Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
MaxxDamage #154096 üzenetére
Üzemideje nem valami acélos ezt leszámítva korrekt telefon és ennyiért már jó vétel mert sok középkategóriás is beleesik ebbe az árkategóriába.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
nyisziati #154097 üzenetére
2 év gari megy, de Prémium nincs (nem tudom miért)
Én külön biztosítást kötök rá a BusinessBox -nál. -
nyisziati
veterán
válasz
MaxxDamage #154096 üzenetére
Most akkor megy a 2 év Turbado gari, vagy sem?
A napokban valaki azt írta, lekerült a honlapjukról a lehetőség és már nem kérhető. -
MaxxDamage
félisten
válasz
FraFer82 #154093 üzenetére
Tudom, ismerem.
Jó pár éve csak LG-t használok.
G4, V10, V20, V30+ és most V40 lesz.
V50 az batár nagy (fél kilós a + kijelzővel)
Jó lesz nekem a V40 is és Turbado 2 év garral adja és korrekt cég.
Kötök rá biztosítást is 2 évre és védve vagyok.
50 Ohm+ (64 +- 10%) Impedance-s fülest használom, így tudom milyen a "High Gain" HiFi mód -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154087 üzenetére
Szerintem megérte. Volt ez 120 is, csak sajnos a forint romlott és mind a V40, mind a G8S ezen az áron már best buy, keresett telefonok. Ettől függetlenül az LG sokat hibázik, ami ilyen áreséshez vezet náluk, pedig a telefonjaik jók (vagy vannak jók köztük).
Egy jó fülest majd dugj rá, fog szólni rendesen!
-
IOX
tag
-
monti0222w
addikt
válasz
exoduss #154078 üzenetére
Néz rá a Realme X2 Pro-ra is jó telefon nagyon, sztereó hangszórói is a jobbak között van! A megadott árba bőven belefér.
FraFer82: nem vagy egyedül, én is azokat a telefonokat keresem és veszem meg általában ami hangban jobb az átlagnál. A következő telom, amenyiben tényleg bejön az Oppo az euba, úgy tölük fogok venni, remélem még Sabre chippel vannak ellátva, bár a CirrusLogic sem lenne rossz! -
AttilaMvh
tag
válasz
MaxxDamage #154087 üzenetére
Majd írd meg, hogy a Snapi 845 és 6,4 colos kijelzőhöz hány óra nyaggatást, képernyő időt biztosít a 3300-as akku? Tudom, tudom, Oled, gyorstöltés, stb. de azért kíváncsi vagyok.
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Huawei p30 vs Xiaomi mi note 10 lite.Nem tudok dönteni.Kb egy árban tudom megvenni.Ok, p30 tavalyi csúcs mobilok alja, de a xiaomi is tetszik, hiába kapott sokkal kevesebb pontszámot az AnTuTun.
Mi a fontos?Minimum két év stabil google biztonsági csomagok frissítése és hogy két év múlva sem akadjon rajta a Chrome. -
FraFer82
tag
válasz
exoduss #154078 üzenetére
Na, akkor nem csak én vagyok hülye ebben. Nekem a hangzás baromi fontos egy telefonnál, emiatt kedvelem az LG-t.
Én ezek közül egy iPhone 11 Prót vennék, mert akárhányszor látom a titkárnőmnél, mindig rákívánok. A telefonra.Drága, drága, de tényleg jó telefon, kezelhető mérettel, hosszú évekre.
-
FraFer82
tag
válasz
straightedge #154076 üzenetére
Én inkább venném a Nokiát, mert nekem jobban tetszik a kijelzője, de ez ízlés dolga. Lehet, hogy egy mai nagyon fiatalnak például a Samsung vonzóbb név, mint első telefon.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154066 üzenetére
Egy barátom 285 ezer forintért vette kb. másfél éve, ezt neki nem mondom el, azt hiszem.
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Uj telefon vásárlása előtt állok. Egy p30-at szeretnék levaltani. Fontos lenne, hogy sztereó hangszóró legyen a készülékben, (Ennek hiánya nagyon zavart a p30-ban) mivel eleg sok tartalmat fogyasztok a telefonon. (szinte mindent). Az keret kb 250-300 ezer ft. S20-akat nezegettem, viszont sok melegedesi problémáról olvastam a topikjaban. Illetve az exynos processzor sem győzött meg. Iphone 11-el is szemeztem, de ott meg a kijelzo elég "gyatra" az árához képest. A 11 pro meg eleg draga, es nem tudom, hogy megeri - e. Tudnátok ajánlani par készüléket, amiket érdemes lenne szamitasba venni? -
jmuranyi
tag
válasz
bl4ze #154058 üzenetére
Szia, esetleg ez Lenovo K5 Pro ?
Úgy láttam, nem nagyon frissítgetik, de az akár még előny is lehet,
édesanyámnak én is egy meizut vettem... -
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 és Mi Note 10 Lite között nem tudok dönteni.
Tudom, hogy utóbbi drágább, de szolgáltatótól vásárolnám részletre és akkor 11 hónapon keresztül havi kb. 1000 Ft-tal többre jönne ki.
Az SD bővíthetőség nem szempont, mert jelenleg egy Note 5 Pro-t használok több, mint 2 éve és azon elég volt a 64 GB is.
Melyik készülék lenne időtállóbb, illetve melyiknek mi lehet az előnye, hátránya, esetleg ismert hibák? Üzemidőben melyik lehet a jobb? (Tudom, hogy a 10 Lite-nak nagyobb az akksija, de más soc, ezért nem egyértelmű számomra.)
Előre is köszönöm a segítséget. -
FraFer82
tag
válasz
bl4ze #154058 üzenetére
Nehéz, mert már a Xiaomi sem annyira olcsó. Redmi 8 vagy 9 jön ki 50 ezerből, vagy 60 ezerből egy Note 8T. Ha nem csak Xiaomi jöhet szóba, akkor Samsung A20e, Nokia 4.2 vagy esetleg most egy ilyen Motorola:
https://www.alza.hu/motorola-moto-g8-power-lite-64gb-dual-sim-kek-d5827709.htm
-
FraFer82
tag
válasz
trebrona #154055 üzenetére
Rájuk gondolsz?
https://www.hancosydigital.hu/
Mert akkor az klassz.
Szerettem volna megnézni az ő áraikat is, de nem sikerült, ezért mondtam az Mi Store árát, mert azt legalább megtaláltam.
-
bl4ze
veterán
Urak, családban elromlott egy okostelefon : cserélni kellene.
Mi most Xiaomi telefonokból ami best buy - ár/érték arányban itthoni vásárlással ?
Egy idősebb embernek lenne, de aktív nethasználó - fényképezni is szeret, nem kell DUAL sim, de ha DUAL sim ajánlat az is jó, természetesen.
Tudnátok ajánlani valamit ami most akciós, ajánlott, best buy ? Köszi. -
FraFer82
tag
válasz
trebrona #154049 üzenetére
Oké, de ez most a két prémium modellre vonatkozik, amit ha jóval drágábban vásárolsz meg a hivatalos üzletükben (vagy viszonteladójuktól), mint mondjuk a Turbadón vagy a Smartshopban.. A Huawei is csinált hasonlót, adott még egy év garanciát rá. Szoktak néha ilyesmit csinálni, de nem ez az általános. Ráadásul az LG telefonokra 1 év a gyári garancia (viszont elfogadják azt is, ha bárhol vetted, de van IMEI-szám a számlán), így valószínűleg ez a törés is a garanciális időn kívül történt, mivel egy 2017-es telefonról van szó.(A Vodafone-nál például van egy garancia, amiben ez is benne van, azt hiszem, de havi 2-3 ezer forint a díja a biztosításnak, és az is csak 2 évre szól, ha jól tudom.)
-
trebrona
nagyúr
válasz
FraFer82 #154046 üzenetére
Xiaomi Mi 10, Mi 10 pro egyszeri törésre érvényes a garancia.
https://xiaomilife.hu/xiaomi-mi-10-kijelzocsere-ingyen/ -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154042 üzenetére
Szerintem leejtett telefon betört kijelzőjét más gyártó sem cserélni, hacsak nincs valami extra biztosításod rá.
A V60... LG.Bejelentik, sokaknak tetszik, megvenné, de nem jön. Aztán vesz valami mást a vásárló, mert nem bír hónapokat várni. Hihetetlen hiba ez náluk. Vannak nagyon jó készülékeik, de ez a hozzáállás...
Viszont kellemesen be is esik az áruk.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FraFer82 #154040 üzenetére
Fene tudja mi legyen... V60 mikor jön?
128GB is elég ha bele gondolok, mert 128 vagy 512-s mSD kártya lenne bele...
Második kijelzőt nem használnám ki, így vagy jó áron kéne be szerezni, vagy nem is tudom.
V30+ az az LG-től nagy csalódás, mert nem cserélték a kijelzőt és azért 62.5k -t biztos nem fizetek... csak kapjam vissza úgy ahogy küldtem és lehet én ki cserélem feléből és abba az árba egy új aksi is kerül bele. Az tudásra tökéletes telefon még ma is. -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154038 üzenetére
Persze (a V50 tuti, pont ma láttam egyet úgy használva), csak azok akkor érik meg, ha ki is használod, hogy van másodlagos kijelzője is. Egyébként felesleges mondjuk 70-80 ezer forinttal többet kiadni. Főleg, ha nem azért cseréled le a V30-adat, mert tudásban nem felel már meg neked.
A memória pedig bővíthető, ha egy kártyával használod. ha kettővel, akkor nyilván minél nagyobb legyen. -
FraFer82
tag
válasz
petya900223 #154036 üzenetére
És a méret? Az azért csak számít.
-
válasz
petya900223 #154036 üzenetére
Huawei P30 lite és akkor nem kell vagyonokat sem költeni.
-
petya900223
csendes tag
Sziasztok! Nővéremnek kellene egy új okostelefon. Kb 100 ezret tudna raszánni. Nyilván van némi mozgástér, de azt mondta 110-120-nál ne legyen semmiképp több. Nem kell neki csúcsmobil, alapokat tudja, megbízható legyen.
Köszönöm a segítséget! -
FraFer82
tag
válasz
Biga123 #154028 üzenetére
Azért az A40 jobb telefon. Nagyjából ugyanakkor jöttek ki. Szebb és nagyobb kijelző (TFT vs AMOLED), jobb kamera, több RAM és ROM, GG. Viszont 50 ezerért van, ahogy írod, míg az A40 75 ezer forint körül, ami másfélszeres ár azért. Esetleg még a Nokia 4.2-t érdemes lehet megnézni, mert kijelzőben szebb talán, mint az A20e, de árban és méretben hasonló.
-
FraFer82
tag
Esetleg érdekes lehet, de kapható már az 5G-s, nagyon szép, nagy akksis LG Velvet. 215 ezer forint körül nyitott itthon, ami az 5G-s telefonok között baráti árazás. Kíváncsi vagyok, hogy kiváltja-e a G-szériát vagy sem.
-
Biga123
addikt
Samu A20e 50K és 150mm alatt..
Ellenvélemény?
Ahogy néztem kb az A40 -el van pariba, csak 3GB ram. picit nagyobb, de olcsóbb.
Feladtuk a kicsitelefon hajkurászást. Annyit nem ér az a fél centi. -
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154025 üzenetére
A V-szériából ez az utolsó szimpla kijelzős modell. gyakorlatilag mindenben egy kicsit jobb, van rá Android 10 és 120-125 ezer forintból kijön, viszont valamivel nagyobb is (széltében és vastagságban kb. ugyanakkora, de hosszabb 5-6 mm-rel).
-
FraFer82
tag
válasz
Timeola #154002 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi a kereted rá. Mondjuk vegyél egy Honor 20 Prót (150 ezer alatt), ami nagyjából mindent tud, és a kijelzője bár IPS, de állítólag nagyon jó, viszont nem bántja a szemet. Ugyanígy a Nokia 7.2 is jó választás lehet, ha 100 ezer alattit akarsz. Mindkettőből van nőies szín is, ha ez számít.
-
FraFer82
tag
válasz
MaxxDamage #154005 üzenetére
Érdekes készülék lehet az a TCL. LG V40 szóba se jöhet?
-
FraFer82
tag
válasz
straightedge #154006 üzenetére
Mind jó lehet első telefonnak, de ha fiatalabb és kisebb a keze, akkor vagy a Nokia 4.2, vagy a Samsung A20e lehet a barátja inkább.
-
FraFer82
tag
válasz
d.sophie #154016 üzenetére
Amit te leírsz, az egy Huawei P30, 140-150 ezer forintért.
Az egyik legjobban használható telefon, ami mindenben elég jó ahhoz, hogy gyakorlatilag a felhasználók 90+ százalékának igényeit kielégítse. Mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem a márkát, mert... (de ez más téma, kiveséztük már.
)
-
Bdanyy
addikt
Ez előbb lemaradt, de a felsőkategóriából visszaváltás kérdésére: [link]
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok. Két és fél éves Samsung Note 8-am döglődik, és lassan cserélném. Sok féle telefonom volt, nem zárkózom el semmitől csak ne legyen iPhone. Az az egy ami nem jött be.
A Xiaomi Mi Note 10 Lite, amin megakadt a szemem, de nem tudom az élvezhető lenne-e a Note8 után?! Nem a felület, inkább a felső kategóriából visszaváltás, érezhető-e vajon?Bármi érdekel jeligére ami fontos lehet:
* A Samsung Note 8-nál NE legyen nagyobb, sőt inkább kisebb, mert a pici női kezemmel nagyon a határaimat feszegeti már ez is.
* Értékelném a vezeték nélküli töltést, de nem létszükséglet, gyorstöltés viszont must-have
* Minél erősebb akku
* Napi felhasználás, semmi extra igény
* Legyen Play ÁruházÉs normális garancia.
A határ nagyon-nagyon max 200.000, nem akarok még több ~300e fölötti telefont akármennyire is szeretem, de gyerek mellett leesik, én se tudok rá vigyázni, és elvből sem akarok ennyire drágát.
-
Timeola
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
-
OP8-at hol mernétek megvenni itthon firstphone, btel, turbado, mobilcorner?
-
osonte
őstag
válasz
Szia!
Szerintem az összes új Amoledes Xiaomi telefonban van DC dimming funkció, ami feszültséggel szabályozza a fényerőt és nincs villogás ez miatt (Pl.: Mi Note 10/Lite/Pro, illetve Poco F2 Pro). A Huawei P30 Pro is tudja. Amennyiben megtetszik egy telefon, keress rá a telefon típusára és írd utána a DC dimming szót, hogy tudja -e a telefon. A Samsungok biztos nem tudják, a külföldi fórumokon sokan panaszkodnak.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Timeola #154004 üzenetére
Hát attól függ mennyit szánsz rá. iPhone SE 2020-at írtam, (kb 160-170 ezer ft) az olcsóbb az S20-nál, LCD PWM nélküli kijelzős és kompakt méretű is. Androidos LCD fronton ott a Huawei Nova 5T/Honor 20, (kb 100 ezer ft) ezek kb akkorák, mint az S20, illetve kicsit kisebb a Huawei P30, ami OLED kijelzős, viszont van benne DC dimming. Használtan iPhone 8 (kb 80 ezer ft), XR (kb 120 ezer ft), Huawei P20 (kb 60 ezer ft), Xiaomi Mi Mix 2S (kb 60 ezer ft).
-
válasz
-
válasz
Egy kicsit tegyél hozzá és redmi note 8t
-
straightedge
tag
Sziasztok!
Szeretnék pici segítséget kérni.
Öcsémnek vennénk első mobiltelefont.
Több modell között gondolkozok, hogy melyik lenne a legjobb (átlagos használatra lenne, gondolom játszana is rajta minimálisan):
- Nokia 4.2 (36 000ft)
- Xiaomi Redmi 8 (45 000Ft)
- LG Q60 (42 000 Ft)
- Samsung Galaxy A20e (40 000Ft)Aki tud segíteni kérlek írd le, hogy miért ajánlod a kiválasztott telefont és mivel kevesebb a többi, előre köszönöm!
-
MaxxDamage
félisten
Mi a véleményetek egy TCL 10 készülékről?
Alap / helyettesítő telefonnak jó lehet?LG V30+ ThinQ helyett keresnék valamit, de nem találok semmit...erős kompromisszumokat kéne kötnöm (tömeg, kamera, audió, kijelző, vagy bármi szempontot figyelembe véve...nagyok az elvárások)
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Nincs DC dimming funkció a telefonban?
Ha nincs és új kell, akkor szerintem az összes új LCD kijelzős telefon PWM mentes. Tudtommal van egy-két ilyen OLED is, viszont meg nem mondom melyikek. Nem írtál árat, de kb az S20 kategóriájában van iPhone 11, annál olcsóbban SE 2020, ezek biztos pwm nélküliek. -
Timeola
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek! Manapság létezik pwm mentes teló? Úgy tűnik érzékeny lettem rá, valószínűleg az S20 tette be a kaput
. Úgyhogy mindenképp szemkímélő kijelző jön szóba nálam.
Tudtok ilyenről?
Ja és lányként inkább kisebb telót szeretnék.
Köszönöm ha tudtok segíteni!
-
maczera
aktív tag
válasz
SubriJóska #153974 üzenetére
Én tavaly a Redmi Note 7 mellett tettem le a garast. 1 cm-re csinálhatták volna rövidebbre is..., de ez van. Ami nekem kell, azt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest