Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16077 üzenetére
Tudom.
sajnos asztali nekem nem jó de néha szeretek játszani de nem élek álomvilágba. 1-2 újabb játék közepesen/minimumon fusson el és kész. ez szerintem még reális elvárás
persze nem a mostani gépre értem ezt hanem majd amit veszek jövőre. A mostani a hozzá fűzött elvárásaim teljes mértékben teljesíti és boldog is vagyok vele
-
CJ4567
nagyúr
Na sikerült feltornászni AC4-ben az FPS-t, 720p-be kell játszanom, de így már 20 min helyett van 25
-
Bkrisz9
őstag
Szuper kis gép nagyon szerethető
annak ellenére is h játék téren sajnos nem egy erőgép. ez az egyetlen ami miatt jövő nyár végén tervezem lecserélni egy kicsit erősebbre amin azért közepesen elfut 1-2 mostani játék. ha tudnék bele erősebb videokártyát eszem ágába se lenne lecserélni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16069 üzenetére
Csak hát ugye garancia nélkül elég veszélyes ilyen kártyát venni
Az R9 270 mi a helyzet, nem lenne jobb ?
(#16071) Ed3r_X_
Hát igen fontos a megbízható eladó, de én nem tudom lehet csak én vagyok így vele, de én 40k -t nem adnék ki egy garancia nélküli kártyára, mert mi van akkor ha 3 hónap múlva behal
persze bírják ezek a kártyák nagyon de soha sem lehet tudni
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16066 üzenetére
Hát jah tényleg durva pedig reálisan azok sem érnek többet mint egy HD7950, az újabb R9 kártyák is nagyon drágák ?
Na mit találtam Link gyorsan alkudnék is belőle, ezen van hűtés
(#16067) Bkrisz9
Gyerek szülinapjára én is tervezek egy ilyen kis 8440p -t, már lassan ott tartunk hogy verekedünk a számítógépért szóval kell ez !
-
Bkrisz9
őstag
HP 8440P kis játszogatásra teljesen jó az eddigi tapasztalatok alapján az nvs 3100m-el ha nem vár az ember csodákat. Cod 4,6 tökéletesen megy minimumon még multiba is aránylag jó az fps, maffia 2 is szépen fut nem akad ,nem laggol. Néha mikrolaggok de nem zavaró kategória. Most éppen NFS hot pursuital játszok 1280x720 csak az árnyékokat vettem le de nem nagyon látom a különbséget viszont nem akad
AC-k sajnos nem nagyon mennek
15-18 fps :|
-
Ed3r_X_
nagyúr
nVidia árakkal nagyon el vannak szállva, az a baj. 35-40 körül még csak ilyen GTX 660-akat adnak, vicc az egész.
660 Ti is 40 fölöt/ körül tanyázik, és azért nem egy 7950.
Nagyon el vannak szállva, egy kettő eladónak olyan szívesen írnék, hogy figyelj, 10%-al drágábban már bontatlan, 2-3 év garisat kapok a boltban.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16061 üzenetére
Hát igen egy jól szellőző ház, minden pénzt megér ... mert ugye lehet erős lesz a videókártya, de mi értelme akkor ha forrósodik egy gagyi házban ?
Vaya -tól nem hinném hogy van hasonló ház ilyen áron, a helyedben mindenképp újat vennék, sőt ilyen 10 köröl már Vaya II is kapható !
-
Ed3r_X_
nagyúr
Így tervezem majd. Porszűrő alap, ha nincs, is rakok alá, vettem anno 5db-ot, előrelátó voltam
A lábak nagysága meg a gyártótól függ, csak tudja, hogy jó lesz-e akkora magasság.
Nem tudom még, hogy Vaya lesz-e, amit jó árban kapok
Ventijeim meg vannak, vagy 5db 8cm-es, lehet elcserélgetem őket lassacskán 12-esekre
Mondjuk 3 8cm-est 1db 12-esért
(#16053) CJ4567
Elég kétkedve fogadom ezt a The Crew futást. Nálam egy Mirror's Edge megfektette 720p, low-medium mellett is. Az meg mikori játék már. MW2 is elég szépen beesett, nagyon sok FPS droppom volt.
-
w333
félisten
válasz
CJ4567 #16055 üzenetére
De az még gondolom Beta volt, hivatalos megjelenés mikor lesz a Crew
Különben minek kell ennek a játéknak ekkora gépigény Link ? NFS Rivals grafikában lealázza, és kisebb a gépigénye, akkor most hogy is van ez ?
(#16057) CJ4567
Szerintem pedig fordítva, vagyis a véglegest majd telepakolják még javításokkal + grafikai elemekkel stb. szóval szerintem rosszabb lesz
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16052 üzenetére
Na ez más kicsit jobb, na de akkor a tápnak elég lesz az-az 1-2cm lábakon álló rés hogy szívja a levegőt, vagyis a padlóról a port fogja akkor szívni ?
és a táp is frisset szív.
Viszont kevesebb levegőt + port a padlórólAkkor mindenképp egy Shrakoon Vaya legyen, mert van alul porszűrő Link !
Ha viszont nincs felül szellőzés akkor kell majd egy hátsó hűtő !
(#16053) CJ4567
A HD4670 is elég kevés ... ha előrelépést szeretnél egy HD7750 jó lenne
-
-
w333
félisten
Nálam ezt pl. pofon egyszerűen megoldottam ... Link !
Elől szív a 12Cm hűtő, a beáramló levegő elég a videókártya + proci hűtőhöz, a felső táp pedig kiszívja a meleg levegőt, szóval valami hasonlót kéne te is csinálj, fontos hogy normális levegő keringetés legyen a házban
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16049 üzenetére
Na ezért nem kell alsótápos ház nekem, akkor meg az lesz a gond hogy a tápod a videókártyától fogja elszívni a levegőt
Felsőtápos ház nem értem miért nem jó, videókártya alul elvan, középen a procihűtő majd a táp elszívja a felfelé áramló meleg levegőt, de ha mégis alul lesz a táp akkor mindenképp olyan ház kell ami felül is szellőzik, na de akkor még mindég ott a másik hiba a videókártya hűtést hogyan oldod meg hogy a táp ne szívja el tőle a levegőt ?
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16047 üzenetére
Ez így tökéletes ahogy most felraktad ... mert ez nem fúj hanem szív, szóval ha a táp felé lenne a venti akkor a táp + hűtő is egyszerre szívná a levegőt ami kicsit vicces lenne mert akkor ugye egymástól szívnák el a levegőt
Most ez úgy fog működni hogy a proci hűtő a tápra fogja fújni a meleg levegőt a táp meg elszívja a házból, szóval ez így tökéletes, nem véletlen az a Vram direkt ezért hogy fordítva nem is lehessen felrakni !
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vagy 7950. Elvégre a jó kis SS táp elbírja már.
A rohadt MSI idegesít csak. A lapon van VRM hűtés, és amiatt nem tudom felrakni a T4-et rendesen, csak úgy, hogy felfele fúj. De jobban örülnék, ha hátrafelé fújna. De akkor meg hozzáér a lefogató a VRM bordához, és nyomja, az meg nem túl egészséges szerintem.
Szóval lehetőleg olyan ház kell, aminek a teteje is lyukasztott. Vagy kis barkács keretében a VRM bordából kiszedek egy darabot
És ezért is kell másik ház:
Ráadásként az oldallap se fér fel már
-
w333
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Néztem a CPU kihasználtságot, és megakadt a szemem valamin: 1-es mag 100%-on megy, a 2-es pedig 10-20, néha felmegy 30-50 környékére.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #16041 üzenetére
20-25 fpssel megy, kivéve amikor ok nélkül lemegy 15-re, tanuljon meg az Uborka optimalizálni, a Far Cry 3 már egész jól ment, a régebbi AC-k(AC Brotherhood, Revelations) még szépen ment 9500GT+E6300-al is, AC3 is még játszható volt.
(#16042) w333 Battlefield 3 alapból 64 fős Caspian Borderen 35 minimum fpssel megy, egy user.cfg-től meg már 40fps a minimum és ugyan úgy néz ki. Persze lowon, de úgy is szép és nem kell minden féle effekt multiba, amikor helikopterből lövök vagy tank vs tank csatában vagyok nem azt fogom nézni hogy milyen a kis bokornak a levelekre vetülő árnyéka.
-
CJ4567
nagyúr
Assassin's Creed Black Flag ezen a gépen menne? E6300+9500GT full lowon 10-15fps volt.
-
CJ4567
nagyúr
A HTML5 vs Flashra: végre tud a YT 60fpst HTML5-nél, így most már én is abban nézem
Viszont a YT 60fps miért kétszeres sebességnek néz ki valós 60fps helyett? -
Švejk
őstag
Ma megyek tüntetni.
-
quailstorm
félisten
válasz
maggi1886076 #16024 üzenetére
nem volt elindítva...
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #16023 üzenetére
elég hamar, majdnem egy hét telt el
-
quailstorm
félisten
b+b+b+b+
elnéztem az órát egy órával, a Win7 nem állított télirena húzok is
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na most ijedtem meg
MW2-ből kilépek, fülest kiveszem, akkor veszem észre, hogy süvít a gép. Valami annyira megtekerte, hogy a CPU magok felmentek 74 fokig, az AUX 57 fok volt, a MB az 48, a GPU is felszaladt 70 fölé, és a HDD meg 46 fokon tanyázott. Mindezt kb 2-3000RPM mellett. Csoda, hogy fülesen át nem hallottam
De a héten jön a Hyper T4, előbb másik ház lesz, úgy érzem, nem VGA. Jégre teszem
-
CJ4567
nagyúr
Telefonváltás incoming.
(#16018) batai15 Lumia 520, kb. 1-2 hét és megjön P-hez az akkumlátor, és majd akkor.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #16010 üzenetére
Akkor jo lesz ez a 830 majd.
-
batai15
félisten
mik nem vannak.
Quail :kösz! -
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #15978 üzenetére
Ki az a Panzer?
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #16002 üzenetére
Hogy mindent?
-
quailstorm
félisten
MurdR hozott mindent
Azonos kijelzőméret esetén klasszikus GL ES2.0 apppoknál (tehát kb minden) a 225 a jobb. De a 305 az új architektúrával nagyon jó az alsó középkategóriában, csak ki is kéne használni...
Amúgy nem tudom mire a rinya. GTA San Andreas meg Asphalt 8 a legkeményebb WP-re, meg Modern Combat 5. Simán megy az vele.
PC piacon is úgy van hogy a lassú szoftveres fejlődés miatt egy régi nagy állat jó szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)