Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edem96
senior tag
Nem lehet tudni, hogy kb. mikor lesznek kaphatóak az új Alcák a T-nél?
-
pit stop
addikt
válasz
Lustii #18080 üzenetére
Ha ez a két konkrét típus érdekel elsődlegesen - tapasztalatokat és véleményt saját topikjában kérdezz rá szerintem. Ott biztosan mindennapi használattal kapcsolatban is tudnak majd véleményt mondani.
Azok közül amik még felmerültek, Nexus talán azért lehet jó, mert 2 évig kb. majd kapsz frissítést biztosan - bár egyetértek többiekkel hogy azt nem választanám. Esetleg új xperia SP, ami még nem lett említve (vodánál 104 kártyásan).
-
Lustii
csendes tag
Köszi az eddigi üzeneteket!
A Note II nagyon tetszene belsőre, de a mérete és a súlya miatt nem merném megvenni
(főleg mert zsebben szeretem tartani a telefont)
Az galaxy S3 elgondolkodtató ennyiért, de úgy álltam hozzá eddig, hogy mindenképpen üzletből szeretném bontatlanul megvásárolni, de még alszok rá 1-et azért! -
jeni
félisten
-
Lustii
csendes tag
Hello,
2 telefon között vacilálok, de ha van hasonló áron olyan amit ajánlanátok, akkor azt is szívesen fogadom!
- Sony XPERIA T ~103.000Ft
- HTC one XL ~ 114.000FtAmikre használnám: World, PDF, film nézés, zenehallgatás, játék, és természetesen telefonálás
Véletlenül se szeretnék IOS vagy windows rendszert, és szeretném ha 2 évig simán használható lenne a készülék
És ami még fontos, hogy 115.000 fölött nem szeretnék költeni rá.A specifiációkat gyári adatokról már átnyálaztam, inkább tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyire hajlamosak fagyásra-szaggatásra, melyik gyorsabb, melyik bírja jobban egy feltöltéssel, stb. És ahogy mondtam, más készülékek is szóba jöhetnek, ha azokat jobbnak látjátok!
Köszi előre is!
-
w333
félisten
válasz
imi314 #18065 üzenetére
Akkor ott valami baj van ...
Nekem átlagos használat mellett 2-3 napintenzív használattal majdnem 2 nap (gyári 4.1.2)
(#18068) batai15:
Touchwiz, illetve kinézetre lehet használni más lauchert, ami pl. témázható is
Én nagyon szeretem főleg úgy hogy nagyon sok kényelmi funkció van benne, pl a "mozgás" és a 4.2.2 -vel megkapja az S4 tulajdonságait
De ha így sem tetszik akkor Nexus 4, vagy valami LG -
válasz
imi314 #18065 üzenetére
nem bír többet, mint a sima s3 - hiszen azonos akkumulátor...stb -, de annyira nem gyengék, akkor sok telefon nem bírna többet nálad, mert ugye ez a használat milyenségének a függvénye, kijelzővel persze, hogy nem bír 12 órát; link
a note2 más tészta, akkumulátorban bajnok, nem sok azonos ketegóriás telefon tud annyit; link -
HaaS
addikt
válasz
HuMarc #18058 üzenetére
Úgy látom a Samsungnak lesz nemsokára egy böhöm nagy, könyvszerűen kinyitható.. nagyon nem tetszik, de ez lényegtelen.
Ami viszont érdekes, hogy már két éve megjelent ilyen a japán piacon... hozzánk meg el sem jutott egy sem?!
-
oba
addikt
LG Optimus 2X -et érdemes megvenni? Annyira eltérő véleményeket lehet róla olvasni. Játék nem nagyon izgat, stabil legyen és gyors. Zene, net, youtube és fényképezés lenne a fő felhasználási terület
-
HaaS
addikt
Létezik kinyitható okostelefon?
Nem, gőzöm sincs, hogy működne, de érdekel.szerk: érintős persze, az a 100 gombos megoldás nem izgat valahogy.
-
-
tresh
veterán
Senki se mondta hogy a legjobb de anno kiprobaltuk baratommal az s3/s1/s2/iphone 3gs/es egy xperia s/p-t es a wolfson-al szerelt keszulekek vittek a primet nalam
igazabol arra akartam kiterni hogy semilyen sw-s megoldas nem tudja megoldani hogy minoseg is jo legyen ha gyenge alatta a DaC
-
HuMarc
veterán
válasz
dokee78 #18050 üzenetére
Pont a 4S-t? Én az 5-öst, az legalább nem olyan kicsi
@mdani01 (#18051): Én a Huawei-t választanám, tekintve, hogy az SGS is csak egy Samsung
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg két telefon között gondolkodok melyiket érdemes venni:
SGS (4col,HD video,8gb tárhely 512mb ram) Vele olyan hátrányok vannak, nincs rájuk gari és félek az Amoled kijelző behalástól ami akármikor megtörténhet és gondolom a javítása nem olcsó. Viszont a tudat megnyugtat hogy egy "volt" csúcskategóriás Samsungom van
Huawei Ascend Y300 (4col,4gb tárhely,vga video,512mb ram, de viszont 2magos) Ő háát nem is tudom 2 magos de akárhogy nézem csak egy Huawei a szememben, látom valóban tényleg erősödnek, de félek tőle hogy megveszem és csalódok benne.
Jelenleg Y200-at használok és az idegesít de nagyon, hogy hiába állítom én át SD-re telepítsen azért is a telefon memóriájába telepít és igazából ettől félek a Y300-nál ugyanez lesz
Köszönöm a válaszokat!
-
batai15
félisten
Egy szifon 4s használt ára kb mennyi ? Ill visszalépés lehet a mostani telókhoz ? Nagyon nem vagyok kibékülve az akku idővel.
-
közel sem veri annyira, ráadásul az iphone is talált jobbat, mint a wolfson, lásd például 4s, meg a sony is, pedig én is féltem, hogy a 4s után gondok lesznek a hangzással az xperia z alatt, de nem csak a tesztes írások nyugtattak meg, hanem a valóság is!
néhány hozzáértőbb s3 tulaj is igazolta - a tesztes írások mellett -, hogy jó az s3, de nem a legjobb. -
tresh
veterán
válasz
jooker82 #18030 üzenetére
Alapjaraton is oda veri a wolfson barmelyik mas megoldast legyen az lg/htc/sony sw-s mokolasa...biztos poenbol pakoljak a szifinokba is ezt a hangchipet..pl s2be valami hulladek yamahat tettek hat nem kis kulonbseg van egy wolfsonhoz kepest...szoval maradjunk abba tuti jol szol az LG de az s3 vagy egyebb wolfsonnal szeret telohoz kepest hangminosegbe tuti gyengebb
peace
-
válasz
roberto211 #18006 üzenetére
akkor ott gond van, mert minőségi fülessel és megfelelő formátumú zenével, nagyon is jól szól az s3!
igaz, nem feltétlenül kell wolfson a jó hanghoz, például az iphone 4s és az xperia z kimagaslóan jól szól, pedig más dac van bennük. -
biga
őstag
Huawei ascend P1 és G615 között ingadozok. Az utóbbi kicsit erősebb, de az AMOLED szimpatikusabb nekem (a Wave-emet váltanám, amivel egyébként maximálisan meg vagyok elégedve, de sajnos egy-két spéci programra is szükségem van és arra sajnos nincs
). Mindkettő kb hasonló árban van (a P1 kicsit talán olcsóbb, de elenyésző mértékben). Melyiket javasolnátok?
Esetleg hasonlót tudnátok ajánlani? Esetleg hasonlót olcsóbban?
-
jeni
félisten
válasz
Xpredi01 #18038 üzenetére
ennyiért nagyon jó ár,főleg ha 2 év garival kapod- a GSM boltban csak 1+1 év garis aztán az a másik pont,hogy az a GSM bolt meddig lesz ott?
négy magosat ennyiért sehol sem kapsz.
ha a sima HTC One X lenne ott akkor az is jó vétel lenne de csak az új nagyobb van ott helyette.amúgy használtan garanciával az aprón kifoghatsz Samsung Galaxy SIII( LTE -ez lenne a jobb vétel ) telót vagy a HTC One X-t.amik akár kártyafüggetlenek is lehetnek.
-
Xpredi01
tag
Telenornál 85 k kártyásan a 4X HD. Van ennél jobb választás ebben az ársávban?
-
dokee78
félisten
Galaxy S4-en kívűl van jelenleg 4.2.2-es Androidos Samsung telefon?
-
RaZroX
addikt
Üdv!
20 és 30 ezer között keresek új Androidos okostelefont!
Pár kikötés:
-minimum ICS, de JB jobb lenne
-autofocus-os kamera
-minimum 512MB szabad felhasználható belső memóraTudtok valamit ajánlani ami megfelel ezeknek ?
Köszi!
-
choco01
addikt
válasz
quailstorm #17863 üzenetére
Köszi!
HuMarc: neked is!
-
i7design
csendes tag
Üdv
olyan kérdésem lenne melyik telefonnak van jobb kijelzője ami:
Super AMOLED vagy S-LCD 2 ?
-
he7edik.
addikt
Mit vennétek inkább?
S3 - Nexus 4 - Sony SP...stb. ebben a kategóriában.
Nálam leginkább a minél szebb kijelző és a minél gyorsabb böngészés a legfontosabb opció.
-
Tálydi
senior tag
válasz
jooker82 #18013 üzenetére
Ebben is igazad van, korábban volt 3g és 4-es iphone-om is, nagyon szerettem őket és az ios-t is, ezért abban 100k+ kategóriában már csak azt vennék, ettől függetlenül a G valóban hibátlan, formára és tudásra egyaránt, csak árban már közelít túlságosan egy ip5 felé
.
-
Tálydi
senior tag
válasz
jooker82 #18010 üzenetére
Az a bajom vele, hogy olyan árban inkább iphone-okat nézegetnék már, vagy egy hete próbáltam belőni a kompromisszumot, Galaxy s1-től, a lumiákon keresztül iphone-ig minden megfordult már a fejemben.
Az akksi különösebben nem érdekel, 1 napot kibír az nekem elég, a támogatás is inkább a megbízható futás miatt érdekel, de ha beválik egy rendszer nem feltétlenül frissítem, a kijelzőre pedig a G-nél a pont!
-
oba
addikt
35-40ezer körül létezik két magos androidos telefon? használtan persze
mondjuk az Lg Optimus 2x -re már rátaláltam, azt meg lehet venni ilyen áron, csak nem tudom mennyire jó telefonjöhet még más, hogy ha van
az Y300 kiesik sajnos, mert csak T-Mobilnál van és nem T -s a kártyám... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
roberto211 #18006 üzenetére
-
roberto211
őstag
Azért ezt cáfolnám.. Nekem s3 van már, nagyon fasza teló meg minden de a hangtól nem vagyok elájulva egyáltalán. De nem zavar csak nem valami jó a hangja.
Ettől függetlenül tetszik nagyon..
Más(mindenki): Sziasztok.. Sgs (i9000) cm 10.el használta vagy van tapasztalata valakinek? Lehet játszani sgs en rendesen tehát élvezhetően nem laggolva?
Pl: real racing 3, gta 3 stb.. ?
R
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tálydi #18001 üzenetére
Én már nem használom,G-t veszek,a JB-ről személyes tapasztalatom nincs,de annyi biztos,h ICS-el semmi akadás nem volt,meg semmi bug,a multitaskingról nem tudok sajna nyilatkozni,a topicjába érdeklődj.
Szabad ram nekem kb 450-550 mb körül volt,ez elvileg JB-el kicsit kevesebb...
Összeszereltség,meg anyaghasználat nagyon jó... -
gazfickó
tag
Köszönöm szépen a válaszokat,szoval akkor ezek szerint inkább az lg-t javasoljátok ennyiét..esetleg más valami ebben a kategóriába amivel érdemes számolni? Az alcatelt szerintem is nagyon jól néz ki,csakhát elég karcsú a tudása
Még használt berendezéseket is néztem ennyiért,nem tudom azokkal mennyire érdemes próbálkozni,én inkább ragaszkodnék az újhoz...ez a 4x amúgyis elég tetszetős
-
miklos0308
tag
Köszönöm a válaszokat! Szerintem megvárom míg az lg optimus g ára kicsit lejjebb megy, és beruházok egyre!
)
-
Tálydi
senior tag
válasz
jooker82 #17999 üzenetére
Értem, köszi
.
Mint felhasználó, tudnál róla írni néhány dolgot?
Leginkább az érdekel, hogy az 1gb ram nem kevés-e, nincsenek-e bosszantó akadások?
Ha úgy adódik, tudom-e customizálni? Utolsó sorban pedig, videókban láttam, hogy a multitaskingot a középső "gombbal" lehet előhívni, van arra mód, hogy az a jobb oldali érintőre módosuljon? Ez az egy igen csak zavarna
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest