Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
válasz
Szellem. #36099 üzenetére
Hali!
Mondjuk érdekesen jött elő, mert az éles gépen hiába nyitottam meg a linket, meg a cikket, se IE se FF alatt nem jelzett semmit. Aztán egy ötlettől vezérelve virtuális gép alatt mentem, a linkre, ott ugye csak IE van, és ott ugrott rá.
Az éles meg a virtuális gép közt annyi a különbség, hogy utóbbi esetén még nem volt Windows Update, illetve ott nem használok reklámszűrőket, bár gyanítom, hogy a WU hiánya felelős a jelenségért...Fire.
UI: Már vagy 10x megnyitottam az éles gépen, semmi eredmény.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #36097 üzenetére
Igen, ez lenne az. Egy java exploit.
ESS meg se mukkan rá, vagy a többi téma?
Sandboxban el sem indul természetesen semmi. Meg érdekes, hogy a Defender azonnal jelzett! -
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36097 üzenetére
Aha, nekem is ezt blokkolja a KIS.
-
sznorbi2
senior tag
Lehet, hogy szkript volt a bűnös az oldalon(Sunbeltes cikk)?
Elméletileg nekem a tűzfal tiltja automatikusan.
Tehát nekem semmi jelzés nincs! -
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven #36086 üzenetére
Szerintem túlzottan megijedtem, bár mégsem teljesen alaptalanul.
Régebben még rá mertem kattintani vírusos linkekre (igen-igen......), és az egyiket nem blokkolta a vírusirtó, na, ott kódok jelentek meg. Egyébként azóta nem kattintok semmilyen veszélyes linkre, poénból sem (csak esetleg véletlenül, ha egy oldalt feltörtek, s attól lett veszélyes).
Most meg rámentem volna az Impulsive-ra, és kódok... persze, rögtön arra gondoltam, hogy feltörték, és vírus. De aztán pár perc múlva már megjelent rendesen. -
-
válasz
BlackSeven #36089 üzenetére
Egyébként érdekes, mivel a Panda Global Protection 2011 jelzett ezen az oldalon és erősen elindult a java.
Majd a Defender jelzett egy Bredolab trójait amit eltávolított. MBAM-al is kerestem és megtalálta a maradványait. Most meg semmi sem történik! -
válasz
BlackSeven #36089 üzenetére
És úgy sem, hogy mind a két hírre rákkattintasz ezen az oldalon:
Nézzétek meg, mind a két hírt, azaz olvassátok el. Aztán kiváncsi vagyok, mi a helyzet!
-
Erre nektek jelez valamit az AV?
[link] -
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj #36080 üzenetére
Bár kicsit megkésve de nem későn, ... tiszta.
-
dnsi
aktív tag
válasz
Nod nem jelez.
-
ibex
csendes tag
Én úgy érzem, nekem megért 30 dollárt egy évre a Spy Sweeper. Az F-Secure Client Securityhoz meg úgy jutottam hozzá, hogy egy kollégám gépe bedöglött (5 gépe volt/5 licenszet vásárolt)és nem akart rá költeni, így a fennmaradó egy licenszet 6 ezer ft-ért átadta nekem. Eddig remekül szuperál, igaz nem látogatok húzós oldalakat, de az ördög nem alszik. Mégis más ez a 6 rugó, mint az FSIS több mint 12 ezer forintja. A Client Security csak annyiban tud kevesebbet az FSIS-hez képest hogy nincs benne spamszűrő és szülői felügyelet. Viszont ami mindent überel, az F-Secure Client Security örökélet licenszn, soha nem jár le le, szemben FSIS egy éves licenszével és az már hab a tortán hogy moduláris felépítésű, azt telepítek amit jónak látok.
A Client Securitynek és a Spy Sweepernek olyan kicsi a rendszerterhelése hogy sokszor azon gondolkodom hogy vajon futnak-e ezek a védelmi szoftverek. Egyedül azt sajnálom hogy a Spy Sweeper angol nyelvű, igazán megcsinálhatnák már a magyar támogatást, tekintve hogy a Spyware Doctorban már rég van magyar nyelvi honosítás. Ha A Spy Sweeper beválik, egy év múlva meg fogom hosszabítani, de már hosszabb időre. Azt már csak halkan közölném hogy a Spy Sweeper az egyik legrégebbi motoros a szakmában, az ilyen MBAM még halványlila gondolat sem volt, mikor a Spy Sweeper már még irtotta a kártevőket.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
12-es csaj #36082 üzenetére
Lefújva, már megjelenik rendesen!
-
RBJ
addikt
válasz
semmit nem jelez a kav.
-
12-es csaj
senior tag
Erre jelez valakinek a vírusirtója? Csak egy torrentoldal...
Fura kódokkal jön be, mással is megnézettem (remélem nem miattam lesznek vírusosak....). -
sznorbi2
senior tag
Nem támadó webhely, hanem adathalász.
A Liberty Reserve adataimat akarta kikunyerálni csak észrevettem a legszembetűnőbb különbséget amit le is írtam itt. Gondolom majd hétfőn vagy kedden már jelzik adathalász oldalként!Ebben a pillanatban néztem újból a linket és már bejelentett hamis webhelyként jelez rá a Firefox!
-
attiati
veterán
Naponta 1-2szer kapok MSSql Worm Helkern network attack figyelmeztetést KIS-től.
Fut a gépemen a mysql folyamatosan. Nem lehet, hogy ezek csak fals riasztások? Mindig ugyanazt a portot "támadja".
-
riki
senior tag
A Wot is zöld a linkre ,a védelmem sem ugrik ,úgy hogy passz. De nem tűnik támadó web helynek.Sznorbi te általában f-secet használsz kérd a link tesztet .
-
blattida
nagyúr
válasz
g.gergo #36067 üzenetére
Ezt jelenleg nem lehet egyértelműen kijelenteni.
Régebben az emsi volt a jobb, természetesen, mivel egy teljes védelmi programról beszélünk, az mbam pedig rohamosan fejlődik és lassan ott tart, hogy megállja a helyét önállóan is, mármint a Pro.
Sok mindenben jobb már, mint az emsi, viszont például exploitok terén még az osztrák a jobb.
Az emsinek sok a téves riasztása, az mbam-nak minimális.
Az mbam élettartam licences, az emsi éves.Én a kettő közül az mbam-ot választanám.
-
g.gergo
senior tag
Tudjuk, h az MBAM és a Emsisoft AM remek kiegészítő védelmet ad a meglévő AV/IS ill. egymás mellé is. Viszont ha önmagában nézzük a két terméket, önálló rezidens védelemként melyik a jobb? MBAM Pro v. EAM? Ha már pénzt adok érte, a jobbikat választanám. Az nem érdekelne, h legyen EAM és MBAM free. Meg fordítva sem. Nem szeretek 28 dolgot használni egy feladatra.
-
sznorbi2
senior tag
Ma kaptam egy mailt, hogy blokkolták a Liberty Reserve számlámat és a következő oldalon adjam meg az adataimat és fel lesz oldva.
Itt a linkje:
[link]Figyeltem, abszolút egyezik az eredeti oldallal mindössze annyi az eltérés, hogy az eredeti az Equifax által hitelesített a hamis meg csak fent a login mellett jelzi a lakatot.
Kinek mit jelez a védelme(WOT, IS, Firefox)?
Firefox nem jelez, de bejelentve phishing site-ként!
-
BigManus
addikt
válasz
12-es csaj #36063 üzenetére
Egy, lejárt az egy éves licenszem.
Kettő, Linuxot használok. ( bár most Win 7-en is tesztelek ) -
BigManus
addikt
válasz
12-es csaj #36061 üzenetére
Én csak az IS-ről tudok véleményt írni.
Nem, nem zabált sokat, sőt! -
BigManus
addikt
Vállalkozó kedvűek tesztelhetik a védelmi programjukat. Természetesen csak saját felelősségre!
http://vteszt.szunyi.comAki esetleg szeretne kártevőket feltölteni az privátban jelezze.
-
BigManus
addikt
válasz
12-es csaj #36058 üzenetére
Nem olyan rossz az AVG.
Sokat javult, a felismerési képességek terén biztosan. Mondjuk én az internet security 9-est használtam. -
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven #36034 üzenetére
Bocsánat, hogy ilyen megkésve.
Mik voltak azok a rossz tapasztalatok?
(Azt szeretném tudni, hogy mi rossz az AVG-ben azon kívül, amit egy éve tapasztaltam.)
Amúgy a teszteken meglehetősen rosszul teljesít, mindig le van maradva (nem proaktív tesztek).
Persze azoknak azért nem tudok hinni, pl. a NOD32 is többször alulteljesít (sok helyen láttam már). Ha ilyen rossz lenne, miért használják olyan helyen, ahol életbevágóan fontos a biztonság? - Költői kérdés
Olyan vírusirtók jól teljesítenek, amelyek az életben rosszul... -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Imi1981 #36055 üzenetére
Szia!
Elméletileg jobb a VIPRE Antivirus Premium tűzfala, mivel újra írták a programot és ezt teték belle a Vipre Antivirus mellé. "Kis olvasmány"
-
Imi1981
veterán
A VIPRE Antivirus Premium tűzfala teljesen megegyezik a sumbelt szimpla tűzfalával,vagy nem?És ha nem melyik a jobb?Csak azért kérdezem mert a sumbelt tűzfal nem az igazi de lehet hogy használni fogom a Vipre-t csak még nem tudom melyiket a simát vagy a prémiumot.
-
blattida
nagyúr
válasz
BlackSeven #36046 üzenetére
De és mivel a nod heurisztikája azért rendben van, ezért kicsit furcsa is, de nem tudom, milyen beállításokkal használod.
A medvék pedig nem szeretik az ügynököket, így nem véletlen, hogy rámozdult a kis spanyol bambuszevő...
-
ZCoyote
őstag
válasz
Daywalkerke #36042 üzenetére
A régin már nem tudom hol van de az újat megnéztem.
Fent a "Több" menü-> Konfigurációm kezelése->Export majd ugyanígy az újnál csak ott az Import. -
-
blattida
nagyúr
válasz
BlackSeven #36044 üzenetére
Szerintem magában ne használd, mert még annyira nem jó a free, a fizetős az más lenne.
Tök jó, hogy most megfogott egyet, miközben a nod nem, de egy találatból ne vonj le messzemenő következtetést. -
N0RB3RT
tag
válasz
BlackSeven #36041 üzenetére
Hopp egy Virut! ejha
Ez egy elég kellemetlen virus, virtuális környezetben már harcoltam vele jópárszor de egyszer sem tudtam megfékezni, olyan mint a lepra. Válogatás nélkül megfertőz minden állományt, bármit akartam megnyitni annak már annyi volt aztán rendszerösszeomlás volt a vége mindig
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
ZCoyote #36003 üzenetére
Ezt pontosan hogyan tudnám megcsinálni? Ha lehet írd már le, mert nekem nagyon fontos lenne.
Ja és azért csak a tűzfal részét használom mert mellette van még Nod32+A-squared is, így a Comodo antivírusa már telesen felesleges, sőt talán össze is gabalyodna a NOD-al vagy EMSI-vel. -
BlackSeven
aktív tag
Dolgozott a Panda Cloud Free. Katt.
Asszony kapott egy e-mailt-t.
Ez volt benne.
Amint megnyitotta asszony a mélt, Panda rögtön ugrott. Hmmm... nem is olyan rossz ezek szerint ez a Cloud.
ESS meg sem mukkant rá. Szerinte tiszta, de nem volt az.VT szerint sem, csak elfelejtettem elmenteni a linket és most már nem tudom betenni. (vendégeink vannak)
-
Stephan89
aktív tag
válasz
durexxx #36033 üzenetére
Panda Cloud Antivirus Free, ha mindig van internet kapcsolat, mert az adatbázisa a Panda szerverein, a felhőben van...
Üdv.
-
ZCoyote
őstag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy hogyan működik együtt az Avira Premium és az MBAM aktív védelemmel?
Nem zavarják egymást? -
Moonline.
aktív tag
válasz
BlackSeven #36034 üzenetére
Najó, de ez olyan dolog hogy a furkó antivírusról is lehet írni jó ismertetőt...
-
durexxx
csendes tag
Sziasztok van egy régi P3-as (800MHz, 128 SDRam) gépem amit újra beüzemelek, szerintetek ehhez milyen ingyenes antivirus programot tegyek fel, ami nem lassítja le a gépet teljesen.
A válaszokat előre is köszi -
Imi1981
veterán
AVG Identity Protection 8.5
A megoldás, amit nem kell frissítenie sem, mert a tapasztalatai alapján fejleszti önmagát.
Ezt próbálta már valaki?Vagy inkább merte e próbálni hosszabb ideig?Kíváncsi vagyok milyen.
-
blattida
nagyúr
Pedig hidd el, hogy tud gondot okozni.
A spysweeper sosem volt egy keveset fogyasztó alkalmazás, a legfrissebb sem az, de az igaz, hogy már nem akkora az erőforrásigénye, mint a korábbi verzióknak.A te konfigod nem tekinthető egy mai átlagos gépnek, szerintem.
Kétmagos (vagy pláne, régebbi) procikat tud izzasztani rendesen... -
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Egy átlag usernek aki nem, vagy csak ritkán látogat veszélyes oldalakra elég védelem a Panda Cloud Free Antivírus+Privatefirewall? (Widows XP SP3)
Köszi előre is a válaszokat.
-
ibex
csendes tag
válasz
BlackSeven #36026 üzenetére
Abszolút nem fogja a gépet a Spy Sweeper, mondom észre sem lehet venni hogy fut Bár, az is igaz hogy 3.2 GHz-es 4 magos gépem van, de nem hinném hogy gyengébb gépen gondot okozna.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
blattida #36024 üzenetére
Már a 4401-nél tart.
36025) ibex
És nem fogja a gépet a Spy Sweeper? Igaz én évekkel ezelőtt használtam (volna) de nagyon fogta a gépemet.
-
ibex
csendes tag
Én meg megvettem egy évre a Spy Sweepert. Vacilláltam hogy a MBAM legyen, vagy ez, de abból indultam ki ki hogy a MBAM-ot be tudom szerezni a virágboltból is. Egyébként a free MBAM fenn van a gépen. A Spy Sweeper sokkal sokrétűbb alkalmazás, vagy 12 féle shieldje van és a tesztek szerint nem semmi védelmi alkalmazás. Emlékszem kezdő koromban 7 féle kártevőtől szabadított meg, köztük egy rootkittól is. A rendszerigénye igen alacsony, észre sem lehet venni hogy fut.
Úgy gondolom az F-Secure és a Spy Sweeper nem semmi védelmet ad.
-
blattida
nagyúr
Augusztus 4-e, a 4390-es adatbázis óta aktív a malwarebytes shuriken heurisztikus modulja.
Lehet tesztelni és jelenteni nekik a fals találatokat! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami progit amit a vírusírtom mellé feltudnák dobi?Jelenleg Microsoft Security Essentials-om van és teljesen jó,mivel nagyon veszélyes helyeken nem barangolok
Olyan progi kellene amit néha elindítanák hátra van valami megbújva...THX!!!
-
-
F34R
nagyúr
Outpost 7 mellé kellene valami írtó
Emsisoft kilőve , mi van ami még körülbelül ilyet teljesít
és zero-day felismerése is jó?? -
Laybee
őstag
Tanácsot szeretnék kérni. PC Tools tűzfalam volt, lecseréltem Comodo-ra de ugye az nem jött be a Chrome fagyás miatt. Most Privatefirewall-om van. Ez jó is, de pl a Auto Gordian Knot nem szereti, amikor több progi futtat egymás után. Megkérdezi mit csináljunk, engedélyezem, de Knot hibának veszi.
Ingyenes közül jó lenne az Online Armor, de az 64biten nem megy. Több ingyenest nem tudok. Legyen újra PC Tools? -
blattida
nagyúr
válasz
Daywalkerke #36002 üzenetére
Igen, mivel sok hibajavítás is történt, ráadásul újabb védelmi technikák is bele kerültek a 4-esbe.
ZCoyote jól írta, ha fölraknád a 4.1-est, előtte mentsd el a comodo konfigját, szedd le a 3.14-est és rakd föl a 4.1-est, majd aktiváld az elmentett konfigod.
-
válasz
Miért csak a Firewall részét használod?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Ki tudod exportálni a beállításokat a régiből és be tudod importálni az újba.
-
Daywalkerke
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ha a Comodo-nál csak a firewall részét használom akkor is mindeképpen érdemes váltanom a 4-es verzióra? Ez azért lenne fontos, mert rengeteg Custom szabály van a tűzfalba beállítva amiket az új verzióba újra be kéne állítanom, de ha a tűzfal nem sokat változott akkor egy darabig még nem váltanék, vagy nagy biztonsági kockázatnak teszem így ki a gépem?
-
R0b
csendes tag
Az mitől lehet, hogy ESS mellett egyes oldalak betöltése sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint az ESS előtti periódusban. De csak az általam látogatott oldalak kb negyedénél jelentkezik ez a probléma. Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor a régi sebességgel jelennek meg az oldalak.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest