretű se nem túl kicsi se nem túl nagyHuawei-ról hallottam jókat.
köszi előre is!
-
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Esetleg van már valakinek tapasztalata a Huawei P20 Pro és a Samsung Galaxy S9 Plus fotós képességeit illetően? Szimpatikusabb lenne a P20 Pro, márcsak a kijelző védelem miatt is, mivel S9-re lehetetlen épkézláb fóliát találni, a fliptokot meg nem tartom semmire. A legfontosabb szempont a fényképezés lenne, viszont a két készülék képeit összevetve, a képekbe bele nagyítva jócskán alulmarad a Huawei, nagyon összemosódnak a részletek valamint a homályosítást is túlzásba viszi.
Ez valóban így van vagy csak nekem tűnik így? :/ -
pingu22
tag
Sziasztok!
Jelenleg redmi note 4-esem van, imádom szeretem. Viszont a kamera rosszabb, mint gondoltam, pedig nem használom sokat és nincsenek nagy elvárásaim. Gondolkoztam mi a1-en anno, de aksi miatt maradtam a note 4-nél. Most olvasgattam note 5 pro-ról, kamerában lesz valami érezhető javulás, megéri cserélni?
-
defqon.1
újonc
Sziasztok!Új telefon vásárlása előtt állok,eddig Iphone 6S Plus-om volt,de elég volt belőle.Van most olyan újonnan érkező telefon amire érdemes várni? HTC U12 érkezik nemsokára ha minden igaz.Kijelző méret az nekem jó ha nagy,valamint sokat fényképezek,zenét hallgatok,netezek és az akku idő is számítana,mondjuk ha már egy napig simán kibírja én boldog lennék az iphone után
2 évig hasznalnam szóval úgy akarok választani.
Olvasgattam a fórumon,de most melyik telefon tűnik a legjobbnak,ha lehet ilyet kijelenteni egyáltalán,vagy mik azok amik most a legjobbak.Előfizetéssel venném kint,szóval bármelyik szóba jöhetne. -
törölt tag
válasz
mantequilla #126069 üzenetére
a 64 gigás 415 dollárért előrendelhető, a 128as 480..
415 dollár az most így fejszámolva nincs meg 110 ezer forint (Jól mondom?), 107 körül van, meglepne ha Európába érve annyit nőne az ára (főleg, hogy a Huawei P20 széria semmivel sem lett drágább nálunk sem..) -
mantequilla
aktív tag
P9 kezdoar: 180
P10 kezdoar: 200
P20 kezdoar: 210Honor 8 kezdoar:140
Honor 9 kezdoar: 155
Honor 10 kezdoar: ?Tipp?
En olyan 170-re saccolom, nagyon kivancsi vagyok ra mit fog nyujtani. -
törölt tag
válasz
tothjozsef #126067 üzenetére
HTC U11 de mindenképpen nézd meg, fogd meg előtte, mert sokaknak nem tetszett itt a fórumlakók közül. Egyébként csúcs kamerája van és a saját fülesével(!) a zenei képességei kiemelkedők.
-
tothjozsef
aktív tag
sziasztok,
150e-ig keresek új, Androidos telefont hosszú távra, max. 5.5 col méretben, főként netezés, zenehallgatás, és a fotózás fontos lenne - márka mindegy. Mik az ajánlott vételek?ui. próbálok én visszaolvasni, de borzasztó nagy a kínálat, egy kicsit se telefonbuzi bőven elveszik benne. Első generációs moto g-t váltok, képzelhetitek mennyire vagyoka témában benne..
kösz előre is!
-
válasz
hermandani #126063 üzenetére
Mindegyik kivehető akksis.
Szerszámokkal ugyan, de kivehető.Bocs.
-
törölt tag
válasz
hermandani #126063 üzenetére
6ot semmiképp.. 7 még simán jól használható, én szerintem azt venném..
-
hmb
aktív tag
válasz
TheProb #126062 üzenetére
Az oneplus 5-ot? Vagy az 5t?nem rossz vetel egyik sem,a gyorstoltesuk a legjobb a piacon,akksi is jol birja.egyedul kameraban marad el az elvonaltol kicsivel,de ez szoftveres gond.de huawei meg eleg meggyozo telefonokat ad,jo kameraval.honor 9 esetleg?vagy az elso generacios google pixel az kb. Ezen az aron van mar ahol meg kapni.
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S6-7-8 (és egyéb verzióik) közül melyik telefont ajánlanátok leginkább?
Ár / érték arányban.Van amelyik kivehető aksis még?
Köszönöm
-
smiti
veterán
Az asszonynak nézegetnék valamit, a mostani P9 Lite ( nem 2017 ) már nagyon gyengécske és lassú.
Nekem is P10 van, de ha nem sokkal lett volna gyengébb a P20 akkor elgondolkoztam volna rajta.
Mindenképpen új, normális garanciával rendelkező telót keresnék neki.Még a P20 is szóba jött, de azt még túl soknak gondolom neki.
(#126056) MaxxDamage - Ezt és ilyen adat összehasonlító oldalt természetesen találtam, engem olyan érdekelne, hogy a teljesítményük van össza hasonlítva különbözö teszt és benchmark progikkal. Vagy Antutuval.
-
masssza29
csendes tag
100e körül vennék telót. Használt Mate 9 vagy új Mate 10 lite. Vagy más 6 collos teló.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy találhatnék olyan tesztet ami korrektül hasonlítja össze a P10-et és a P20 lite-ot?
-
bucihost
senior tag
válasz
koma106 #126047 üzenetére
Köszi.
(#126048) deadelon:
Alap felhasználás alatt értsd: Hívás, sms, email, face, viber, youtube, dokumentum olvasás, böngészés, stb....
"valamint néha fotózásra. Ezért a jó kamera fontos lenne"
Amit 2018-ban talán már minden átlag ember használ.Mivel ennyi lesz rá a maximum keret. Többet nem adok érte mint amennyit a jelenlegi telefonomért kapok...
De mint írtam is, 115.000 Ft ig bezárólag . Ez lehet akár 50-80 ezer is. De mint a keret is mutatja, inkább minőség mint olcsóság a cél.....
Vehetnék HOMTOM HT16-ot is 20 ezerér. Amibe minősíthetetlen az anyag használat, rossz a kamera a hangszóró, csiga lassú, valamint az alap appok lezabálják a ramot, stb... -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy Edigital nem tudja megoldani a telefonom javítását, ezért már előre keresem az utódot.
115.000 Ft ig bezárólag keresnék, 5,2 - 5,5 maximum 6" kijelzős telefont. Alap felhasználásra, netezésre lenne használva, valamint néha fotózásra. Ezért a jó kamera fontos lenne. Lehet használt is de akkor legyen gari. Játszani nem játszom.
Mit lenne érdemes venni?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
batai15 #126039 üzenetére
Köszi!
B20 megléte nem érdekel, nem használok direkt adatforgalmat. Igen azt néztem kb akkor partiban vannak egymással gyorsaságban. Viszont a kamerát ha már használja az ember, akkor ejjj abban azért jobb a Honor...
Na ezen még el fogok rágódni egy darabig
Köszi még1x!
-
batai15
félisten
válasz
Sungoo #126040 üzenetére
Kiváló telefon, mondom ezt úgy hogy s8ról váltottam rá, mert s8 tökéletes telefon lenne ha nem lenne olyan gyenge az akku. Egyedül kamerában gyengébb, bár sokat javult a frissitesekkel, valamint camera 2 API Google kamera mod után már elég jó, bár még mindig nem hozza az s8 szintet.miui picit még fluidabb is mint az s8.
-
válasz
flusze #126035 üzenetére
Szia,
Az iPhone 6 egy évvel és szériával régebbi hardverű, mint az iPhone SE, utóbbi a 6s hardverét kapta meg, eltekintve néhány butítástól, mint például nincs 3D Touch, illetve a wifi és 4G modul gyengébb, mert azok maradtak a sima 6-os szintjén az SE-ben. (iPhone 6 és SE wifi AC 1*1:1 MIMO 433 Mbps, a 6s széria pedig már 2*2:2 MIMO és 867 Mbps)
Az egyik legfontosabb talán, hogy a sima 6-os még csak 1 GB RAM-ot kapott, az SE pedig megkapta a 6s széria 2 GB-ját.
A kamera az SE-ben jobb kicsivel, mint a 6-osban.
Akkumulátoros üzemidőben jobb az SE, mint a 6 vagy a 6s.
Itt összehasonlíthatod: Link -
TheProb
veterán
Sziasztok!
max 100 rugóig van most ajánlott droid-os telefon, aminek jó a kamerája, 5,5"-os a kijelzője és van benne NFC is?
Sajnos az új Redmi Note 5-ös szériába most se került NFC :/
Mi6/6 Plus esetleg? Vagy valami alternatíva?One Plus 5T-re esetleg érdemes lehet várni valami leárazást?
-
_ocsisajt
őstag
Ne hülyézzetek le a kérdésért, de tudtok olyan telefont mondani ami minimum 180.000 pöttyöt tud antutuban? Pár androidos telót ami tudja ezt és ár szerint lenne best buy?
Azért antutu, mert az igényeim összességét ez tudja lefedni kellőképpen valamilyen szám értékben. (game+multimedia)
Ipaden megszoktam a smooth rendszert és azokat a dolgokat amikkel bogyózok rajta.Minimum elvárás még 5.7". (note-om miatt hozzászoktam) 5.9 vagy 6 legyen a minimum méret kijelzőben ha nincs elszeparálva a back, menu stb gombok. ENNYI, nem érdekel, hogy nincs B20 sem (jöhet bármi)
Ötlet?
Köszönöm!
-
pit stop
addikt
válasz
Darth_Revan #126029 üzenetére
Turbadó-ról két év garival kicsivel 100 fölött Samsung S7, vagy LG G6.
-
koma106
senior tag
válasz
Darth_Revan #126029 üzenetére
100k alatt én Mi A1-et vennék, vagy várnék még néhány hetet a Xiaomi Redmi Note 5 (pro) telefonra. Ez 60-70k körül lesz, május 17-től elérhető. Ha ennél jobb kellene, akkor a 100k-hoz tennék még 10k-t és vennék egy Honor 9-et.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
100k alatt jelenleg ar/tudas tekintetében melyik a legjobb best buy androidos telefon? -
Ájvé
veterán
válasz
Zarane #126021 üzenetére
Xiaomi 5. legnagyobb mobil gyártó a világon, szóval kettő közül inkább a Zopo a kevésbé neves.
Mi A1 dedikált audio chipet is kapott és az említett használatra is bőven elég, egyébként mindenben jobb a Zoponál. Nem mindenkinek jön be a Xiaomi, de sokaknak bevált, A1 egyébként MIUI mentes szóval még a szkeptikusok is elfogadják. -
batai15
félisten
Xiaomi no name? Lol
. Lassan többen ismerik mint az LG-t meg htc együtt véve szorozva 3x. -
Dr.NX
addikt
válasz
trebrona #126023 üzenetére
Itt a fórumon is lehet hogy páran hallhattak már a Xiaomiról:
https://mobilarena.hu/temak/okostelefon/keres.php?type=-&stext=xiaomi&submit=%C2%A0 -
amol
addikt
Szeretném feltenni ezt a kérdést újra mivel P10 már sajnos nincs.
Illetve minek van a legjobb kamerája 100 ezer alatt (új, gyári garancia)? Edigitalban pld van többek között akciós Honor 8 75-ért és A5 2017 81-ért.
Köszi -
Zarane
újonc
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni telefonválasztásban. Nő vagyok így a külső és a szín is egy fontos szempont de ennek ellenére nálam a telefonválasztásnál a műszaki paraméterek az elsődlegesek. A telefon vásárlás apropója az, hogy a héten tönkrement a telefonom. Az új telefon hardvere szeretném hogy nagyjából tudja az amit a régi. Ez a legfontosabb számomra. Régi telefonom egy Zopo Speed 7 plus volt. Régi telefon adatai: Processzor: 8 magos mediatek 1,5 ghz, Ram: 3 gb Belső memória: 16 gb bővíthető: max 64 gb., kijelző: 5 col, 1920x1080 16 milló szìnárnyalat, Selfie kamera: 5 mpx, hátlapi kamera: 13 mpx, Akkumlátor: 2500 mah. „Audio képességek”: Elég sokat használom zenehallgatásra a telefont a Zoponak ez a része gyenge volt a kategóriájához képest. Különösen a külső hangszóró.
Árkategória: 50-70 E. Ft. között
Használt vagy új: ú
j
Hol venném meg: Újonnan gyártói garanciávalMire használnám: A telefonálás mellett legfőképpen zene hallgatásra (sok esetben youtube-ról), internet, kisebb videók, rövidebb filmek nézése (nem ezen kívánok több órás filmeket nézni)
A multimédiához még egy megjegyzés: A Zopo telefon nagyon erősen melegedett youtube-ról való zenehallgatás vagy videó nézés közben. Játszani nem játszok telefonon viszont érdeklődésből kipróbáltam a Heartstone-t illetve a Fallout Sheltert és ezeknél rövid időn belül tűzforró volt. Kívánatos lenne, hogy egy 70 ezres telefon komolyabb melegedés nélkül tudja futtatni ezeket az alkalmazásokat legalább rövidebb ideig
.
Én magam is próbálkoztam próbálkozok telefont nézegetni és úgy látom, hogy az én ígényemhez, ami az, hogy valójában egy közép-felső kategória határán lévő telefont szeretnék középkategóriás áron a Xiaomi márka telefonjai állnak a legközelebb. Sőt itt 60-70 ezerért jobbat tudnék venni mint a Zopo. Xiaomi Mi A1-el szemezek. Ami elbizonytalanìt, hogy vajon merjek-e egy „noname” kínai márkától venni és esetleg 1 év után a garancia letelte után egy hónappal tönkremegy majd a 70 ezres telefon. Bevallom én most találkoztam először ezzel a márkával így nem tudom bármilyen mértékben megbìzható –e? Ha esetleg bárkinek van valamilyen más javaslata vagy nagyobb márkákban is tud egy jó telefont bármilyen ötletet köszönettel veszek.Köszönöm szépen mindenkinek aki ezt a hosszú postot elolvasta.
-
Az idén is többször frissült már a feleségem Honor 8-án a firmware, az elmúlt héten is, szóval annyira azért nem felejtették el.
Oreo már nem feltétlenül lesz rá, kapott korábban egy főverziós frissítést és annyi, hamarosan 2 éves típus, de biztonsági frissítéseket és apróbb javításokat eszközölnek még azért. -
Ájvé
veterán
válasz
konwktor #126017 üzenetére
Jó telefon a Honor 8 bár támogatás már nincs rá. Ilyen tudással ebben az árban nem nagyon kapsz hasonló kínai telefont se. Xiaomi Mi A1 lenne, ez azért jóval szerényebb tudású. Hosszú távon viszont jó választás, még minimum 1 évig lesz rá támogatás. Egyébként gyengébb kamerában, SoC is, akku idő ami jobb azért.
-
konwktor
tag
Sziasztok, a páromnak kell új telefont vennem. A Honor 8 a telekomnál 57000 akcióban az előzző telefonom ilyen volt és elégedett voltam vele, de, nem vagyok biztos benne hogy mennyire időt álló. Esetleg van ilyen ár kategóriában valami kínai csoda ami Best buy?
-
-
Ájvé
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #126011 üzenetére
Jó telefon, de csak akkor ajánlott ha bele tudsz merülni a ROM-ok világába. Ezeket valamilyen módosított gyári ROM-ra emlékeztető ROM-al küldik, de így nem ajánlott használni. Rengeteg custom ROM van rá, nem is nehéz feltenni őket.
Gyári ROM megint csak nem ajánlott, már a Google Play is tiltott rajta szóval nekünk használhatatlan is.
Bangoodon nincs vám kerülés tudtommal, így áfát ki kellene fizetned ha bejön az országba, én inkább geekbuyingot (EU raktár) vagy gearbestet néznem. (Bár ahogy nézem geekbuyingon pont most akciózták ki ezt a típust és nincs már nekik).
Nekem amúgy Le Max 2 van, ennek aktívabb a topikja viszont ez 2K-s kijelzővel van és 3000-es akkuval, de 55 körül szerintem megkapod már.
Itt úgy látom van és van Priority line szállítás is amivel elkerülheted az áfa fizetést. -
Gabesz87
veterán
Nem egyszerű ez a telefon vásárlás
Szegény Honor 7-esem egyre inkább úgy érzem, hogy lassul. 2 héten belül szeretnék új telt venni, szóval:
1. vagy megveszem a Mate 10 Pro-t, amit szeretnék, de nem visz rá a lélek, hogy 200e-et kiadjak érte, viszont van 168e-ért Smartshop-ban, csak félek a megbízhatóságtól, és a garanciától
2. várok, hátha lesz valami kuponos akció, esetleg lejjebb megy az ára
3. jön a Honor 10, ami szintén jó lenne nekem, de azt meg május 15-én mutatják be. Árban azért ez volna a legszimpibb.
Mitévő legyek?Igazából csak hangosan gondolkodom, amit úgy gondoltam, ki kell írnom magamból
-
Sziasztok!
Megnéztem kimovil.com-on, hogy legalább 150 ezres antutuval, 4gb rommal, B20-szal mi a legolcsóbb.
Találtam egy ilyet.
Érdemes ilyen telefont venni? Banggood-on 42000 Ft ezekkel a specifikációkkal:
LeTV Leeco Le Pro3 Elite X722 5.5-inch 4GB RAM 32GB ROM Snapdragon 820 Quad-core 4G Smartphone
Egyedül az nem tetszik, hogy nincs benne sd kártyahely és usa töltőt adnak hozzá.
Honnan lehet ehhez szoftverfrissítéseket letölteni?
Milyen alternatíva van? MediaTek procit nem szeretnék, Snapdragon 800-as szériánál maradnék, és 820-nál se legyen régebbi, 4 giga ram ma már szerintem kötelező. -
Ájvé
veterán
válasz
Mátésum #126005 üzenetére
Nokia 7 Plus
(#126009) Mika1227:
Xiaomi MI A1 bár ez csak 5,5"-os. Esetleg Xiaomi Redmi 5 Plus. -
Mika1227
őstag
50-80 ezer között keresek telót, használt is játszik és Android. Ár/érték arányban keresek egy jó telót. Hosszabb távra és 5,7-6 közötti kijelző méret. Telefonálás, kis fotózás normál használat semmi extra!
-
Laslow
senior tag
válasz
batai15 #126007 üzenetére
Hát pont hogy nem. Vagyis: részben. Ami a rendszert illeti, Lumia után valóban minden megváltás (még egy Facebook/Messenger sincs rá, vagyis van, de nem támogatott, pl. nem lehet Facebookban kommentelni, meg ilyen "apró" funkciók nem működnek!). Ami viszont a kamerát illeti, Lumia után minden amit eddig láttam, kedvezőtlen fényviszonyok esetén pocsék, egy kivétellel: Samsung S7.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A következő választás előtt állok:
Nokia 7 Plus
Samsung A8
Huawei Mate 10 lite
Huawei P20 liteTudtok esetleg egy-két ötletet adni, hogy könnyebben menjen a választás?
Előre is köszi.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lumia 640 helyett Moto G5 mennyire jó választás? Felhasználás: telefonálás, sms, Messenger, Viber, fotózás, böngészés. Válaszokat előre is köszönöm.
Z
-
pit stop
addikt
válasz
tvamos #125992 üzenetére
Jó telefon, Moto kiesik látómezőből kicsit, utóbbi időben jöttek vissza EU-ba, előtte hosszú évekig letojták.
Aki friss középkategóriát keres annak jó. De sokan olcsóbb készüléket keresnek, aki pedig többet szán rá, annak inkább tavalyi flagshipek közül szoktunk mondani... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Újszerű iPhone 14 PRO MAX - 128 Gb Purple
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi