Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Srácok kopp ugyan olyan gép mint MurdR-e (8440p) megérne 89e-t? Szállítással mindennel együtt személyes átvétellel
-
Deck
titán
Következő Nexust mikor mutatja be a Google?
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #13994 üzenetére
Naná hogy arról beszélünk, az LTE (2GB verziót) csak a T forgalmazta !
(#13996) dekrer
Szokás szerint ha minden igaz akkor Okt. vége Nov. eleje !
-
w333
félisten
válasz
pit stop #13991 üzenetére
Azt nem értem, ha tudja mit akar, akkor minek volt ez a kör...
Nem tudom, de én nagyon jól szórakoztam ... és azért 2 hónap után én nagyon megnézném a fejét amikor már recseg ropog a telefon, lekopik róla festék, beég a kijelző, és használhatatlanul lassú akadós és fagyós lesz a rendszer a legújabb frissítéssel (simán eltudom róla képzelni hogy ezt ő nem a Samu hibájának fogja betudni, hanem hogy ilyen az összes telefon)
-
pit stop
addikt
Nőknél a forma mindenek felett...
Otthon nekem is volt vitám, mikor megvettem új készüléket ajándéknak, és miért nem ilyen színű mert abból a másikból van olyan, meg olyan formájú mert az de mennyire jobb. Aztán ha azt kapja bevallja jó esetben hogy tényleg xar, de akkor meg téged csapkod vele hogy direkt szart vettél
Azt nem értem, ha tudja mit akar, akkor minek volt ez a kör... -
w333
félisten
Áááá tegnap besírtam a Media M. -ben ...
Egy középkorú 40 -s hölgy jött vásárolni egy okostelefont egy listával a kezében, látom hogy nagyon nézegeti a telefonokat majd azt mondja hogy ááá LG -t az nem (G2 és G3 -t nézte), Nokia -t (L925) sem és Sony -t sem (Z1C, Z1 és Z2 -t nézegette) na mondom ezt megnézem magamnak hogy ebből most mi fog kisülni, hát kérem szépen az eladónak elmondta hogy ő mennyire szereti a Samung telefonokat mert azok nagyon gyorsak és megbízhatóak a többi telefonok a Samsung -hoz képest mind lassú (komolyan már lassan elröhögtem magam, és gondoltam hogy ebből már tuti hogy S4 vagy S5 lesz) addig nézelődött a listából nézve szerintem 99% hogy ingyenes céges telefont keresett, míg választott magának egy Galaxy S3 -t
komolyan nem értem az embereket, ennyire elvakultak ? vehetett volna LG G2, G3 -t, L925 -t Z1C vagy Z1 / Z2 -t de nem neki a Galaxy S3 kellett (hozzáteszem a lekerekített forma miatt)
Komolyan én az ilyen nagyobb okostelefon boltokban kiraknék a telefonok fölé egy nagy táblát és ráírnám hogy : " Attól még hogy okostelefonod van, meg nem biztos hogy te is az vagy" feliratot, persze az eladó is több jutalékot kap a Samu után, nem véletlen hogy azt ajánlják
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #13988 üzenetére
LOL ...
-
quailstorm
félisten
a galaxy s gyári fülese szarabbul szól mint a telefon hangszórója
-
quailstorm
félisten
Mostanság miből vannak a telefondobozok? WC papír?
N95 8GB az igazi erdőpusztító gigantdoboz. W810 hasonló de kicsi. És még a galaxy S is komolyat kapott. N900-é már greenheart, de legalább designos.Ace2-nél én egy olyanforma vacakra emlékszek amibe a telefon alig fért be, és anyaga alapján szappannak/fogkrémnek is lehetett volna a csomagolása.
Annál újabb doboz meg nem járt a kezemben.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #13969 üzenetére
Az aláírás azt hiszem mindent megmagyaráz
-
MurdR
veterán
[HA!]
Ő már pedig akkor is kicseréli a vga-t! -
Ed3r_X_
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #13979 üzenetére
vágom, de redmi1s nem a legjobb . jobb a sima mtk hongmi. a snapi 400as note gyengébb mint az octa core verzió.
Nekem az mtk verziós note kellesz amint lesz rá keret. -
-
w333
félisten
Brutálisan jó lesz ez az Android 5.0 ...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ekkora baromságot is rég láttam
29, és 38 fokos az Intel, persze, csak azt nem értem hogy, nekem a PIII aktív hűtővel volt alapjáraton 42
Újrapasztázva. Kissé kamuszaga van..
Nem mellesleg így kell eldönteni, melyik a jobb?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #13972 üzenetére
WDC WD2500AAKX-083CA1, nálam ez a leghalkabb, ami eddig járt, nem is melegszik semennyire szinte.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ha jól látom 132W áganként, elég lesz az.
HD7750 meg bőven jó lenne, HD mellett szépen futott minden vele, a Phenommal.
Full HD-n a Ghosts alatt volt picit kevés, de normal körüli grafikával, AA nélkül kijött a 40-50FPS. VRAM fogyott el. HD mellett szépen mentek a gammák még
Más:
Mennyire nehéz normális, nem kerregő HDD-t találni manapság..
Franc megeszi az összeset, hogy olyan mint egy traktor. Nem a normális hangja ez, valamiért kerregnek... Bezzeg a WD Blue meg se szólal a gépembe.. de eladó gépbe se rakok ilyen rakat szarokat
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Proci 60-70%-on molyol, VGA 90-95%-on, de akkor se értem. Szerintem a híres optimalizálatlanság jött elő nekem.
Ghosts ellenben duplájára gyorsult, jóval jobb grafikán, szóval azért nem kérdés, melyik a jobb.. Csak hát akkor is zavar na
Q6600 mellé nem ártana egy VGA is, a HD 4350 kevés lesz már úgy
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13945 üzenetére
+1 ! ez pontosan így van
Néha csak poén ... csak ugye Tim82 van amikor komolyan is veszi
És ugye te már ismersz személyesen, nem hinném hogy annyira elfogult lettem volna a Nexus 4 -el (jó-jó kis telefon de ennyi) ! Veletech -en úgyis az Alcatel -ek és a MiUi -s Wayteq volt a király ...
-
MurdR
veterán
undokok vagytok, nem kaptam FPS ajánlást, így kénytelen leszek zombikat gyilkolni.
-
batai15
félisten
Haver i4et akar.
Tudtok segíteni Szerintetek mit érdmes. Ha van ismerősötök aki árul az is érdekel. -
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13950 üzenetére
Na meg lutri, vagy megy, vagy nem.
Azért nem egészen, vagy legalábbis utána lehet keresni, mert összeütöttek róla egy adatbázist.
DX10-es játékok tudtommal esélytelenek Wine-on. Ellenpéldaként a kifejezetten régi, még XP előtti időkben írt játékok, mint a nekem meghatározó élmény Baldur's Gate széria, Planescape Torment éppenséggel könnyebben feltehető és jobban fut Wine-nal, mint Windows 7 alatt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szakmait nem követem mióta, múltkor belestem ugye, de semmi több. Nehéz objektívnek lenni, de próbálkozni kell azért.
Linuxot tudom, minden másra jó lenne, Wine-ot akartam említeni, de újabb címek fontosak nekem. AC sorozat például, egyik kedvencem. Na meg lutri, vagy megy, vagy nem.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13945 üzenetére
Jó, csak téged ismerve, legtöbbször nagyon komoly vagy, ő meg sokszor viccnek szánja.
Ó, én hiszek abban, hogy ha nem teszek szmájlit, akkor jobban üt.
Meg hát ha olyan dologról van szó, amiben felelősségem van, hogy leírjam (mint pl. a notiválasztós tanácsadás Bkrisz-nek), azt illik komolyan venni.
Csak az a gond amúgy, hogy akkor szakmaiban sem elég komoly a kolléga néha, úgyhogy nehéz ügy, hogy mikor kellene komolyan venni...
Miért nem tetszik a Linux? Tetszene, ha lehetne játszani rajta.
Csak lecsaptam a labdát.
Amúgy Wine-nal egészen sok minden megy a régebbi játékok közül, de jellemzően AAA címek közül csak nagyon kevés (neked meg az a fontos). Én teljesen praktikus okokból kezdtem el Linuxozni az egyik gépemen (részben tanulás önszorgalomból/komfortzóna tágítás, részben az ingyenesség miatt, részben azért, mert hiába nem nagyon régiek a gépeim, Windows 8/8.1-re, amire szívesen léptem volna tovább, a gyártói támogatás hagy "némi" kívánnivalót maga után). Játékot leszámítva szinte mindent megoldok Linuxon is, ettől persze még nem terveztem teliholdkor vérpingvinné átvedleni.
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #13947 üzenetére
Kp most nincs rá max árul hitel lenne .Elmenne a 8x 40körül úgy nem lenne vészes az ára.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó, csak téged ismerve, legtöbbször nagyon komoly vagy, ő meg sokszor viccnek szánja.
batai15-nek is először WP-t kezdett el tegnap ajánlani. Az Inteles tablettel meg az ára volt a leginkább a baja, mint mondjuk nekem is (értem persze, ne folytassuk
) meg a Win8. Utóbbival én se vagyok kibékülve gépre, de tabletre biztos jobb. Gépen bonyolultabb eddig nekem, már amit próbáltam. Nagy volt a megszokás a Start menüvel.
Miért nem tetszik a Linux? Tetszene, ha lehetne játszani rajta. Linux Mint volt a gépem, nem is volt bonyolult a kezelése, és ingyenes ugye, de hát a játékok. Na meg nem minden Linux ilyen ugye. Nehez térek el a megszokottól
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13942 üzenetére
Semmi gondom nincsen vele emberileg, de úgy gondolom, hogy olyanokért, mint amit pont a Surface Pro 3 és a WP kapcsán le tudott írni, teljesen jogosan kapta és fogja kapni az ívet tőlem. Ilyen ez a popszakma: ha én nekiállnék FUD-ot terjeszteni, én is teljesen jogosan kapnám az ívet másoktól (ez is egy tök jó visszatartó erő, hogy ne csináljak ilyet
). Viszont igen, túlspilázod, az ironikus hozzászólásaimnak bőven nagyobb jelentőséget tulajdonítasz, mint akár én. Az iróniát pont arra használom, hogy kevésbé fájjon az a bunkósbot.
Valahol az az objektivitás/belátás hiányzik belőle - és kifejezetten veszélyes így akár szakmai tanácsokat adni - hogy le tudja írni, hogy valami nem tetszik neki, vagy nem ő a célcsoport, de attól az a valami még nem feltétlenül szar.
Egyébként meg hogy hogy nem tetszik a Linux?
Sent from my Thinkpad R61 / Kubuntu 14.04 LTS.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #13939 üzenetére
Nem rád gondoltam, nem neked ment válasznak, ha nézted. De utóbbi időben szegény srác bármit megszólal, jönnek az ironikus hsz-ek, olyan témában, amit meg se pendített. Inteles tabletnél is neki kellett állni baszogatni "mertnemandroidvanrajta" beszólásokkal, mikor közel nem volt olyan téma. Értem én persze, de ennyire ráállni valakire, mert elfogult valami iránt. Legyen kész.
És egyéni preferencia, egyik szemében szar, másikéban jó. Én se baszogatok senkit, mert tetszik neki a Linux, nekem pedig nem. Elismerem, másnak tetszik, bejött, nem szar. Miért nem lehet ezt csinálni mindenkinek?
Tim82:
Nem így elfogult, de utóbbi időben nagyon rá vagy állva w333-ra.
Nem jó értelemben szerintem. Ha rosszul fogalmazok, nézd el, most volt csak időm megállni, délelőtt polcokat szereltem, most meg gépekkel szopok, és közel sem vagyok kész. Azt se tudom mihez nyúljak, szét van robbanva a szoba. Amit akartam, azt ide leírtam most.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13938 üzenetére
Már bocs, mióta elfogultság hogy tetszik valami? itt van leírtam a wpben ami nem tszik.
Ugyna úgy droid is rakat fos sok telefonon.
Akkor mi az elfogultság?
ne idegeljetek fel légyszives.
Igen idegesit hogy valaki fikázza a wp-t hát mér ? mert nem használta semmi . de szara a csempe. -
MurdR
veterán
Na, a stalker cop szépen 100fpssel ahsít az NVSen.
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #13930 üzenetére
Lol ki mondta? A wp jo. Most is.de a htc ha baszakodni dog megy.
Kettő a hongmim jo volt hülye voltam hogy eladtam.
Három akkuba a htc gyenge. A hongmi note ot istenítik
Akkuban os brutál. Ill rájöttem hgy 1-2 dologban hiányos appok terén. Pl youtube futtatása háttérbe .mikor edzek halgatnám a playlistem szarakszik sokszor.
Összegezve s wp jo,jobb lesz mint az android. De megtetszett a hongmi note ill pár dologba hiányos még. Ennyi. Vehetnék lumia 1320at is majd,de 2 magért meg giga ramért jobb vétel a note hongmi olcsóbb is. Ennyi.
Unalmas már hogy egy két ember kever dolgokat itt.
Magi neked mondom te vagy a troll nem én és ami neked valótlanság az hidd el hogy nem az.
Utolsó gondolat. Nem vagyok elkötelzett. Keressetek vissza mindig leirtam hogy majd lehet vissza térek.innen oda oda vissza
nem vagyok semmihez hű ami márkát,műfajt stb illeti.
Nem beszélve hogy androidbol tényleg aztán drágát fölös venni. Nem használom sok játékra a wpmet is.
Multkor használni kelett a here driver,file kezelőt is. Rájöttem hogy egy totál,meg sigyc mérföldekkel jobb.
Másik ami appokat illeti.valóban le van szarva sokszor.
Na meg izgat hogy 2giga rammal is feljut a a telefon v nem.
Hongmim iscjl jobb volt azvélmény mint pl nexuson hátha jó lenne.
Na de ott van hogy el kel adjam a 8xet meg sztem edigitalba ha forgalmaznák aruhitelrr venném.
Ha nem jön össze marad mé kocsi lra kell költeni meg vannak fontosabb dolgok. Ezt a hitel havi 2-3ezerbol meg simán futja. Ha nem janárba veszek majd. -
HuMarc
veterán
[link] - na ez jó
Ez a tipikus nem kell semmi extra, csak játékra kell a gép hozzáállás PC-s fronton.
-
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #13930 üzenetére
Na ez jó kérdés ...
de majd biztosan jön és leírja hogy miért !
-
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #13928 üzenetére
Hát figyelj mindenki azt védi amije van, én ezt már megszoktam ... néha én is tudok elfogult lenni, de azért mindig a józan ész vezérel, elfogadom azt hogy a Nexus 4 -től is vannak jobb telefonok, de jelenleg amire én használom bőven elég, őszintén még sok is ...
-
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #13926 üzenetére
Csak át akar állni a sötét oldalra ?
és nem értem miért nem Nokia ?
-
maggi1886076
addikt
-
MurdR
veterán
Már úton van hozzám az Elitebook 8440p
Természetesen az extra kiépítésű, 1600as kijelzővel és NVS-sel. -
batai15
félisten
http://tech2.hu/wayteq-xiaomi-oneplus-magyarorszag-0447563
Ez üdvözítő. -
w333
félisten
válasz
Воланд #13908 üzenetére
Hát ja ... egyetértek, nem véletlen hogy nekem is Nexus van !
Persze jó lenne már valami megoldás hogy kényszerítse a gyártókat a frissítésre !
Droid -nál én megfogadtam hogy ... csak olyan telefont vásárolok ami kap frissítést pl. a Nexus, vagy olyan népszerű telefont aminek nagy a felhasználói támogatása főzött romok miatt
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #13911 üzenetére
na ja ha már cm, akkor milyen telót érdemes amire rendesen van cm? gnex nem jo árba van és a 8x árából kell finanszirozni.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #13909 üzenetére
oké. de ugyan az a hw gyakorlatilag mint a lumiák nagyrésze. referencia telefon. meg a nagy ms közre játszik. Pontosan ezért is váltottam droidról me nehogy már ilyen olyan feka okok miatt ne kapjon az ember meg updatet. Erre itt van amire senki se számított.
-
Воланд
titán
aha, semmit. hogy is van a kotelezoen telepitendo google alkalmazasokkal/szolgaltatasokkal?
jo, persze, nem csak a google a ludas, mert valamikor a soc gyarto is be tud inteni, de ettol fuggetlenul latszik, hogy mennyire egy elcseszett az egesz frissitesi tortenet mar a kezdetektol fogva.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #13906 üzenetére
fogadjunk ezért csinálják hogy az újj m8 wp-t vegyék az emberek.
-
Воланд
titán
elore szolok, hogy ebben a temaban ujabb pofonokba fogsz belefutni.
"Nem a Google hibája hogy a gyártók nem adják ki a frissítést "
de. mert semmi nincs a kezeben, hogy a gyartokat frissitesre kenyszeritse.
"Mennyi a hivatalos támogatás a WP telefonokra ? mert ugye a HTC 8X felett is eljárt már az idő és lassan 2 éves lesz "
"We’ve decided to increase the length of our support lifecycle from 18 months to 36 months. Beginning with Windows Phone 8 we’ll make updates, including security updates, available for 36 months. These updates will be incremental, with each update built on the update that preceded it. The mobile operator or phone manufacturer may control the distribution of these incremental updates and update availability may also vary by country, region, and device hardware capabilities. " [link]
-
w333
félisten
válasz
Воланд #13899 üzenetére
Nem a Google hibája hogy a gyártók nem adják ki a frissítést
tessék ott van pl. a Nexus 4 ami lassan 2 éves és elvileg még az Android 5.0 -t megkapjuk !
Mennyi a hivatalos támogatás a WP telefonokra ? mert ugye a HTC 8X felett is eljárt már az idő és lassan 2 éves lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest