Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Az Atrix 2-mből az Otterbox Commuter tok eléggé féltégla jellegű telefont csinált (azt az illúziót kelti, hogy ha megdobok vele valakit, az ott marad
). Gondolom, nagyjából hasonlóan változtatja meg ez a Zerolemon akku-hátlap kombó a Lumia 520-at is. Csak hát ha már vastagság, akkor szerintem strapabírás miatt legyen batár a telefon.
-
HuMarc
veterán
válasz
-Faceless- #12992 üzenetére
Csekkold a listát, Z1c, 630, 635, 1320, Moto G 4G már benne van a listában
Nagyon köszi, a többit teszem bele!
Szerk.: Semmi gond, ezer kösz a kiegészítésekért
Nem tudom, hova rohansz, de jó szórakozást!
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #12976 üzenetére
Z1c, és 630 / 635 mehetne bele. Az M2-t a gyári borzalmas szoftver miatt nem tenném bele, meg hát ennyiért ilyen hardver...
Az ascend mate is mehetne kifele ezer éves elöregedett soc, nincs helye szerintem a listán.
Ezen kívül a Lumia 1320 (edigital), a 1520 (szintén), és a 930 (szintén) ott van a legjobb árban mind ajánlott darab. BB egyenlőre még nincs, de nyár közepe fele ér ide a Z3 az majd mehet a listára.
~60 ezres kategóriában expansys-nál a moto G 4G (az memórikártya támogatás miatt)(bocsi most értem haza, és rohanok vissza, szóval nem tudtam megnézni)
#clon Száz meg egy kis millió mobile comparison oldal van, de ha valaki keresni akar ennél nincs jobb.
-
clon
senior tag
Hello! Esetleg az árazási szolgáltatói lista mellett egy régi klasszikus listát amit a régi mobiltelefonnal foglalkozó újságok előszeretettel alkalmaztak vásárlási segítségnek jobb lenne.
Ilyen volt:
[link]Itt akár kategorizálni is lehetne és könnyebb lenne választani, mert ha tudom melyik telefont akarom a szolgáltatóknál már nem nagy bonyolultság rákeresni. A lényeg inkább maga a választás segítsége lehetne.
-
quailstorm
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12987 üzenetére
Ez jött postán, durva.. Csodálkoztam miért kékhalálozik egyáltalán a Win7 telepítő.. hát ettől.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12984 üzenetére
Nem, is csak sajnos nem is nagyon lehet mást ajánlani.
Remélem hamarosan jönnek a 820, stb utódok is.
Igazából azért is nem akarom meg venni a 925 -t
mert azért csak 2 mag már.
Jó lenne valami 4 magos ,1gb 720p lumia, 4,7 collba szoftveres gombokkal, egy értelmes közép kategóriás telefonnak mint amilyen a 820 is volt.
Az is gyakolratilag csak felbontásba volt gyengébb mint a 920, de minden felső kategóriás lumia cuccot meg kapott.
Ja igen lumia 930 eléggé best buy..
Nem sok zsír új telefont lehet kapni 150ért ami fhd, brutál kamera stb van benne- mondjuk glance screen nincs amit nem értek mért. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12975 üzenetére
Kiderült az alap Windows driver kb 100%-on járatta a GPU-t, miért is ne alapon
Driver felrakása után idle 42 fok.
-
Picike8
aktív tag
válasz
quailstorm #12979 üzenetére
i4s?
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #12977 üzenetére
Akkor helyette mit rakjak bele a 30k alatti kategóriába? Vmi butafont? Z1C, L630 megy
-
HuMarc
veterán
Hát, rebootoltam a telefonos BB-lista projektet, és kéne egy kis (rengeteg) segítség, hogy olyan szintre tudjam hozni, amilyen anno volt. Pár készüléket már beleírtam, de még eléggé foghíjasnak tűnik a lista [link]
Amit nem tudom, hogy berakjak-e (persze emellett még van sok-sok készülék, amit egyáltalán nem ismerek, azokat is lehet írni).
- Meizu MX3 (Expansys) 123k [link]
- Galaxy S5 (mindenhol, ahol lehet kapni) ~190k
- Xperia M2 (mindenhol, ahol lehet kapni) ~ 75k
- Galaxy S4 Mini (mindenhol) ~90k
- Htc One M8 (mindenhol) ~180k
- Xperia Z2 (mindenhol) ~170k
- LG G Flex (Expansys, van máshol?) 130k [link]
- Huawei G6 (mindnenhol) ~80k
- Huawei Ascend Mate (mindenhol?) ~70k
- LG G2 mini (minndenhol) ~75kBB-készülékek, Lumiák, iPhone-ok?
Előre is köszi mindenkinek!
-
Ed3r_X_
nagyúr
A HD5830 idle 65 fok nem csak szerintem magas, igaz?
-
quailstorm
félisten
-
HuMarc
veterán
-
batai15
félisten
Az én konfigomom hogy futna?
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12967 üzenetére
Ahogy néztem, automatikusan a monitor (1920*1200 -> 24" Acer S-PVA monitorom, ezt használja, mióta a sajátja tönkrement) felbontását lőtte be a játék, azt most levettem 1440*900-ra és kikapcsoltuk a AA-t, egy fokkal jobb. (Hozzáteszem, tényleg most telepítette fel és kezdett el vele játszani a barátnőm.)
Az AC3 viszont minden állítgatás nélkül teljesen jól futott, ott valószínűleg értelmesebb automata beállításokat lőtt be magának.
-
Ed3r_X_
nagyúr
E8400, 8800GT gameplayt láttam, ott elég szépen ment, Fraps-szel is. Bár az erős VGA még mindig. Az 520 nem túl izmos. Milyen felbontáson játszik?
Illetve Unityhez már kártyacsere kellene, az 520 oda 100% hogy még ennél is kevesebb lesz.
Ha most viszi a sorozatot, akkor találkozott talán a AC3 még csodásabb optimalizációjával.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12965 üzenetére
Én úgy látom, hogy az AC4 olyan 15-20 FPS-sel (szemmel láthatóan szaggatva) megy a gépén (Pentium DC E6700 / 8 GB RAM / GT520), mondjuk itt az is közrejátszik, hogy a VGA sem izombajnok, meg HDD van csak a gépben, így arra van telepítve. A korábbi AC-k bőven jól futottak ezen a konfigon (most játssza ki a sorozatot), persze ez nem jelent semmit.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12963 üzenetére
Én sem, de ezek ugrottak be 1-2 olvasott tesztből, Cinebench meg PH-s írásokból
(#12964) Tim82
Durva, de kissé fölé lőtték szerintem. Csomó kétmagos gépen fut. Panaszkodtak, hogy optimalizálatlan, hát lehet, de amíg nagyjából jól fut, nem zavar.
Most visszaraktam maxra (AA/AF nélkül), és jól fut, igaz picit többször esik be az FPS, de átlag 30-35 megvan, és az elég. A látvány kárpótol.
Unity trailere meg nagyon tetszik, csak nincs még hivatalos gépigény, arra várok már mióta.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #12928 üzenetére
AC4-re építve a Unity gépigénye mennyi lesz? Nagyon ajánlom, hogy baráti legyen
Most nézegettem a gépigényét az AC4-nek, én kifejezetten durvának találom, hogy a minimális gépigényre egy erősebb LGA775-ös négymagos CPU-t írnak. (Csajom épp most kezdett el vele játszani, én meg még mindig nem rendeltem meg neki a Xeont a Pentium DC E6700 helyett.)
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #12961 üzenetére
Egy fél órája csinálom. Na jó, már lehet, hogy egy egész órája.
Reboot van.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #12958 üzenetére
win7? na az engem is érdekelne!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12958 üzenetére
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
-
quailstorm
félisten
Eljutottunk oda hogy nyúltam a charms bar-ért Win7-en
-
HuMarc
veterán
Aki volt Veletechen: Ti hova ragasztottátok a a Firefox-os matricát? Mert én még mindig sehova. Kis ember nagy problémái...
quailstorm: Az milyen? (Már a P3 + HD3450 és Win7)
-
quailstorm
félisten
Mackay-féle 4.4.4 meg nagyon nícse. Full eye-candy. De olyan nagyon gyorsabb nem lett
OK tudom, ez kb olyan mintha egy Tualatin P3-ba raknék HD3450-et és rá Win7-et. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #12941 üzenetére
Elsőre nekem tetszett, de most már nem.
Kicsit egyre gyerekesebbé válik a felület. -
quailstorm
félisten
Na megbarátkozok a 4.4.4-gyel.
Egyébként a droid L virtuális gombjai nagyon nem tetszenek. nem mintha engem érintene
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó reggelt néktek
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Faceless- #12933 üzenetére
Láttam ma már ilyet, meg mostanság eleget, kísért ez a Blue Screen
-
-Faceless-
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12931 üzenetére
Van még egy 8800GT nálam, pár napig ment barátnőm gépében, aztán le lett cserélve egy HD4830-ra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12929 üzenetére
Hát nem tudom, a HD7790 128biten hozza kb a GTX 560 Ti szintjét, és nem melegszik, egyszóval bevált.
8800GT az viszont fűt, és kell neki a 2x6pin, míg a GTS 450-nek csak 1 kell. HD 7750-nel is játszottam az AC4-et, Full HD medium-highon szépen ment.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12926 üzenetére
Hagyján, most szenved egy tag Azonnali kérdések fórumában vele, hogy akad. Mindenki agyára megy, elküldik már a jó fenébe, mert hsz gyűjtögető
AC4-re építve a Unity gépigénye mennyi lesz? Nagyon ajánlom, hogy baráti legyen
(#12927) w333
Nekem tökéletes.
Full HD mellett fussanak el medium-high körül a dolgok, és rendben van
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12924 üzenetére
Rézmagvas, magas bordás, szóval ja, necces
Phenomnál megszoktam a terhelt állapotban 50 fok alatti hőmérsékletet
AC4-et probáltam, valamivel gyengébb a Phenomnál, többször esik be az FPS 25-30 alá, de picit húzva szerintem maximálisan oké lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hőfokok nem tetszenek, de hát gyári hűtő
Teljesítményre jó, és ez az egyik leggyengébb Xeon. 2.8-3Ghz-et vinnie kéne neki, de majd komolyabb hűtővel.
Kb 40k-s gépet tervezek, magamnak, a másikat meg eladom
A 40k-ba befér a Xeon E5410, 4GB RAM, HD7750 (ez lesz majd, most még 7790 van benne) 250GB HDD, 460W FSP beles táp. Házam van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12919 üzenetére
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12919 üzenetére
Szokatlan volt, és idegen számomra
A tápot se gyakran pucolták, ilyenre allergiás vagyok
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12904 üzenetére
RAM hiba, szar az egyik moduk valszeg, amit vettem.
Egyelőre csak menjen fel a Win7, 8.1-ből elég volt, tegnap kipróbáltam, vagy 2-3 perc volt, mire rájöttem, hogyan lépek az asztalra vissza, a csempéktől
-
Tim82
félisten
Jók ezek a "véletlenül törölt" emailek, amikre azért hivatkozunk.
Hm, eszembe juttatott ez most egy-két dolgot.
-
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #12899 üzenetére
A 820 játékokban még gyorsabb mint ezek.
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #12906 üzenetére
Igen ha az asztali gépeden is W8 van akkor az úgy már sokkal kényelmesebb, én maradtam a jó öreg W7 -nél nekem valahogy a W8.1 nem nagyon jön be az asztali gépen (egérrel kicsit macerásak a csempék)
Igen a kijelző sokkal jobb a 630 -ban, na meg azért a Snapi 400 sokkal erősebb és takarékosabb is (kár hogy "csak" 512MB/RAM van benne), szerintem 1GB -al simán "bestbuy" lehetett volna, na de sebaj majd kíváncsian várom az irományt
-
-Faceless-
őstag
Persze majd csinálok róla egy kisebb irományt. Ha minden jól megy hétfőn megérkezik (csak azért is fehér kell nekem, még akkor is ha nincs a boltban >: D )
Amúgy igen a 625 tényleg egy hulladék már bocsánat, de az a telefon... Nem tudom nokia hogy merte fölvállalni. Ilyen kijelzőt belerakni még egy ótvar myaudio csodában is százszor jobb van. Fényévekkel jobb a 630-é is, de csak ha ennyi baj lenne vele, a kamera is kuka, az előlapi is csak dísznek jó...
Na meg amúgy különben eléggé benne vagyok már derékig a windows rendszerben, mindenapos a skype használat, windows 8-as csempés alkalmazásokat is gyakran használom. Ha megjön a teló jópofa lesz összekapcsolni a kettőt, gépen megtervezni a holnapi útvonalat, meg a napjaimat, és kattintás nélkül szinkronizál reggelre mire fölkelek.
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #12903 üzenetére
Persze mindenképp próbálj ki valami újat, nem olyan rossz az a kis 630
a 30k az tényleg nagyon jó ár ... csak nekünk ugye mindenkinek Android van a családban így az inkompatibilitás, a csempék, a kevesebb alkalmazások, a kis felbontás, és a vaku hiánya miatt egy kicsit féltünk tőle, és ebben az árkategóriában a Moto G volt a legjobb választás a stock droid miatt
Valamelyik nap valakitől (fogalmam sincs hogy kitől) kaptam egy Gmail üzenetet hogy gyorsan verjem ki a fejemből a WP -t, mert neki van egy L625 és egy hulladék na meg ilyen és olyan rossz az egész + ha teheti ő visszavált androidra, nem tudom ki lehetett az de ha magára ismer jelentkezzen már
Ha meglesz a telefon majd írj róla hogy milyen, én is szívesen kipróbálnám csak most párom telefonjával nem nagyon akartam kísérletezgetni
-
-Faceless-
őstag
Mindenképpen újonnan gondolkodom gyári gari only. Ez az elsődleges.
Jobb teló, mint a Lumia 630, de sajnos a droidból úgyis elegem lett, hogy végül nem is használtam. Annyi sok szarsággal találkoztam szinte az összes ismerősöm telefonját nekem kellett rendbe rakni. Nem is a design ami nem jön be, hanem a mikrolagg, és az ilyen nyalánkságok. Persze, hogy a moto G már más tészta, de magába a rendszerbe is beleuntam.
Ahhoz, hogy ilyennel ne találkozzak viszont többet kell költenem annál amit igazából szívem szerint kiadnék egy droidért.Amúgy a WP rendszerrel már korábban is szemezgettem nekem kifejezetten tetszenek a csempék. Most 8.1-el a 6-os sorral még jobban bejön. A 630 felbontása nekem bőven elegendő legalább üzemidőben visszakapom, fehérben még mutatós is, és 30 ezer lesz mindennel együtt 2 év színtiszta gyári garival, ennyiért tényleg ez messze a legjobb nekem, amire szerintem futhatja. Talán akkor gondolkodnék el, ha még gyári garival kapható lenne valahol a 8x, régi teló, de anno odáig voltam azért a kék árnyalatért, és 60-ért is lehetett kapni, ami elég jó árnak számítana most, hogy itt a 8.1.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #12901 üzenetére
9-be fájt, nem volt rossz vétel szerintem. Holnap tesztelgetem még
Irhatsz pár dolgot, mit nézzek meg, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest