Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy középkategóriában léteznek még 5 "-os telcsik, mert előbb vagy utóbb le kellene váltanom a jó öreg Xiaomi Redmi 3s telefonomat (a nagyobb kijelzősek a terjedelmük miatt nem jöhetnek szóba)? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az egyik fiamnál most vált aktuálissá a telcsicsere és érdeklődnék, hogy mit tudnátok max 50-60k-ig ajánlani.
Egy nagyon stabilan működő max 5"-os 4G-s, valamint B20-at is tudó magyar kezelőfelülettel rendelkező gyors telefont szeretne venni. (Sajnos Redmi 3 prime már nem kapható ...)
Mit tudtok ajánlani?
A Huawei telefonokról mi a véleményetek?Előre is köszi az infókat.
-
sz.j
nagyúr
Sajnos én sem találtam már elfogadható minőségű 4"-ost ezért is kérdeztem itt hátha csak én bénáztam el a keresést.
Amúgy ha most már csak (leginkább) 5"-osak a legkisebb méretűek, akkor nagy valószínűséggel marad az eddig kinézet Redmi 3S Prime. Remélem, hogy nem fogom megbánni. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok.
Tudnátok ajánlani egy kb. 4-4,5"-os készüléket ami jobb minőségű és a kamerája is jó. de nem túl drága (<60k)
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Mivel a telcsikhez nem értek csak használom őket, ezért a segítségeteket szeretném kérni, hogy mire lenne érdemes lecserélnem a mostani Samsung Ace 4 telcsimet ami megbízható és többet tud, jól kezelhető és aránylag jó képeket is lehet vele készíteni. Én kb. 50-60k-t szánnák rá ...
A neten sok jót írnak a Xiaomi Redmi 3s telcsiről, mi a véleményetek róla?
Természetesen ha tudtok jobbat is ajánlani szívesen fogadom azt is.Előre is köszi a válaszokat.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Samsung Ace 4 telcsire tud valaki valami jó akciós árat? Természetesen megbízható helyről.
Én eddig a Telekom-nál találtam a legolcsóbb árat, online vásárláskor dominóra 46704 Ft. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A hozzáértők segítségét szeretném kérni okosteló vásárláshoz.
Egy aránylag olcsó és megbízható telcsire lenne szükségem, amit főleg telefonálásra, nettezésre, levelezésre használnám, de olykor fotózás is előtérbe kerülhet.
T-mobil-os vagyok és a kínálatukból én (az ár alapján)a Sony Xperia E3-at és a Samsung Galaxy Ace 4-et néztem ki.Kérdésem, hogy szerintetek melyik lenne a jobb választás?
De ha van jobb ajánlatotok is azt is szívesen venném.Előre is köszi a válaszokat.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Lehet, hogy rászánom magam egy olcsó okostelcsi vételére és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni a véleményeteket a Sony Xperia SP telcsiről.
A telefonáláson kívül, főleg e-mailezésre kellene, de olykor egy két kép készítése is jól jöhet. Kérdéseim:
- Mi a véleményetek erről a telcsiről?
- Mennyire stabil és megbízható ez a készülék?
- Érdemes ezt a készüléket megvenni?Ja és még egy nem teljesen idetartozó kérdésem is lenne.
Az okostelcsiken érkező e-maileket lelehet tölteni a telcsire, úgy mint pl. az asztali gépeknél? Ha igen, akkor milyen levelezőprogi kell hozzá?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest