Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
sznorbi2 #35673 üzenetére
a mikro torrentre más víruskergető is ráreagál nem kell vele foglalalkozni . Sőt az emisoftnál már akkor is rosszúl működött a mikro torrent ha engedélyeztem de megfigyelés alá tettem , csak akkor ment mindíg tutin ha betettem a kizártak közé . Nem vírus én bankolok meg vásárlok meg paypal meg stb és soha nem volt gondom . Szerintem az lehet a zavaró hogy viszonylag nagy mennyiségű adatokat továbbít kifele a kliens program (feltöltés ) . Ezért nem tetszik a víruskeresők főleg viselkedés elemző moduljának . A zemana antilogger egyébbként nem bántja a torrent klienst és ha megnézzük a malware research group 30 napos tesztjét hát a zemanának van a legjobb eredménye eddig ( második a prevx )
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #35698 üzenetére
Fizetős, természetesen, ezért is írtam, hogy nincs más av és tűzfal.
-
-
blattida
nagyúr
-
ibex
csendes tag
Én meg fél éves Avira Premium Security Suite 10 használat után felraktam az F-Secure Client Security 9-et. Eddig jól működik. Sajnos a a Browsing Protection nem működik együtt a Sandboxieval, így a Browsing Protectiont letiltottam. Remélem a soron következő Sandboxie verzióban javítani fogják ezt a bugot. Plusz felraktam még a Malwarebytes Free-t, keresésre jó az. Az Emsisoft Emergency Kit-et cseréltem le vele, ugyanis az Emsisoft napok óta nem tudja frissíteni az Ikarus motor adatbázisát, mindig azt írja próbáljam meg később. Elfogyott a türelmem. Egyébként nem értem miért kellett egy jól működő A-Squared Free-t lecserélni erre a sz@rra. Tisztára elmebetegek.
-
riki
senior tag
válasz
BRosszQtya #35692 üzenetére
Én a ThreatFire hanyagolnám. Rettenetesen fogja a rendszer,kevés trojait ismer, a hips-e gyakorlatilag semmit sem ér.
-
BRosszQtya
csendes tag
Köszöm a választ mindenkinek!
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #35690 üzenetére
Jól emlékszel, a négyes verzió megjelenése óta ez a helyzet.
De hogy hosszabb távom megmarad e, mint önálló program, azt nem hiszem.
A kedves symantec majd beépíti a saját programjaiba és az ingyenes threatfire eltűnik a porondról. -
válasz
BlackSeven #35687 üzenetére
Hali!
Igen, emlékeim szerint az Avira társaságában belassult a netezés, de érdekes módon, ha valami kártevőt tesztelt az ember és mindkettő ismerte, akkor sem borult be a rendszer...
Ha jól rémlik, akkor első induláskor feltérképezi a tűzfalat, víruskergetőt stb (bár lehet, hogy nem jól emléxem) és talán ezért figyel arra, hogy ha "főnök" víruskergető ráharap a fájlra, akkor azt már Ő ne tegye...Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz
BlackSeven #35687 üzenetére
És hogyan állapítottad meg, hogy csak a rendszert lassította?
A win lassú lett, viszont az adott av-k hasítottak?Mert rengetegen, köztük én is, általános lassulásról számolnak be a threatfire mellett, de ez köztudott.
Az igaz, hogy a kezdeti verziók rosszabbak voltak ebből a szempontból, de most sem egy ultrakonszenzusos alkalmazás, az biztos.Nálam sokszor volt fent, évekkel ezelőtt (visszaolvashatsz itt a fórumban) egy átfogó tesztet csináltam vele, jól teljesített akkor is és később is.
De ma sem egy rendszerbarát program...
-
Imi1981
veterán
válasz
pethYeti #35678 üzenetére
Angol nyelvűt semmiképen nem akarok!Már próbálkoztam egyel online amor de 3-szor is befagyott a gépem tőle ,de a beállításoknál meg azt se tudtam hova nyúljak a nagy angol tudásom miatt.,így leszedtem.A comodoval nem volt úgy baj csak az rengeteget kérdezett de lehet azt rakom vissza defense+ nélkül.Úgy talán kevesebbet kérdezget.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #35686 üzenetére
Összeakadni nem fog egyik AV-al sem azt szinte biztosra állíthatom. Viszont belassítani a rendszert, azt igen azt szereti. Legalább is én ezt tapasztaltam azon rövid idő alatt amíg használatban (vagy inkább próbára?) fent volt nálam.
Hamar búcsút mondtam neki. -
válasz
BRosszQtya #35683 üzenetére
Hali!
A kezdőlapon meg azt láthatod, hogy egy pár víruskergetőt "felturbózza"...(már amennyiben hinni lehet a grafikonnak). Ezt megerősíteni nem tudom, de azt igen, hogy Avira és Kaspersky-vel tényleg együttműködik, eddig még nem akadtak össze...
Fire.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Hali!
-
HZoli87
veterán
válasz
1x már megkérdezted és választ is kaptál. Itt megnézheted, hogy mit is tud az ingyenes verzió.
-
BRosszQtya
csendes tag
ThreatFire mire jó ( mire hármat számolok)?
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #35677 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/agnitum_outpost_firewall_tapasztalatok/hsz_2045-2045.html
http://prohardver.hu/tema/agnitum_outpost_firewall_tapasztalatok/hsz_2040-2040.html
Nekem is éa szomszédomnak is volt az agnitummal gondunk. Jött vissza a Comodo az M.S.E mellé.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
BRosszQtya #35675 üzenetére
De arra számolj (hármat
), hogy egy átlagos vagy gyengébb rendszert be fog lassítani rendesen.
-
BRosszQtya
csendes tag
ThreatFire mire jó ( mire hármat számolok)?
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Narxis #35657 üzenetére
Hali Narxis!
"...Nyilván mindenkinek az a jó antivírus amivel ő "jól érzi" magát és nem fertőzi meg a gépét a saját szokásai mellett..."
Látod ezzel az érzéssel így vagyok én is. ESS-t használok ( két gépen is) de közel sem ezt tartom a legjobbnak. Vettem KIS-t 2 évre de mégsem azt használom.
(Így mulat egy magyar úr)
-
blattida
nagyúr
válasz
Narxis #35664 üzenetére
Most ugye magadra gondolsz, mint ZAEX fanboy-ra?
Vagy nevezzelek csak egyszerűen C' hateboy-nak?De látom, csak a saját hazugságaid fújod továbbra is, hiszen TE olyan OKOS vagy!!
Tudom, hogy nem válaszolsz, attól függetlenül, hogy Te mindig áttekered azokat a hsz-eket, bár akkor nem tudom, mi alapján ítélkezel folyamatosan.Az pedig engem nem érdekel, hogy rólam mit írsz, mert magadat minősíted vele( és baromira élvezem, hogy ennyire nem veszed észre magad!!
), viszont a gagyi szélmalomharcod egy bizonyos program ellen kissé fárasztó és gerinctelen.
Ejnye-bejnye fórumtárs, az ember nem szarik bele a lakhelyébe, még a buta állatok sem...
Puszi!
-
sznorbi2
senior tag
Na ehhez mit szóljak?
Letöltöttem a hivatalos honlapról a legújabb verziót(2.0.3) és erre a Prevx kiköpi!
Kiköpte az eredeti letöltést, a feltelepített résznél is és a parancsikont is!!!
A Prevx válasza: [Prevx link]
-
RBJ
addikt
Jé én meg az avira t az egyik legjobbnak tartottam most ahogy olvasom az írásokat
eléggé megkapja a magáét . -
Ha találtok bármit ami érdekes akkor linkeljetek, én most pl. egy ZAEX review-ot találtam ami pár napos de se nem érdekes, se nem negatív hangvételű. Teljesen szárazon írja le, hogy mire képes, mit tartalmaz, mintha a súgóból másolta volna ki, de hogy ne érje szó a ház elejét, linkelem: Klikk
A kommenteket viszont érdemes elolvasni, azok már érdekesebbek.
Arról már nem tehetek, hogy sokszor van a Comodo célpontban, sokkal több cikket, videót találni róla mint más termékekről. Pedig már nekem is unalmas, de hát ez van. Azért látom van egy kitartó fanboy aki bőszen válaszol a kommenteimre, szerencsére amint meglátom a nevét már át is tudom tekerni a hozzászólását így nem kell elolvasnom a butaságait.
-
pethYeti
addikt
OFF
Advanced SystemCare uninstallere van olyan jó mint a Revo Uninstaller Free?
-
F34R
nagyúr
válasz
Imi1981 #35659 üzenetére
az ASC - csak üres registry-ket töröl nem pedig amik használatban vannak.
Ha valami elrongálódott volna benne azt a program jelezné, indokolatlanul kilépne, megszakadna a keresés stb , valami más probléma lehet nálad, amivel összeakad. Próbáld Uninstall-álni törölni a maradékot , registry-t és újra feltelepíteni. -
F34R
nagyúr
válasz
Narxis #35657 üzenetére
Haha hát persze mindenki a saját maga kis védelmét dicséri és ami nem jött be nála ócsárolja , nem gondolom ,hogy te vagy más itt anti-comodo-s , csak másoknak ez jön le mert olyan mintha erre lennél kiélezve pedig nem.
Ha keresel ilyen cikkeket, akkor máskor légy szives tedd ki azokat is nehogymár mindig szegény "comodo" szívjon
Mindenki , legalábbis én levágta hogy csak poénból írod de másnak ez nem tűnt annak, döntsön mindenki amelett amelyik neki a legjobb, úgyse azt fogja használni ami a köztudatban a "legjobb"- nak mondható.Ui : promo-t értékelem addig nem fizetek/fizetnék amíg nem tudom mi a megfelelő úgyse 1 heti használat után jön elő a bugáradat
-
Imi1981
veterán
Már megint valami búg azemsisoft-ban nálam!Most már két napja egyfojtába baja van!Mindig más!Most ha karanténoz egy vírust és utánna megnézem a karantént és üres.Tegnap csináltam egy mély vizsgálatot és akkor karanténozott egy csomó nyomkövető sütit meg 3 vírust,ami még reggel benne volt a karanténba de most néztem és teljesen üres pedig nem töröltem ki őket.Azt hiszem át nézem a gépet egy online keresővel hátha valami vírus játszik velem ami az emsisoft-ot megzavarta vagy megrongálta!Amúgy az advanced systecare pro nem csinálhatta ugye?Mert ugye abban van registry tisztító és nem e olyat törölt a registry-ből ami az emsisoft-hoz tartozik.Mert az is két napja van fent.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #35656 üzenetére
Hali!
Nem kell túl komplikálni, egy egyszerű "poénos" válasz akart lenni, semmi más. Nyilván mindenkinek az a jó antivírus amivel ő "jól érzi" magát és nem fertőzi meg a gépét a saját szokásai mellett, de ezt már nincs kedvem n+1-szer kifejteni és leírni.
Én amúgy próbálom ezt az egész témát lazán kezelni, nincs rám hatással az ha valaki negatív vagy pozitív hozzászólást ír valamelyik produktumról mert már kipróbáltam mindent ami kicsit is érdekel, így tudom, hogy az én szokásaim mellett az én gépemen számomra melyik jobb vagy rosszabb.
Persze azt is látom, hogy itt sokan fizetnek pl. Kaspersky-ért vagy más termékekért, ha nem jól működne és fizettem érte akkor én is ideges lennék, de ezért próbálok vadászni a promóciós kulcsokra amik ugyanúgy legálisak csak ingyen vannak.
Narxis.
-
válasz
Narxis #35652 üzenetére
Hali!
Persze hogy lehet véleményed (eddig is volt/van és lesz is, attól nem tartok)
Csak akkor légy következetes, ha úgy tetszik "hozd a formád" és egy ilyen "Én nem tudom mit vacakoltok a használhatatlan antivírusrokkal, mikor az Avira Premium Security Suite-hoz van 3 hónapos promóció." mondatra ne csak annyival válaszolj, hogy hát ez a hobbijuk, mert ez úgy tűnik, hogy az idézettel teljesen egyetértesz, nincs tudomásod arról, hogy esetleg lenne az Avira-nak is hibája (amit erősen kétlek, hogy ne tudnál róla)Fire.
-
tyan
senior tag
Hali!
Nem hinném, hogy pl. a KIS2011 vagy más védelmi progi annyira használhatatlan lenne.
Nálam a KIS2011-el nincs semmi gond, ezért meg is vettem. Elég sok védelmi programot végigpróbáltam, de ez tetszett a legjobban, e mellett érzem magam a legnagyobb biztonságban. Nekem az Avira nem jött be, mindamellett, hogy egyébként nagyon jó a felismerése. Kinek a pap, kinek a papné...Üdv.
-
válasz
BlackSeven #35653 üzenetére
Asszem feladok egy lottót jövő héten, éreztem, hogy valaki a Csillagkapus hírnökökre fog asszociálni.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #35650 üzenetére
Most jól megkaptam.
Nekem nincs kedvenc szoftverem, nyugodtan "gorcső" alá vehetitek akármelyiket, de azt se értem, hogy miben befolyásolja ez más programok megítélését. Ha én pl. egy "rossz" programot használok/használnék akkor nem lehet véleményem a többi programról?
A másik pedig, hogy én csak "hírnök"vagyok, nem én csináltam a youtubeos videót, nem én írok reviewokat, tessék felvenni azokkal a kapcsolatot akik ezeket csinálják.
Továbbra és linkelni fogok bármit ami egy védelmi programról szól, legyen az negatív értékelés, vagy pusztán érdekes tény, ha nem tetszik akkor írj annak aki készítette.
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #35650 üzenetére
+
4., Interaktív módban vírus találat esetén idegesítő system scan (kb. 30 sec)
5., OS indulásától számítja a frissítési időközt (2 óra), nem pedig az előző frissítéshez képest. Bekapcsolom a gépet, ekkor természetesen lefrissül a program, de utána újraindítom mindig 1 óra 50 perces időközönként és lám nem frissít, mert nem telik le a 2 óra, és ezt a végtelenségig képes csinálni. Na ez a legidegesítőbb hibája, kipróbáltam úgy is, hogy szűz OS és csak az Avira, akkor is így működik. (eredeti OS és Avira)-----
WebGuard részével én megvagyok elégedve, nem lassít jobban, mint ha a Kaspersky lenne a gépemen.
-
Hali!
Avira-val csak ezek a gondok vannak
1. A WebGuard néha úgy rendesen megakasztja a böngészést
2. Néha csak úgy váratlanul 30-40 másodpercig elkezd darálni a HDD, ez idő alatt olyan, mintha csontra fagyna a rendszer, még a tálcára sem kell klikkelni
3. x64 alatt meg úgy korrektül hiányzik a proactive modul...Narxis
Neked meg az a hobbid, hogy jó pár szoftverről csak is rosszat tudsz mondani(ez még nem is lenne gond, mert ha valós hibáról van szó, akkor jó tudni), de csakis olyanokról, amiket kispéciztél magadnak vagy Te nem használod. Elég régóta nincs az aláírásodban semmi, lehet azért mert nem is használsz semmit?
Na had lám milyen, a Narxis által "tökéletesnek" ítélt progi, vegyük azt górcső alá egyszer, hátha mégsem olyan tökéletes...Fire.
-
ibex
csendes tag
Én nem tudom mit vacakoltok a használhatatlan antivírusrokkal, mikor az Avira Premium Security Suite-hoz van 3 hónapos promóció. Az Avira nálam nem bugos, rendesen frissít, a valós idejű védelem jól működik, alig fogyaszt memóriát, észrevehetetlen a gépen. És ami nagyon fontos, a felismerésre sem lehet panasz. Most meddig tart 3 havonta új kulcsot igényelni?
-
-
F34R
nagyúr
Milyen Kaspersky-t használsz ?? 2010 verzióban ha a webszűrés heurisztikát felveszed deep , re vagyis a legmagasabbra akkor jelentkezhet ilyne probláma ( nálam is mutatkozott ilyen probláma , rákattintotam egy linkre és nem azonnal jött be a letöltés hanem csak fájl átellenőrizés után , borszasztó volt főleg 70 MB-nál nagyon megőrítette a böngészőt)
Ui mért nem használsz IS-t ?? tökéletesen megfelelő és nincs gondod két biztonsági programra (igaz comodo fala jobb , de vmit valamiért )
-
RBJ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #35638 üzenetére
300-400 Mb körülre ugrik fel a memória használat. ezt is csak úgy veszem észre , hogy mikor nyitnék egy ablakot vagy valamit csinálnék akkor annyira lelassul , hogy szinte több másodpercig kell várni bármilyen tevékenységre , reagálásra.
csak egy restart oldja meg a problémát. az is csak úgy , hogy direktbe nyomom a kikapcs gombot.
Nem tudom mivel akadhatna össze elvileg csak a comodo tűzfala van mellette. más nem is megyen alaphelyzetben. -
Hali!
Egyszer kézzel elindítod a full keresést, utána már nem fog keresgélni magától. Ha ezt nem teszed, akkor időnként(amikor IDLE módban van a masina) megteszi magától, bár ilyen esetben sem tapasztaltam, hogy kiakadt volna.
A magas memóriahasználat az sajnos tény, ezen a téren lenne min dolgozni, de keresés közben nálam még egyszer sem "fagyott le"...Fire.
-
HZoli87
veterán
Azért csak óvatosan az Avirával, messze nem tökéletese, bár most ezt használom én is.
-----
Én is kíváncsi lennék, hogy mikor akadt ki a memória használata az új KAV-nak, mert én használtam a bétát és a stabil verziót 1 hónapig és ilyen problémám nem volt, nem találkoztam, más probléma azért volt vele.
..... Hát akkor nem értem hogy nálad mért csinálta, ha jól tudom te is x64-es W7-et használsz, én is. No mindegy is, nálam sose volt ilyen gondja (eddig más se panaszkodott ilyen jellegű hibára itt a fórumon), ez valami egyedi eset lehet, összeakadhatott valamivel.
-
Imi1981
veterán
válasz
pethYeti #35634 üzenetére
Olyan hülye vagyok mindig elfelejtek valamit!Éjjel letöltés közben elindítottam egy mély vizsgálatot mert ugye a kereső jó volt és most nézem hogy a sütiken kívül ezt találta
meg még a systemvolume-ba volt kettő alacsony kockázatu.Lehet ez variált be neki!Bár inkább azt tudom elképzelni hogy amíg nem volt állandó védelem ez akkor krült oda.
-
Imi1981
veterán
válasz
pethYeti #35632 üzenetére
Na ez eszembe se jutott!De ahogy nézem nem frissített éjjel itt a kép
Mitöl volt kapcsolódási hiba azt sem tudom,pedig net volt.Akkor már végkép nem tudom mitől javult meg!De mindegy örülök hogy jó nem akarok megválni tőle mert amúgy meg mindent megfog.De most komolyan amióta felraktam az eredeti xp-met azóta volt vele sűrűn gond,amikor a buherált xp volt fen nem volt vele baj.De ez csak lehet hogy véletlen egybeesés.
Amúgy ezeket frisítette de már 9-kor de akkor már jó volt az emsisoft.
-
Imi1981
veterán
válasz
pethYeti #35629 üzenetére
De lehet tudom mitől javult meg!Este töltöttem még kb 2órát miután lefeküdtem és beállítottam a gépet hogy kapcsoljon le ,lehet közben frissített és kijavították a hibát.
Kár hogy akkor amikor a hiba volt már nem voltál fent mert nagyon érdekelt volna hogy másnál is volt e ez a jelenség vagy nem.Reggel meg mikor bekapcsoltad a gépet egyből frissített igy meg már nem derül ki.
-
Imi1981
veterán
válasz
pethYeti #35624 üzenetére
Érdekes ma bekapcsoltam és megjavult!Pedig tehnap vagy 5-ször újraindítottam akkor se lett jó!Nekem így van beállítva és így jelez és karanténoz autómatikussan.
Az az érdekes hogy még nem is frissített és megjavúlt.Mi volt a baja nem tudom.
Amúgy a beállításokkal tisztába vagyok,azért nem vagyok láma.Csak azért írom mert mindig arra kérdeztek rá de én azt autamatikusan egyből megnézem szóval nem az volt a gond.
-
-
RBJ
addikt
Megelégeltem a KAV 2011 memória kiakasztását . Levakartam és újra Avira A. premium.
De rég is volt már a gépemen. -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #35621 üzenetére
Leszedtem your uninstaller pro-val,feltelepítettem a frissen letöltött emisisoft-ot és ugyan az!Szerintem itt más baj van!Akinek fent van az emisisoft anti malware nezzétek meg légyszi hogy nektek működik e az állandó védelem mert lehet hogy egy frissítéssel lejött hiba és nem csak nálam van baj!Futtatni persze nem mertem a vírust hogy úgy meg e fogja,de lehet hogy még úgy se működik,de van egy triall resettem egy programhoz amire mindig ugrik és az futtattam és nem reagált rá semmit,mondjuk az nem csinál kárt a gépemen azt azért mertem futtatni.Kiváncsi vagyok nálatok működik e.
-
Imi1981
veterán
Már megint gondom van az emsisoft-al!Most meg nincs állandó védelmem pedig be van kapcsolva!Kicsomagolom melette a vírust és nem jelez,csak kézi átvizsgálással!Már átállítottam a legerősebbre
de így sem reagál semmire!Már kezd idegesíteni!!Most letöltök egy friss verziót az emsisoft oldaláról és azt telepítem ,remélem nem lessz vele több gondom.Leszedtem az outpost-ot(bár engedélyeztem az emisisoft minden moduljának mindent benne)hátha az kavart be.Nem szeretnék megválni tőle úgyhogy még próbálkozok.
-
SLYM
veterán
nemrég olvastam, hogy a wifi-s routerek adatforgalmát könnyű illetékteleneknek lehallgatni. ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem
először is, hogy-hogy is épül fel a házólatom. van a kábel ahonnan jön a net. az egy modembe fut bele. ez a modem hozzá van csatlakoztatva LAN kábellel egy ilyen wifi-s routerhez. ez a router azért kell, hogy a laptopon is tudjak netezni. szóval ez a router szórja a jeleket amiket a laptop befog. de nekem nem ez a lényeg, hanem az a gép ami ehez a routerhez egy szintén LAN kábellel csatlakozik. tehát arra a gépre is érvényes a wifi-s para ami ugyan a wifis routeren keresztül kapja a netet, de az LAN kábelen keresztül érkezik, nem pedig az antennán keresztül? tehát ha a rosszfiú rácsatlakozik a wifi-s jelre, akkor ott hozzá tud férni ahoz az adatforgalomhoz, ami LAN kábelen keresztül jön a wifi-s routeren át az én asztali gépemre?
-
blattida
nagyúr
válasz
Narxis #35616 üzenetére
Már korábban is, mivel jól ismert "bugról" van szó, melyet egy szkriptel könnyedén ki lehet játszani, de nem akkora probléma ez a gyakorlatban, mint ahogy ezt az mrg és Te is beállítod.
Valahogy ezzel mindig csak a comodo-t tesztelik, semmi más védelmi szoftvert, vajon miért??
Tudom, hogy primitív, kicsinyes és pofátlan bosszúhadjáratot folytatnak comodo-ék ellen az mrg-sek, de ez olyan óvodás dolog, mindennek lehet nevezni, csak korrektnek, tárgyilagosnak és profinak nem...Ettől is totál súlytalan ez a "teszt", nem osztják meg senkivel a részleteket sem, nem látom, mit tettek a telepítés előtt, miért mindig csak az alapértelmezett beállításokkal megy ez a dolog, stb...
Próbálj már leszállni a comodo-ról és linkelj be más teszteket is, mert vannak szép számmal, melyeken az általad is oly kedvelt programok buknak el...
-
Comodo IS v.5 Beta is FAIL az MRG online banking teszten.
Reméljük a végleges verzióban orvosolják ezt a csúnya hibát.
-
12-es csaj
senior tag
-
F34R
nagyúr
válasz
12-es csaj #35613 üzenetére
Csak azért köztudott hogy az avast sokkal jobb
-
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Dluinet #35610 üzenetére
Igen, valóban nagyon kicsi az erőforrásigénye, mert csak egy kliensprogram, a gépigényes vírusvizsgálat gyakorlatilag a Panda szerverein, szóval a "felhőben" történik.
Ezért is mondtam, hogy kell az állandó net kapcsolat, mert anélkül csak a saját gyorsítótárában lévő (amit már egyszer megtalált) vírusokat és egyéb kártevőket ismeri fel.Bár már nem friss a cikk, de itt írtak róla.
Egyébként akár mobilnettel is nyugodtan használható, mert csak néhány száz kilobájt adatforgalma van.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Dluinet #35604 üzenetére
Szia!
Ha van állandó internet kapcsolat, akkor a Panda Cloud Antivirus Free ideális választás. [link] Erőforrás igénye szinte nulla.
Ha nincs állandó net, esetleg notebook-ról van szó, tehát kell a helyi adatbázis mindenképp, akkor a NOD32 használható magazinos kódokkal gyakorlatilag ingyen. [link]
Üdv.
-
ibex
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy együttműködik-e az F-Secure Client Security 9 Browsing Protectionja a 3.46-os Sandboxieval?
A választ előre is köszi.
-
Hi!
Kérdésem az lenne, hogy Win XP 32bit alá milyen kis erőforrásigényű, ingyenes vírusirtót rakjak fel.
Az MSE mostanában mintha fogná a gépet.
-
BigManus
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest