Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
vilmose33 #105996 üzenetére
A linkelt oldalon (Geatbest) 213$ illetve 236$ van feltüntetve, ez valahogy nem a duplája.
"Érdekelne a LeEco üzemideje"
Üzemidőről itt találsz infót, azért hozzá tenném, hogy Apolli Light sem brillírozik ezen a téren.
"illetve hol tudod kihasználni ezt a brutál hardvert"
Na jó, hagyjuk már, nyilván te se gondoltad komolyan. Ha azonos pénzen nagyságrendekkel jobb hardvert kapsz, akkor (ha csak ezt a szempontot nézzük) nem fogod a gyengébbet választani, akár kihasználod akár nem. Erre mondjuk sok választ is lehetne adni, 2K-s kijelző mellett alapba nem hülyeség egy ilyen vas.
"Az Apollom még a 2 giga ramot sem szokta kihasználni."
Nekem is 2GB van Mi3-ban, MIUI miatt mondjuk nem is árt, de ezzel is bőven elvagyok. Viszont nem sírna a szám, ha 3 vagy 4 GB lenne benne. Egyszerűen többet jobb alapon. Nem biztos, hogy kell, de miért baj ha van?Elég gyenge érveket hoztál fel az Apollo Light mellett, szinte minden a Le Max 2 mellett szól (talán csak a memória bővíthetőség marad az Apollo Lightnak, meg ha valakinek nem jó az átalakítós jack illetve FM rádió, na én mennyi mindent fel tudtam hozni mellette
), hardver terén egyszerűen nem egy kategória a két készülék, tesztben is jókat írtak róla.
Számomra nem lenne kérdés melyik legyen, de valakinek fontosak lehetnek az említett hiányosságok. -
Drughi
addikt
Üdv
Samsung A5 (2016) - 79.990 ft 2 év gyártói garancia
vs
Huawei P9 lite + Huawei A1 band karperec - 69.990 ft 2év gyártói garanciaMelyiket éri meg jobban megvenni?
Szoftveresen sz.tem a Huawei jobb
Ami még fontos az a kamera, akkumulátor.
Ezekben melyik lehet a jobb? -
vilmose33
őstag
-
csmat
senior tag
-
yanna
addikt
No, akkor a "nevesek"-nek ezúton is kívánok orális kapcsolatot a komodói sárkánnyal.
-
yanna
addikt
Csak úgy magamban gondolkodom...
A "neves" gyártóknak nem tűnik fel, hogy a -szerintem főleg árképzésük miatt- kínai márkák elviszik a piacot előlük? Netán ez magyar sajátosság csak? Máshol máshogy van? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Mivel a telcsikhez nem értek csak használom őket, ezért a segítségeteket szeretném kérni, hogy mire lenne érdemes lecserélnem a mostani Samsung Ace 4 telcsimet ami megbízható és többet tud, jól kezelhető és aránylag jó képeket is lehet vele készíteni. Én kb. 50-60k-t szánnák rá ...
A neten sok jót írnak a Xiaomi Redmi 3s telcsiről, mi a véleményetek róla?
Természetesen ha tudtok jobbat is ajánlani szívesen fogadom azt is.Előre is köszi a válaszokat.
-
fabri07
aktív tag
A huawei p9 light sokkal rosszabb, mint a Nexus 5x? Valamint a mobilvarázsból megéri rendelni telefont?
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
LeEco Lepro 3 vagy Honor 7? A fényképező sokat számítana!
-
Ájvé
veterán
válasz
jano_77 #105975 üzenetére
Top kínai gyártókat szoktuk A brandnek nevezni, utána jönnek a kevésbé neves B vagy a neve sincs gyártók. A brandbe Coolpad, Huawei, Lenovo (Moto, ZUK), LeEco (LeTV), Meizu, Oneplus, TCL (Alcatel), Xiaomi, ZTE (Nubia), sorolhatók talán. 1-2 vitatható, de szerintem ezek ide sorolhatóak. Persze nem azt jelenti, hogy minden termékük jó és megbízható, inkább azt, hogy alapvetően minőségi termékeket szoktak gyártani és általában megbízhatóak (most nem adatbiztonságról beszélek, mert az megint külön téma). Azt is mondhatjuk, hogy már letettek valamit az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni a világ vezető telefon gyártó cégeivel.
B brandbe sok minden sorolható, ez olyan hallottunk már róluk kategória, de vagy még nem mondhatni róluk, hogy elég megbízhatóak (jó termékeket gyártanak) vagy a termékeik gyakran kompromisszumosak (gyenge minőségű alkatrészek, minőségbeli problémák).
Ezt az A meg B brandet kínai gyártóknál szoktuk (vagy szoktam, nem tudom más hogyan gondolja) használni, hogy különbséget tegyünk köztük, hiszen mindig felbukkan valami név, ilyen-olyan ígéretekkel, világmegváltó szándékkal (nyilván pénzt akarnak keresni csak), szóval ezért kategorizáljuk ezeket. Lehetne más a világ egyéb cégeit is sorolásba beletenni, de én személy szerint csak kínaiknál szoktam ezt az elnevezést használni, mivel ott vannak ilyen mérhetetlen mennyiségben mobil gyártó cégek.Most nincsen Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition, de esetleg kintről is lehet rendelni. 170€ körül mozog az ára és ez B20-as (van belőle B20 nélküli változat is, leírásban feltüntetik, hogy B20-as, általában "Official international" vagy hasonló megnevezést aggatnak rá, valójában ez is egy Redmi Note 3 Snapdragonos változat, külön saját ROM-al, hivatalosan a Xiaomi által nincs külön megnevezése). Ez is elég jó választás, bár kamerában nyilván nem versenyezhet a Nexus 5X-el, de hardveresen ugyan olyan jó (S808 és S650 nagyjából hasonlóak tudásban, előbbiben talán kicsit erősebb a GPU, de ez se biztos).
-
krisztian7
tag
Sziasztok,
samsung s4-esemen sajnos nem működik rendesen a GPS, és leszeretném váltani. Igazából semmilyen más extra nem érdekel amit már ez is tud, tökéletesen kielégíti az igényeimet már ez is.
Van olyan telefon ami 50-60 között legalább ugyanezt tudja, méretben is tökéletes amúgy számomra az S4, sokkal nagyobbat nem szeretnék(kamera fontos, hogy jó legyen). Ha esetleg Angliában meg lehet venni vmit mostanában venni olcsóbban, akkor nekem az is jó, mert most jön haza ismerős, megtudja venni nekem (régen táskaszámra hozta így a Moto g-ket nekem)
-
kutga
félisten
válasz
Ochocinco46 #105977 üzenetére
Persze, de a referencia készülékre rakhattak volna hármat.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
jano_77 #105975 üzenetére
a második témára: azt ne felejtsd el, hogy stock android, ezzel a 2 GB-al van olyan pörgős, mint sok másik 3 GB-os. (tapasztalatból mondom)
arra a +1 év bolti garira volt már panasz a topikjában, hogy sokat nem ér fyiszerk:
(#105978) egyértelmű, bár elég sok mindent kell futtatnom egyszerre, hogy megérezzem -
bandi0000
nagyúr
talán az utolsó felvetés
honor8/P9/nexus 6p?
-
jano_77
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
jano_77 #105973 üzenetére
Szerintem Le Max 2 ha nem félsz a romolgatástól.
Vernee jóval gyengébb nála, másik kettőt nem néztem, ha van A brandes a listán, akkor ne vegyél B brandet.Ui:
Mégis megnéztem a másik kettőt, MT6753-al elbújhatnak még a Vernee mögött is, ha csak hardvert nézzük. Szóval tudásban Le Max 2 magasan veri a mezőnyt, tetejében ha jól tudom elég jó minőséget is képvisel.
Most néztem, nincs a Le Max 2-n jack dugó, hanem usb type-c-ről megy átalakítóval, ez mondjuk nem probléma, csak töltés közben nem tudsz zenét hallgatni (esetleg BT-n keresztül), memória viszont nem bővíthető. -
jano_77
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #105970 üzenetére
Itt viszont megkapja 80K alatt is - igaz éppen csak - az 1 év garival!
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Páromnak keresek telefont. A jelenlegi tepsi méretű készülékek egyszerűen túl nagyok számára, így mindenféleképp valami 5" alatti megoldást szeretnénk választani. Emellett fontos lenne, hogy időtálló is legyen, tehát 4 mag, 2gb ram és 16gb háttértár mellett egy ca. 2 napos üzemidő is elvárás számunkra.
Az ár legyen elsőre másodlagos, viszont a magyar garancia már nem.Ha tudtok bármiféle megoldást a fenti speckókkal, kérlek osszátok meg velem.
Előre is köszi!
-
jano_77
nagyúr
Alábbi telefonokban gondolkodom és kérnék tanácsot, hogy melyiket igen és melyiket NE. Ha kérhetném, akkor okokkal, hogy miért NE vagy igen, ne csak annyit, hogy azt NE.
Amiken gondolkodom:
1. Vernee Apollo Light
2. Oukitel K6000 Pro
3. Oukitel U15 Pro
4. LeTV LeEco Le Max 2Mind a négy tudja a magyarországi 4G hálózatot B20.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy dualsimes teló. Jó lenne ha vízálló is lenne, ezért amire eddig én gondoltam az a Sony z3 duo, vagy sony M5 duo esetleg z5. Az első kettőt már nem igen találtam számomra megbízható boltban, a második meg eléggé húzós az ára és melegedése sem szimpi.
Ha van bolt, amit ajánlotok szívesen fogadok, esetleg más alternatíva is jöhet.Viszont ha lemondok a vízállóságról akkor az árból is lejjebb adnék, ezért eddig az alábbiakaban gondolkodtam:
Huawei P8 lite, P9 lite más esetleg lg pl? samsungokat nem szeretem. Jó lenne ha elfogadható kamerája lenne, OTG is jól jönne, illetve az NFC is (bár ezt nem sokat használom) viszont sokat navigálok, de szerintem ez az elmúlt jó pár évben nem jelnt problémát egyik telefonnál sem.
5-5,2" fölé semmiképp nem mennék, illetve örülnék 3 GB ramnak.
Köszi a tippeket elörre is! -
jano_77
nagyúr
Gearbest.com oldallal bárkinek van vmi tapasztalata? Akár jó, akár rossz?
-
jano_77
nagyúr
Mit gondoltok az Oukitel U15 Pro készülékről? Érdemes lehet a megvételre? Illetve, hogy milyen viszonyban van az Oukitel K6000 Pro-hoz viszonyítva? Jobb, rosszabb? Erősebb, gyengébb?
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Telefont cserelnek en is. Elofizetessel, szoval ar nincs megszabva.
A lenyeg a stabil mukodes, legalabb 5.5" kijelzo, jo navi, gyors bongeszo es, hogy pl repulon lehessen rajta filmet nezni, zenet hallgatni.
Ha kaphato lesz a Pixel XL, akkor azt neztem ki, ha nem, akkor alma? -
Boborján9
csendes tag
Sziasztok!
Általános iskolás kislánynak 30 ezer alatt tudnátok új készüléket ajánlani?
1-2 GB Ram, 4,5 - 5 colos kijelző.
Nagyon köszi! -
RumiTT
tag
Sziasztok!
iPhone 6 es HTC M9 kozott gondolkozok.
Ami az iPhone mellett all:
-iOS
-touch ID
-meretViszont felek, hogy tul regi mar es a ram se lesz mar eleg. Android teren M9 tetszik mellette legjobban, ami arban is elfogadhato.
Plusz, valakinek tapasztala aksi idejukrol? Ez lenne a legfontosabb szamomra, melyik birja jobban a wifizest.
-
lezuvius
őstag
-
bandi0000
nagyúr
majdnem 1 árban van a honor8 és p9, elöbbi 4 giga rammal van, utóbbi elvileg szebb kijelzővel szerelt
melyiket érné meg jobban? a gyenge gpu csak játékba számít? -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy telefon a Z3c leváltására (legkevésbé sem voltam vele megelégedve, de ez más kérdés).
50000 forint körüli árfekvés, akár garis használt is szóba jöhet, illetve EU-ból is.
Több évre tervezek vele.
MIUI miatt a Xiaomi tetszik, de szóba jöhet más keleti cucc is, kivéve a "csodatelefonoK"minél kisebb méret (eddig 4,6" volt)
netezés, GPS, általános használat, nincs játék
720p IPS
dual sim (az egyik csak net)
BT
min. 2 GB RAM
hosszú üzemidő
OTG
lehetőleg NFC
előny, ha van ultra energia takarékos mód. -
jano_77
nagyúr
Mik a vélemények a Vernee Apollo ról, nem a Light, hanem a sima?
Elérhető egyáltalán vhol, ha igen, mennyiért?
Néztem a Vernee hivatalos oldalán hogy van vmi Mars névre hallgató darab is. Kísértetiesen hasonlít a OP3-ra.
Jól láttam? -
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek a Nexus 5x-et (16gb) vagy huawei p9 lightot vagy honor 7 litetot vagy pedig Sony Xperia XA-t vegyek.
(nagyon sürgős) -
TGWH
őstag
válasz
knoxhu #105947 üzenetére
Ja igen hát így link nélkül nehéz eset
http://www.tinydeal.com/oukitel-u7-plus-55-hd-mtk6737-64-bit-quad-core-android-60-4g-phone-p-161129.html
Szerintem megrendelem máshonnét, de eu-ból, és még véletlenül sem szívok a vám miatt. Honnét ajánlott rendelni? -
TGWH
őstag
Üdv.
A tinydeal-ről ajánlott rendelni? Egy blogban pár hete írták, hogy csomagok sora tűnt el, itt a ph!-n is írták elvileg, de nem találtam nyomát. -
vilmose33
őstag
válasz
gianone #105940 üzenetére
Nagyon jó telefon az Apollo lite. Olvasd el a tesztjét nem hiába kapott ajánlott-at. Stock droid van rajta:6.0. Tudja a B20-is. Van pluszban Fm rádió stb. Nagyon jól is néz ki. A gyári kamera szoft. nem az igazi de orvosolható. Topicjában szépen össze van foglalva. Piszok hamar feltölt, ha ez számít.
-
P. úr
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy SIII telefonom már igencsak haldoklik, így szeretném lecserélni, azonban szükségem lenne némi tanácsra.
- Árkategória. Maximum 60 EFt
- Használt vagy új? Újat szeretnék
- Hol vennéd meg? Mindegy, amennyiben megbízható a forrás
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év úgy gondolom, hogy reális
- Mire használnád? Általános felhasználás, mobilnetezés, YouTube, navigáció, mert állandóan eltévedek Pesten
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? nem ragaszkodom rendszerhez
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5"-nál nem nagyon szeretnék nagyotHuawei P8 Lite illetve Xiaomi Redmi 3S Prime van eddig a jelöltek listáján, azonban új lehetőségeket is szívesen fogadok, illetve érveket, hogy ezek közül melyik lenne a legjobb vétel.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
Sayuar
senior tag
válasz
novoszath #105932 üzenetére
nearly new
Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual Sim 30.529 Ft -
novoszath
senior tag
WP-s telot vennek mert a droidtol mar hanyingerem van
mit tudnatok ajanlani Max 60K-ig
-
dragon1993
őstag
Sziasztok !
Barátnőmnek 35k +- 5k ért telefont
Ebben a kategóriában a Vernee Thor még mindig best buy ? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert barátom szeretne venni ütésálló telefon amivel jól lehet wifizni, mobilinternetezni.
- Árkategória: kb. max 50.000,-
- Használt vagy új? -- csak új készülék
- Hol vennéd meg? függetlenül szeretné
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? -- ami kb. még 3-4 évig is el fog futni
- Mire használnád? por csep ütésálló telefonra lenne szüksége, ami bírja az időjárás viszontagságait
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -- androidos jobb lenne
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? -- max 5"Köszönöm!
-
Primary92
senior tag
Az újabb márkák közül mi az amivel nem lehet nagyon mellényúlni (pl.: Xiaomi)?
-
knoxhu
senior tag
válasz
b4lukapitany #105926 üzenetére
Ez a telefon most nekem is nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy a saját kérdésemet is megválaszoljam.
Nézd meg ezt a review, itt van több részlet a kamera minőségéről: [link] -
b4lukapitany
tag
válasz
gianone #105899 üzenetére
Szinte tökéletes. Bár nem tudom a kamerája milyen, főleg az előlapi érdekel (ne ítélkezzetek..
). Ha ez lenne a fő priorítás mondjuk az akksi, ram stb helyett, akkor mit ajánlanátok?
Tehát b20, jó front camera, min 2gb ram, 16 rom 50-60 e körül.
Ja amúgy a note 3 proval szemezek most még, bár igaz, hogy az nem 5".
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
szerintetek mennyire jó ötlet most venni s7 edge-t? 135k-ért adnának, de nem tudom mennyire lesz értékálló?
-
attiati
veterán
még egy utolsó elcsábítási kísérlet a leeco-tól
Huawei G8 vagy Leeco 2 x527 ?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Megszabadultam az ASUS ZF2 készülékemtől és most keresnék egy Vernee Apollo Lite vagy azzal azonos szintet képviselő versenyzőt? Tudnátok nekem ebben segíteni, javasolni? Ár a Vernee ára, max 70K és legyen 4GB RAM, méret is nagyjából a Vernee mérete, nagyobb ne legyen.
Köszi előre is
Janó -
fabri07
aktív tag
Ez a Sony Xperia XA nem sokkal gyengébb a Nexus 5x-től, de a sony az meg olyan jól néz ki
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Telefont keresek általános igények kielégítésére (netezés,fényképezés,stb.), nem magamnak (tehát nem a nexus 5-t szeretném leváltani).
Egy Sony Xperia SP lenne leváltva, katasztrofálisan akadozó androiddal, tehát az új készülék legfontosabb szempontja, hogy stabil rendszer fusson rajta. Xiaomi készülékek felé kacsintgatok, de nem tudom pontosan melyik típus lenne megfelelő. Ár maximum 50 ezer forint. Előre is köszi! -
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #105915 üzenetére
Ha valakinek elég a magyarország térkép is akkor szoftverrel is kb 1-1,5 GB, én meg ezt, de ne ragozzuk tovább
Igen, persze szokni kell, meg ismerkedni. MIUI hivatalos fórumán volt egy ilyen cikk sorozat, amiben ilyen funkciókat írtak le, jó pár dolgot ott olvastam. Technikai jellegű kérdésekkel meg szerintem Mi3 fórumba tudsz kérdéseket kapni, ha arról van szó, páran elég jól vágják ezeket.
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #105911 üzenetére
Here magában nem foglal sokat, csak az ország térképek. Teljes európa térkép nyilván nem kevés helyet igényel, de mondjuk csak magyarország, az nem sok.
MIUI szerintem nem bonyolult, az igaz hogy sok extra és lehetőség van benne, de sok minden szinte magától értetődő. -
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Egy 14 éves kislánynak kellene telefon 20 ezerig. (használt piac is játszik)
Az anyukája azt mondta, hogy főként telefonhívásra kell és viberezésre az osztálytársak miatt.Doogee X5 -öt néztem az még újonnan is belefér a keretbe. Használtat meg találtam egy Nexus4 -et ami bőven megfelelne a célnak, csak az aksija 2-3 év után félő, hogy nem bírja ki az egy napot még szerény nyomkodás mellett sem.
Ötletek? Tudom szerény a keret de sajnos 20k a max.
-
tvamos
nagyúr
-
válasz
batai15 #105909 üzenetére
Ez már egyedi, hogy mennyi marad, ki mit telepít. A navigáció jellemzően durván tud helyet foglalni (pl. egy Here maps).
Pont ezért emeltem ki, hogy aki 64GB-os SD-s telefonról vált ("vissza"), annak erős a kompromisszum.
Aki eleve csak ebből "építkezik" annak kevésbé érezhető.Amúgy meg ennyi pénzből ilyen telefont... megütött a "must have" érzés, és Qualcomm ide vagy oda, beszereztem.
Elleszek vele egy darabig, mire mindent megtanulok vele. Ide értem a Miui rendszert is.
(Meg a Qualcomm eszközöket... bootloader nyitásról nem is beszélve.) -
Ájvé
veterán
válasz
#77081088 #105907 üzenetére
Kamera jó benne (Sony IMX278 van benne, de a Honor 8-ban még jobb IMX286 szenzorral), rendszer sebességre azt írták a tesztben, hogy jó és gyors, fórumba beleolvasva viszont már írják, hogy nem olyan pörgős az (nyilván huzamosabb használat után valamelyest lassul), ez a nem túl erős SoC és FHD kijelző miatt van jórészt (meg rátesz még erre az EMUI is egy lapáttal).
Szóval Honor 8 minden tekintetben jobb lenne. -
törölt tag
Sziasztok!
Huawei G8 és a Honor 8 között gondolkodok. Külsőleg a G8 sokkal jobban tetszik,főleg hogy annak nem üveg a hátlapja. G8 mennyivel gyengébb hardveresen?
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #105902 üzenetére
Nyugodtan belefolyhatsz, ez egy fórum, erről szól.
1. Olyannak ajánlottam, aki egyébként szolgáltatótól venne nyilván egy SIM-es telefont, így gyanítom nem lesz kihasználva a 2. SIM és mehet bele micro SD.
2. Nem írt semmi konkrét felhasználást (általános), a többi készülék mind 16GB ROM+SD-vel van, szóval még 2 SIM esetén is elég lehet a 32GB ROM (nekem fele ennyi is megteszi, igaza, nincs teljes európa térkép a Here-n, de egyelőre nem is szükséges, van viszont zene, játék, miegymás, persze nem töménytelen mennyiségben).
Egyébként igaz, két SIM esetén nyilván kompromisszumosabb a helyzet és használat függően lehet akár kevés is a tárhely, de akkor ezt odaírom , mint szempont mikor telefont keresek. -
amol
addikt
válasz
mantequilla #105873 üzenetére
Véletlenül nem az XA-t próbáltad? Nagyon hasonlít és én csak azt láttam kirakva náluk.
Az S7 kb. ugyanakkora mint az X. -
Nem belefolyva a beszélgetésbe, csak a nem bővíthető ill hibrid 2sim±sd kártya:
A 32GB ROM-os telefonok esetén komoly kompromisszumot kell kötnie annak, aki 64GB-os fizika SD-hez és dual sim-hez szokott.
A 32GB-ból marad olyan 25GB, amin a data és a "belső SD" (emulált) osztozik. 2-3 játék, vagy 2 navi program + a kieg fájlok, és marad ~7GB a zenéknek, fényképeknek. Ez már erősen a kompromisszumok felé mutat.De! Még így is megérheti redmi 3 s prime. (Én a kompromisszumok mellett döntöttem, és a flac zenéket ogg q10-be konvertáltam, a fényképekből pedig csak a minimális került át. Van ennek persze jó oldala is: gyakrabban fogok menteni HDD-re.
)
Ha pedig 1 simmel használhja valaki, akkor kifejezetten merem ajánlani.
-
Ájvé
veterán
válasz
kutga #105900 üzenetére
Hát ha nem csak flottás telefon játszik, akkor tudnék írni párat:
Xiaomi MI 4C:
+jó kamera
+erős SoC (vagyis gyors)
+szép kijelző
-csak 16GB ROM ami nem bővíthető (nincs micro SD kártya bővítés)
-közepes akku idő
-nincs LTE B20 (800 Mhz)
vagy
Xiaomi Redmi 3S Prime:
+jó SoC (elég gyors, mivel csak HD kijelézős)
+3/32 GB RAM és ROM ami bővíthető is a 2. SIM slot rovására, de gondolom úgy sem lesz rá szükség
+nagyon jó akku idő
+B20-at is tudja
-közepes kamera
A felsoroltak közül P8 Lite-ot venném, mert Samsungok sem tudnak többet, csak drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest