Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
7 hetes,szuzi a neve. Kippuli!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Amit összerakok az marad. De Speed(R)-re is kár volt ráírnom megint, még a végén elvisz LGA 1156 felé is..
Csak ott is a lap drága szerintem. Egyelőre meglesz a Xeon E5405 (mégis ez lett) a 4-5GB RAM (inkább 5 kéne) és a HD6950. Tápnak egy GPS-500A lesz, 432W a 12V-os ágon, azért az már csak elég
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #13787 üzenetére
Nope. IGP-re asszociáltam.
Benefonnal lehet angry birdöt játszani. Pl agyonversz vele egy pulykát. Csak kár lenne a telláért.
1989-es amúgy. -
batai15
félisten
Bővül a család!
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #13785 üzenetére
Láttad mire válaszoltam?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #13785 üzenetére
A retró Benefonra kérdezte, poénból.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #13784 üzenetére
?????????????????????????????????????????
Az a fos csak XP-n van fenn nálam. Eddig egyetlen játékot raktam arra a gépre, az a Half-Life 2 volt. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #13769 üzenetére
Megy rajta az engribőrd?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #13782 üzenetére
Igen, de írtam is. Illetve már nem nézegetem, egy józan pillanatomban eldöntöttem, hogy minek, úgyhogy töröltem is a kedvencekből az eddig kinézett apróhirdetéseket.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13764 üzenetére
Amúgy most kísértésbe estem, hogy magamnak is csináljak egy gépet "Xeon-osított" socket 775-alapon, de elnézve az árakat, igazából felesleges pénzköltés, ráadásul a T500-amhoz képest nem használnám ki jobban. Ha meg megcsinálnám, akkor valamelyiknek mennie kellene, mert két, főleg játékra használt gép egyszerre nem kell.
Az is igaz, hogy én inkább abban gondolkodtam volna, hogy nézek egy DDR3 RAM-os brand gépet Dell, HP vagy Lenovo vonalon, és abba reszelem bele a Xeont, mert nekem kifejezetten jó tapasztalataim vannak a brand workstation-ökkel -> ilyeneken dolgozom vagy öt éve a munkahelyen.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13778 üzenetére
Alaplap nem sérült?
-
quailstorm
félisten
BTW durva hogy Nokia N900-ra a testing, nightly, experimental, may eat your brain buildek stabilabbak mint egyes gyártók végleges droidjai
Amibe egyébként kell egy kijelző mert felrobban a chip benne
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tény, utolsó frissítéssel nem rossz az SP, de azért koránt sem hibátlan. Pl néha fogja, és elfeketedik a kijelző, fokozatosan, majd bumm visszaáll. Tipikus 4.3 bug, előtte nem volt, és 100%, hogy szoftveres. Majd jön update, vagy nem, de nem izgat már, pár nap, és eladom
-
MurdR
veterán
Kiidegel hogy az anyatopicban semmi más nincs, hogy csak az SP megy, semmi értelmes szakmai hsz nincs egy két embertől.
"Xperia Z2 az szar ne vegyél".
Szerintem még sima Z-t sem fogott a kezében. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13769 üzenetére
-
dokee78
félisten
A national geographicon láttam egy műsort.
Volt benne egy Ken nevű fickó aki szikláról biciklizett.
Ismeri valaki vagy milyen szavakkal keressek rá a YouTubeon?
Mert "dirt bike és dirt bicycle" szavakkal nem találtam. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13767 üzenetére
Gondolod el is kel? Ilyen volt nekünk.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSRöviden. 2006-os lap Vista támogatás nélkül... Egyébként elmegy, működik, nagy hülyesége nincs. De egy G41-hez ez a pokolban sincs. Egy őskövület.
Komplett gépben ment el alig 10k fölött. Szerintem nincs az az Isten hogy eladja. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vicc, hogy normális áron nem találni 775-ös lapot. Még a G41-es lapokért is elkérnek vagy 12 ezret.
-
MurdR
veterán
válasz
Blackmirror #13761 üzenetére
Asszem ezt kiveséztük
-
MurdR
veterán
válasz
Blackmirror #13759 üzenetére
Autóba ültem volna, és irány a Bauhaus
AZ meg mekkora lett volna, ha a pultnál az egyik hátraszól a kolléganőjéhez:
-Marika, gyere egy kicsit légyszíves, itt van az az Úr aki a baumaxban vásárolt, és ide jött reklamálni!
-
MurdR
veterán
válasz
Bkrisz9 #13748 üzenetére
Alfa 10-éig szabin van, nincs nyitva.
Jóreggelt
De sz.rul aludtamBlackmirror: lesz.rom, amíg én megadom neki a kellő tisztelet még ha hülyeséget is kérdezek, addig ő ne flegmázzon velem, mert odamegyek és elásom.
Ha valaki nem tud az emberekkel bánni, akkor menjen el birkapásztornak. -
Blackmirror
őstag
Mert fordított esetben te hogy reagáltál volna?
Mennyenmá a csába hogy egy szállítólevél számot nem tud megnézni?
Gondold el hogy dolgozik 10-11 órát és te voltál az ötödik "bolond",de simán benne van hogy a tizedik.Én dolgoztam kereskedelemben és hidd el vannak durva esetek
-
Bkrisz9
őstag
HA-n az archíválva felirat egy hirdetésnel pontosan mit is jelent?
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na most rágtam be. VGA-ra jelentkeznek, kérdik mennyi lenne a posta. Mondom kb 5k postával a kártya (4-ért árulom, OEM-ként), 6 pin-molex átalakítóval, DVI-VGA adapterrel. Erre írja, köszi annyiért nem érdekel.
Hát b****k meg, 4 alatt nem fogom eladni, így is a legolcsóbban adom. Inkább megtartom a fenébe másodlagos VGA-nak, ha beszar a jelenlegi mondjuk. Ennyire fillérb*szó embereket, az eszem megáll. Gondolom tipikusan az ilyenek vesznek Codegen tápokat is a gamer gépeikbe. Pff.
-
MurdR
veterán
Intel HD Graphics 4000 videókártya 1732Mb videómemóriával (Alkalmas a legújabb 3D-s játékok nagyfelbontáson történő futtatására!)
pofám leszakadna ha ilyet kiírnék.q: beduinok?
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13734 üzenetére
Járnak oda sokan Csabaiak?
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13732 üzenetére
Nem tudom, nem hívtam vissza, mert tényleg paraszt volt.
Egy ügyfélszolgálatos ne mondjon olyanokat hogy:
,,Nem értem mit olyan nehéz felfogni ezen" meg ,,Mit nem lehet érteni, hányszor mondjam el még..."
Pedig én a végletekig udvarias tudok lenni, de ha valaki igényli azt, hogy előhozzam magamból a Békéscsabai énemet, akkor fogyassza egészséggel. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13730 üzenetére
Én tegnap előtt égettem be saját magamat telefonon, amikor felhívtam a bauhaust, hogy mikor hozzák ki az építőanyagokat. (ragasztók burkolat kád stb stb..)
Nem találták a megrendelésemet, ami ki is volt fizetve.
Volt ott már minden az én számból (hozzá kell tenni, hogy lekezelő volt a pali)"-Madárnak nézel? Ezen a számlán nincs szállítólevélszám."
"-Ne idegesíts fel légy oly' kedves, fáradt vagyok a töketlenkedésetekhez."
"Gyere ide akkor b-zdmeg, és mutasd meg hogy ezen a k--va papíron hol van szállítólevélszám."
kérdi a csávó: Hova van a megrendelés? Mondom neki hogy szigetszentmiklós.
Aszondja: Oda csak XYZ névre van kiszállítás rögzítve, az Ön nevére nincs.
"-Elmentek ti a p.ba"Nézem neézem a számlát, mondom a palinak, hogy mindjárt visszahívom, "mert átnézek még 1-2 papírt."
Majd miután kiröhögtem magamat, felhívtam a baumaxot, mert véletlenül a BauHaust hítam fel. -
quailstorm
félisten
-
MurdR
veterán
Ezeket a hszeket felüdülés volt olvasni.
(18+)
[link] -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13721 üzenetére
Na akkor megy egy pü.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #13726 üzenetére
Nyári szünet, munka sincs
Csak vicc, mielőtt felveszed, látom az Athlon XP-s géppel is mennyi meló van
-
Blackmirror
őstag
Jajj
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #13723 üzenetére
Kipróbálni, annyit megér sztem.
Más feeling, vedd olyan ultra hard fokozatnak, mert auto aim nuku
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #13721 üzenetére
RTCW nekem fullon szaladgált, még a CoD2 is
Előbbi hatalmas játék mobilon is kivittem már, meglesheted, Galaxy S már bőven elég hozzá. RTCW4A, ha érdekel
-
quailstorm
félisten
HWinfo fölémér. Nekem is. Annyira durván hogy az már hihetetlen. Kézzel mást éreztem. Aida64-gyel nézzed.
Amúgy AthlonXP. Már csak az Office 2010 van hátra, Nero, meg minden baromság fenn van már. Flash is (distractionware hexagon böngészőben faszán megy 14-es flash-el), java8 is megy. 15:00-tól eddig ment. Nem volt kikapcs még legutóbbi szerelés óta.
720p HD-val is már van baja, de 1080p youtube-ról leszedettel pláne. Ugye gagyi CPU és semmilyen videogyorsítást nem támogató VGA kombó.
De a Return to Castle Wolfenstein az majdnem maxon csodaszépen megy, mint a vaj.Office 2010-re jó lesz ez. Még a vírusirtó is kérdés ja. Aztán remélem egyszer leszünk olyan anyagi helyzetbe hogy csere.
Amire kell még ez:
CD írás 4x LG íróval CDRwin, CloneCD3. Csak ezt veszi be a Playstationöm. Itt jó lenne ha nem kapcsolgatna ki közben.
Aztán ha lesz Shader a Need for Speed 3-ban ha felraktam, akkor arra. A mostani gépemen már nem megy csak software vagy 3dfx emuláció. Az nem oly szép.Egyébként másra nem. Most anyámnak netezni meg office. Hogy legyen neki saját, mert amúgy inkább oda se jön.
(#13720) MurdR: lófaszt
2014-es nagy magyar valóság. Ez itthon a gép. Najó, van még két másik. Az enyém, meg apám Athlon 64 x2-es HP-ja. De azok se valami hiperdrágák már.
Csak ugye külön gép nekem meg szülőknek feltétlen kell. Anyám meg nem nagyon megy oda apám gépéhez akkor se ha üres. Pedig régen, vagy amikor csak egy gépen volt net, még működött. Felhasználói fiók azt cső. Most kell a külön gép.Ha retro lenne tized ennyi kínlódás után szétvertem volna kalapáccsal.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #13713 üzenetére
Lemaradtam az AthlonXP-s sztori elejéről. Retrofeeling miatt bütykölgeted?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13712 üzenetére
Beszámolok majd még, de valószínűleg nem lesz gond, stabilnak néz ki a gép.
Egyébként annyi a nagy történet, hogy mint kiderült, a spanyol srác, akitől vettem a procit eBay-en, összekevert két rendelést, bár gondolom, a másik fél nem anyázott nagyon, hogy az E6850 helyett egy L5420-at kapott a postán.
Én meg úgy gondoltam, hogy szerencsétlennek épp elég kár az, hogy ha nem kapja vissza a rossz helyre küldött L5420-at és noha megtarthattam volna az E6850-et (mert ugye az eladó fel is ajánlotta), inkább visszaküldtem.
-
quailstorm
félisten
Azóta is meg az AthlonXP. Windows frissítéseken túl vagyok, sok .NET volt, más nem. Vírusirtó nélkül egész használható.
SSE2 nélkül leguccsó a chrome 34. Az nem olyan vészes adblock mellett. 3-6 reklámnál az új pepperflash-el ahol a hiányzó instrukciókat emulálja, na ott beköszön a lag.
-
Tim82
félisten
No, hétfőn megjött az L5420 (az E6850-et mégis visszaküldtem), ma beszereltem, a barátnőm most csinálja a "terheléstesztet" (AC Brotherhood + közben log-ol a HWInfo64 -> mondjuk szerintem a Brotherhood pont nem profitál még a + 2 magból).
Amúgy sima liba volt a foglalat kivágása (némi türelemmel gyakorlatilag lefűrészeltem egy sniccerrel a kis műanyagdarabokat), a kis adaptert viszont ő tette fel, az én lapátkezemmel legalább kétszer annyi ideig tartott volna annak a kis vacaknak a felragasztása.
WEI szerint a prociteljesítmény 6,6-ról 7,4-re ugrott fel a Pentium DC E6700 -> Xeon L5420 csere után. Tudom, nem épp a legmegbízhatóbb mérés
, de nem izgat, hogy benchmark-okat nyomjak.
-
HuMarc
veterán
-
quailstorm
félisten
Megint berágtam az Athlon XP gépre. 2x szakadt meg az XP telepítés kikapcsolás miatt
Jól megrugdostam. Szétszedtem, ráejtettem a tápot az alaplapra. Aztán újrapasztáztam a chipsetet és a CPU-t.
Most felment az XP egyből. Mint a villám olyan a 7 után. Főleg így hogy 2014. április by kori, sok frissítést se kell rárakni. -
válasz
pit stop #13703 üzenetére
nem az én területem, csak akkor írok be, ha konkrét tapasztalatom van valamivel kapcsolatban, illetve ha nagyon elfogult vélemény olvasok, pláne ha butasággal vagy oktalan általánosítással indokolják...stb.
nem ismerem a telefonok teljes tárát, nincs kellő tapasztalatom a legolcsóbb androidos kategóriában, és a wp skála is hiányos, csak kevés típust próbáltam ki, illetve használtam. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #13700 üzenetére
Én csak 1 HDD-t használok, az is jó helyen van, pont az 5.25-ös helyek alatt. Alatta-felette venti van, nem is nagyon mászik 40 fok fölé
Még ilyen melegben sem.
-
Švejk
őstag
Ha még valamennyire jobban is érdekelnének az okostelefonok mint most, akkor talán járnék is oda, de a tapasztalat az, hogy ez az OFF-os közösség, aki egy éve az anyatopikot offolta tele, és emiatt létrejött ez a topik, na ez a közösség már nem igazán jár oda.
Kivéve talán quailstorm kollégát, ő még tartja a frontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest