Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #8098 üzenetére
Nekem nem köll még ha 20 ezer Ft lenne még akkor sem
-
Blackmirror
őstag
Lassan már dobálózni fognak vele az utcán hogy vigyék már el.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #8094 üzenetére
Persze hogy nem ... de azért mindég is volt benne valami ördögi hasonlóság
-
pit stop
addikt
Media Marktban van valami készülékbiztosításos dolog vagy ehhez hasonló, vagy csak szolgáltatóknál?
-
Blackmirror
őstag
-
quailstorm
félisten
Milyen alapú? Nehéz megtalálni az igazi überkirályat. Xperia X8-ról van némi tapasztalatom. Van egy ROM ami szuperképességeket ad, a többivel meg kínlódhatsz...
De a videón se 4.x droid volt sajna...
-
Švejk
őstag
válasz
quailstorm #8091 üzenetére
Főzött lenne mindenképp...a régit is azzal használtam. Amikor eladtam akkor futott az RR3 (nagy meglepetésemre!) csak néha lefagyott tőle a cucc. De alapvetően nagyon korrekt izé volt.
-
quailstorm
félisten
Megmondom milyennek fogod ítélni a jó emlékek után. Fostos szar.
Pláne ha függő és gyári ICS-sel... főzött ROMmal elmegy, de a kijelző az picur, a HW meg nem túl sok. Támogatás nem erős. Bootloadert meg nyitni kell...
Szenvedni jó az.Inkább egy nexus S/galaxy S, mert azzal legalább megéri küzdeni, nem kell lemondani az RR3-ról sem, és alig drágább egy picivel.
Más nosztalgiázni, meg anyázni mikor kéne egy ficsőr vagy a sebesség.
BTW sztem LwW-n is simán kéne menjen az RR3. [link]
-
Švejk
őstag
Épp az hogy nem akarok telefont. Annyira jó a Lenovo. De még el tudnám passzolni 40 körül, amikor meg Kína kif*ssa a 6592-t, pár hónap és eladhatatlan lesz. A magyar garancia se lenne ám rossz...
Olvasható hogy milyen ízű a kvasz
-
w333
félisten
Én már nem vennék ilyen telefont, azóta már a szoftverek is sokkal hardverigényesebbek lett úgy fog akadni az egész rendszer mint az atom
Különben mennyi lesz a max keret amiből telefont akarsz ?
(#8086) Blackmirror
Ez az amit se szavakkal sem pedig írással nem lehet kifejezni ...
(#8088) batai15
Na de miért ?
Microsoftot ismerve mindig belekezdenek valamibe aztán otthagyják lást Lumia 610, aztán meg szerintem elég gyenge hardvereket gyártanak a telefonokhoz
-
Švejk
őstag
Őrült ötletem van...csak egy kósza gondolatként merült fel bennem hogy eladom a lenovót és veszek egy Live with Walkmant, amit imádtam...gyengébb, de mindent eléggé elbír, cserébe az RR3-at fel kéne áldoznom... mert lehet hogy nincs szükségem ilyen erőre. Vélemény?
Igazából ezzel +20K-val több pénzem lenne, ami nem utolsó, de tényleg imádtam a Live-t is. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #8082 üzenetére
Anyagiak miatt elnapoltam,na meg butaság lenne egy 5 honapos lumiát egy 2 évesre cserélni.....
-
-
batai15
félisten
Na gyerekek senki nem kapta meg az 520-at
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #8076 üzenetére
Huu de beneveznék rá.. A 1020 után a legjobban begyere wp teló.
-
w333
félisten
válasz
Most nézem hogy 2 év hűség és Next M díjcsomaggal még +1300 Ft
Komolyan mondom vicc az egész, úgy érzem hamarosan szolgáltatót váltok ...
-
w333
félisten
válasz
Drága ...
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #8075 üzenetére
Lumia 925 98 pénz a telekomnál.
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #8073 üzenetére
Rá vagy készszerítve. Háháhá. vagy olvasd a blogomat, onnan még jobb
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #8070 üzenetére
Kvasz!
-
Švejk
őstag
válasz
mikersz1 #8062 üzenetére
Nem tudom, én fura perverziónak tartom WoT-ba igazi pénzt ölni. Ezért van hogy nem vettem tier V prémtankot, én egy centet nem adok aranyért.
Egyébként nyilván már váltottál egyszer annakelőtte. De mindegy, mert jelszó nélkül is még marad 400 aranyad, amiből lehet venni 1-2 tankot. Fcm36 Pak40 például. csak az lassú.__________________________________________________________________________________
-
Ed3r_X_
nagyúr
Velem van a baj, ha a fejhallgató nyomja a fülem? Fél óra használat után le kell vennem, mert fáj... pont a legnagyobb méreten használom, és így szorít a legjobban, azért erre odafigyelhettek volna..
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8054 üzenetére
Így van, boltba ha bemész és terméken van 10 ár kötelesek a legkisebbért odaadni (persze ha nem te akcióztad be
)
-
Švejk
őstag
válasz
mikersz1 #8058 üzenetére
2k csatán vagyok túl durván. Az elején elég noob voltam, most már jócskán kezdek belelendülni.
Aranyat? Először is nem tudom él-e még a WG tankos akciója...én annak keretében vettem a prémtankot. A teendők: karácsonyra kaptál 25 aranyat, most jelenleg is ennyid van elvileg...töltsd le a World of Warplanest és teljesíts minden kiképző küldetést. Ezért jár össz 75 arany. Van most 100 aranyad akkor. Az első jelszóváltoztatásért mega összeget ad a WG, nem tudom miért. De 300 arany jár érte, ha még nem változtattál, okvetlen tedd meg. Aztán megadod a WoT honlapján a telószámod nekik, megerősíted, megint kapsz 100 aranyat...így van 500 aranyad, ha meg még nem ért véget az akció akkor I-IV tierig (kiv angol önjáró) minden prémtankot meg tudsz venni. Illetőleg ha nem sajnálsz 600 forintot (én sajnáltam) veszel még 500 aranyat és így lesz tier V prémtankod. Mondjuk Chi Nu Kai, vagy Excelsior, ezek korrekt dögök. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #8054 üzenetére
Törvényes. Rendeléskor elfogadod a szerződést, tehát ez van.
-
Cyberpunk
félisten
Itt a kulcs. Le van írva az ÁSZF-ben.
"3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától."
Csak hát eddig nem jutunk el általában. Ha ezt elfogadja a vevő, akkor innentől kezdve nincs kötelessége kiszállítani az árut. Márpedig rendelést csak így lehet leadni.
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #8049 üzenetére
T -nél olyan fantasztikus akciók vannak mostanában hogy aláírsz 2 év rabságot pl. Mozaik XS és kapsz 6000 FT kedvezményt a dominó árhához képest ... óóó hogy milyen nagylelkűek
Jah és azt sem feledjük hogy pl. a Mozaik XS -nél már csak 11/hó havi törlesztő van ... ez igen, gondolom hogy a Mozaik S -re próbálják szoktatni a népet
-
mikersz1
senior tag
-
mikersz1
senior tag
válasz
Cyberpunk #8036 üzenetére
Valakinek igen.
Értem én , hogy mindenkinek jól jönne egy kevés ingyen arany . Természetesen arra is meg van a megfelelő eljárás , hogy hozzá jussatok , de ez nem az az oldal . Hisz ha kicsit oda figyelnétek miről is van itt szó , akkor nem írnátok ki boldog-boldogtalannak az email címeteket .
OLVASS ! "így most egy promóciós kódot is találhattok majd a lap mellett!"
Egyszerű az értelmezés : Vedd meg az újságot és benne találod a promóció kódot . .Játszik valaki rajtam kívül ezzel a játékkal?
-
Cyberpunk
félisten
Napi fail.
Azért durva, hogy egyiknek sem esett le.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #8034 üzenetére
Az egyik szerint ez a jó, a másik szerint meg nem igaz, ha nem a másik. Ez a balhé receptje.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #8031 üzenetére
Heti rendszerességgel megy egy szifon szar, vagy a robot szar történet ott, ahogy észrevettem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #8031 üzenetére
Megint balhé van, nem bírnak magukkal
-
Blackmirror
őstag
Mi ez a nagy szifon istenítés a főtopicban?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #8028 üzenetére
Anyja sem érti szavát.
-
Švejk
őstag
Kérem, valaki értelmezze ezt nekem! Nem értek neduddkiul
-
pit stop
addikt
Hol van az a topik, ahol mobillal készült képeket raknak fel? Egyszerűen nem találom...
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, amit az anya-topikban nem merek feltenni mert félig off. Nemsokára megyek ki Szlovákiába és az lenne az érdekelne hogy megérné-e venni helyi feltöltős sim-et, meg valami olcsó mobilt hogy ne tegyem ki lopás, eltűnés veszélyének a pár hónapos 520-at vagy teljesen felesleges? -
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #8011 üzenetére
Allitólag több 100at .
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #8009 üzenetére
Na oké,nem sajnálomm,csak azt irják senki nem kapja meg.
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #8006 üzenetére
Nem akarlak meg sérteni,de még senki nem kapott telefont,olvasom a topikot hogy szombat este volt ez, és eddig ugy van hogy eredeti árat kellene fizetni. Persze el lehet álni a vételtől. Te akkor hogyan vetted meg?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
maggi1886076 #8002 üzenetére
Ááá, de tudod mennyire idegel ez?
Lett volna némi haszon, nem is jönne rosszul mostanság
Meglett volna a szemműtétem
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #8003 üzenetére
szerintem is..
Érdekes , sem az apródot , sem a hardveraprót, nem lepték el a bontatlan 520 lumiák..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest