- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
-
ErosenZold
senior tag
válasz
BigManus #49693 üzenetére
De azt értsétek már meg, hogyha a géped nem fertőzött és kivülről MINDEN blokkolva van azzal a pár kivétellel és ez mellett van egy normális antivirus fenn ami figyeli a webforgalmat akkor kb 0,00001% a fertőzésre az esélyed? Nem véletlenül biztonságosabb egy routeres tűzfal mint egy szoftveres, csak be kell tudni konfigurálni.
Legalábbis ha nem vagy hülye, és nem hiszed el hogyha oda kattintasz nyert 6 millió $-t.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
BigManus #49400 üzenetére
Szóval a Documents and settings-ben talált valamit az MBAM,és el is távolította,de ha ír nekem e-mailt,a visszaigazolást kérő e-mailra,ha rákattintok,hogy küldöm neki a visszaigazolást,hogy tudjon róla,hogy elolvastam,NA AZT VISSZADOBJA a fiókja.
Citromailre nem bír küldeni,mert "feketelistán"van.(?)(Eddig miért nem volt?) -
Pano
addikt
válasz
BigManus #49290 üzenetére
Max akkor, ha bekapcsolod a kiterjesztett heurisztikát. De ha csak a kéretlen alkalmazások szűrését kapcsolod be, az nem.
A kiterjesztett heurisztika az igen, azért nincs alapbeállításon bekapcsolva, hogy a gyengébb gépeken is elfusson. A kéretlen alkalmazások szűrése csak jogi okok miatt nincs alapban aktiválva.
Nyugodtan utána járhatsz, ha van hozzá kedved -
Pano
addikt
válasz
BigManus #49286 üzenetére
Mutass már még egy olyan av-t, mely szarabb ha alap beállításokon használod!
Pl Kaspersky... annál is be kell külön állítani a Kéretlen alkalmazások szűrését, csak ott "Egyéb" károkozók néven van. Vagy Avira.. annál szintúgy ki kell terjeszteni a detektálandó típusokat.
Mivel céges gépekről van szó, melyek nem erőgépek, alap beállításokon kell használni.
Amit én javasoltam az nem csökkenti a teljesítményt, vagy növeli a NOD32 rendszerigényét.
-
válasz
BigManus #49261 üzenetére
Nem jó hír... Ezek az ál-antivírusok baromira megizzasztanak még egy-két neves progit is... Nekem múltkor egy Virusbusteres gépen történt hasonló... De ezek szerint a nagy NOD32 is beszívja... Nemrég beszélgettünk már erről a témáról, és ott lyukadtunk ki, hogy érdemes csak a legjobb security programok közül választani, nem elég a jó, kiváló kell. (pl. G-Data, Trustport, Kaspersky, F-Secure, Panda)
-
vargadani
tag
válasz
BigManus #49267 üzenetére
én ezért szedtem le. még soha nem csinált ilyet.mit javasoltok? a következők között gondolkodok: avira free, nod32, MSE, esetleg mcaffee, g data, f-secure....
választék van bőven (mellesleg az sem ártana, ha nem kéne havonta újratelepítgetnem. persze tudom, vásárlás (a majdnem, hogy egyetlen) megoldás) -
McKane
senior tag
-
Greenebola
senior tag
válasz
BigManus #48876 üzenetére
Ez igen zavaró és sajnos nincs beállítási lehetőség mindig minden körülmények között bekaranténozza ha valamit észlel ,talál.
Karanténból vissza lehet persze állítani ,de nagyon idegesítő ,hogy nincs pár alap választási lehetőség az ablakba ,hogy pl meghagy,karanténoz vagy éppenséggel törölje az adott fájlt. -
McKane
senior tag
válasz
BigManus #48742 üzenetére
ezt meg is írták nekem régebben.
az volt a válaszuk,hogy először a színvilág újul meg,de marad a régi felület, aztán a rákövetkező verzióban pedig már új felület lesz .
ezek szerint betartották a szavukat.# 48741 Sz_Imre : a vírusincidenses dolog én sem tudom mit is takar pontosan,majd kiderül
-
McKane
senior tag
válasz
BigManus #48693 üzenetére
de akkor is már , legalább felismerték ott ,a VB-nél,hogy valahol azért nyitni kell, hogy többen ismerjék őket.
Nemcsak a motort kell fejleszteni,hanem igenis meg kell jelenni a médiában is.
kb egy hónapja írtam ide,hogy a PCWorld számában láttam a VirusBuster reklámját. Még megvan az a régi-régi CD,amin a Windows 2000-hez van SP4, és azon a CD-n van VB próbaverzió.remélem,azért most már magukra találnak marketing terén ( is ) .
nem is kételkedem az érveiden,mert igazad van sajnos,de én örök optimista maradok.
-
Alex Carver
csendes tag
válasz
BigManus #48440 üzenetére
Szia!
Az, hogy user error az azért nem olyan egyszerű szerintem.
Végül aztán tegnap délután hazafelé a szokásos benzinkutunk shopjában a számlát fizetve vettem egy KIS2011-et is gyorsan. (89.95 $ volt csak 3 évre, az eheti fizetésem egy napi hányadát feláldoztam a védelemre)
Most legalább a következő 3 évig jó védelem lesz a leendő férjem szüleinek azon a gépen. Egyébként errefelé szinte mindenütt lehet kapni kasperskyt. A hypermarketekben, a mindenféle shopokban, benzinkutaknál…
Ma reggel (nem sokkal ezelőtt) közben megjött a netszolgáltatónk válasza is a kérésemre. Még rajta volt a levelező szerveren az az e-mail és meg tudták küldeni újra. (gyorsak voltak és mindent az ügyfélért)
A feltelepített KIS2011 azonnal jelezte, rögtön abban a pillanatban amikor meg lett nyitva a levelező program (Mozilla Thunderbird) hogy van egy fertőzött e-mail, majd azonnal törölte is a csatolt fájlt amit jelzett is a felugró ablakában. Még rákattintani sem volt időm a incoming message –re már törölve volt. Kaspersky kérte, hogy indítsam újra a számítógépet a megmaradt fertőzések eltávolításához. Kicsit félve restartoltam, az előzőek után, de minden normálisam visszajött az restart után, tehát véglegesen és hiánytalanul tudta törölni. Nem úgy mint azt MSE tette. Erre értettem, nem olyan egyszerű ez az user error. Védelem is kell még mellé, ami teszi a dolgát ha kell.
Ha akkor Kaspersky lett volna és nem MSE akkor nem is történik meg és nincsen ez a story sem. De hát nem én döntöttem akkor arról, hogy mi legyen azon a gépen.(remélem nem nagyon hibás nyelvtanilag a szöveg, próbálom ezért a helyesírás elemzőt is használni)
-
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
BigManus #48332 üzenetére
"... A Finfisher alapjául a BackTrack Toolkit szolgál. Külföldi fórumon pakisztáni és közel-keleti szakemberek azt írták, hogy az alkalmazás egy trójai féreg segítségével jut fel egy számítógépre. A trójai program szoftverfrissítésnek álcázza magát és hamis oldalakról töltődik le a PC-re vagy a notebookra. Emellett hangsúlyozzák, hogy az alkalmazást a jelenlegi vírusirtó programok nem ismerik fel."
Ha ez így igaz, akkor az nem semmi ...., na ennyit a személyes adatok biztonságáról.
-
-
Mötley Crüe
csendes tag
-
-
-
-
-
válasz
BigManus #47531 üzenetére
Innen származik
Ment privát. -
-
Stephan89
aktív tag
válasz
BigManus #47511 üzenetére
Éppen ezért merült fel bennem a kérdés: meg lehet valahogy szabadulni ettől? Akár az egész Windowstól valahogy, a garancia elvesztése nélkül? Mert legszívesebben NIS-t használnék, Win 7-en. Megoldást nem tudok, ezzel így kell együtt élnem?
Kicsit sokba került ez a notebook, hogy ennyit szívjak az oprendszerével.
Nem lehet a kapott kulcsomat egy másik Win7 Home Premiumhoz használni, ami nincs így "túl okosítva" ?Üdv.
-
RBJ
addikt
válasz
BigManus #47440 üzenetére
Valahogy csak lehet mert nekem is kiszedte csak most mivel teszteltem a bullguardot a múltkor kénytelen voltam leszedni majd visszatenni.
és akkor kézire volt állítva és mindent törölt.
Hzoli bá is a testvér tesztoldalon mikor belinkeli a találat utáni mappát csak a maradékok látszanak.
valahogy van.
van egy sanda gyanúm mintha ha beállítom a nod ot újra kellene indítani ,hogy éljenek az új szabályok. -
csákány.
aktív tag
válasz
BigManus #47283 üzenetére
Bocs, de az előbb nem vettem észre, hogy már áttetted a vinyót a gépedbe(ott is lementhetted volna).
Amúgy, ha esetleg visszatennéd, javaslok egy-két eltávolítót, talán segítenek:
McAfee AVERT Stinger , Norman Malware Cleaner , Norton Power Eraser -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Szia!
Talán ezekkel kéne még próbálkozni.
Kaspersky Rescue Disk, Dr. Web CureIt! Live, Vipre Rescue, AVG Rescue vagy Superantispyware, Spyware Terminator, Emsisoft Free Emergency Kit.Remélem valamelyik befog válni, és kitudja irtani azt a vírust.
Sok szerencsét! -
csákány.
aktív tag
válasz
Ha a "nagyok" küzül nem talált senki semmit, akkor tényleg célszerű formázni, de előtte töltsd le innen a Hiren's BootCD-t:
[link]
A benne lévő image-fájlt írd ki egy cd-re! Tele van a cd mindenféle okossággal+egy cd ről induló XP-vel. Ezzel az XP-vel már látni fogod a gépben lévő vinyókat, lementesz minden fontosat egy pendrive-ra és már jöhet is a format -
12-es csaj
senior tag
válasz
BigManus #47011 üzenetére
Erre én tudom azt mondani, hogy no comment.
*******-ára kiborítható lehetett az, hogy leírtam a kételyemet amiatt, hogy mindenkinél eltérő beállítások vannak, és leírtam, hogy esetleg ki lehetne írni, hogy az adott programnak mikori adatbázisa (nyilván a legfrissebb, de az mikori), amivel teszteltek. R*hadt kiborító lehetett ez.... Még így is, hogy kiemeltem, hogy elnézést, hogy rossz ötlet, meg azt is kiemeltem, hogy nem leszólni akartam a portált.... -
zed01
őstag
válasz
BigManus #46873 üzenetére
A VLC bugját én is észrevettem, írtam is levelet az Eset ügyfélszolgálatának, amire az volt a válasz hogy tegyem a VLC-t a kivételekbe. Egyébként melyik Ubuntut használod? A Sophos Antivírus LInux fut a 10.10-es és a 10.04-es Ubin is és teljesen jól működő, használható antivírus.
De mondjuk én ezt használom:
Ez is teljesen jól működik, az fontos hogy a Symantec egyelőre még csak a 10.04-es Ubuntut támogatja.
-
Noctuafan
csendes tag
válasz
BigManus #46806 üzenetére
Én janes1976 értek egyet.
Én úgy mondanám, hogy a NIS-t nem érdekli hogy az adott crack tartalmaz e trojait, ő annak veszi.
Én ekkor kasperskynek elküldöm az adott cracket ellenörzésre és általában bebizonyosodik hogy 100%-ban tiszta.
És ezért nem szeretem én a a NIS-t! -
T_Stark
őstag
válasz
BigManus #46715 üzenetére
Hali!
MSE2-re én is gondoltam, én azt használom, de az meg ha olyan mappába lépek ahol pl sok az exe még az én Core2-es gépemen is elég sokat szöszmötöl, de még nem vetettem el az ötletet, délutánig eldöntöm.
#46718 riki:
Igen én is attól félek hogy ilyen 128-256 Mb RAM-os gép lehet.
Avirától azért tartok mert régebben feltettem és néha bedobott ilyen reklám ablakokat hogy váltsak a fizetősre stb... neke meg olyan írtó kellene ami "csendes", mert ismerősöm annyira nem ért hozzá, hogy ha feljön egy ilyen ablak azt sem tudja mi az vagy mit kezdjen veleA Panda Cloud-ról van valakinek tapasztalata? Úgy hirdetik hogy nem fogja a gépet, de én még nem próbáltam soha.
Elsősorban az a lényeg hogy minél kevésbé fogja a gépet, mivel eddig semilyen vírusírtót nem használt ismerősöm.De én úgy nem telepítek neki gépet hogy semmi ne legyen rajta, attól bármelyik írtó jobb.
Tűzfalat már így sem merek rárakni, nehogy panaszkodjon hogy nagyon lassú a gép... csak az XP saját fala lesz sajnosSzerk.: F34R:
Az azért nem jó mert nekem kell, ismerősömnek aki nem ért hozzá, és nem fog újságos kódokkal kínlódni, azt sem tudja miaz. Olyan írtó kell amit felrakok és szép csendben teszi a dolgát a háttérben, kis gépigénnyel. Nem kell a legtutibb írtó, a semmitől minden jobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged