Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
reggelt , minjá tolom a képet.
nem volt nálam a teló valamelyik haver leejetette a betonra. az alja 4-5 helyen le van verve, nem a legszebb . fájt is a szívem érte
amugy meg jó kis bogrács volt jót főztem, hanglat szupi, úgy bevoltam verve végére hogy csak na, most meg lézengünk aszonnyal. -
batai15
félisten
bakker. telón oldala letört! =-O =-O. full
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #11490 üzenetére
Igen ... de ő senkinek sem segít, hanem mindenkit csak fikázni tud
-
quailstorm
félisten
Meg tudom érteni az álláspontját, láttam rosszabbat is.
-
w333
félisten
Hogy micsoda egy Troll ez a galaxys80 gyerek ...
-
quailstorm
félisten
Gyünnek a képek:
Nokia N95:
Aszittem kénkiválás eső után, kiderült virágpor: [link] [link] [link] [link]A beégett monitorom.
Kicsiben nézzétek, lekicsinyítve. Nagyban elveszik a kontúr.Ez nyom nélkül elmúlik pár óra kikapcsolás után.
i9000
S5230 kékhalál... Ady vasútbérlete SGS2 beégés megint
Azé fotóztam a táskában mert majd minimum fényerőn van. Szal ez a realitás.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #11486 üzenetére
Azt is ki kéne írni valamin. Van pendrive, de ahhoz vissza kéne kötni az én gépem. Ehh.. Most találtam egy kallódó XP telepítőt, ha ez is pörgeti a procit, akkor nem tudok többet. Ez nem is svchost hiba, update ki van nyomva, és mégis. Ráadásul semmi nem pörgeti feladatkezelő szerint. Friss telepítés, vírus se lehet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Engem meg az ideg visz sírba, de komolyan. Az összes rohadt rendszer valamiért 100%-on pörgeti az Athlon 64 3200+-ot. XP is aminek gyíkfing gépigénye van. És nem svchost hiba, az a gáz.
Gondoltam kiírok anyám gépéről egy XP-t. Írnék, ha addig nem fagyna be háromszor.
Hogy amikor gyorsan kéne valami, akkor van a legtöbb hátráltató tényező.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #11483 üzenetére
Nem tudom, mennyit ment, de nem olyan hihetetlen sokat. Megnézem majd reggel is. Mondjuk ahogy nézem, már halványodik.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #11481 üzenetére
Ja, csak poénkodom
Majd hétfőn megmutatom, tényleg szellemképes.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #11477 üzenetére
Úgy értem, szellemképes. Sötét háttérnél látszik a 2048 rácsa.
-
HuMarc
veterán
Beégett a Lumia 520
-
w333
félisten
Frissült a Facebook ... mi a f*sznak lett ilyen nagy az ikon ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ha-ha, suliban rohadok, szemét iskola..
és még tanulni is kellett
-
Picike8
aktív tag
jó reggelt.
ki megy ma dolgozni? -
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #11461 üzenetére
Bocsi fáradt vagyok a blog eszembe se jutott. Közben meglett a topicja írtam oda.
-
quailstorm
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
Imádom az ASUS Magyarország képei alatt fikázódó fanboyokat kiosztani
Ennyi elvakult barmot, már bocsánat
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #11453 üzenetére
És akkor a Lumia 620 milyen már Mozaik XS 0 Ft és 24 X 790Ft
-
Blackmirror
őstag
válasz
maggi1886076 #11454 üzenetére
Én 35 ezerre emlékszem ,de lehet.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Blackmirror #11453 üzenetére
Karácsonykor is ennyi volt... Meg többször volt akció.
-
w333
félisten
Azt láttátok már hogy a T-Mobile -hoz jön az Acer Z4 és Prestigio tablet ?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #11441 üzenetére
Őhm jól emlékszem h te szenvedsz egy s5830i-s ace-el?
Ha igen tudnál nekem segíteni egy kicsit? Rengeteg ROM-ot próbáltam de egyik se az igazi. A mostani cm7 is újra indul meg sokadszorra kapcsol be. Tudnál ajánlani valamit? A másik probléma ,hogy ez a cm alatt nem tudok belépni download mod-ba erre megoldás? Kernel miatt lehet?
-
w333
félisten
Ez hatalmas Film lesz ...
Senki sem érti mi az a "Felhő" ... ez egy szaros rejtély !
-
Švejk
őstag
válasz
pit stop #11442 üzenetére
Eddig nekem a recsegős jött be...a tavalyi B2 Euro nyelvvizsgám is ugyanez a történet...
Kíváncsi leszek mikor valszeg jövőre megyek orosz nyelvvizsgára, ott milyen lesz a dolog állása. Azért ott nagyobbat lehet bukni, ha mondjuk egy csukcsot hívnak be, akinek mellesleg grúz az apja -
Cyberpunk
félisten
Na Apple megvetette a Beats-t. Kivi vagyok mi les ebből. Talán minőségi hang?
-
pit stop
addikt
Majd ha voltál pár nyelvvizsgán megtudod igazán..
Legtöbb vizsgán listening a nagy rosta - vagy recseg ropog, terem 90%-a nem hallja jól. Vagy ha ultramodern füllhallgatós, saját magad állítós, akkor meg keresnek valami angol/ír faluvégi Pistabácsit, aki úgy töri a nyelvet, hogy kínai marslakónak elmehetne -
Švejk
őstag
válasz
quailstorm #11438 üzenetére
egyenlő esélyek? szerintem a burzsuj pesti iskolában a dolby sztereó hangfalon biztos jobb a minőség egy nagyon kicsivel
-
Švejk
őstag
válasz
quailstorm #11408 üzenetére
aha, közép....
a magnó botrányosan szar minőségű volt, alig hallottunk valamit. a többi nem volt rossz. A reading valszeg hibátlan, a nyelvhelyességbe volt 1-2 veszteség. -
quailstorm
félisten
mura effect
érdekes egy dolog, mert ugye mondtam hogy a 2048 beégett. Igen ám, de az a képernyő alsó harmadát foglalja el (digiplex verzió), akkor miért nyúlik a képernyő tetejéig a csík?(#11435) Picike8: na ez a szóhasználat ismerős. Alakul a hangulat
-
quailstorm
félisten
Most batai szívta a levét annak hogy milyen módon ír, plusz az a gyerek ilyet is csinált hogy skype-on rinyál nekem hogy nem mer telefonon főzött romot frissíteni és menjek már segíteni.
Körülmények:
Havonta egyszeri alkalom hogy unokatesóm ott van nálunk.
23:00
OSX-et telepítek pendrive-ra virtuális gépből és telóról vagyok fenn skype-on mert nincs ram.
Nagyjából mindent velem csináltatott meg. Most egy kicsit ráhagytam pár hónapig. Önállósodott a gyerek
De egyébként jó szívű, meg csak 11 éve nem hagyott el, meg meglátogat. Csak nehézkesen gondolkodik és nyúl. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11429 üzenetére
De én nem ő vagyok. No nem öri hari písz meg béke.
-
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11420 üzenetére
Mondjuk ez a hsz? majd ha AZT MONDOM HOGY MI A VÉLEMYÉN ,VAGY PRÓBÁLJA KI VALAKI AKKOR VAGYOK LUSTA. És HA nem emlékszem és nem olvastam vissza hogy mi a neve, akkor se kell beböfögni . nem kell válaszolni majd lesz más olyan kedves aki válaszol . Köszöntem.
EGyébként azt kérdezem hogy mi ez a játék , és nem milyen.
tehát azért neked is értelmezni kellett volna. -
Picike8
aktív tag
válasz
quailstorm #11426 üzenetére
Fejezzétek be.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #11425 üzenetére
Látom sikerült felhúznod magad.
Ingerült lehetsz az a te jogod. Értelmest választ kaptál. ebben mi az offenzív?Csak az utána lévő kérdésre jött a reflex amit megszoktam mástól. De ha azt kérdezed hogy mi a neve, akkor kikerülted az egészet.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11424 üzenetére
Mert mondjuk nem lehetek fáradt? őszintén reggel kelek 5.20kor, 30 perc bicózás a meló helyre ami 9 km kb.
lehuzok 8 órát, és most 3 napig még + 3 óra mellék munka 6 köbméter fa. ez a 6 köbméter kb 8-9 mázsa, elég vaskos fa , tehát 50-60 kg is volt benne némelybe. emeltél már valaha is ennyit? nem hiszem.
mindezt 1000 forintért. És még akkor kerózhatok haza, meginn 9km.
Akkor nem lehetek fáradt? nem lehetek ingerült? és nem tehetek fel egy kérdést itt egy már majdnem baráti körbe anélkül hogy ne lennék lehurrogva?
igen kiakadtam ha nem vetted észre.
És még ithol is van tenni való, és nem ülök mindíg a gép előtt. ezért írok néha így. -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #11422 üzenetére
Nekem simán vannak olyan ismerőseim akik lusták kipróbálni egy ilyet és nyögetnek.
Már az fura volt hogy nem tudod a nevét. Bár nem tudok olyan phraset amivel a gugli kijavítja...
Mindenesetre nem azt kérdezted mi a neve. És nem lapoztál vissza egy oldalt amikor beszéltünk róla. Tisztára mint egy haverom...Mostanában nagyon röviden és esetlenül fogalmazol.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11420 üzenetére
nem b+ hanem mert nem tudtam mi a neve.. vegyél néha vissza ember,.
Tim: vágom sőt hülye se vagyok, de gondoltam így a leg egyszerűbb körül írni. Most komolyan még ha wp , vagy ios telót láttam volna életembe meg érteném.
Egyébként miui alatt gyakorlatilag semmi sincs stock droidból. Semmi kb. -
Tim82
félisten
válasz
batai15 #11413 üzenetére
Minden Android ROM "stock" alapú. A CM ugyanúgy módosított, mint pl. a MIUI, legfeljebb kevésbé nyúltak bele, de igazából azt is kétlem, elég csak az angol Wikipedia szócikkben elolvasni, milyen dolgokat pakoltak a motorháztető alá, ami nem volt meg a "stock"-ban.
Van most nálam egy repedt kijelzős Moto G (ha rászánom magam, akkor kap új kijelzőt), azon ugye a Google-féle "stock"-hoz közeli állapotú Android fut. A néhai CM10.1-es SGS-em ehhez képest irgalmatlanul finomhangolható volt, a Moto G gyári ROM-ja meg fapados. (A "fapadosságot" nem feltétlenül pejoratívan értem, ugyanis ettől még meggyőző.)
quailstorm: tehát az automatikus visszafagyasztáshoz kell root, nem önmagában a hibernáláshoz. Így már tiszta sor.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11418 üzenetére
szerinted miért kérdezem?
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #11416 üzenetére
2068 v mi.
-
batai15
félisten
amugy mi ez a betű kirakós játék vagy mi?
-
quailstorm
félisten
nekem minden app hibernálásakor kiírja hogy rootot kapott
Ami azt illeti kell az automata. Játék közben még a hibernálási laggot kibírni is nehéz, nemhogy egy végeláthatatlan baszakodását egy baromarcú appnak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hibernálás nincs, de tiltás van, és akkor nem is fog futni.
-
Tim82
félisten
válasz
Szerintem inkább csak a Google szolgáltatások jegelése miatt kellhet a root, de tévedhetek is.
-
quailstorm
félisten
Neked is? Tetszett? Középszint?
(#11406) Picike8: nincs valami eladó SE-d véletlen? Valami finomság? Túlzott nyáltermelés vált ki amilyen modelleket írsz...
X10 nem kell. Sőt droid nem kell. Azt bármikor tudok nagyon olcsón.De mi ez a nagy protozás?
(#11407) Tim82: root nélkül nem hiszem hogy van hibernálás.
-
Picike8
aktív tag
válasz
quailstorm #11373 üzenetére
Most jut eszembe, egy ideig használtam egy Aino-t, amit imádtam, meg egy Kurara-t (Vivaz prototípus), aztán anyám megkapta az X10-es prototípust amit a mai napig használ...
Svejk, gratula!
Tim azt mondod, hogy rootoljam? Nem biztos, hogy akarom (de az se, hogy nem). -
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #11401 üzenetére
igen jó lesz.
svejk grat! -
Švejk
őstag
Na, angol előrehozott érettségi megvan
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Faceless- #11401 üzenetére
A WCDMA jó itt is. TD-SCDMA nem jó, mert nem lesz 3G.
-
-Faceless-
őstag
Nem igazán ástam még bele magam a mobilhálózatok világába egyáltalán nem érdekelt, de most a xiaomishop.hu-n lesz május 15.-től Hongmi 1S. Ugyanaz mint az elődje, csak a gomboknak van háttérvilágítása, és 1.6 GHz-en pörgő négymagos s400 van benne (ugyanaz mint a desire 816-ban). De azt írják WCDMA verzió, akkor ez használható itthon rendesen, vagy nem?
Minél jobban utána akartam olvasni annál jobban belegabajodtam, gondoltam könyebb, ha csak bedobom ide.
Amúgy 66 ezer, és szerintem egyáltalán nem rossz ár érte, legalábbis elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest