Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #10098 üzenetére
Nem, inkább az iPhone 4 meg a HTC Desire vetélytársa.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #10095 üzenetére
Akkor nem is a tied? hát akkor miért azt mondtad?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #10095 üzenetére
Márciusban jelentették be, hogy lesz, a nyár elején jött ki...
Én 2010 decemberében vettem a sajátomat, akkor volt kb. fél éve a piacon.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #10092 üzenetére
2010-es.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #10092 üzenetére
Nálad sose tudni. Oszt akkor kit kat van rajta? És milyen? mondjuk erről a telóról sokat áradoztál hogy erős hw etc. Hazsnáld egészséggel.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #10090 üzenetére
Na akkor ilyet vettél?
-
quailstorm
félisten
Szerintetek miért emlékeztem úgy hogy az S-nek vacak a kamerája?
Kaptam demo képeket, elég jó. N95-ös nagyon. -
batai15
félisten
[link]
Azért nem rosz ez. Mondjuk asszem a mi2 250k/4s alatt kelt el ahoz sehol nincs, de mondjuk én se csalódtam még a veres rizsben. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10086 üzenetére
W995, régi álmom volt, nagyon tetszik az a telefon. WiFi is van még, szóval. Bár sokért mérik, ami jó állapotú is.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10084 üzenetére
DB3xxx már mind adobe flash lite alapú rendszer, ezért akad, de javaban jobbak, OpenGL ES1.1-et támogató ati vidkártya, java appok multitaskja, meg nem használhatatlanul akad mint egy samsung
viszont otthoni függetlenítés az nincs továbbNekem kéne egy jó állapotú DB3210 retrózni, W705, G705, W995 például, ami lehetett volna 2k-ért azt elbalfaszkodtam...
mondjuk havernak még megvan azt már meg tudtam csinálni
Csak egy ilyen cuc annyiba kerül mint egy erős egymagos kitkatos droidszar... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10080 üzenetére
Kijelző, kamera, inkább külsőre értettem a testvériséget. Belsejéről sokat nem tudok.
DB2020 felett utáltam a dolgokat. Meg nekem CID53-mas lett a frissítés miatt a K800i, ezért ott már csak FAR Manager volt, jdflasher pluginnal. Szerettem ezeket a moddolásokat.
-
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #10075 üzenetére
szerintem ed3r kolegina segitene neked ez ügybe. ő eléggé vágja a kinai rendeléseket.
-
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #10072 üzenetére
frissités szempontjábol a hongmi van lemaradva kicsit az mtk miatt. de a mi2s ,stb hetente jön nájtli,havonta stáble.
más,végre kész a szobába a laminált padló. végre. akit érdekel mutatok képet. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10077 üzenetére
Lol
Szerettem a Z530-at, jó telefon volt az is, a Walkman tesója volt nekem, a W300
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #10076 üzenetére
ááá, annál nincs jobb mikor a Sámán ránézett a HD2-re, és kibrickelte, rebootolt azonnal és bootloop, pedig csak a főképernyő volt nyitva, friss ICs vagy JB már nem tudom...
Neki mágikus aurája van. Vettem neki ilyen sulis ajándékozás keretében egy SEz530-at, mert nem volt SE-je, és mindig fikázódott milyen könnyű velük bánni. Meg ráadásul brickelhetetlenek.
Kibrickeltevégleg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10073 üzenetére
Fagyasztottam be már sima főképernyő lapozással egyszer haverét
mai napig nem értem hogy
-
Tim82
félisten
válasz
-Faceless- #10072 üzenetére
Tudtommal OTA-n kapják a Xiaomi telefonok és kb. hetente-kéthetente jön valamilyen kisebb frissítés, szóval a Xiaomi bőven foglalkozik a modelljeivel.
-
quailstorm
félisten
jólvan bakker, de az i4 se fagy ki, legfeljebb akad, az olyan hardverű mingyá megérkezik telefonom meg khm, nem emlékeztet linux stabilitásra...
egyébként leginkább akkor van gáz ha maga az OS a bugos, márpedig ezt sok gyártó elintézi, én S4-et is döglesztettem már meg, eddig 2-szer, mert annyiszor volt nálam -
-Faceless-
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy a xiaomi telefonok szoftverfrissítésének hol lehet utána nézni?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire foglalkoznak a frissítésekkel. A xiaomishop.hu-n néztem, hogy van 80-ért mi2s ami végülis elég korrekt lenne, ha legalább egy ígéret van 4.4-re. -
w333
félisten
válasz
quailstorm #10070 üzenetére
Kérdés hogy mivel volt összehasonlítva ? mert ha pl. egy natív stock Android -al ez akár még reális is lehet, persze hasonló hardverrel mint az iPhone
De az is lehet hogy kamu az egész ... nekem aztán mindegy
-
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #10068 üzenetére
Lol már csak 1db. van (meglehet rendelni) csak vonattal utána kell menni !
A vonat kb. + 15k
-
w333
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #10064 üzenetére
ennek legalább annyi köze van a G2-höz mint az S3-nak az S3 minihez...
Najó itt legalább azonos a SoC tervező. -
w333
félisten
válasz
Blackmirror #10064 üzenetére
Hát ez brutálisan nagyon drága ...
Akkor már ott a Nexus 4 ami csak 230€ és kb. 2X erősebb és jobb !
-
Blackmirror
őstag
ez lemaradt:
-
quailstorm
félisten
a következő elsőszámú tellám se kínai
eddig egy volt ilyen, az Alcatel (TCL) OT-E105 jó régről. K600-at most nem tudom hirtelen, keresni kéne fotót, lehet az is az voltDe a mostani 3 telóm amit cipelek az nem az
ja és nagyon durva hogy samsung, de a microSD van az akku felett és a sim meg "alatta"
-
quailstorm
félisten
A Hot Wheels alján az évszám az a gyártási év?
Mert van olyanom ahol a kocsi évszáma is rajta van, már amit modellez. Csak a Prowlerre ami chrome és nem piros a kereke, azt írják 1978-as, én meg anno azért vettem meg mert 1969-es. -
dokee78
félisten
válasz
Blackmirror #10056 üzenetére
Köszi
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10059 üzenetére
Akkor passz ... szabad a gazda, nagyon kíváncsi vagyok
-
quailstorm
félisten
nagyon rég volt az má' hogy én 3GS-t szeressek...
HVGA, 256RAM, foskamera, ez nem viszi előre a világot
meg nem tudom 10k közelébe hol árulnak olyat, mert akkor haver veszannyiért jó ha 2G-t kapsz...
más: KECSKE
egyébként édes hogy találgattok mikor mát 27-én este el lett mondva minden
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10052 üzenetére
Kész rájöttem ne is tagadd ... 99% biztos vagyok hogy iPhone 3GS lesz
(#10056) Blackmirror
Az biztos ...
És te nem jössz a találkozóra ?
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10052 üzenetére
2009 -es ? szemi nem jut eszembe ... mi lehet az ?
A Galaxy S -re tudok csak tippelni
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10038 üzenetére
Köszönöm szépen.
Találkozást illetően nyugi van. Valahogy én is megtaláltam Marcit, pedig nem jött össze hogy iskola előtt találkozzunk. Meg iskolán kívül azóta se...
Csak legyen megbeszélve a helyszín azt cső. Én meg tuti nem fogok rákészülni a telefonjaimmal, ahogy én használom úgy lesz. S5570i-t vigyek? Bemutatni miért az a legrosszabb GPU-s droid?
-
batai15
félisten
Na kaptam 3 óra kitiltást.
-
w333
félisten
Van még 1 hely veletek a Veletch -re ?
én is mennék Link
Soha nem voltam még, itt lakom a szomszédban, III. ker. és igazából kíváncsi is vagyok, nagyon jó ötlet ez a találkozó !
Ti személyesem már ismeritek egymást, vagy majd most ?
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10037 üzenetére
Azért ez Link kicsit olcsó
vagy Samsung Galaxy Arc ?
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #10034 üzenetére
Izé, autóval megyünk. Majd vasárnap, ha találkozom apával, megkérdezem, hogy mi a stájsz.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #10035 üzenetére
Miért nem veszel inkább valami régi de jó HTC -t ?
(#10037) quailstorm
Sensation elég népszerű ... szerintem van 4.4 ?
De mennyi kb a max. keret ? mert akkor segítek keresni valamit jó áron -
quailstorm
félisten
egyébként kíváncsi vagyok mikor fogom valamelyik játék HUD-ját beégetni az új telómba majdan
csak TFT-s alternatíva meg nem volt -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #10021 üzenetére
A kecske az jó
-
Ed3r_X_
nagyúr
De most tényleg, mondom, hogy gyors meg minden, de 4.3-mal lebőgök
Megköveztek, falhoz állítotok, hogy ez bizony akad
Merre találkozunk? Én valahol a bejáratnál gondoltam,de megadott időpontban. Amikor kb mindenki ott van már. 12 fele akár, vagy a fene tudja
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó sokan leszünk akkor
aztán SP-re visszadobom a 4.1-rt, mielőtt esetleg valamelyikőtők falhoz csapja, mert lassú
(vicc)
-
quailstorm
félisten
válasz
-Faceless- #10007 üzenetére
kockazat nelkul nincs nyereseg, szemelyes atvetelre torekedni kell, uj telon meg ordasat lehet bukni
ha en mindig uj telot vettem volna a hasznaltjaim arain, csak 1-2 evet kibiro ipari hulladekhoz jutottam volna -
w333
félisten
válasz
-Faceless- #10007 üzenetére
Jól szemügyre kell venni és jól megtapogatni !
(#10008) quailstorm
Galaxy Nexus nagyon túl van árazva, szerintem max. 35k ér a valóságban !
-
quailstorm
félisten
-
-Faceless-
őstag
Én mindig félek az ilyen használt termékektől. A fene se tudja, hogy mennyire nyüstölték, ha mondjuk London - Bécs / Budapest távon folyamatosan gps-ként működött egy fuvarozónál, vagy boltban kiállított telóként. (már ha telenoros).
Ilyen esetekben, elhasználódásnál még a garancia is maximum gyújtósnak jó..(a fuvarozós példát azért hoztam, mert van olyan ismerősöm aki pl. egy 820-at használ nemzetközi fuvarozásra.)
-
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #10005 üzenetére
Az tényleg nagyon jó vétel volt ...
-
w333
félisten
Milyen jó ez az ajánlat ... Link ha lenne most pénzem, meg is venném
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest