Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Sziasztok! Melyik telefonoknál van még alapból a kijelzőn képernyővédő fólia, illetve a dobozban tok és töltőadapter is?
-
kovta23
tag
-
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Viktor0610 #190091 üzenetére
A leírás alapján neked 13T van.
Te meg vagy elégedve vele?
Úgy döntöttem nem adok +300-at egy telefonért…az én felhasználási szokásomnak egyszerűen felesleges. Úgyhogy elengedtem az iphone vonalat.
Maradt az s24,s23,xiaomi 14T, honor 200 és pro.s24 és 23 csak 8/128, illetve a 23 már másfél éves. Pedig samukat kedvelem.
14T sík képernyő, 12/256. Viszont xiaomim még nem volt.
Honor sajnos lekerekített kijelző, viszont mindenben kiegyensúlyozott, legalább is a pro. -
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Viktor0610 #190089 üzenetére
És akkor már sehol nem fog reklámokat dobálni a rendszeren velük?
-
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Viktor0610 #190083 üzenetére
Xiaominak a felsőkategóriában is vannak a rendszerben reklámok? Pl xiaomi 14? Vagy az csak az olcsóbb telefonjainak a kiváltsága? Illetve a T szériával mi a helyzet ilyen téren?
-
cs.zs.
veterán
-
-
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Szerintetek Samsung S24 vagy xiaomi 14T pro lenne jó vétel?Most ne az ajándék tv-t nézzétek hanem tudásra(kamera,sebesség).Esetleg elég lenne a sima 14T is?Köszönöm.
-
cs.zs.
veterán
válasz
dokee78 #190078 üzenetére
Nálad is kérdés, hogy feltétlenül kell-e az 5G.
A "mostanában" bemutatott újabb Redmik is 3+1 év frissítést ígérnek, ott is javul a support. 100-105.000 Ft magasságában indul a 12GB ramos Redmi Note 13 Pro 4G. Android 13-ról induló 3+1 év, azaz max Android 16, és 2028-ig biztonság. Ez sem olyan rossz opció. Az 5G-nek ebben az esetben is további 20-25 ezres felára van. -
dokee78
félisten
Samsung Galaxy A35 5G 6GB/128GB vs Motorola G85 Dual SIM 5G 8GB/256 GB Pro és kontra?
Egyikben sincs fizikai közelség érzékelő?
Támogatottság miatt a Samu felé hajlok,de a Moto is vonz az újdonság varázsa miatt!Fő felhasználási területeim:
Instagram,Net,Youtube,Filmezés ritkán fotó és videó felvétel.
Játszani nem játszom.Gondolom ettől a 2 készüléktől messze van a Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB és a Honor Magic 6 Lite 5G 8GB/256 GB.
-
Rhino82
aktív tag
Ha a méretet nem nézzük, akkor egy árban 225-èrt melyik az ajánlottabb? Samsung S23 vagy az új Xiaomi 14T?
-
Dika22
tag
Sziasztok! Samsung S23 ultrámat tervezem lecserélni S24 ultrára. Jelenlegi verzióm 8/256gb-os. Megérné úgy a csere hogy legalább 2-3 évre szeretnék tervezni az S24 ultrával?
-
cs.zs.
veterán
válasz
spileraaa #190073 üzenetére
...persze van élet a Redmin és a Samsungon túl is,
itt van egy lista, 8GB ramtól felfelé, 5G támogatással (ha ez kell, de ki lehet venni a pipát), 55- és 90-ezer Ft közötti eszközök. Ki kell guglizni, hogy melyik mennyi támogatást kap,
Moto-k, OnePlus-ok, Honor-ok, van ott egy s más! -
cs.zs.
veterán
válasz
spileraaa #190071 üzenetére
Szia,
kicsit nehéz kérdés, mert
itt állunk nyakig az 5G-ben - de egy nyugdíjasnak valóban kell-e a mindennapjaihoz, vagy ő el lesz még évekig kényelmesen a 4G-n + wifin? (szerintem igen)
Ha "évekig" a terv, én már 8GB ram alá nem mennék, így az általad említettekből neki a legelsőt javasolnám, bár azt nem vágom mennyi ideig jönnek rá frissítések.
Ha erre a linkre kattintasz, 8GB ramtól Redmik sorakoznak, van annyi mint égen a csillag.
Én A25 5G 8/256-ot vettem, 4+1 év support miatt (is), de az már 95-100.000 Ft környéke.
Mi a legteteje, amit rászánnál? -
spileraaa
senior tag
válasz
cs.zs. #189709 üzenetére
Redmi note 12S el van fogyva ahonnan venni szeretném hellyette ezek vannak azok közül van ami hasonlóan jó és ajánlott?
XIAOMI Redmi Note 13, 256GB, 8GB RAM, Dual Sim, Green 65 ezer forint
XIAOMI Redmi Note 13 5G, 128GB, 6GB RAM, Dual Sim, Blue 79 ezer forint
Vagy ez jobb vétel?
SAMSUNG Galaxy A25 5G, 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Blue Black 74 ezer forint
Ha igen melyik töltő jó hozzá?Vagy maximum 80 ezer forintért melyik ajánlott egy nyugdíjas számára ami 4-5 évig kap támogatást?
-
Lordus
senior tag
Sziasztok,
Faterom telefonja kezd borzasztoan belassulni, le kellene cserelni.
Redmi 9A volt neki.Faterom 73 eves, telefonal, zenet hallgat, videot nez, facebookot nez. Semmi extra nem kell, ne legyen hatalmas, legyen olcso es legyen jo akksija.
Tehat:
Uj telefon ( itthon, vagy aliexpressrol, vagy mashonnan, ez mindegy)
Max. 50e ft
Redmi vagy Poco (vagy mas xiaomi, mert ezt megszokta)
4-5 evet megint kibirhatna.Koszi!
-
forzaroma
tag
Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
260k-ig
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Újonnan cégesnek
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Bestbuy-t , kb 3 évre
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Játékra nem nagyon, zene a kocsiban, navi, fb.,böngészés, fényképezés, video
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak használni akarom
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra
A mostani Realme Gt2 mérete nagyjából.
Amiket néztem a Xiaomi 14T, Honor 200 Pro, Oneplus 12R.
Fontos a stabilitás,fotó,lehetöleg 512 memória.
Előre is köszönöm a tippeket, segítséget! -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #190066 üzenetére
Nemrég vettél egy olcsóbb telefont. Annak mi lett/lesz a sorsa?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #190053 üzenetére
512GB verzió mellett döntöttem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Thunderzolee #190062 üzenetére
Valószínűleg a sok (gyors)töltéstől és az eltelt időtől már kezdi megadni magát az aksid, olyan 60-70% körül lehet a kapacitása. Érdemes egy aksi cserén elgondolkozni.
Egyébként az új telefonok többsége tudja ezt a 120W-os vagy akörüli töltést, kivéve Samsung, iPhone.
De ahogy cs.zs. is írja: sokkal jobb akkora akkuval szerelt telefont venni, ami kibírja az 1 nap intenzív használatot is, hogy ne kelljen folyton töltögetni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Szia,
az ezt követő T Pro modellek is 120 wattos töltősek, mind ilyen gyorstöltésű.
Az én véleményem viszont az, hogy sokkal fontosabb a magabiztos 1 napos üzemidő, mint a napközbeni gyorstöltés.
A soraidat olvasva úgy tűnik, mintha a te telefonod nagyon nem bírná a nappalokat. Hány órányi kijelzőidő után kell töltőre dugnod? -
válasz
Épp most jelent meg a 14T pro, az is 120W töltést támogat.
-
Üdv!
Nem akarok új telefont venni, csak érdeklődnék.
Xiaomi 11T Pro-m van.
Ebben van az a grafén izé akkumulátor, amit a hozzá adott 120Wattos töltővel gyorsan fel lehet tölteni.
Azért vettem ilyet, mert ha napközben teljes fényerőn sokat használom, lemerül, és akár kétszer is fel kell töltenem egy nap, az nem tart mittudomén egy-másfél óráig, hanem 10 perc alatt tele tudom tölteni.
Mármint leteszem a telefont 10 percre, feltöltődik, utána már kábel nélkül tudom használni megint órákig, nem kell kábellel használnom másfél órát, míg tölt. Így nem törik meg a kábel sem az évek során, ami azoknál megeshet, akik sokszor a töltőre dugva kénytelenek használni a telefont.Jelent már meg újabb Xiaomi, (vagy más gyártónak) ilyen akksival újabb telefonja?
A Xiaomi hogyhogy nem ilyen akksival adja/adta ki a későbbi szériákat?
Nincs erről valami szakirodalom?
Nem vált be ez az akksi?
Nekem nagyon bevált.Vonaton pl Kelenföldön rádugom tölteni, Déli pályaudvarig feltölt (~10 perc), vagy ugyanígy Újpesten rádugom tölteni, Nyugatiba érve már fel is van töltve (szintén kb 10 perc). Grátiszként úgy felmelegszik a telefon, h télen pl a hidegben simán jó kézmelegítőnek.
-
Midway
senior tag
válasz
Rhino82 #190057 üzenetére
Mióta nincs LG azóta én Xiaomit használok . Tavaly próbálkoztam egy felső kategóriás Motorolaval is . Nagy csalódás volt a szoftvere. Zavaró buggal én nem találkoztam még Xiaomi telefonnàl.
Talán a közelség érzékelő volt talán, amit mostanra már javítottak . Az sem minden modellnél fordult elő.
Minden gyártónál vannak hibák .
Az asszonynak mindig Samsung volt /van . Ő azt szokta meg. Nekem egyáltalán nem tetszik a menü rendszere. És a Samsung 25 wattos "gyorstöltése" sem nyert nálam .Én nem 2-3 évre veszek telefont ,a munkám miatt nagyon sokat használom . 1 -1,5 év után cserélem .
És a felső szegmensből választok.Azt mondanám , hogy kinek mi tetszik , mit szokott meg . Az sem mindegy , hogy ki mire használja valamint, hogy belépő modellt vagy a felső kategóriából vásárol .
-
rodman73
aktív tag
80-120k körül milyen használt telót kapni, amiben minél erősebb snapdragon proci van? (játék miatt) Vagy inkább gyüjtögessek egy Oneplus Nord 4-re? Jelenleg egy Oneplus 8T-t használok, ha nem snapdragon procis telefon az sem olyan nagy baj, csak erősebb legyen a gpu benne mint a 8T-ben az Adreno 650.
-
Rhino82
aktív tag
Xiaomi egyébként korrekt gyártó? Sosem volt még xiaomi telefonom és nem is terveztem…
Viszont abban az ársávban, ahol nézelődök (200-250 e) szerintem nekik van a legtöbb ajánlatuk.
Érdemes lenne ránéznem? Hyper os milyen lett? Élhető telefonok ezek 2-3 évig? Én kivagyok attól, ha bugos a telefon, vagy hosszabb távon belassul. Én szeretem az iphone ios-át és a samsung one ui-ját is. Ezekhez képest csalódás lenne a xiaomi rendszere?
Őszintén megmondom ismerősi körben akiknek volt, azokál több volt a negatív tapasztalat a xiaomikkal mint a pozitív…persze pontosan nem tudom, hogy milyen készülékek voltak azok. -
cs.zs.
veterán
Azt tudtátok, hogy Xiaomi 14T és 14T Pro ajándék TV-s promóció van?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Viktor0610 #190053 üzenetére
Igen,
neked sem éri meg, és nekem sem, meg vtwo-nak sem, stb stb,
de annak aki anno törésbiztosítással együtt 660.000 Ft-ért vette az 512GB 13 Pro Max-ot,
annak egészen másképp csapódik + 100.000 Ft. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #190048 üzenetére
Ez mindenkinek más és más, nem egyformán éljük a mindennapjainkat.
Én laptoppal megyek mindenhová, elég gyakran van telefonnal összekötve, azaz leszedem a dolgaimat róla, nekem a 128, vagy 256 gigás telefon sem telik meg. (én nem adnék pénzt 1 TB-os telefonért.)
Haveromnak iPhone 13 Pro Max 512GB telefonja van, ami fullon van, és vakarja a fejét hogy hogyan/mit takarítson. Ő nem szokta a laptopjára kötni (ne kérdezd, nem tudom miért, vagy nem is lehet?) mindegy, ő meg simán megvenné mostmár az 1TB-ot.
Nem vagyunk egyformák. -
Vtwo
senior tag
válasz
Hogy 512gb plusz tárhely megér-e 100e ft-ot ? Nem.
-
válasz
Szvsz nem
mire kell az 1 terra? -
F-ECT$
titán
válasz
Nekem nem érne annyit. 512-n el lehet férni és idővel úgyis kell találni helyet a rajta lévő adatoknak.
-
MaxxDamage
félisten
S23 Ultra
12/512GB vagy 12/1024GB
Tartozékok, doboz, gari idő 1.5 év mind2-n és 100k különbség az 1TB verzió javára. Annyi felárat megérhet?Ti melyiket vennétek?
-
t.kristof
senior tag
Akkor végülis bukta nem lehet ha onnan veszem a telefont? Ha jól tudom csak a ses számla kell már a gariztatáshoz csak.
-
akos727
senior tag
válasz
dudi6 #190033 üzenetére
A két proban más chipset, a többi az majdnem teljesen ugyanaz. Ennek megfelelően a képfeldolgozás lesz csak más. Ez alapján szerintem az 5g-s verzió jobb képeket csinál, főleg sötétben, illetve a chipset is erősebb 35%-al, ami nem elhanyagolható különbség, ha hosszabb távra tervez a telefonnal. Szerintem a 13 Pro 5g és a Pro Plusról érdemes lehet youtubeon pár összehasonlító videót megnézni, hogy lássa, melyiknek a képalkotása jön be inkább.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Bertiee #190037 üzenetére
Megmondom őszintén tartok tőle, hogy olyan telefont fogok ki amit mondjuk részletre hoztak ki és nem fizetés vagy bármi más egyéb végett letiltják... Arról nem beszélve, hogy még év elején s23+ szerettem volna magamnak, nézegettem a hardveraprót, voltak "megkímélt, hibátlan" készülékek a leírás szerint, de telefonban már kiderült hogy azért van rajta karc, telenornál van kihozva de nem kell tőle tartani mert régóta így csinálják stb stb .. így letettem róla. Most is inkább kifizetném érte a plusz 60 ezret és megveszem hivatalos helyről, így legalább nem esz az ideg, hogy lesz-e valami a telefonnal..
-
válasz
Viktor0610 #190038 üzenetére
Azt nem vettem észre
siettem mert el kellet indulnom a gyerekért
annyiért már van jó kis méretű teló -
-
Đusty
addikt
válasz
Kiscsőke #190034 üzenetére
Ugyanígy voltam én is. Xiaomi 12 van abban a méretben, a vastagsága kicsit több. Aprón 100 alatt van. Én egy moto edge-nél kötöttem ki annak csak a magassága több fél centivel de valóban már nem kényelmes egy kézzel.
S23-ból sokat vesznek néhány év múlva jó választás lesz negyed áron -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek néznénk telefont a régi Xiaomija helyett (kb. 4 éves).
Sokat fényképez és videózik, keveset vagy alig telefonál.
Minél nagyobb tárhely és szép fénykép készítése az igény.
Miket ajánlotok neki? Ezeket néztem:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro ez még bővíthető is
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
meg a Pro + bár nem tudom mitől tud többet.
Első lenne szimpatikus a bővíthetőség miatt? Mivel különb a többitől, megbízható? 4G szerintem elég neki bőven. Játszani nem fog rajta. -
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Telefonajánlást szeretnék kérni!
Jelenleg egy Huawei P30 lite készüléket használok, szükségből, mert az előző LG Q6 már feladta és sajnos akkora méretű telefont nem tudtam venni.Árkategória. Hát lehetőleg 100k alatt
- Használt vagy új? Mindegy, de azért legyen még hozzá pár év támogatás
- Hol vennéd meg? Akár itt Hardveraprón is, vagy boltból
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, kinek mi a hosszú táv, még mindig a Symbianos Nokiám lenne ha nem szűnt volna meg a támogatottsága
- Mire használnád? telefonálás, SMS, Messenger, fényképezés(nem kell profi fotó de azért normál fényviszonyok mellett fel lehessen ismerni a dolgokat), navigáció, onlinerádió hallgatása bluetooth-on keresztül, szabadban szoktam dolgozni hétvégente, fűrészporos környezetben, tokot veszek rá
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, még csak Androidot használtam a Symbian után, nem biztos, hogy váltanék IOS-re
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? kicsi a mostani 152,9 x 72,7 x 7,4 mm méretű és nem kényelmes, egy kézzel nem lehet fogásváltás nélkül használniElőre is köszönöm a segítséget!
-
-
Rhino82
aktív tag
Samsung S23 Fe mennyire ajánlott 200-210 e ft körül?
Tudom, a híres s22 exynos procija van benne…de nem sikerült még kijavítani a gyerekbetegségeit? -
cs.zs.
veterán
válasz
st6969 #190013 üzenetére
Nem tudom,
anno a tőlük vásárolt telefonokkal (Redmi Note 10S + Redmi Note 10 Pro) semmilyen garis problémánk nem volt. 3 éven túl a Pro-ban meghalt a C-csati, azt pedig a Nyugati pu mellett a Katona József utcában javíttattuk.
Azóta már egyik telefon sincs meg.
Csak a vásárlással kapcsolatban nyilatkozhatok: akkoriban kedvesek-ügyesek-gyorsak voltak. -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Feleségem redmi note 9 pro-ja leváltására keresnék telefont. Ami fontos lenne hogy a kamerája legyen jobb mint a mostanié. Leginkább műkörmös munka fotozásahoz lenne használva (beltérben, lámpa fénynél). Az én poco x6 prom képei már megütik a mércét számára, de azért érdeklődnek hogy van e a piacon olyan készülék ami jobb képeket csinál? Ár max 250 ezer. -
Jut eszembe!
Készülékre biztosítást hol/milyet érdemes kötni?
MM esetleg? -
dokee78
félisten
Nem találtam megfelelő topikot ezért itt kérdezem!
Tegnap kötöttem Cetelem online áruhitelt készülék vásárlásra!
Előzetes hitelbírálat pozitív lett!
Tovább is léptem.
Utána jött a végleges hitelbírálat elindítása,ahol digitálisan alá írtam.Még azóta nem jeleztek vissza,viszont mégsem érdekelne az áruhitel.
Ilyenkor még tehetek valamit vagy már csak abban bízhatok,hogy hátha nem fogadják el? -
cs.zs.
veterán
válasz
Viktor0610 #190004 üzenetére
Coccolino!
Itt folytatható a téma -
Rendben, köszi mindenkinek a tanácsokat, marad az A25!
-
Off off!
Köszi! -
coccolino
aktív tag
válasz
cs.zs. #189998 üzenetére
Ha elolvasod pont ugyan ezt írtam én is, hogy a kedvezmény miatti követelést kötbér jogcímen érvényesíti az előfizetővel szemben, ellenben a készülék az adott kedvezmény miatt nem válik az előfizetői szerződés biztosítékává, így nem lehet emiatt tiltani
Amennyiben halasztott fizetéssel vesz valaki telefont, a szolgáltató mitigálja a nemfizetés kockázatát és a részletfizetési megállapodással biztosítéknak tekinti a készüléket a vételár teljes megfizetéséig (a vételár kedvezménnyel csökkentett mértékére, mert a kedvezményt nem a készülékre adják, hanem az előfizető részére az előfizetői szerződés alapján)
Egy telco cég pontos gyakorlatát ismerem, nincs is benne az ÁSZF-ben készülék tiltása, de ha be tudod linkelni, akkor kérlek, mert kiváncsi lennék
-
Note 9 is lassan 5 éves mobil 4 főverzióval ezelőtti MIUI-val, ezek alapján írtad le, amit írtál. Értem. Azóta nem változhatott a legfrissebb MIUI ill az azt frissítő HyperOS?
Egyszerűen, rootolás nélkül kikapcsolható reklámok vannak, egy kattintás, ahogy a Google accountban is, ez alól kivétel, amit írtam is, a Tisztító app. Ez a jelenlegi helyzet és ahogy sejtem, a kérdező fórumtárs a jelenlegi állapotok alapján szeretne mobilt választani. Ami nem lesz könnyű, mert FM rádió már alig van telókban, jack az éppen van a Redmi Note 13-ban, de mi számít normális üzemidőnek meg normális kijelzőnek....szerintem a Note 13-as sorozatban normális a kijelző és az üzemidő is, van jack, nincs FM rádió. Hosszú támogatás?
Amíg Facebook is van ezeken a mobilokon, addig idős felhasználóknál a reklámtenger meg az üzemidő sajnos igen egyedi lesz.
-
cs.zs.
veterán
válasz
AxBattler #189997 üzenetére
Idősebb embernek lesz?
Jó példa erre az Anyukám.
Kapott egy Samsungot 2 éve, minden létező szarra rákattint, és az egész telefonja egy bődületes reklámhalmaz.
3 éves Redmi 9T és fél éves Samsung A25 van a zsebemben, egymás mellett. Egyiken sincs 1 db reklám sem. A Redmin se volt, nekem nem kellett kigyomlálnom semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest