Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #18097 üzenetére
Nekem nem arra kell, hogy útközben Facebokozzak, megnézzek ezt-azt. Nekem arra kell, hogy itthon ne mindig a gépet kapcsoljam be, meg tudjam nézni az e-mailjeim, stb. Semmi többre. Erre kevés volt a Nokia nekem már. Utcán elő se veszem
Most se olyan hű de jó telefont vettem, de elég. Az említett feladatot tökéletesen ellátja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #18095 üzenetére
Havi 3k mennyivel lenne jobb?
Még drágább lenne, mintha csak mobilnetet vennék. Ez rám vonatkozik. Legdrágább telefonom is talán 40k volt, annyira meg nem vagyok függő, hogy mindenhova mobilnet kelljen. Keresetem sincs, igazából bevétel se nagyon, nem érné meg nekem.
Aki meg 100 ezres telefont vesz, annak van mobilnetje is. 90%-ának legalábbis, akiket eddig láttam a buszon, suliban, plázában, boltban, azok gondolom nem WiFin lógtak.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18090 üzenetére
Az nekem is lesz elvileg, majd megnézem milyen, jövő héten érkezik.
batai:
na az meg a másik, hogy mobilnet nincs az okostelóhoz.akkor egyetértünk.
viszont nem azt mondom, hogy soha nem warezoltam(Blackberry z10 a fő bűnös ebben), de általában megveszem az appokat pl most legutoljára ezt a kotor nevű játékot.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #18089 üzenetére
Jó de az megint más. Warezzel se mindig értek eggyet. Ahogy azzal se hogy mobilnetet nem vesznek emberek de okos teló az van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #18089 üzenetére
Nem igazán
Csak a C1
-
Blackmirror
őstag
Bezzeg okostelóra meg telik
-
batai15
félisten
http://m.mobilarena.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/hsz_69396-69396.html
Innentől mennyire érettek velem eggyet? -
Picike8
aktív tag
válasz
quailstorm #18077 üzenetére
miiii lesz egy jollád?
-
Blackmirror
őstag
Az utazást a Blackberry támogatja?
Ilyen se nagyon volt még -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #18078 üzenetére
szifonra egész sokáig vigyázott
fóliázva is volt
leginkább a biciklis bölcsőn ment szét ennyireszifon még repülőről sem esett le
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18077 üzenetére
Wow már előre sajnálom szegény jollát is... (meg irigy is vagyok picitazé
)
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #18076 üzenetére
sőt még hírességé is
személyesen PanzerSajttól
amúgy nem eladó, csak vártam a reakciókat, kissé elhasználódott no
akkucsere volt már benne, harapófogóval tépte ki belőle az előzőt, úgy néz ki mint egy rágott fadarabJolla lesz helyette
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #18068 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #18068 üzenetére
Flex?
-
quailstorm
félisten
Amúgy akar itt valaki venni
enyhén kopottiPhone 5 flex-et?
64GB-os, független, UK-ból gyütt. -
batai15
félisten
válasz
Cyberpunk #18065 üzenetére
Dehogynem...érv. Mert igen elgondolkodtam hogy ha lenne pénzem mit vennék, és nem szifont.se otg , videót konvertálni kell stb. Sőt a g2 se cserélném szifonra mert i5 sokkal kevesebbet tud mint a g2. talán ott is a kamera ami jobb.Árba meg jóval fölötte van használtan.
SZóval ne dobálózz a szavakkal ha nem tudod mikor kell használni.
Ha te azt mondod szar a telefon mert egy s5 meg eszi. Mibe is? akkor én meg az mondom sok droidos telefon meg a szifont eszi meg.. mégis az az isten. -
batai15
félisten
válasz
Cyberpunk #18063 üzenetére
Nehogy már fanboyság legyen mert valami szerintem baszott jó és vannak benne értelmes dolgok... Keveritek a szezont a mert nektek már minden fanboyság ha valamire azt mondja jó az ember. De pl ott a kedvenc szifonod azzal mi van? mennyiért adják és mit tud? kevesebbet. se Irda , se otg nincs benne. egyedül kamera. Na akkor az se csúcs telefon...
szóval jó lenne ezt a fanboy szöveget elfelejteni már.
Fanboy tudod ki? jooker82 volt, vagy mrlujoak pl. -
batai15
félisten
Hát akár hogy is bumfordi az m8 de nagyon jól áll neki. Ha lenne pénzem rá olyanom lenne.
-
CJ4567
nagyúr
Nem kérdeztem, megvan az 520, egy ideig meg is marad
Csak Telekom oldalán majdnem 15k előfizetés és hűség nélkül. 16800 pontosan.
Más: kb. 2 hete kint van a Denim, eléggé pozitívak a benyomások, gyorsabb lett a rendszer, ami 520-nál nem rossz dolog, bár eddig se volt lassú.
-
CJ4567
nagyúr
Telekomnál van két eléggé jó ajánlat, LG L65 és Huawei Ascend Y550, a Galaxy Ace 3 LTE mennyire jó telefon? Kapott frissítést?
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #18048 üzenetére
Félreértettél ... nekem is voltak Sony telefonom és semmi gond nem volt vele (vagyis igen szoftveres hibák) de amit írtam az a csúcs telefonoknál van, szóval az összes Sony Z csúcs szériát érinti, Samu 1-2 hét az is csak inkább az alsó és középkategóriánál van a csúcstelefonokra van házhoz jövős prémium szerviz ahol helyben javítják a telefont így semmit sem kell várni
A G3 nekem sem jön be, de a G2 brutális én nagyon szeretem !
A Z1C egy nagyon jó telefon ezt kivételesen jól eltalálták, viszont a Z3C már megint csak kaka (mágnesen töltő csati kiesik belőle ? vicc), szóval valami nagyon nem oké a Sony -val szerinted hogy érezheti magát az a felhasználó aki nyáron megvette a Z2 -t 220k -ért most meg 90-100k -ért kapható, szóval fél év alatt több mint a 2X -ét vesztett az árából, bele fog ebbe törni a Sony bicskája fél évente új csúcstelefon ? tényleg megőrültek csak aztán majd nehogy az legyen hogy a Z1C fog kapni egy bugos 5.0 -t míg a Z3C egy hibátlan rendszert !
Különben erre nagyon rámentek, haver Zperia Z olyan szintén szétk*rták az egész rendszert hogy brutálisan be van lassulva a kamera minősége undorító lett egyszóval én biztos vagyok benne hogy náluk a frissítések úgy mennek hogy csak azért adják ki hogy nyomás gyakoroljanak a felhasználókra ... "hé paraszt ne használd már a 2 éves telefonodat vegyél új Sony -t" nem véletlen hogy a függő telefonoknál még BL nyitást sem lehet
Szóval szerintem mint cég + hozzáállása az egészhez, nagyon gáz !
-
-Faceless-
őstag
Hát akkor biztosan csak minket kerülnek el a hibák. Egyik ismerősömnek solája van már pár éve, és egyálatlán nem panaszkodik rá. Amit most elhoztunk z1c is ajtók passzolnak, ha nagyon akartuk se tudtuk megakasztani. Barátnőmnek most van 2. sonyja, L után most M2, és egyikkel sem volt gond. Más kérdés, hogy az L-et lelökte a konyhapultról, és a kijelző ripityára tört csempén, de hát így alakult.
A voda szervíz pontban meg azt mondta, hogy rakás számra hozzák a samsungokat gyakorlatilag mindent ami kevesebb, mint 100. S4 miniket is majdnem csoportosan adták le. Utána még a huawei G6-ot mondta, és az olcsó htc-ket. De például kijelző repedéses sonyt, vagy a leírtakat még nem hoztak hozzá, egyetlen Z2-re, vagy Z3-ra emlékszik, amit a faszi úgy akart leadni szervizeltetni, hogy a teló kb. 2/3-dánál észrevehetően derékbe volt törve egy 20-25%-os hajlás volt benne...
Rá is kérdeztem nem rég jöttem tőlük, egy darab leadott Z3c-re nem emlékszik, ahogy eladásoknál járnak a telefonok a kezében szerinte ez az idei év egyik legjobb telója. A G3 laggol nagyon feltűnően, az m8 borzasztó nagy ahhoz képest mekkora is a hasznos terület, G2-nél néhány darabnál recsegett a ház azokat eladás előtti gyors átnézésnél vissza is küldik nem adják oda.A samsung kb. 1-2 hetes garival dolgozik nekik főleg adminisztráció miatt, a sony 2-3 hét alatt, htc, huawei, lg meg hibától függően 2-4 hét között. Huawei-ek sokszor elhúzódnak, és na rájuk van pár panasz.
Persze amúgy pont előfordulhat, hogy erre fele nincs annyi sony, de ez a mi személyes tapasztalatunk. Amúgy az xperia L kijelzőjét 35-ért akarták cserélni, és azért drága főleg a csúcsmodelleknél mert a megbízott cég extra költséget számol föl a munkára, szóval lehet, hogy maga a panel 30-ból ott van a szervízben, de a cordon dobja rá a maradékot.
Ellenben erős a gyanum, hogy mi akkor azért nem tapasztalunk semmi ilyet, mert a cordon másképp törődhet a szerződéses cégekkel, és magán emberekkel. Ide az üzletbe agyonbugyolált dobozban érkeznek vissza még az alsó kategóriás sony-k is kijelzőn ideiglenes fóliával, meg mindennel. -
w333
félisten
B.Ú.É.K mindenkinek ... szép jó reggelt !
-
batai15
félisten
Hát valahogy még mindíg naív vagyok . Tudom bennem van a hiba.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18038 üzenetére
Jó csak tudod kurva szarul esik mikor mindíg is én voltam az akire lehet számítani, aki ott van ha baj van. És mit kaptam? lófaszt.2015 -ben többet edzek, nyugodtabb ember leszek és leszarom innentől azokat akik engem is. nyílván veled pl tartom a kapcsolatot mert jogos ha én nem írok te se. De a valódi embereket leszarom.
-
Tim82
félisten
Arra jöttem rá, hogy a CRPG-kben az ellenségek
olyanok, mint az ideális nő:szex utánha meghalnak, átváltoznakegy láda sörré meg a haverokkápár vérfolttá meg loot-tá.(Csajom épp Dragon Age Inquisiton-nel játszik.
)
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #18032 üzenetére
Semmi csak tele a tököm hogy rám sokszor szarik mindenki ilyenkor.nem tudom minek kaptatom az billentyűzetet mikor tavaly is sok SMS se jött vissza. Idén szándékosan szinte senkinek be is jött a tippem. Rühellem ha átneznek rajtam vagy semmibe vesznek. Én meg vagyok a nagy empatikus jó barát aki segít ha baj van meg ilyenek.
-
batai15
félisten
Én még fogadtam hogy az újévbe leszarom innentől az egészet már ami a köszöntéseket. Privátba is egyedül vissza kaptam ed3rtől , de se a baráti körömben se család baszott SMS-t küldeni. Elmegy mindenki a Fszba.
Nem is értem miért voltam eddig ilyen marha hogy írogatok mindenkinek engem meg semmibe vesznek. -
HuMarc
veterán
Boldog BUÉKot!
-
Blackmirror
őstag
BUEK
-
CJ4567
nagyúr
Boldog új évet!
-
Cyberpunk
félisten
BUÉK mindenkinek!
-
quailstorm
félisten
na én húztam, buék!
-
quailstorm
félisten
amúgy a kecskének még egy dolog kell, anélkül nem megy
mégpedig 100MB vagy több hely a belső memórián -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #18021 üzenetére
Így nincs kecske sajna
Swap lehetőség se nagyon, nem?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #18019 üzenetére
Akad, és kilép. Gondolom ott is elfogy a RAM, 512MB kevés már neki akkor.
Pedig megnéztem volna telefonon. No mindegy, nem játékra vettem elsősorban.
Ez a C1 is jó aksiidővel bír. Meg is lepődtem, 6 óra kijelzőidő játékkal, nettel, telefonálással. Nagyobb aksis telefonjaim nem húztak ennyit.
-
batai15
félisten
Búék gyerekek!
-
Tim82
félisten
Ja igen, 1600*900-as felbontású kijelző + Quadro NVS3100 -> ha nincs leharcolva, ezzel a felszereltséggel azért megérhet 70k-t egy 8440p.
De amúgy a notebookcheck rangsora alapján kb. mind a T500-amban lévő Radeon HD3650, mind a Sandy Bridge-s mobilprocik integrált HD3000-re jobb asszem (mert valamilyen hülye oknál fogva az NVS3100 64 bites memóriasávszelet kapott, ha jól tudom).
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #18011 üzenetére
Pop C1-en nem megy a kecske. Hiába, nem játéktelefon. Ellenben Asphalt elindul, konstans kb 20-22 FPS, RAM miatt viszont becsukja. Halleluja. Amúgy játszható lenne még akár.
Amúgy meg vagyok elégedve a telefonnal. 6 óra kijelzőidőm lett, két nap alatt. Sok net WiFin (vonat közben), 2 óra telefonálás, kb 5 perc GPS is, játék is.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18006 üzenetére
nem mintha most nem malis telóm lenne éppen
de valóban, az a kijelző egy szar (digitizer), meg a hangja is alulmaradt, a beépített hangszóró kb semmire nem jó
arra meg a Blade Q is elég, hogy nem állandóan vagyok ideges, csak ha használni kell
érintős...
ma is rájöttem, hogy nem, ez nekem még mindig nem megya kijelző azért baj, mert ha kockulászok rajta, akkor azt nem frusztrációkeltés céljából tenném, meg az SGS-nek se tett jót a pofozás...
-
w333
félisten
Most nézem, létezik hogy ha szerencsém van 60-70k -ért kapok 8440p -t ?
Mit kell majd nézni ? 1600 felbontás és Quadro legyen ?
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18002 üzenetére
Kollégám SGS2-ről iPhone 6-ra váltott, 10k-ért eladta nekem ma az SGS2-t (ami azt illeti, a krómkeret kissé le van pattogva, meg a bal felső sarkán is van sérülés). Én meg kipofoztatom egy kicsit (elvileg SGS2 keretcseréje csak üveggel együtt lehetséges és cseppet bonyolultabb annál, hogy én nekiugorjak, de van, aki ezzel foglalkozik, most írtam rá, hogy mennyiért vállalná). Szoftveresen meg igen, a gyári 4.1.2 helyett kap egy CM-et. Aztán odaadom ajándékba az egyik barátomnak.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Blackmirror #17966 üzenetére
Sajnos 2 saját Sony telefon (középkategória) és egy barátom 2 Sony telefonja (Z,Z2 szóval a felső szegmens) után azt kell mondanom ,hogy az ellenségemnek sem kívánok olyat h Sony telefonnal kelljen élnie... a Solámat konkrétan 2 naponta vágtam falhoz... meg is látszik rajta... aztán vettem egy tokot mert még 1 évet ki kellett bírnom vele.. Katasztrofális az összes... ha összeszerelésben nem is (bár az se 10/10) de szoftveresen a legpocsékabb telefonok a nagy gyártók közül. És ezt személyes tapasztalatból írtam. Sajnos.
(#17978) Tim82: Nekem 1 hónapig volt alkalmam használni idén. Én nagyon szerettem. Persze koros már szóval csodát nem kell várni de szerintem megállja a helyét. Amit elvártam tőle azt simán hozta is.
CM-el persze.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #18000 üzenetére
Én érteni amit te mond
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia