Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Van ötlet, hogy LG Optimus G-t mire érdemes lecserélni egy árban vele (40k)?
Kínai telefon is szóba jöhet, jobb üzemidő reményében cserélnék. -
szia,
nem egy kategóriában játszik a két típus, az iphone 5s mellé nem egy csúcskategóriás típus minije illik.
nem fagy le sokszor a samsung, ha nincs külön alávágva a rendszernek a felhasználó által.
korrekt helyről kell rendelni a netről a telefonokat, akkor megfelelő töltő lesz hozzá, mert eredetileg is ebbe a régióba szánt készüléket kapsz, ami nem csak az itt használt töltőben mutatkozik meg, hanem abban is, hogy a készülék minden hazánkban használt lte frekvenciát kezelni fog, amíg az amerikából származó típus nem, szóval nem csak a töltő miatt fontos a készülék eredete.
sokszor a rendszer a döntés fő szempontja, valakinek az egyik jön be, másnak meg a másik, illetve megunja az egyiket és ugrik át a másikra, meg is van mind a kettőnek az előnye és a hátránya is a másik ellenében, de ha ettől függetlenül kellene dönteni, akkor részemről egyértelműen az iphone 5s nyerne.
volt nekem is iphone 5s, nagyon jó kis készülék, de előtte is volt sok androidos, illetve most is az van, ellenben iphone is biztos lesz még, szóval elfogulatlanul mondhatom a fentieket. -
BenHans
addikt
válasz
cidalain #80685 üzenetére
+ előnyben van az aki nem csak az okostelefonos üzletágban van jelen, hanem rengeteg másban is...
(És ez nem csak a Samsungra, LG-re vonatkozik hanem pl a Huawei-re is mivel ők sem a telefonok miatt lettek ismertek, hanem a hálózatfejlesztés és az ahhoz szánt eszközökkel érték el a jelenlegi pozíciójukat.
Ennek fényében inkább a Sony-tól lenne "elvárható" legalább az LG megközelítése, mint a HTC-től.)naden: Ez túl egyértelmű. iPhone 5S.
-
naden
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék...
még mindig vacilálok, hogy Samsung Galaxy s5 Mini-t vegyek, vagy iPhone 5s-t.Tényleg a Samsung sokszor lefagy?
- olvastam, ha az ember netről rendeli az i Phone-t amerikai töltőt adnak hozzá, ami használhatatlan...
Melyik a jobb telefon a kettő közül? Nem szeretném megbánni. Sokaktól hallom azt is, hogy az iPhone-t lecserélik Samsung-ra...
Előre is köszi a gyors válaszokat!!!! -
cidalain
veterán
válasz
BenHans #80684 üzenetére
Az elhelyezkedés az eladási számokat jelenti gondolom.
Nyilván nagyobb előnyben van az a gyártó, aki:
-85 féle telefont árul egyidőben, azzal szemben aki csak 12 típust
-4 féle telefont árul, de a minőségük jó, meg amúgy is trendi
-erős hardvert árul ár alatt, jó minőségbenszóval a listák azt mutatják meg hogy mi a trendi, és népszerű. és nem azt hogy mi a jó.
és nem feltétlenül jó az ami népszerű, mert az emberek 99%-a nem tesztek alapján vesz telefont, hanem pont a népszerűség miatt (de 1 hónappal később senki sem kérdezi meg tőlük hogy jó vétel volt e, elégedett e...) -
F-ECT$
titán
3. Market Share alapján a sorrend: Samsung, Apple, Lenovo, Huawei, LG. A HTC és a Sony már csak az "Other"-be fér bele.
akilix: az előbbi van Európába szánva.
-
hdf
tag
Sziasztok!
Huawei Ascend P7 telefont néztünk ki a neten. Új, függetlent, vagy t-mobilost keresünk.
1. Mennyire megbízható márka a Huawei?2. Illetve kb. ilyen árban (max. 85eFt) mit érdemes még választani?
Kellene az 5", lehetőségekhez képest hosszú akkuidő.
Használat: kb. 70%-ban telefonálás és sms, kevés emailezés és fényképezés.3. A "régi" márkák (LG, Sony, Samsung) és a Huawei, HTC hol helyezkednek el egymáshoz képest?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
akilix
újonc
Sziasztok,
Dual SIM-es Galaxy S6 készülék vásárlásán gondonlkodom és azt vettem észre, hogy 2 típus elérhető itthon belőle: G920FD és G9200. Nem tudjátok esetleg, hogy mi a 2 típus között a különbség? Melyiket kellene inkább venni?
Köszi a segítségeteket!
üdv,
akilix -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Droidos, független, vagy Telenoros mobil vásárlás előtt kérdeznék...
50.000Ft.-os értékhatár környékén
Új, vagy nagyon jó használt ajánlat
erős vas legyen a lehetőségekhez képest
Készenlét, net, videók, a gyerekeim meg játékokkal nyúznák
Garancia jó lenne ráKis Googlezás után szerintetek?
Redmi 2 16GB
UMi Hammer
Meizu M2 NoteKöszönöm előre is a szakiknak!
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Megnéztük a Lenovo A328-at egy boltban, de nem tetszett a feleségemnek: túl nagy és homályos lett az a pár kép, amit ott hirtelen készített. (Mellesleg, ahogy ránéztem, a kijelzője is elég pocséknak tűnt.)Mit tudtok ajánlani az alábbi szempontok alapján?
- Gyengébb fotókat ne készítsen, mint a Lumia 520 (ami autófókuszos telefon).
- Jó minőségben rögzítsen mozgóképet (min. 720p jó lenne).
- 4,5"-nál kisebb.
- WiFi kell (lakáson belüli Facebookozáshoz).
- Telekomos vagy független készülék kellene, kizárólag újonnan vásárolva, fizikai vagy hazai webshopból.
- Játék, root, meg hasonlók tök lényegtelenek, inkább a megbízható, stabil működés számít.A fentieknek megfelelő legolcsóbb készülék érdekel... Szerintetek melyik az?
-
Zeki
nagyúr
A wiki meg azt mondja, hogy a Lenovo-é:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo_LeTV -
Shingen
addikt
Hali!
Honor 6
H60-L12 kínai verzió ez tudja a dual aktívot, van benne NFC, illetve 32GB a belső tárhely, de nem tudja az itthoni 4G hálózatot.
De ezeket még ha a forumon is szerzik be akkor 1 év garit adnak csak.H60-L04 pl. edigitalnál ezt lehet venni, ez csak duál simes, de nem dual aktív, nincs benne NFC, 16Gb a belső tárhely, de elvileg ez tudja az itthoni 4G, de vodánál felejtős állítólag.
2 év gyári garit adnak itthon, bár a telemax szervizeli azt hiszem arról a cégről meg nincsenek jó vélemények.Mi a véleményetek?
Melyiket vennétek, kíváncsi vagyok.
THX -
Ájvé
veterán
Köze sincs a Levonóhoz, média szolgáltató kínában, közben beszállt a telefon bizniszbe.
Honor egy külön brandje a Huaweinek, Xiaomi-hoz hasonlóan (ellenében) építi fel, jó áron kínál jó minőségű készülékeket, prémium telefonjai saját név alatt futnak, lásd P vagy Ascend széria. -
foxi69
tag
Üdv!
2 telefont vennék a következők szerint:
- Árkategória: max. 150e HUF, illetve max. 100e HUF.
- Használt vagy új: kizárólag új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, megbízható helyről.
- Min. 2 évig használható készülékeket keresek.
- Mire használnád? Telefonálás (VOIP is), multimédia, e-mail, net, a drágábbnál navigáció.
- Méret: max. 5'.Minden ötletet előre is köszönök!
-
Sondi1986
addikt
Valaki hozzáértő meg tudná nekem mondani hogy a LeTv okos telefonok milyen minőséget képviselnek?
Meizu, xiaomi, coolpad, stb. vagy a gyengébb csoport: yiayu, elephone, ulefone, stb. ?
Vagy még annyira új hogy nem lehet eldönteni az időállsásgát, meg minőségét?
-
Karcub
senior tag
Samsung galaxy S Advance vagy Nokia Lumia 520?
-
karolora
csendes tag
Sziasztok!
Termékek összehasonlítása: - Huawei Honor 6 + Sony Xperia Z3 Compact D5803 + Lenovo Vibe Z2 Pro K920 + Samsung N9005 Galaxy Note 3 32GB
Több órát eltöltöttem a telefonok összehasonlításával de nem tudok dönteni.
Szerintetek van ezeknél jobb telefon ebben az árkategóriában vagy ha nincs melyiket válasszam?
Üdv: -
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni:
telefont vennék, 100ezer körül. mindenképpen MO-i független készüléket, újonnan.
eddig a g3-t nézegettem, de utánaolvasva elbizonytalanodtam a minőségét illetően. eddig a gyártó készülékeivel jó tapasztalataim vannak.
elképzelésem:
android 5.0
kijelző 4,7-5,5 "
jó fényképező. elsősorban üzleti a felhasználás, tehát mail, böngésző,excel, ilyenek.
a megjelenésében valami fényes, "prémium" tetszene.
ami a legfontosabb: nem akarom se buherálni, se szervízbe hordani! bekapcs, és majd ha cserélem kikapcs. (na jó, néha újraindítom)
nem vagyok se márka fetisiszta, bármelyik gyártó készüléke jöhet, ha megfelel fentieknek. -
Bruuce87
csendes tag
Sziasztok! Öcsémék új telefont szeretnének, az ár max 60 ezer, fontos hogy a kijelző mérete 4,7 zoll vagy kisebb legyen. Általános használatra mobil net, e-mail, Facebook, viber... Semmi energiaigényes játék. Az Lg g2 Mini-t néztem ki. Mi a véleményetek?(amazonon 150 euró)
Esetleg más ötlet? -
monti0222w
addikt
válasz
vitemerius #80641 üzenetére
Valamivel jobb lesz, mert újabb is meg mint írtam erősebb is.
woryz: A Huawei leány vállalata a Honor.
Ha használt is játszik, akkor néz be az apróra ott lehet találni elég jó darabokat is, ezt a Nexusra értem.
-
vitemerius
tag
válasz
monti0222w #80636 üzenetére
monti0222w: Köszi! Remélem, azért nem sokkal jobb, mert akkor majd cserélni akarok vele.
-
woryz
senior tag
válasz
monti0222w #80638 üzenetére
Motorolát biztos nem vennék.
)
Megnézem a H6 topicját, de noob kérdés, az milyen gyártótól származik?ujjobbagya: thx az infot, nem tudtam. Mondjuk hol lehet(ne) venni nexust, mert iP.non nem látok... De csak szigorúan érdeklődés szempontjából.
-
monti0222w
addikt
válasz
vitemerius #80626 üzenetére
Szia, akkor válaszolnék, Frissebb, gyorsabb erősebb.
-
woryz
senior tag
válasz
monti0222w #80634 üzenetére
Koreai vagy kínai, nagy különbség nem lehet.
) Lassan indiai telefonokkal fogunk szaladgálni.
)
Honor6-t megnézem, mert túl sokszor hangzik el a neve.(hallottam egy olyat, hogy LG gyártja a google-nak a telefonokat, ez igaz?)
Amadako: Én egy hónapja vettem (kb) egy P8 Lite-t - de asszony lenyúlta - eddig teljesen jól szuperál.
-
monti0222w
addikt
válasz
Dzsana #80610 üzenetére
Ez komoly, egy kínai telefont ajánlasz úgy, hogy még talán nem is próbáltad
ki?!
woryz: Ha nem félsz a kínai telefonoktól, akkor azt mondom ebben az árban még mindig best a Honor 6!
Amadako: P8 lite, a helyedben azt venném.
Taibi: G620s venném a helyedben, ha ezek közül kellene választani.
-
lalyoska
tag
sziasztok!
szeretnék egy kis segítséget kérni. Komoly, jól összeszerelt mobilt keresek.A 2 legfontosabb az aksi és a kamera,mivel sokat használnám a mobilt pl. állatkerti fotózásra,de az is lényeges lenne, hogy ne merüljön le nekem 30 kép után...van egy Nokia gyári vésztöltőm, elvileg az jó lenne bármelyik okostelefonba? 1020-hoz használtam.
Nokia 1020am volt,de nem túl jó az aksija,eladtam.
Jelenleg az LG G3 és a Sony Z2 közt nem tudok dönteni.A Z2 kamerája felveszi a versenyt egy gyenge kompakt fényképezővel is? Kinézetre a Z2 tetszik jobban, igaz az ára magasabb.
Milyen előnye van szerintetek a Z2-nek a piacon és mit tudtok mondani az aksijáról? Köszi!! -
Sziasztok. Telefont szeretnék venni, érdemes most venni egy iphone 6-ost vagy van értelme inkább várni a 6s-re?
-
Amadako
tag
Sziasztok
egy kis segítség kéne.Barátnőm szeretne új telefont venni 60-80 ezer körül.Neki ezek tetszettek Huawei Ascend P6 ,Huawei Ascend P7,Huawei P8 Lite .Ezekről mit gondoltok?Vagy ebben az árkategóriában mást ajánlanátok?
Előre is kösz a válaszokat.
Üdv
-
Patrick
addikt
Üdv!
Édesanyámnak lenne egy okostelefon. Max 25-ért, új, kártyafüggetlen telót szeretne, mert a meglévőt használná. Hosszú távra lenne, igazából csak telefonálásra kéne. Hogy melyik op az mindegy, mert most lesz először okos telefonja.
Nézegettem párat és a Nokia 520, 530 és 630 közül melyiket ajánljátok? A 630 tetszik neki, rendelnénk hozzá még tokot meg védőfóliát és 25-ből meg is lenne. Esetleg ha van más ebben a kategóriában azt szívesen megnéznénk.
Köszi!
-
eurolac
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #80592 üzenetére
Fiamnak van Lumia 535. A szoftveres utólagos javítás nem oldotta meg a problémát. Picit javított rajta. Ma adtam le szervizbe. Eröltettem az érintő cseréjét. Valószínűleg azt mondták h kicserelik. 10, 12 napot mondtak még visszajön. Kíváncsian várjuk.
-
Taibi
csendes tag
Sziasztok!
Huawei G620S és LG G3S telefonok között vacilálok.
A specifikációk alapján lényegi különbséget nem véltem felfedezni.
Tapasztalatok alapján melyiket ajánljátok inkább? -
vitemerius
tag
Sziasztok!
Az LG Leon 4G miben jobb vagy rosszabb, mint az L70? Az L70-ről többnyire jók a tapasztalataim, úgyhogy azt terveztünk venni a feleségemnek is, de ugyanannyiért adják a Leont is. Szerintetek?
Köszi! -
hroberto
veterán
válasz
IMIIKE1998 #80592 üzenetére
Hardveres. Garanciában cserélik a kijelzőket. De az újabb modelleknél már nincs kijelző gond.
-
woryz
senior tag
válasz
Dzsana #80618 üzenetére
Nem tudom, mi tette be / tehette be neki, ami biztos, én nem használok mást, csak gyári androidot.
Jelenleg 5.0(.1?) van rajta, de nem emlékszem, hogy sokkal jobb lett volna a helyzet az előző androiddal... Gondoltam rá, hogy elviszem szervizbe, de tapasztalataim szerint, az ilyen "néha" hibáknak elég nehéz megtalálni az okát...
Jah, a valósághoz még annyi, hogy az én S4-em 9505-ös.
Nekem ez a harmadik Samsung telefonom (persze nem S4), egyelőre nem is szeretnék többet. Apámnak is van / volt vagy három Samsungja (különféle típusok), mindegyikkel voltak problémák. Egyedüli pozitív tapasztalata az asszonynak volt, még anno a Galaxy Minivel -> nem, nem szeretnék egyelőre Samsungot venni, nálam leszerepelt ez a márka. És nem csak telefonban fogom kerülni...
-
Dzsana
senior tag
Akkor sikerült kifognod egy hétfői példányt, mert ez nem jellemző az S4-re, sőt, nincsenek is igazán típus hibái. Egyetlen egyről tudok, nem szereti, ha rögtön egymás után többször tárcsázunk, olyankor elgondolkodik egy kicsit, mielőtt tárcsahangot ad, de más nem nagyon köztudott. Nem lehet, hogy egy szoftver frissítés tette be a kiskaput?
-
Ájvé
veterán
Hát azért a processzor nem gyengébb összeségében, mégis csak 4 magos 1,4 Ghz A7-es, ami még azonos órajelen is gyengébb lenne a Krait 300-nál, de mivel 4 magos összesen gyorsabb lesz. Viszont mali 400 harmat gyenge benne, ez nem kétséges, ezzel együtt én is S4 Minit választanám.
-
woryz
senior tag
válasz
Dzsana #80615 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
- naponta / kétnaponta újra kell indítani, ha azt akarom, hogy olyan luxus funkciók, mint a telefon hívás kezdeményezés / fogadás és ébresztés működjön. (egyik alkalommal kipróbáltam, hogy miért nem ébredtem fel rá, hát mert a szerencsétlen jelezte, hogy ébreszt, csak hang nem jött ki a torkán)
- többször tapasztaltam, hogy a hívás sikerességéről csak a számlálóból lehetett rájönni, se "kicsengés" se a partner hangját nem lehetett hallani
- hálózatról - szerintem - minden ok nélkül le-levág, olyan helyen is, ahol azelőtt nem. A térerő jelzés meg csak a helyet foglalja rajta, mert gyakorlati haszna az nincs. - lehet, hogy szolgáltató hiba?
- szerintem a 18 órás üzemidő kicsit kevés, úgy, hogy se wifi, se mobilnet, automata fényerő és 15 sec-es elsötétülés van rajta beállítva
- valamint nem szeretem, mikor el kezd melegíteni a zsebemMost így hírtelen ennyi jutott eszembe...
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Érdemes lehet még LG G2 telefont venni 120k-ért? Vagy inkább G3-t 130k-ért?
Köszi,
-
Allendale
csendes tag
Az alábbi kínai telefonok közül melyiket érdemes megvenni:
- Doogee DG2014
- Kruger & Matz LIVE2
- Doogee Turbo DG550
- Elephone PC2000
- Ulefone Be One
Esetleg ebben a 50-60 eFt körüli kategóriában tudtok-e javasolni más típust.
Telefonálás, GPS, kevés netezés, PC távirányítás, zenehallgatás lesz a készülék funkciója.A válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Polllen #80603 üzenetére
Jó itt árban elég nagy különbség van a 735 és 830 között. Next m csomagban egyik 47800 másik majdnem 100000. De ha neki a csúcs kell akkor megveheti azokat is. De akkor felesleges megkérdeznie mert mellélőni nem tud. Csak nem mindegy hogy 300 ezer vagy 100 ezer. Főleg így egyetem kezdés előtt. Mondjuk ha van pénze akkor meg az ár mindegy is.
-
válasz
IMIIKE1998 #80600 üzenetére
Próbáld akkor a Windows Phone topikban.
-
Polllen
félisten
válasz
#65388800 #80601 üzenetére
Abban az árkategóriában, ahol versenyez, nem rossz, de idézet az MA tesztből:
A nappali fotók mindenesetre elmaradnak a Lumia 830, Lumia 930 és persze az Lumia 1020 minőségétől.
A kolléga megjelölte a csúcsmobilokat (S6, G4, I6), ne ajánljunk neki közép kategóriát, nem azt szeretne venni.
Ma tesztképek:
Lumia 735 vs Samsung A5Az A5 amúgy tényleg nem rossz készülék, 90k forintért kapsz egy elegáns, jó üzemidővel rendelkező, jó kamerával megáldott telót. Csak ha a külső, meg a kamera nem annyira fontos, akkor a honor 6 jobb vétel.
-
BenHans
addikt
válasz
tutuhawer #80599 üzenetére
Szia,
Ha androidos készüléket szeretne akkor inkább az Xperia E4g és az LG Leon 4G közül válasszon.
Ha nem zárkózik el a Windows-tól akkor jó választás a Lumia 640, az írt felhasználáshoz bőven jó.Én mindent összevetve a Lumia 640 felé hajlanék, bár a Leon 4G elég baráti 30.990-ért.
-
törölt tag
válasz
Polllen #80594 üzenetére
Hát teszteken eléggé dicsérték a 735-ös kameráját. Szerintem az itt felsorost igényeket az A5 bőven kielégíti. Abban tényleg igazad van hogy a samsungnál elég jó a gariztatás mivel volt samung telefonom is és 2 nap alatt mindig kész volt. Bár ez a telefonok árain is meglátni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest