Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10299 üzenetére
Ennyiért ez Link tényleg megéri ... elég bika hw van alatta
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #10295 üzenetére
Az Atrix 2-nek ugyan TN a kijelzője, de annak elég jó, a betekintési szögek nagyon jók, a színek egy fokkal hűvösebbek, mint IPS-en, egyébként nem lehetne megmondani, hogy TN. Ráadásul RGB mátrix, nem pentile.
No meg szerintem az egyik legjobb geek telefon, lehet belőle lapdockkal droidos netbook-ot csinálni, vagy multimédia dokkolóval monitorra, LCD tévére kötni, tehát kis kompromisszummal droidos konzolt is lehet belőle csinálni olyan játékokkal, amelyek bt-s kontrollerrel lehet játszani.
Ami jó még, hogy BMM-mel meg lehet oldani, hogy 2-3 ROM legyen rajta egymás mellett, de ez a lehetőség engem sosem izgatott.
Hátrány, hogy hivatalosan 4.1.2 az utolsó ROM, a Kitkat alapú CM-ben meg asszem nincs webtop mód (ez kellene a dokkolókhoz), meg ahogy olvasgatom, eléggé béta még rá a CM11, leginkább fogyasztásbeli problémák vannak.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10292 üzenetére
Szerettem volna egy normális webböngészőt. Mobile IE10 nem az. Talán majd a 11.
N900-ra meg az opera 12 nem kapott bugfixeket és laggol. 11.5 régi, de már 12-vel se jön be egyre több oldal.(#10294) Tim82: jól hangzik. Majd meglátjuk hogy alakulnak a lehetőségek. SGS-t nem hiszem hogy majd meg akarom tartani. Nincs érzelmi kötődés hozzá.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #10280 üzenetére
Max ilyen Gnex, SGS3, Nexus 4 dolgok jöhetnének szóba, a következő lépcső meg az iPhone.
25-28k körül már kapsz hibátlan Motorola Atrix 2-t, az hardveresen Galaxy Nexus/SGS 2 szint.
-
batai15
félisten
válasz
Még mindíg azt mondom akkor gyűjtögess.
Vagy vegyél wp telót. -
HuMarc
veterán
válasz
„úgy volt hogy soha nem veszek droidszart, csak kiszorítják az embert az életből ha nem vált
”
Hát, ezen jót nevettem
Ha nem kaptam volna tavaly nyáron az L520-at (nem Android), akkor most is boldogan használnám a C5-ömet (szintén nem Android). Meghalt a régi navink, valami Airis, 7 évig bírta, WinCE 6.0, iGO 8. Most a WayteQ-k között nézelődöm, szintén WinCE 6.0, szintén iGO 8 lesz rajta.
De ha ezektől eltekintünk: Mondj egy dolgot, amiben kiszorítják az embert, ha nem vált.
Mert mi tök jól megvagyunk WiFi-s mosógép nélkül.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10285 üzenetére
MTK-val egy bajom van, a cég nem adja ki rendesen a forrásokat, nem lehet beleturkálni, nincs friss droid. Teljesítménnyel, minőséggel semmi bajom, volt már pár a kezemben, inkább mint egy hasonló árú samsung.
Ja és én nem panaszkodtam. Tényeket közöltem. Beszámoltam. Nem számítottam másra.
(#10284) w333: majd még utánanézek, csak az Acer iconiával kéne kezdeni valamit.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10281 üzenetére
Jó, de akkor ne panaszkodj, hogy ilyen-olyan szar, mert végül is sokat nem kell várni tőle. Tudod te is jól. Illetve MTK-val még mindig nem értem mi bajod, nekem már vagy 3-4 telefonban bizonyított. (HD kijelző mellett)
Tudom, szerinted a videó, de azért egy Hongmit megnéznék, milyeneket csinál.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10283 üzenetére
Innen rakd fel a CM11 SnapShot M4 -t szerintem nagyon jó lesz !
Tesztelgetni / mókolni stb. bőven jó még az a telefon, próbálj ki több főzött romokat, biztosan van olyan ami majd elnyeri a tetszésedet ... én a régi kis Blade -val szoktam ilyeneket csinálni és van olyan 4.4 ami elég smooth pedig ez csak 600 mhz
-
w333
félisten
válasz
Valahol elvesztettem a fonalat ...
most milyen telefonod is van ?
(#10283) quailstorm
Pedig az hw -ben nem olyan rossz, igaz jobb lenne egy 2 magos de ez van ... milyen főzött romokat próbáltál ? a hivatalos CM11 -t ?
-
quailstorm
félisten
Egyébként ahogy elnézem ezen a fórumon kb mindenki ahhoz ért hogy kell más farkával verni a csalánt. Tudom, én is...
Remélem a GoF2 glitchnél felfogtátok hogy az SGS-en hibátlan. DPS dream 7-en meg szar.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10279 üzenetére
Az nekem nem értelmes, én annyit droidszarra nem költök MTK-ra meg pláne, sőt eredetileg úgy volt hogy soha nem veszek droidszart, csak kiszorítják az embert az életből ha nem vált
Egyébként meg N900 nem eladó, egy szarráhasznált N95-ért meg ugyan mit adnának? N900 meg úgyszint hullik szét a "garancia" miatt.
A többi telómért meg jó ha egyben adnának 2k-t.Max ilyen Gnex, SGS3, Nexus 4 dolgok jöhetnének szóba, a következő lépcső meg az iPhone.
Egyébként hihetetlen, hogy leszaroztok egy olyan telót, ami kb 2x erősebb mint az N900 vagy a HTC HD2, és azok gyári rendszeréhez képest multitaskmentes, laggos fos, ami mindig a memóriáért kiabál.
A rendszer a fos nem a teló a gyenge. PONT.
És ebből a szempontból mindegy a GB. 2 hét alatt leamortizálódik az is. Csak legalább elavult és buta.Egyébként egyfeladattal semmi bajom a sebességével, amikor kifagyott az várható volt. Annyitól még N900 is megfagy egy két percre.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #10276 üzenetére
Akkor gyűjtögess... és add el a sok régi fos telefonodat.....
40 ért már tudsz venni mondjuk egy jiayu -t vagy valami értelmesebbet.. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #10276 üzenetére
"mint a max payne TNT2-őn detonátor nélkül."
-
quailstorm
félisten
a mali-400 még mindig nem a barátom...
Olyan szinten szar hogy öröm nézni, ami SGS-en hibátlan, itt villódzik és glitchel, mint a max payne TNT2-őn detonátor nélkül.
Mondjuk S3-mon megy. De az más. GoF2 HD ingyenes, gplay(#10275) Ed3r_X_ : hát nekem olyan szar nem kell mint a gyári ROMok azt én elmondom neked. Ki nem állhatom azt a sok bekorlátolt laggosfost.
Eddig meg annyi bajom volt vele, hogy nem olvasott SIMről. Nabumm...
720p felvétel mondjuk beakad(mint N900-as Nokia), de azt a kitkatnak lehet a számlájára írni, ráadásul így kaptam, valszleg régi is. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10269 üzenetére
Ha nem telik jobbra, akkor "szar" telefonon szar is lesz a véleményed. Így inkább nem véleményezném, hogy nem adottak a technikai feltételek hozzá. Na meg hogy pár modder csinálta, nem is hivatalosan, egy régi készülékre.
Ez hasonló, hogy van nekem egy régi P4-es gépem, éppen vinnie kéne a játékokat, azok meg akadnak. Akkor se a játék a szar.
Nem a mutassatok jobbat a lényeg. Hanem hogy így persze hogy nem olyan lesz, mintha gyárilag lenne rajta. Azért jó régi az S is.
-
w333
félisten
Frissült a Fancy widgets, a magyar fordítás még mindig parádés Link
-
quailstorm
félisten
matekórára tudományos számológépnek jó lesz az tuti, S5570i-re nem fért ki a UI
magyar termék -
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #10269 üzenetére
Igazad van. Teljesen jo az a telo. Használhato kategória. Majd ha lesz penzed veszel jobbat. Amigy nekem is fura a kk valamiért de pozitívan
-
quailstorm
félisten
Most vagy megszoktam az ICS-JB-t, vagy nemtom, de ez a kitkat nekem nagyon más. Pl ezek a csempék...
Tudom van JB-ben is, de hol vannak a kapcsolók az állapotsávból? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10267 üzenetére
Kétoldalú a dolog.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10261 üzenetére
Figyelj, rinyálhatsz, de még mindig azt tudom mondani hogy vehetsz nekem értelmeset. De ha nincs pénzem többre, akkor ne fikázzad.
Őszintén ennyim volt.
Dönthettem. Vagy nem lesz még hónapokig droidban részem. Vagy lesz egy normális kitkates tellám, ami ha éppen nem frissít 6 appot egyszerre miközben lementi az összes telepített appot a rootuninstaller, még működik is. Sőt, a kitkat ellenére játszok vele. PONT.
Sokkal jobb szvsz mint egy y300 és harmadannyi...Ja és L520 meg gép(Win8) közt megy az asphalt 8 multi, csak a local wifi race nem. Onlineban bezzeg összerakja
Egyébként most már végképp hányok az S5570i kijelzőtől. Pedig ez se valami jó.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10262 üzenetére
Vagy pedig a hardver egyszerűen nem bírja el.
Mindent lehet a végletekig optimalizálni, csak valaminek a rovására.
Most is lehet egy trabantal szakadékba hátszéllel 130-al menni, kb ez is ilyen.
Viccet félre téve ha minden csak optimalizáláson múlna akkor most is elég lenne egy comondore 64 is. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #10259 üzenetére
Öö mi lenne ha a sok szutyok helyett egyszer vennél valami értelmeset?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #10259 üzenetére
Igen frissites kozbe laggra hajlamos a solam is meg ittis 0 a multitask (ugye a 0,00kb ram xd)
-
quailstorm
félisten
válasz
Bkrisz9 #10257 üzenetére
azzal kezdtük az ismerkedést hogy felmentem wifire és csonttáfagyott...
jó persze root uninstaller telepítése és indítása után
ART-ot meg kinyomtam inkább.Most egyelőre nyakig vagyok a HD2 romjai, DPS dream 7 v2, acer iconia B1 romjai között. Sok időm nem volt rá.
GoF2 megy rajta. Meg MCPE. Nézem, laggol. Mondja unokatesóm hogy nem szokott. Egyszercsak megszűnik a lag.
Home-ot nyomok. Appot frissített. Ahhoz képest egész jó. SmartQ T20 halálra fagyott ilyesmitől. Bár azért ez is meg tudta tenni ugyebár...
multitask nulla. -
Ed3r_X_
nagyúr
Az miért van, hogy egy kulcsszóra az otthoni nettel (Tatabánya) kiad találatot (soakt, a szári nettel meg semmit (értékelhetőt nem, illetve mást)? Google keresés, ugyan azzal az adott szóval. (nyereményjátékot fejtek)
-
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #10254 üzenetére
Na mesélj nekünk kíváncsi vagyok
-
quailstorm
félisten
fura ez a kitkat...
-
batai15
félisten
Fuuu gyerekek durva este volt.. buszmegbe egy részeg belénk kötött és meg kellett védeni magunkat...
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10244 üzenetére
Ez valami új szériás sz@r volt (nehezen visszakaptam a pénzem), csúnyán szaggatott az egész, az alja fizikailag is teljesen más volt (gagyibb egység került bele) a görgő meg olyan hangos volt mint egy traktor, ez most csalódás volt
De nem bánom, mert most értem haza és itt az új egér Link
Hát mit is mondhatnék róla : "mesés" full Razer / Roccat minőség !
-
Bkrisz9
őstag
megjött a fülesem kíváncsi vagyok hosszabb távon h teljesít. 1-2 szám meghallgatása után azt kell mondjam egesz jo.
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #10241 üzenetére
Itt a teljes leírás ... Link nekem bejön, csak előbb vissza viszem ezt a sz@r Genius -t, aztán megyek megvenni
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #10239 üzenetére
Köszi ... és esetleg ez Link ?
-
-
w333
félisten
Jól besz*ptam a Genius egérrel ... hát ennek nem ugyan olyan az érzékelője, a görgő olyan hangos mint egy traktor, és nem olyan pontos mint a régi mintha kicsit szaggatna is
gyorsan viszem is vissza
Erről valami vélemény ? Link
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Vettem egy elvileg független telefont, gyakorlatban pedig a beletett másik szolgáltatós kártyának elkéri a pin kódját, de térerő nincsen rajta. Most akkor független, vagy nem? A pin kódot akkor is kérheti, ha a kártya nem kompatibilis? Köszi!
-
-
-Faceless-
őstag
válasz
-Faceless- #10231 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy melyik G2 mini lesz a vodánál?
Az árából a s400 verzióra tippelek, de nagyon nem bánnám, ha tegrával jönne. -
w333
félisten
válasz
-Faceless- #10230 üzenetére
Ettől félek én is ...
Végül innen ... picit drágább de 2 év gari + most megyek érte (nem kell várni)(#10231) Muffman01
Gyári 2 év garanciával, annyiért szerintem simán jó vétel !
-
-Faceless-
őstag
Vodánál alap flottával hamarosan kapható a G2 mini, 80 ezerért.
Egész jó ára lesz, mert az L9 II például 75-től indul. -
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #10229 üzenetére
Volt ilyen Gigabyte-om, legalábbis nagyon hasonló az biztos. Szerintem egy hulladék volt, szóval kihajítottam akkor lett elegem az olcsó egerekből..
Egyenetlenül érzékelt, ha más felületre raktam ki kellett húzni meg vissza, és akkor se biztos, hogy jó volt, és az oldalsó gombok úgy lötyögtek benne, hogy azt hinné az ember mindjárt kiesik... -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem igazán tudom, én NetScroll 120 egeret nyúzok, semmi bajom vele. FPS is jól megy vele (bár 2010-ig golyós egérrel aláztam CoD2-ben
, szóval nagy igényem nincs, rántani tudok vele. )
Én ilyet/hasonlót veszek legközelebb is. Volt már amivel megszívtam, hogy nem a beváltat vettem, hanem valami újat.
-
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10221 üzenetére
Hát ez az ... én is Genius párti vagyok, sőt a jelenlegi egerem ugyan ilyen Netscroll 200 (Laser) és most nyáron lesz 4 éves, még mindig tökéletesen működik, csak már kicsit szét van kopva (csúszik rajta az ujjam) ezért kéne egy újat venni
Attól félek hogy a Gigabyte csalódni fogok, mert a Genius -t már ismerem !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #10209 üzenetére
Bioshock Infinite Elizabeth. Fan vagyok, és az egyik legjobb karakter benne, érdekes jellemvonásokkal.
vond nagyon ügyes, már megcsinálta régebben, csak a kék gallér kellene rá
Ma meg olyat csinált az SP-m, egyből ideges lettem. .201-es frissítés, lement szépen, reboot, megy. Apám hív, és nem tudom felvenni. Kilőtte az alsó gombsort, a felsőt, full fehér képernyő, a gombok helyén ilyen kör szimbólum (mint mikor újratöltené) Ja és nem írta ki, hogy ki keres, és el se tudtam húzni, mert az se lehetett látni.
Sony jó telefonokat csinál, csak kalap szar szoftvereket ír. Érdekesen a 4.1-gyel semmi gond nem volt. Vissza kéne rakni
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Blackmirror #10217 üzenetére
Velem az a baj h mindig elfelejtem h meg kene nezni. Az elsőn kivul meg egyre se valaszoltam ameg nem szoltatok rola es ha nem szóltok az eredmeny hirdetesig eszembe se jutott volna
-
Blackmirror
őstag
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Blackmirror #10213 üzenetére
Az elso konnyu pedig 5 perc megtalálni
-
batai15
félisten
válasz
A kérdések eddig nem nehezek pedig.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Én arra az 1:1 arányú kijelzőre leszek kíváncsi, hogy mibe rakják.
Nekem leginkább qwerty-s gép kéne tőlük, mint a Q10, csak legalább 3,7"-os kijelzővel. És fizikai hívásfogadókkal, esetleg trackpad-al. 9900-ánál imádtam azt tapizni.
Egy ekkora "tepsire" szívesen befizetnék. A rendszer is fasza.
-
Blackmirror
őstag
Amíg olyan frissítéseket kap egy-két droidos telefon hogy alapfunkciókkal is probléma van nem sokat számít h miben van lemaradva
Persze egy nexussal más a véleményed,ellenben sokan szenvednek más készülékekkel főleg közép és alsó kategóriában.
De csak mondom,mert néztem a számokat hogy nő a részesedés(+van honnan felkúszni), nyilván ez a nagy arányú növekedés az L520nak köszönhető,de ez az olcsó készülék kellett ahhoz hogy elterjedjen a wp.930 tetszik
alakulgat a wp,én örülök neki,de remélem a BB is fog,bár most nem úgy néz ki
TDK játék:már nem tudom követni,nekem az első kérdéssel van gondom,mert szerintem beugratós inkább vették volna azt ki
a másodikat meg tudtam válaszolni erre kiveszik.
-
w333
félisten
Végre Link ... nagyon várom már !
Szerk.
Tegnap valahol olvastam hogy mind a 3 szolgáltató már lassan elkezdte tiltani a Voip alkalmazásokat, Skype, Viber, stb. remélem hogy kamu ... vélemény ?
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #10204 üzenetére
Hát nem tudom ... de szerintem míg ezek a csempék nem tűnnek el addig bukás lesz az egész, sőt majd jön az új Android valami új felülettel + rengeteg újdonsággal ami majd köröket ver rá, ha ezt a csempés felületet fojtatja a Microsoft és a Nokia soha nem lesz népszerű, inkább csak bukás
(#10205) Blackmirror
Ha az Androidhoz szeretném hasonlítani szerintem még kb. az Android 2.2 funkciói szintjét sem érték még el, nagyon gyerekcipőben járnak még
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #10204 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy szerintem azt aki wpre vált hidegen hagyja, hogy nincs widget.
A kis alkalmazásai legyenek meg amiket használ (meg a játékok) és ennyi,ez a lényeg egy átlagfelhasználónak amellett h gyors a rendszer és azért kapja a frissítéseket.
Egyre nagyobb a tábora, nyilván van még mit fejlődni,de fejlődik -
Cyberpunk
félisten
A felülettel nincs baj, engem az zavar, hogy mit keres ez a csempés valami desktop OS-en. Érintőkijelzőn viszont jónak mondható. Engem a hibák, hiányosságok zavartak anno, na meg a 920 szeszélyes üzemideje.
Mára már talán az alkalmazás felhozatal az, amit fel lehet róni nekik,de ahogy terjed, úgy javulni fog az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest