Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
quailstorm #43194 üzenetére
Arra gondoltam, hogy pl. egy pop c3-ba belepakolok egy 16/32GB Class10-es kártyát, és azon hurcolászom az adatokat "megspórolva" a pendrive-ot. Ezekszerint ez nem fog menni
Köszi! -
morgulfz
tag
Köszönöm. Olvastam itt a topicban erről a partnerogsm-ről. Korrektek? Esetleg ismeri őket valaki?
-
morgulfz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek telefon vásárláshoz. Az LG G2 és a Samsung Note 2 között vacilálok. A mérete mind a kettőnek megfelelő, de az ára az LGnek húzósabb kb 30.000-el. Ti melyik telefont ajánlanátok? Amire használnám az netezés, játék, filmnézés. Fontos az akadásmentes gyors működés, mert a mostani Sony Xperia Arc S-em egy f.srakás.
Előre is köszönöm.
-
quailstorm
félisten
Normális régebbi telefonokkal tutira. Mint pl Nokia 6300, mert arról konkrétan futtattam linuxot. Symbianból mind. Droidból meg ami régi nagyon. Pl LG GT540. Újak nem támogatják a mass storage módot csak a semmirevaló MTP-t. iP, WP kizárva. WinMO bármelyik.
Sebesség függ a telefon vezérlőjétől és az SD-től. N900-am 10 megát tud áttolni. GT540 kicsit többet.
-
cigam
titán
Megoldható-e az, hogy pendrive-ként használom a telefont? Pl. akár egy live linux-ot is el tud indítani a rádugott pc, vagy csak a portable programokat tudja futtatni? Milyen sebességgel lehet írni/olvasni?
Ez függ, a gyártótól/(ár)kategóriától? -
mtcob
senior tag
válasz
aliens69 #43190 üzenetére
Vélhetőleg a Samsung kap legtovább frissítést, infrát csak az F6 tud....
Kamera nem lesz már sokkal jobb, nem érdemes ez alapján dönteni
Én az F6-ot venném, kijelzőben alázza mindkét készüléket, szoftveresen nagyon korrekt és az infra is hasznos lehet
Illetve szerintem dizájnban is ez a legjobb de ez szubjektív -
aliens69
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, (mert még mindig nem tudok dönteni, hogy melyik telefont vegyem meg újonnan) hogy a 3 telefon közül melyiket fogják a legtovább szoftveresen frissíteni? Ezt lehet így előre tudni?
A Sony L-nek a kamerája eléggé rossz, viszont ahogy a mobilaréna tv által készített tesztet olvasgattam a készülékről , azt is említettétek benne, hogy szoftveresen ezt lehet orvosolni. Ez igaz? Valamint a Sony előreláthatólag ezt meg fogja lépni a telefonon vagy sem. Valamint a másik 2 készüléken van olyan hiba, amit esetleg szoftveresen lehetne javítani pl a samsung-nak is gyenge a kamerája. Távirányítóként csak az Lg-t tudom használni?
A 3 készülék:
- Lg optimus f6
- Samsung Galaxy Ace 3 LTE
- Sony Lköszönöm a segítségeteket
-
sch_a
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Akkor rajta leszek a cserén.
(#43187) bigpeace
Külön köszönet neked is! Igazából kényelmi okokból sem szeretek tokot használni, meg hát el is csúnyítja szerintem a telefont. De ennyi baj legyen. Annyi jót mondtatok, hogy most már tényleg muszáj lesz lecserélni.
-
mtcob
senior tag
Egyértelműen megéri, ahogy w333 kollega is említette, volt 4X-em, közvetlen a Nexus 4 előtt, és megdöbbentően nagy a különbség
2GB RAM nagyon érződik a multitasking és az egész felület használhatóságan, 4X-en ugye volt hogy újra töltött a launcher, na itt nincs ilyen
Igazából gyári 4.4.2-n eddig egyszer sem tapasztaltam se akadást, se fagyást, 4X-en előbbi azért előfordult....
Hardveresen is sokkal erősebb, ugyanaz a játék 4X-en fele olyan grafikán is meg meg akadt, itt nem
És hát ugye a legfőbb előny a szoftveres támogatás, durva hogy mennyivel előrébb jár a Nexus a konkurenciához képest, nagyon stabil, smooth, nem tudok róla egyszerűen rosszat mondani
Ami a 4X mellett szól, az talán a jobb strapabíróság, ebben tok nélkül valóban nem a legjobb a N4, de vannak rá remek tokok, szóval ez is megoldható (4X-en Nillkin Super Frostedet használtam, most rendeltem meg Nexus-ra is, az nagyon jól
fogja és védi)
Szóval szerintem mindenképp válts, meg fog lepni mennyivel jobb -
sch_a
addikt
Látom van itt több Nexus 4 tulaj is, remélem tudtok segíteni. Úgy döntöttem eladom az Optimus 4X HD-m és egy használt Nexus 4-et vennék helyette.
Ami tetszik a 4X HD-ben:
Szép, elegáns, strapabíró külső. Fél év használat után is úgy néz ki, mintha most vettem volna ki a dobozból, pedig semmi tokot vagy fóliát nem használtam. Nagyon-nagyon jól össze van rakva. Nekem az IPS kijelző is bejön.Ami nem tetszik:
Szoftveresen a legalja, nagyon gyengére sikerült az optimalizáció. Frissítés se lesz már rá. Akksi sem bírja jól, 3 óra kijelzőhasználatnál nem nagyon bír többet.Mivel a Nexus 4 is LG gyártmány, ezért nagyon remélem, hogy a 4X HD pozitív tulajdonságai benne is megvannak, illetve mivel hogy Google referenciamodellről van szó, ezért a szoftveres gondok itt nem jelentkeznek. Kb. 10ezer FT-ot kellene ráfizetnem a cserére. Szerintetek?
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Nemsokára telefont vásárolnék, mert a galaxy ace-emnek lejárt az ideje. A keret elég tág mivel best buy telefont szeretnék 50-80k között a T-mobiletól domino kártyás csomagban.
A telefont mindenre használnám, tehát jó lenne, ha még a 2 év múlva megjelenő AAA játékok is eldöcögnének rajta, persze csak ha lehetséges. Eddig a Sony Xperia SP-t néztem, az milyen 70k-ért? Márkák közül ezek jöhetnek szóba: samsung, sony, htc, nokia, esetleg LG. Képernyője 4-4,5" között legyen, de nem baj ha egy picit eltér.
Köszönöm segítségeteket! -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Kínai telefont keresnék, feltételek a következők: 5 col full hd, 2gb ram, 32gb belső és legyen fehér téglalap alakú(mint a Galaxy S2). Már átnyálaztam több ezer oldalnyi dolgot, de még mindig megvagyok lőve. Ja az ár, 300dolcsiba be kéne férnie szállítással..
Jiayu S2 lett volna a befutó,de azt halasztották májusra.. annyit nem szeretnék várni. Hátha lenne közben valami alternatív okosság.
Köszi -
mtcob
senior tag
válasz
realist #43176 üzenetére
SE Live with Walkman, SE Xperia Mini/Mini Pro van ekörül használtan, azok korrekt kis készülékek (nekem Mini-m volt), zenehallgatásra teljesen korrektek, és prociban is jobbak néhány mai alsó-középkategóriásnál (pl Xperia E).....
Újonnan nincs igazán használható telefon, esetleg kicsit többért a Lumia 520, az már jóval jobb, de egy ~10essel több is -
realist
őstag
Keresek egy megbízható androidos telefont, amit be lehet itthon szerezni (tehát nem Ázsiából szeretnék rendelni). Kb. a legfontosabb, hogy legyen rajta 3,5 mm jack kimenet és az ára ezt 20e forint alatt kell tartanom.
Elsősorban független lenne jó esetleg hűség idő nélküli telenoros.Mit tudtok ajánlani?
Kösz a segítséget előre is!
-
Blackmirror
őstag
Frequency 2G:GSM850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHZ
-
mtcob
senior tag
válasz
Flickering #43167 üzenetére
Használtan vannak ennyiért gyári garis Nexus 4-ek, ezerszer jobbak mint az SP
Ebben az árkategóriában messze a legjobb -
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne telefont venni, függetlent mindenképpen.
Az ár 60-70 ezer forint körül lehet, de 71-2 nél több semmiképp se.
Kritérium: A lehető legjobb felszereltséggel rendelkező androidos telefon legyen eben az árkategóriában.
Egyébként a felhasználás játék, internet (betezés például),zenehallgatás.
Én első bekkre Xperia SP-t mondanám neki, de szeretnélek titeket is megkérdezni.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
w333
félisten
-
seagallo
csendes tag
-
lenox
veterán
Osszesen 1 ora, vagy naponta? Nekem az s4 mini napi 1 ora kijelzohasznalattal birja kb. 5 napig, olyan kene, ami legalabb ezt tudja. Az s4-gyel elegedett lennek, ha a gsmarena nem mert volna 7:24-et web browsingra. Ezert gondoltam, hogy esetleg a kisebb felbontas es kisebb fogyasztasu cpu jobb lehet (grand 2)...
-
Ha a GPS fontos, akkor tudom ajánlani a Nokiát. Ugyan én nem szerettem a WP8-at, de a navigáció hibátlanul ment.
Erre esetleg valaki? Összefoglalva: 40-45k, max 4.3"-os kijelző, jó kamera (nem DSLR-t akar kiváltani, de azért ne egy fókusz nélküli valami legyen), és ne WP (szóval ha jól látom, marad az Android).seagallo: ennyiért bármit kaphatsz, a kérdés az, hogy mire használnád és milyen megkötéseid vannak.
-
seagallo
csendes tag
Erre valaki?
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az Ace-t, már régóta nézelődök. Két telefon van, ami esélyes: Lenovo P780 és Motorola Moto G. A jellemzőket tudom, csupán arra lennék kíváncsi, hogy a két telefon teljesítményben hogy viszonyul egymáshoz.
Főleg a GPU-k közti különbség érdekelne. Vagy esetleg van a CPU-k között is számottevő különbség?
Most a Lenovo 63 ezer lenne áfá+vámmal, ez föle nem mennék. A Moto G 16GB-os kiszerelésben mennyiért szerezhető be legolcsóbban? -
Sanyabá
senior tag
válasz
quailstorm #43155 üzenetére
Jobban szeretném ha itthoni garanciális lenne.
-
Zadia
senior tag
válasz
quailstorm #43153 üzenetére
A Nokia kizárólag azért tetszett,mert egy igen pontos navit adott tök ingyen.Viszont a Symbian egy fos ami a C5-03-on volt.
Androidos telón csak úgy van módom használni,ha az előfizetésem terhére teszem,igaz magyarországon korlátlanul,de 70%-ban nem tartózkodom itthon.
Külön nem akarok gps venni.
Ezért kellene olyan teló ami igen megbízható és évekik tudom használni.Androidos tabletem van Overmax Solution 8 Telefonálni is lehet vele 3G szolgáltatást is tud,de nem nyűgözött le.Ezért ezt eladom és lehet megtoldom az árával.
Akkor már beleférnék a Lumia 925 keretbe. -
Sanyabá
senior tag
Samsung Xcover 2 S7710 ettől ebben a szegmensben (50 ezer) van-e jobb ?
-
quailstorm
félisten
Lumia 8xx vagy nagyobb. (CSAK WP8) meg az L620. Ezekben van. De MSstore-ban meg lehet venni. [link]
T-mobile-nál van LTE-s S3 sztem csak. De a simában 1GB RAM van (i9300) LTE-ben 2GB (i9305).
A Samsung szarul írja a szoftvert, meg a droid is rettentő pazarló magában, magyarán az S3 out of the box laggol app nélkül... Igen menülapozás is. Csak az LTE képes rendesen menni...
De főzött ROMmal minden megoldható.Desire 500-ban a négymagos kamuproci van a qualcommtól, azért négymagos hogy rá lehessen írni a papírra hogy négymagos. MA! tesztvideó is sokat elárul (multimédia oldalon linkelték) A 720p videofelvétel is úgy kamu ahogy van. Egy belépőszintű vakarék 2 szeres áron.
Eddigi listád szerintem:
S3 LTE
Xperia SP
S3 1GBLumiát csak ha a WP8-ban semmi hiányt nem éreznél. BB Z10 úgyszint, bár abban van dalvik, de azt hiszem te nem a haxolós linux guru vagy, nem sok kedved van hozzá. Egyébként nagyon jó rendszere van. WP8 meg kissé zárt, személyre szabhatatlan, ha valami nem tetszik úgy marad. Annyi szavad sincs mint egy jailbreakelt iPhone-on...
(ettől függetlenül nekem a legnagyobb gondom a BT-Wifi gyorsgomb hiánya, meg a kevés és szarul optimalizált app. taskmanagert aGDR3 megoldotta, meg a grafikai bugokat is)(#43152) mulatosdj: OK, fogtam.
20k-ért jó droid nincs csak ha "megfőzöd". Akkor Moto Defy, LG Optimus Black, HTC desire. A többi még rosszabb, mert nemcsak régiek, de gyengék is...
-
mulatosdj
aktív tag
válasz
quailstorm #43129 üzenetére
Kérdésem 2 külön telefonra vonatkozna! Az elsőt amit írtam a saját részre,a másik meg havernak és neki csak 20k van rá! Azért is kérdeztem külön.
-
Itsu
tag
sziasztok. most törtem össze a huawi y300asomat van rá garim,megcsináltatom,de nem vagyok vele elégedett... 50ks szegmensböl tudnátok ajánlani egy ennël joval jobb telot,aminél a zenehallgatás és online streamek (flash) re használnám leginkább. vagy várható uj teledfonok érkezése ebbe a kategoriába amiért megérné várni?
-
Szafter
tag
Sziasztok!
67 ezerért létezik jobb a Motorola Moto G-nél?
-
w333
félisten
-
Zadia
senior tag
válasz
quailstorm #43131 üzenetére
Akkor ezt egy kicsit érthetőbben légyszi.
Anoo volt C5-03-as Nokiám.A navija nagyon baró volt.Kimondottan pontos.Ilyen a 720 is vagy csak abban az országban működik amelyikben regisztráltad?HTC felejtős? 4 mag??
Ezt tudnám megvenni [Samu] ez LTE-s?
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
3 telefon közül melyiket érné meg megvenni?Lényeg a megbízhatóság.Ja meg pár évig nem cserélném.
Samsung Galaxy S III
HTC Desire 500
Nokia Lumia 720 -
w333
félisten
Ha viszonylag olcsó és jó telefont szeretnél 720p kijelzővel (IPS gyönyörű) ami kb. 5-6 óra kijelzőidőt bír akkor a Nexus 4 -t ajánlom, stock 4.4.2 -vel nagyon jó a fogyasztása, pl. ünnepekkor kevés használat mellett kb. 1 óra kijelzőidővel elment 5 napot
A 4 magos Snapdragon S4 Pro (kb. ugyan azt tudja mint a Snapdragon 600) és a 2 GB/RAM kb. mindenre bőven elég, nagyon gördülékeny és gyors az egészPersze ha ez nem elég ... akkor ajánlom az LG G2 -t ami a jelenlegi csúcshardver és kb. 8-9 óra kijelzőidőt is bír, persze mindez 2X annyiba kerül mint a Nexus
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség! Először is rendelkezem egy sony ericsson live with walkmannal! Ezt szeretném most remélhetőleg lecserélni és ilyen tulajdonsággal rendelkező telefonok mik vannak most a piacon! 30k körül adnék ki érte! Kártyás előfizetéses mind1,csak havidíjat szeretnék fizetni!
A másik kb ugyanilyen telefont keresnék 20k körül és azt akár használtan is!
-
törölt tag
válasz
motoflug #43120 üzenetére
Konkrétan semmi, csak szükség lett nagy hirtelen egy másik készülékre, így ezt megörökli egy családtag, én meg rámegyek a vásárlási témára
.. Az előlapi kamera minősége fontos csak, nem a felbontása
. Volt egyszer egy zte grand x-em, az előlapi kamerája tudott kb 5 fps-t, gyakorlatilag használthatatlan volt....
-
nico9519
tag
Néztem a Nexus 4-et is de valahogy nem tetszik viszont ez a ZR elég jónak tűnik
Mennyire megbízható ez a Partnero gsm? Gyorsan rájuk kerestem és nem éppen jó véleményeket találtam bár ez a legtöbb gsm boltról elmondható. Nézegetem még a Nexus 4-et hátha meg tudja szerettetni magát, mert nyilván sok előnye lenne
Köszi a válaszokat
-
SSlyTR
senior tag
válasz
flashpointer #43118 üzenetére
hát vedd meg a defy-met
Erre pont alkalmas. -
flashpointer
őstag
Helló, nézegettem pár telefont de még nem sikerült választani, szeretném ha ti is adnátok valamit tippet:
követelmények:
-új
-gördülékeny menü, ne szaggasson meg laggoljon mert kevés dolgot nem tolerálok de ezt nagyonnem
-FB,Gtalk, menjen, appok nem érdekelnek, szóval nem akarom szarrátelepíteni.
-wifi
-legalább két teljes napot bírjon kevés használat mellett
-samsungot ne
-22-23 a plafonkívánságok:
-GPS
-4+ napig bírja töltés nélkül
-20k
-az sem baj ha kínai
-inkább kockás formavilág mint kerek (pl lumia 520)ennyit tudjon, nem akarok vele fényképezni, sőt fotókat sem akarok nézni rajta, zenét hallgatni se, videózni se, jutubozni sem. Telefonálni+sms-ezni kell,meg hasítson rajta a Gtalk ás az FB azt annyi
MediaMarktban megnyomkodtam párat,az akai 3880 (sebességre egész kellmesnek tűnt) és az LG optimus L1 II még tetszett is. -
törölt tag
Üdv,
itt az idő, hogy a jelenlegi készülékemnek (s3 mini) búcsút mondjak, ezért tanácsot kérnék. Nézegettem a
t-mobilos kkv2 árakat, négy készülék maradt fent a rostán
Ace3 LTE - 0 HUF
Xperia SP - 42K HUF
BB Z10 - 47K HUF
Iphone 4S - 53K HUFA legfontosabb szempontok
- átlagnál jobb üzemidő (sok a beszélgetés)
- jó minőségű elő és hátlapi kamera (skype hívásokhoz)
- tökéletesen működő viber és skypeA többi dolog nem annyira lényeges, biztos vagyok benne, hogy mindenre van alternatív program.
Ki milyen sorrendbe helyezné a készülékeket a fentiek alapján?
Előre is köszi.
-
lenox
veterán
+w333
Nezegetem, hogy milyen 5 inch koruli hosszu uzemideju telefont lehetne venni. Probaltam lg g2-t, xperia z-t, galaxy s4-et. Az latszik, hogy nekem szuper magas orajelu proci sem kell meg 1920x1080 sem. Igazabol egy 5 inches s4 mini lenne a legjobb 1280x720 kepponttal es nagy akksival, de ilyen nincs. Eddig ezt talaltam legkozelebb hozza, van valamilyen jobb otlet? Kinai is jo lenne, de mtk-kat a gyenge gps miatt kilottem, pedig a lenovo p780 mas szempontbol bejon.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
50 és 70ezer Ft között keresek telefont. Használt és új is szóba jöhet, független vagy T-mobile-os. Elsősorban az android vonal érdekel, de ha van valami jó WP-s ajánlat, azt is szívesen veszem. Annyi elvárásom van, hogy gyors legyen az UI és még egy darabig kapjon szoftverfrissítéseket. Jelenleg egy Optimus 4X HD-t használok, ezt szeretném lecserélni. Megköszönném ha tudnátok pár tippet adni!
Érdemes egyáltalán lecserélni ezt a telefont ebben az árkategóriában?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket vegyem meg szerintetek? Grand X IN ccsererol van szó! És sajna nem fér bele sem az Xperia SP, sem az Idol S!
Ezek a választhatók:
Alcatel Idol
Lg optimus L7
Nokia Lumia 625
Samsung Ace 3, S Advance
Sony Xperia M illetve L -
seagallo
csendes tag
Hello!
Milyen tekefont érdemes venni mostanában 150 eFT körül?
Új legyen, független, nem gsm boltos, 4.5"-nál lehetőleg nem nagyobb. Kamera nem számít. -
bANDYka
tag
Sziasztok,
szeretnék telefont venni a feleségemnek 50 000 Ft-ig.
Igányek:
android, 4-5 col közötti kijelző, netezéshez, email olvasáshoz, fb-hez használná, 4g nem fontos hogy legyen rajtat. Ő a samsungot preferálja de természetesen más is szóba jöhet.Jelenleg t-mobileosok vagyunk céges flottával tehát az elvándorlás nem opció, illetve díjcsomagra sem szeretnénk vállalni hűségidőt.
Mt javasoltok ebben az árkategóriában?
Köszi!
András -
pit stop
addikt
Jelen pillanatban leginkább parasztvakításnak lehet hívni - egyrészt itthon kevés helyen érhető el még, másrészt pedig az adatcsomagok olyan korlátokkal vannak értékesítve, hogy ha tényleg ki akarnád használni hamar kifogynál belőle...
(#43105) Devas: Pontosan így van, meg több olyan program is, amit nem feltétlen optimalizáltak rá ezért nem úgy fut. Csak kérdező játékra nem írta hogy használná igazán, így nem esett ki kalapból most emiatt ő sem.
-
freeknight
őstag
válasz
bundli #43103 üzenetére
Ha 1,5-2 év BIZTOS támogatást akarsz, csakis Nexus 5 jöhet szóba. Függetlenül már hozzá lehet jutni 120ezer környékén, bár ez majdnem 5 hüvelyk.
Ha a kompakt méret számít, esetleg szóba jöhet még a Galaxy S4 mini, itt a támogatás kérdéses. Az abszolút befutó az Xperia Z1 Compact lehet,de ennek a megjelenése még odébb van, és valószínűleg több lesz, mint 120ezer.
-
bundli
tag
Androidos okostelót keresek ami:
- 1.5-2 évig biztos kap majd hivatalos frissítést
- Nem akadozik, nem fagy, gyors mint a villám
- Max 4.2-4.3"-os kijelző IPS vagy AMOLEDVodánál venném újonnan vagy esetleg függetlenül. Használtat nem igazán, de apróról talán.
Ár max 120 000-
-
Fl3x
aktív tag
válasz
pit stop #43100 üzenetére
16G elég nekem bőven pár film és zene rámegy, filmeket meg cserélgetem azért, sőt a zenét is, szóval igazából az nem negatívum. Igen a Sony Z kettő között van de Huawei Ascend P6 jóval kedvezőbb áron van és LTE nincs benne ugye, meg a kijelző egy picit gyengébb, de ám meg elég hasonlóak, Huawei formája jobban is tetszik ám, szóval úgy érzem h Z re az 15-20 plusz nem érné meg, viszont ha már Z-re szavaznék az 15-20 plusz a LG re megérné. Ez az LTE dolog amúgy mi lenne ilyen parasztvakítás téma? V miért nyomják ezt ennyire?
(#43098) w333
Igen elég jó kis kütyü, lehet majd ő lesz a befutó, igaz a kamera az nem igazán hat meg, ha nem lenen benne se érdekelne
-
Lolman
csendes tag
Üdvözletem!
Nővéremnek keresnék telefont max.110 ezerért.A windows phone nem lenne jó,legszívesebben egy iphone 4S-t szeretne,de gondoltam megkérdezem androidos telefonok közt melyik ajánlott ebben az árkategóriában illetve egy kicsit olcsóbban,mondjuk 100 000 alatt.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest