Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
nyisziati #22098 üzenetére
Én se tudok semmilyen racionális okot mondani, amiért másik telefonra lenne szükségem.
Arra tudok gondolni hogy mivel ez egy olyan eszköz amit minden nap használok, ezért megunom a formáját, az egészet ahogy van. Csak ez olyan fura mert más emberek több évig használják ugyanazt és ez teljesen érthető is hiszen jól használható elég sokáig egy jó minőségű eszköz.
-
-
tybsen
addikt
Ti kb mennyi idő alatt unjátok meg a telefonjaitokat?
Én valamiért 3-4 havonta teljesen megunom őket, vagy legalábbis max fél év. Hiába felel meg éppen minden tekintetben, egyszerűen megunom.
Gondolkodtam már hogy iphonera kellene váltanom átmenetileg, mert lehet hogy magát az androidot unom? iPhone-ból még a 3g-t használtam utoljára, szóval talán az tudna adni valami újdonságot a hétköznapi használat során.
Vagy ez valamilyen betegség nálam
-
quailstorm
félisten
A merülésnek meg a facebook messenger volt az oka, lecseréltem a lite-ra, azóta nyugi van. Nem tudom mi történt, mert az a verzió nem frissítve hónapokig jó volt...
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22093 üzenetére
Még csak nem is pörög az asztalon, szóval egyáltalán nem. (púposságot úgy szoktam mérni, hogyha már kb akadálytalanul pörög, az már gáz)
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22091 üzenetére
Tuti Quasimodo a te aksid is mint az enyém volt.
-
Švejk
őstag
Na vettem egy Note 4-et
Viszlát Windows Phone!
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22086 üzenetére
Annak idején én képes voltam integrálni a magyar nyelvet egy USA ROM-ba, mert csak abban volt flash menü támogatás. (W810)
Szerencsére nem volt nehéz, ki kellett csomagolni a nyelvet egy magyar W810 ROM-ból, aztán XS++-szal bemásolni a telefonra a többi közé, majd a telefonon egy XML-t átírni, hogy tudjon is róla, hogy ott a magyar. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22085 üzenetére
Köszi. Hétvégén rávetem magam majd, kis tuningot kapni fog. Menüt akarom cserélni, annak idején volt egy marha jó. Csak megtalálom
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22081 üzenetére
GD így is egész jól megy, anno még osztálytársaknak is én vittem ki... ment a szívás, de imádtam. Amúgy nem tudod, vannak még elérhető modok rá? Acoustic, camera driver, egyéb? Na meg Far Manager, JDFlasher-rel. CID53 a drága, tudtommal az látja csak.
W995 lenne nagy álom még. Valamiért az is nagyon megragadt bennem.
-
quailstorm
félisten
A BB OS10 viszont leszerepelt nálam. Párszor szart be eddig, de akkor a legrosszabbkor. Vagy lemerült és lávakővé változott, vagy nem tudta elindítani a kamerát(videofelvételt) RAMhiányra hivatkozva (2GB RAM WTF?). Aztán mikor rebootoltam, akkor úgy akadt mint a istennyila és vagy 3-4 reboot után tért észhez, addig meg lángolt kb.
Ilyeneket még a Bleeding Edge N900 se csinált ha nem én szúrtam el közvetlenül. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22080 üzenetére
Én se panaszkodok az i5-3470-re és a GTX750Ti-re. Hétköznapi használatban a RAM kellett már nagyon, de minden plusz jól jött, Xeon nyögős volt már.
K800 gombjai kicsit gumisak, GD-hez teljesen kemény kell, de amúgy az egy remek telefon, anno a nagy tesztemben is benne volt.
Én egy donor W705-öt vettem egy zacskó ropi áron, amit majd össze kell illesztenem az elbaltázott G705 maradékával. Meg egy ezresért egy W580-at, ami szintén jó vétel volt. Kijelzőfóliás volt, most vették le, egész korrekt állapotban megmaradt (árhoz képest pláne). -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22079 üzenetére
Én vettem egy Sony Ericson K800-at, tartalékosnak. Mikor elindítottam a Gravity Defied-ot, olyan nosztalgia kapott el, mint még soha. Nem véletlen imádtam azt a telefont. Aksija lehetne csak kicsit jobb, de az a legkevesebb. Állapota is szép, a Blue Mobile-os kártyámnak tökéletes.
Gépekkel leálltam most. A mostani visz mindent kb, és jó ideig maradni is fog. Mint az S7. Nem éri meg cserélgetnem, jó ez így. Ráadásul hideg estéken nem is fázok mellette, ha meglódul a 2500K, és GTX 780
tybsen
Szép telefon az a Lenovo is
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22072 üzenetére
Pont ma került vissza a lista végére a topic a törlések miatt. Csak lesek mi ez a pörgés itten.
Egyáltalán nem sürgős a kábel, 1000 más dolgom van, egyetem, 2 hónapja nem volt takarítva, 1 éve nem raktam össze a tabletet+el se kezdtem az S3-at javítani...
apámnak csúszkacsere a C2-02-ben is várat magára
de a W705-öt is meg kéne gányolni, mert beragadt a billentyűzete...úgyhogy jövő ilyenkor se fogok unatkozni, szakmai gyakra még el se kezdtem jelentkezni, pedig kb már késő...
telefont tekintve én elvagyok a BB Z10 és ZTE Blade Q kombóval még mindig, Blade Q-ra vettem új fóliát mert elsértettem a gyárit így 2,5 év után (még nem raktam fel azt se
)
Chat a Z10-en, e-mail amelyiket érem és közelebb van, telefon a ZTE-n, olvasás/tanulás jobbára a Z10-en, de öregszik már, Chrome-ot nem szereti, meg az Eduroam-ot se, szóval gyakran kell a ZTE is2 asztali gép és egy laptop mellett már ennél jobb telefonokra nem nagyon van szükség, főleg, hogy vettem egy Samsung kézikamerát is, 7 éves, de 1080@50i OIS meg 20x optikai zoom, jóaz. Meg feltétlen érintősnek kell lennie már annak is
XP meg szorul kifele, már az új NOD32 sem támogatja, most már tényleg vége lesz neki, a böngészés miatt is
bár egy darabig még ipari célokra, tanulásra jó, ahhoz bőven elég egy 2015-ös program is -
tybsen
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22075 üzenetére
Engem az döbbent meg, hogy az en lenovom januar ota problemamentesen mukodik, amit az elozo nexusokrol nem tudok sajnos elmondani (nexus 5x, 6, 5, 4...). Folyton akadoztak, egyik sem volt olyan, mint ez a lenovo. Egyszeruen nem ertem a dolgot.
Pedig a felhasznaloi szokasaim egyaltalan nem valtoztak (sot ugye az ember mindig gyorsabb eletet el).
Mindig azt gondoltam, legalabbis regen igy volt, hogy az egyetlen hasznalhato(bb) androidos telefon nexus volt. Ugy latszik ez megvaltozott vagy nem is tudom.
w333 grat a nyóchoz
-
Ed3r_X_
nagyúr
S7 in da' house
Kivel "mizu"? Quailstorm, kábelt nem felejtettem, csupán a posta nagyon nem esett útba mostanában
-
pit stop
addikt
Veletechre ki fog menni?
Compass szenzor nélkül mire nem képes a telefon, valaki esetleg le tudná írni?
-
pit stop
addikt
Legyen már MWC!!!!
Rég volt már amikor így vártam -
Srácok, nem éppen az a kérdés, hogy milyet vegyek, hanem inkább, hogy hol.
Konkrétan egy Galaxy A7 (2017)-et akarok venni, amit nem forgalmaz nálunk a Samsung (kár). Szóval marad a sufnigsm (vagy külföld) mint beszerzési forrás, és ezért nem lesz rá hivatalos garancia. Na most ezért kérdezem, hogy melyik kis gsm bolt megbízhatóbb garancia ügyében, ahol nem hajtanak el, ha mondjuk hibás lesz a kijelző (ilyen akár S7-nél is előfordul).
Jelenleg ezeken a helyeken kapható a telefon (meg még amiről nem tudok):
Ezek közül valamelyik bolt ajánlott (vagy éppen nem)?
Amúgy külföldről sem lenne olcsóbb, és ott nagyobb probléma a garanciáztatás a posta miatt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22062 üzenetére
Dobj egy üzit akkor, hova
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #22063 üzenetére
Okés. Egy 1Ft-os méretű fekete folttal rendelkező kijelzőm van hozzá asszem. Majd veszek ha van olyan állapotban. Két haveromnak volt W610, harmadiknak K550, ami ugyanaz ugye. Mindnek betört a kijelzője, K550-et többször javítottam, de elhibázott termék volt. Nem elég, hogy közel volt a plexi a kijelzőhöz, puha is volt...
Viszont a walkman 2 fasza, nem volt még flash alapú, kvázi a legsmoothabb menü Sonyn ever. A gombsor meg halál volt nekem teljesenHa majd anyagilag megtehetem, megpróbálok egy ízlésesebb gyűjteményt összehozni, most sok a szemét. De egy Sony mindig jöhet ha üzemképes. Szóval köszönöm előre is.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22062 üzenetére
Ha napi használatra nem kell, viszont szélesítenéd emlékeket, akkor egy W610-et fel tudok ajánlani ha megtalálom. A kijelző sajnos betört - azért is lett annó cserélve, de azt hiszem mindene megvan amúgy.
Nem tudom most hova lett elsúvasztva, de elvileg megvan, és ha érdekel Veletech-ig előkeresem. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22061 üzenetére
Amennyiben már nincs hozzá telefonod és biztos vagy benne, hogy nem fog kelleni, akkor megköszönném. Napi használatra már nem kell, csak nosztalgia, meg demonstrációs célokra. Kb az összes haveromnak SE-je volt, mi erre emlékezünk könnyes szemmel, meg a Bluetooth LAN partykra.
Ami most itthon van:
W200
W300
W700
W810
T280
W705
W910, amit vissza kell adnom most már a tulajnak.
Ebből a W200 új fülesét raktam el nagyon ügyesen... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22058 üzenetére
Nekem nem kell. Posta fejében elküldöm az egyiket, ha gondolod. Másikat én se találom, lehet ottmaradt a régi lakásban. USB kábel van még
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22058 üzenetére
Ja ez még PCI.
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #22056 üzenetére
Olyan van a Sámán haveromnak is. Win8.1 alatt már nem tud sokkal többet egy alaplapinál, XP alatt volt nagy ász. Legalábbis gyári driverrel. Csak akkor jó, ha PCI-E x1-es, de nem vagyok biztos benne hogy régi technológiát szeretnék. Mondjuk árképzés kérdése.
(#22057) Ed3r_X_ : én az újat úgy elraktam, hogy azóta sincs meg. A W810-esé meg szét lett használva, megtört a tövében...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22054 üzenetére
Jo oreg HPM-70. Imadtam. Az also fastport-jack atalakitokbol meg most is van ketto elfekvoben. Telefon nelkul.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22054 üzenetére
Van egy X-FI-m (Xtreme Gamer) ha érdekel, igaz ez is szopóka driver téren, már a Win7 alatt is az volt, külön hegesztett kellett hozzá. Win10-el kapcsolatban meg nem tudom, laptopba nem fér bele.
-
quailstorm
félisten
Amúgy azt hittem többet fog menni a régi gép, de nem. Ha lenne helyem kb alig menne, így viszont kell gyakran. 500-as vinyóra nem tudok 4TB-ot átmásolni ugye. SFF házba se fér semmi. Meg így tudok kényelmesen Win10-et és valami mást egyszerre használni, nincs az a kellemetlenség, hogy valaki rámírt azt pont a másik kéne. Vagy csak simán játékfüggenék 10 percre.
Monitorom input selectoros HP LP2065.
-
quailstorm
félisten
Conexant (Cx20641) nem egy zenehallgatós alaplapi kártya. Most felraktam MS driver helyett a sajátját, kicsit változott a hangkép, nagyobb lett a tér, de mintha vesztettem volna a basszusból.
Viszont equalizer off, biztos szoftveres vagy nem tudom, megnéztem egyáltalán csinál-e valamit, nem kellett volna. Nem bír el a feladattal, csak betorzít meg glitchel.Viszont a drivertől sokkal részletezőbb lett és megjött a tere. Majd így is összehasonlítom, eddig bukott a Realtekkel szemben, most már nem biztos. Csak nem érdemes 400W-os MP3 lejátszót tartani
Aztán le lesz cserélve a 11 éves HPM-70. Méghozzá elvileg Plextone X41M-re. Szegénynek (HPM70) még tavaly eldugult a filc szűrője a zsírtól, aztán takarításhoz ki kellett venni. Azóta meg volt, hogy beleesett a fülembe, szóval megérett már a cserére.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22052 üzenetére
Ja kár, hogy azt fecsegik nem lesz utódja. Sok minden nem is kéne még bele, egy jó előlapi kamera, mert ez karcsú, meg a Home gomb is lehetne jobb.
-
Cyberpunk
félisten
Én sem tudnám mit vegyek, ha váltanom kéne. Elégedett vagyok az SE-vel, zseb és tenyér barát, nagyon gyors, jól bírja az akku. Ráadásul az adatforgalom is jobb, mivel nem FHD a kijelző. Múlt hónapban is bele fértem a 2 GB-ba, ez sem mostanában volt legutóbb. Tepsire nem mennék vissza egyelőre. Ebben a méretben meg nem nagyon van konkurencia.
-
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #22049 üzenetére
Azt pletykálják jó fej, csak eléggé read only, így nehéz szóra bírni
Ezért gondoltam megkérdezem azokat a régi ismerősöket, akikkel régebben együtt ajánlgattunk okostelefonokatKöszönöm amúgy
Nem ez a legjobb értéktartó, de normális áron adnám el, és nem is tartogatnám.
No de először jönnie kell MWC-nek, aztán az ott bejelentett kütyüknek még boltba is kéne kerülni... Kamerája nagyon jó, azért gondolkodom, hogy nyári fotózásra még megtartom. -
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #22047 üzenetére
Engem az utóbbi években csak a Huawei P8,P9 fogott meg. Előbbit vettem is.
-
quailstorm
félisten
Évek óta nincs semmi érdekes teló, csak méretnövelt téglák. Engem már totál hidegen hagy az egész. Ha váltok, az a droid 4.2 miatt lesz. Most még elég.
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #22045 üzenetére
Én el akarom majd adni
Csak fordítva tettem fel a kérdést
Azért is emeltem ki, hogy még egy év gari lesz rá... Így el is lehet adni (talán még értelmes áron?), meg a vevőnek sem akkor zsákbamacska.
Enyém szerencsére jó, de nem akarom megvárni gondokat... Meg itt az MWC lassan, talán bemutatnak valami szemet gyönyörködtetőt... -
nyisziati
veterán
válasz
quailstorm #22035 üzenetére
"Asphalt közössége is lement 8-12 évesekre, "
Ja, azt én is észrevettem, viszont könnyű is verni őket. -
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22040 üzenetére
Ja néztem már őket. CPU sem gond, i7 4720HQ van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22037 üzenetére
Ja valami emulátor kell azt mehet gondolom. Régebben SNES játékokat toltam úgy, például ezt [link]. A második pálya legendásan kocsog.
Ezt még mobilon is, bár érintő kijelzőn halál a platform játék.
-
quailstorm
félisten
Ez a gyerek kommentelte a saját nevét a csatornámra. Tiltás előtt (önreklám) rányomtam. Aztán elkapott a húbazmeg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22035 üzenetére
Igen engem nem csak a buta kérdések, vagy a flegmázás/trollkodás zavar, ha nem a retardáltak is. A "vok" és tárasi meg az agyamra mennek. Sokan két értelmes mondatot sem tudnak leírni, vagy megfogalmazni. Mondjuk ilyen 10-12 évesektől még elnézem, na de mikor felnőttek is...
Így aztán a kedvem is elmegy tőle.
Egyébként jó darabig nem játszottam, mert arra alkalmas gépem sem volt, most van egy GTX960M-el szerelt laptopom. Az utóbbi pár év termését szerintem pótolom majd lassan. Elder Scroll V Skyrim-et akarom most megvenni, az is kimaradt már nekem, pedig szerettem az RPG-ket. Akkor még volt jó gépem hozzá, mikor az megjelent. Csak nem tudom melyik a jobb választás a régi, vagy a remastered. Mondjuk a régit is fel lehet tuningolni grafikailag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22032 üzenetére
Ja elég drasztikus, meg a privát sem megy. Igaz ilyen esetekre nekem is van kamu profilom.
Játék én sem nagyon. Régen a PGO-n voltam aktív, de ma már halott annak a fóruma. Úgy 10 éve meg elég jó közösség volt ott. Aztán felnőtt mindenki, vagy legalább is a java.
Én sem játszom annyira ma már. Ma meg a fiatalabb korosztály inkább Fb.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
pit stop #22030 üzenetére
Igazából összességében, természetesen általánosítok hiszen nem lehet mindig mindenkit kategorizálni. Értem én ezt anyagi, kulturáltsági és emberi szempontból is a normális emberek közül. Ha valaki gyökér az gyökér, ha buta akkor buta teljesen mindegy hova sorolom. Én azt vettem észre, hogy sokat számít az anyagi háttér. Az én ismerősi körömben akik jobb helyzetben állnak sokkal színesebb, kulturáltabb életet élnek, tanultabbak és ez látszik a személyiségükön is. Nyitottabbak, sokkal közvetlenebb és illedelmesebb módon közelítenek mások felé. Én úgy gondolkodom ebben a témában, hogy anyagilag és szellemileg egyaránt el kell érni egy szintet ahhoz, hogy valakit egy-egy osztályba soroljak. Ezt lehet rossz és jó dolognak is tekinteni de ugye mindig is voltak társadalmi osztályok és sajnos vagy nem sajnos mindig is lesznek.
Hozzátenném, hogy én sem vagyok egyáltalán eleresztve csak mert kaptam már meg, hogy az effajta gondolkodás úri huncutság.
-
quailstorm
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22029 üzenetére
Ja bannol, nem tudsz semmit sem csinálni, csak olvasgatni, nézelődni, még privát üzenetet sem lehet küldeni senkinek sem.
Amúgy ja sok a kamu profil, s egyes esetekben a fizetett provokátor gyanúja is felmerül. Elég lelkesen politizálnak egyesek.
-
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #22018 üzenetére
Átmegyek "Ábel"-be: De miéért?!
Bár részben azóta megválaszoltad jó volna néha olvasni is tőledSvejk is ritkán ír, de követi dolgokat. Egyik topikba írt egy regényt, aztán elég is volt számára
(#22016) Bkrisz9 Átlagot és felső közepet mire érted? Ha anyagilag, akkor nem értek egyet, mert tehetősebbek között is sok a nem túl tájékozott - főleg mai oligarchás világban...
(#22017) Ed3r_X_: Ott lassan a kapuzárási pánik jön, azzal is kell vigyázni, ne legyen 9 hónapos ajándék.
(#22028) Cyberpunk : Sok kamuprofil mellett megéri ott véleményt írni? Mivel népszerűbb több a (fizetett) hülye, mint máshol.
Végére kicsi ON az OFF-ba: Kártyafüggő, még egy évig garis G4-et ti mennyiért vennétek?
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #22028 üzenetére
De ez komplett Facebookról bannol vagy hogy és mi ez?
Profil reporton kívül életemben nem használtam semmit, de pár csicskának már töröltettem a profilját azzal a módszerrel.
Mondjuk a sajátomnak is azért van beégetve egy chilei név, mert már nem engedi megváltoztatni. Nem mintha nagyon akarnék kereshető profilt. -
Cyberpunk
félisten
válasz
HuMarc #22026 üzenetére
Az alap Facebook jelentéses moderációra gondoltam. Jelentenek, a robot átnézni, azt ha olyan van, akkor megy a permaban. Most például a köcsög szó nem tetszett nekik. A gyerekek védelme érdekében kaptam banánt.
Éppen ezért kódolva kell írni ma már minden ilyent, a másik kedvencem a fedetlen női mell például azért is kapni, persze a náci porfilkép nem szabálytalan.
Persze önkontroll, néha azért be csúszik ilyen hiba, aztán jelent, mert akkor majd jól kicsesz veled, ha már érvelni nem tud. Index alatt szoktam amúgy, bár manapság ritkán megyek bele valami komolyabb vitába ott, túl sok a sötét emberke.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22025 üzenetére
Nem rossz értelemben (bár nem tudom, pontosan mi lenne a rossz értelem). A te nőügyeidet itt a fórumon igen jól nyomon lehet(ett) követni, több különböző topicban.
(igen, nők, nőügyeket, és a cekces topicot is követem, read-onlyban).
Az, hogy nem mondok semmit, főleg arra vonatkozott, hogy most valami alakulóban van felém, de még igazán nem akarom elkiabálni
Cyberpunk a FB-t, mint platformot hogy érted? Milyen témában kommentelsz ott? És milyen moderáció van arrafelé? Én a 444-en vagyok kicsit aktívabb (meg mindenhol máshol, ahol Disqus van, de főleg 444-en), PH!-n már az árazást is kicsit ellinkeskedem
Ha van valami kérdésem (gépvásárlás, fülhallgatóvásárlás), akkor felteszem, meg a könyves és a PS3-as topicokat követem, de mást már alig nézek.
-
Cyberpunk
félisten
Én általában bőbeszédű vagyok, mint látszik.
Jó vagy egy évig offoltam a PH-t, munka/sport elvitte az időt, szezonban valószínűleg ritkábban leszek itt. Másrészt a Facebook-ra szoktam át, bár azzal vannak problémák mostanában. Például megint bannoltak 7 napra, idióta moderáció mindent kódolva kell írni lassan, de úgy meg a butábbja nem érti meg.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22022 üzenetére
Az jó, ha nem tudsz semmit, támogatom.
Egyébként egy eredeti 150 centis body pillow 15-20k. Annak a svájci bankárnak meg csak ebben áll több száz ezer HUF, az egész animegyűjtemény meg több millióba került...
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22021 üzenetére
Én azt nem tudhatom ,fogalmam sincs
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22020 üzenetére
Nem vagyok én olyan gazdag ehh
De akkor meg végképp nincs mit mondanom, nemigaz? -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22019 üzenetére
A magánéletedről a fenti linked úgyis elmond mindent
-
quailstorm
félisten
Én is olvasok, csak egyrészt az egyetem+Asphalt elveszi összes időmet, másrészt az elborult kockaságaimra nem vevő itt senki, szóval feleslegesen nem osztom meg milyen "kincset" találtam.
Magánéletemről meg már nem akarok publikusan írni egyáltalán. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #22013 üzenetére
Hmm, kösz a tippet, van olyan osztálytárs, akinek már ígértünk ilyet
A nőügyeitekre (illetve azok nemlétére) meg inkább nem mondok semmit.
De azért tudjátok, hogy figyelek én is, ha csak read-onlyban is (nemcsak itt, de az egész fórumon, ha olvasom is, írásra már sokkal ritkábban ragadom magam).
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Én sem várok el sokat: egy kissé(!) visszafogott, intellektuális, nő nemű emberi lényt, nem várok sem tökéletes külsőt sem doktori címet mégis évek óta csak 1-2 hónapos kapcsolataim voltak, igaz nem csak a másik fél miatt. Egyébként sok ilyen lány van csak más körökben mozognak. Ha leragadsz az átlag ember és a felső közép között akkor pont olyan közegben tálalod magad ahol az átlag már nem érdekel aki meg érdekelne az olyan körökben, társaságban mozog amiben te még nem tálalod a helyed.
-
quailstorm
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #22013 üzenetére
Az szép
Sajna nem lenne az igazi.
-
quailstorm
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Szerintem nem, de sokaknak ennyi bőven elég. Rengeteg a... hogy is mondjam "egyszerű" ember, ha többre vágysz, akkor sokan kiesnek. Persze én sem várom el, hogy atomfizikus legyen a másik, de van egy határ.
Ja a hűtlenség, szerintem kerülendő az ilyen, ha csak nem egy futó kalandot akar a másik, mert mi is járhatunk vele így, ha már egyszer megtette miattunk.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #22005 üzenetére
Ki. Nem lehetett normálisan beszélgetni vele. 70%-ban te beszéltél, de nem azért mert annyira akartál, hanem mert jött volna a csend.... szeretek beszélni, tudok mindenről, de az halott ügy volt.
Melóhelyről vannak, de nem kellenek nekem. Egyrészt a faék bonyolultabb náluk (nem rosszindulatból) meg nem is az eseteim. Ja meg munkahely, múltkor ráfáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari