Hirdetés
- Mini-ITX
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
"A nod 2.7 mekkora volt, s a mai napig sokan használják nem kis megelégedésükre."
Öreg hiba. Annak idején remek progi volt, azóta azonban eltelt 6-8 év (ami számtekben annyi időt jelent, mint a dinók kihalásától napjainkig), az új típusú kártevőkkel/támadásokkal szemben védtelen/tehetetlen. Ez nem a progi hibája, egyszerűen elszállt felette az idő..."Ma egy Norton vagy egy Kis olyan lett mint pld. az író programoknál a Néró mindent tud csak lassan lemezt írni nem."
Na ez erős. A NIS vagy KIS-ben mondj olyan funkciót, ami nem a védelmet szolgálja. Egyáltalán nem bloatware szoftverek.A Nero valóban átesett a ló túloldalára, ebben egyetértünk, de azzal a kiegészítéssel, hogy nem kötelező ám a teljes/fullos Multimedia Suite (vagy hasonló korábbi) változatokat használni, úrambocsá megvenni... Eddig is volt, meg most is van Lite változata, ami ingyenes: Nero BurnLite 10
(Arról már nem is beszélve, hogy több nagyon jó kis Freeware íróprogi létezik... -
zed01
őstag
Amikor elküldtem az ezelőtti hozzászólást Chrome alól, azt írta ki, hogy a kapott adatok érvénytelenek, de azért elküldte. Nem értem mi a hiba.
-
zed01
őstag
Hozzájutottam a Spyware Doctor 2011-hez promócióval. Mivel sem a Comodo D+-al, sem az Emsisofttal nem hajlandó együttműködni, így felraktam a McAfee Total Protection 2011-et (ezzel együttműködik), még van hozzá májusig licenszem. Ja és windowson váltottam a FF-ról, a Chrome-ra, mert ngyon profi expensionok vannak hozzá, a legjobban a Safy tetszik, ami blokkolja a káros iFrame-ket. Úgy örülök hogy van egy egy éves előfizum a Spyware Doctorhoz, szvsz a legjobb, a legtöbb szolgáltatást nyújtó kémprogramirtó, csak a behavior blockert nem szabad maximumra rakni, mert akkor mindenre ugrik.
Ubuntun meg áttértem a Symantec Antivirus Corporate Edition Linuxra, és ott az új Operát használom, ami szintén nagayon tetszik.
Nekem az a véleményem hogy a FF lassan, de biztosan veszít a népszerűségéből.
-
riki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44096 üzenetére
Meglátta a fényt az éjszakában.
Amúgy szerintem k@rvára igaza van. A nod 2.7 mekkora volt, s a mai napig sokan használják nem kis megelégedésükre. Ma egy Norton vagy egy Kis olyan lett mint pld. az író programoknál a Néró mindent tud csak lassan lemezt írni nem.
-
válasz
Narxis #44093 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a következő generációs Avira mennyire nem lesz, "minden oldalról bebiztosítós" szoftver...
Ha csak az Avira Free-ből indulok ki, az is meglehetősen sok olyan plusz ficsört tartalmaz, amit a legtöbb Free AV nem... Ennek fényében nem igazán értem miről brekeg Sorin bácsi... -
riki
senior tag
válasz
Speeedfire #44090 üzenetére
Ha kicsit rákeresel igen jó blogot találsz .Színvonalas és látványos oldal.
-
Lehet már volt linkelve de ezt kiemelném:
Az Avira vírusirtó készítője által készített felmérés szerint a felhasználók többsége (62,8%) több vírusirtót is kipróbált az elmúlt évben. A német cég szerint a kilencezer felhasználó bevonásával készített felmérés rámutat, hogy a vírusirtókba talán nem kéne egyre több erőforrást szívó új extrákat építeni, mert rossz vége lesz.
„Jobb egy minimális védelem, amelyet nem vesz észre a felhasználó annál a minden oldalról bebiztosítónál, amelyet azért kapcsol ki a felhasználó, hogy ténylegesen használni tudja a gépét” – nyilatkozta Sorin Mustaca, a cég adatbiztonsági szakértője.
-
törölt tag
válasz
-
F34R
nagyúr
válasz
Goodspeed nem DJ
-
blattida
nagyúr
Nem arra az átállásra gondoltam, hanem sokan, például én is, fent vannak mindkét oldalon és sokan, köztük én is, egyesítést kértek, azaz egy közös fiókjuk lesz, ez pedig okozhat ilyen hitelesítési problémákat a kiszolgálói oldalról...
Tetete
Nem vagyok, nem is lehetek bűntelen, mivel itt vagyok... -
riki
senior tag
válasz
blattida #44080 üzenetére
Először is köszi ,hogy megnézted. De, engem akkor blokkolnak ismét mind, amikor bejelentkezek felhasználó névvel ezt az üzenetet kapom: pld.Ie9
A webhely tanúsítványa hibás.A webhelyhez tartozó tanúsítványt egy másik webhely címére állították ki.
A tanúsítvány hibája átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat.
Azt ajánljuk, hogy zárja be a weblapot, és ne használja tovább -
Tetete1
senior tag
Ismeri-e valaki ezt a BullGuard antivírust (2010)?
-
riki
senior tag
Valami ,már lesz,mert a chrome már nem tiltakozik ,de a IE még igen.
-
Tetete1
senior tag
válasz
BigManus #44069 üzenetére
Köszi-
Sajnos nekem nem vált be, belassította a gépem (512 Mb Ram), na meg van rajta a reklámtiltáshoz egy Adblock Pro program.
(#44072) Narxis
Mindenki úgy ügyeskedik, ahogy tud. Nekem a Kasperskyhez nem kell promo (van más megoldás).Ezenfelül nekem jobban bevált a Comodo Firewall+ Vipre változat.De ugyanolyan jó a CIS komplett. Ha megharagszom a Viperára (esetleges frissítési gondok), néhány órára átváltok (igaz ez a promléma már szinte mindegyiknél megvolt). -
riki
senior tag
Tudtok valamit a Tesz-Vesz-röl ? Az általam használt böngészők /Ie9, FF,Chrome/mind blokkolja. A Wot még nem. De így kicsit para a dolog ,pedig fontos lenne. Előre is köszönöm ha tudtok valami infót.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44065 üzenetére
Hogyan lehet hozzáadni?
-
törölt tag
válasz
Kezdő vagyok #44061 üzenetére
Szerintem vírusirtó terén hosszabb távon ha nem veszed meg próbálj ingyenes vagy van lehetőség újságos megoldásra is.
Ne trial resetter vagy crackelt tört vírusirtót használj még ha elismertebb is a program.
Mert a végén lehet,hogy a kevesebb jóval több lett volna. -
-
zed01
őstag
Kipróbáltam ezt az új 11-es Operát. Nagyon jó böngésző, még extensionok is vannak hozzá, nálam a WOT alapból játszik. Mindenkinek ajánlani tudom!
-
válasz
Kezdő vagyok #44058 üzenetére
Nézd, talán a két legfontosabb dolog, hogy
1. 100%-os védelem nincs
2. A leggyengébb láncszem a felhasználóAz első pontba nincs beleszólásunk, azzal nem tudunk mit kezdeni, mert mások által készített védelmi szoftvereket használunk. A 2. pont viszont ránk vonatkozik és sajnos azon a területen vannak csúnya hiányosságok a felhasználóknál. Ez egy akkora terület, hogy igazából egy nagyon méretes cikket lehetne csak írni belőle, amiben tényleg kitérni minden olyan dologra, amit egy felhasználó megtehet (azért, hogy ne fertőződjön meg, ne verjék át, ne károsítsák meg, ne lopják el a személyes adatait, vagy ezeket ne adja ki közösségi portálokon stb stb), meglehetősen kemény/nehéz feladat.
Sajnos manapság az a "trend", hogy az teljesen megszokott dolog, hogy 8-10 órákat csetelnek/közösségi portálokon lógnak emberek, de olyan cikkeket/leírásokat stb, ami pl a biztonságos internetezésről szól, arra 10 percet sem szánnak.
Hiába telepít az ember erős védelmeket, sajnos nagyon sok user hetek alatt leamortizálja a gépét, és ezen esetekben nem a víruskergető a hibás, az biztos.
Ha a védelmi szoftverek használata mellé nem társul, egy "felelősségteljes"/bizonyos szintű szakmai alapokon nyugvó számítógép- és internethasználat, akkor borítékolható a fertőzés, adatlopás, személyes adatokkal való visszaélés és extrém esetekben ennél durvább dolgok is... -
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #44050 üzenetére
Külön van osztva, win 98 óta így csinálom az összes gépen.
Még többször is, mert van külön xp cd rá ami nem kérdez, csak felmásol. A ghostom már elég régi hozzá, azt nem is erőltetem szerintem.
Maradt az avira, MSE2, meg promo kóddal a nod32.
Vbox alatt most teszteltem az MSE2-t xp sp3 alatt, nem is fogyaszott sokat. 57MB ram, cpu 0% i/o olvasás 190000 valami (nem volt ott "mértékegység").
Avira meg nod32 is le lesz tesztelve. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44057 üzenetére
Az viszont tuti,hogy ismertségi körömben sokan használnak Nod-ot....
más kérdés,milyet -
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj #44054 üzenetére
"Az nem volt az érvem az Avira ellen, hogy puritán a kinézete. Egyébként a kezelőfelülete pont, hogy tetszik."
akkor mi?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44057 üzenetére
Köszi,azzal kezdtem.
Ezeken gondolkodtam régebben: Kaspersky,Norton,Avira.
De még egyenlőre újságos Nod. -
válasz
Kezdő vagyok #44055 üzenetére
Először is olvasd el az első HSZ-t, sok hasznos infó van benne.
12-es csaj
Akkor bocsesz, de az a "Puritán kinézet" kifejezés valamiért megmaradt bennem, valaki biztos írta itt PH-n, de ezek szerint nem ebben a topic-ban... -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok #44055 üzenetére
Mondjuk egyenlőre meg vagyok elégedve a Nod-dal.
De fél éve nagyon haragudtam rá.
Írtam is már itt,hogy akkor az MBAM szabadított meg a"kór"-tól. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44053 üzenetére
Erről jut eszembe,egy mezei tudatlan user-nek milyen antivirus javallt szerinted?
Pl.nekem mit ajánlanál? -
12-es csaj
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44053 üzenetére
Így, hogy nincs aláírásom, annyira nem egyértelmű, mit használok.
Nem írom se azt, hogy váltottam, se azt, hogy nem, csak annyit, hogy nem egyértelmű.
Az nem volt az érvem az Avira ellen, hogy puritán a kinézete. Egyébként a kezelőfelülete pont, hogy tetszik.
Végül is nem nálam engedett be kártevőt - mármint nem durvát, csak "lájtosabbat" - , hanem egy csomó más embernél, aki használja. De náluk durvábbat.. Igen, sokszor olyan érzésem van, hogy a Furkó AV is jobb.
De viccen kívül, az ismertebbek között egyértelműen a leggyengébb.
De mindegy, hagyjuk az avas(t) témáját... -
válasz
12-es csaj #44051 üzenetére
Innen már csak egy lépés, hogy lassan a Furkó AV-vel hasonlítsd össze...
Csak az nem fér a kobakomba, hogy ha ennyire nem szereted, ennyire rossznak tartod, megszivatta már a buksidat(beengedett valami kártevőt), stb stb, akkor miért nem szabadulsz már meg tőle végre?Választék van bőven helyette, ingyenesek közt is...
Bár emlékeim szerint, amikor az Avira lett régebben javasolva Neked, akkor valami olyan indok volt "ellene", hogy "puritán a kinézete"...
Épp aktuális, tehetsz egy újévi fogadalmat, hogy "2011. január 1-től nem használok Avast-ot, kisdobos becsület szavamra"... Kész.
-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj #44051 üzenetére
Nem, nem érdemli meg.
Azért ennyire ne ess át a ló túlsó oldalára, már túl sok, ráadásul félrevezető. -
12-es csaj
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44050 üzenetére
A baj az, hogy megérdemli ezt a lealacsonyítást...
-
válasz
Speeedfire #44048 üzenetére
Szerintem tényleg jobban járnál, ha lementenéd a fontos adatokat, aztán újra felhúzni rá a rendszert. Elég régóta "szenvedsz" vele, nem hinném hogy van értelme tovább küszködni, arról nem is beszélve, hogy ennyi idő alatt már 5x újratelepíthetted volna.
(Ha újra rakod, akkor jótanács: telepítés előtt BIOS-t alapra állítani, minden beállítani ami kell, minden letiltani ami nem kell, telepítéskor partíciókat törölni, majd újra létrehozni (XP-nek elég 20G-s partíció, a többi a az adatoknak, mindkettő értelem szerűen NTFS fájlrendszerű legyen) az XP-nek szánt partíciót lassú formattal formázni)
(És természetesen eredeti XP telepítőről telepíteni a rendszert)Kingsoft
Hát az tény, hogy a teszteket a helyükön kell kezelni, de azért ha egy kergető ennyire alúl található egy teszten, akkor azt jobb mellőzni: [link]Újratelepítés után MSE/Avira esetleg Avast biztos gyorsabban fognak működni
12-es csaj
Mit ártott neked az a szerencsétlen Avast, hogy ennyire "lealacsonyítod"? Az Avast a Kingsoft-al lenne egy kategória?Ugyan már...
-
12-es csaj
senior tag
válasz
Speeedfire #44048 üzenetére
Állítólag nem túl erős... A gyakorlati életben szerintem olyan avast-szintű, vagy gyengébb.
Amúgy made-in-China.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Érdekes eredmények. Avast, avira és MSE a tesztek szerint pedig elég gyorsak, illetve ez a kingsoft. A kingsoftból is van ingyenes. Erről van valakinek tapasztalata?
Ezzel a kis géppel mindig is voltak gondok, de érdekes mód tesztekben mindig "jól" teljesített. Cpu ok, memória ok, vga ok, hdd ok. Próbáltam rá egyszer xubuntut is rakni, mondom annak gyorsnak kell lennie, ennek ellenére lassabb volt mint az xp, pedig elég mininalista rendszer.
-
válasz
Kezdő vagyok #44046 üzenetére
ment priv
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44033 üzenetére
Itt a telepítéskor kell megadni ezt a kulcsot,amit beírtál?
Mert letölteni le tudtam ezzel a kulccsal.
De a program feltelepítésnél is kell ez a kulcs?
Hálásan köszönöm,hogy belinkelted! -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #44036 üzenetére
Igen, a Micro AV.
-
Prill
csendes tag
-
válasz
blattida #44035 üzenetére
Hát a 4. akkor nyilván az MS saját fejlesztésű keresője.
sznorbi2
Az elements, az egy karcsúsított változata az Advancednek, árban is lényeges különbség van
Elements 30 dolcsi, advanced 50...
Igaz, általában van újabb verziójuk a felsorolt progiknak, de azért azok is bőven megfelelnek a célnak, pláne ingyen... -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #44019 üzenetére
Itt valamelyik ms szaki írta egy hsz-ben.
Kaspersky-Authetium-VB-és valamelyik,hogy melyik, az passz... -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44033 üzenetére
Már van egy újabb Ashampoo Burning Studio 2010 ami ELEMENTS néven jelent meg.
Ezt használom én is és ez is ingyenes.
A WinOptimizer 6 még nem jó a Windows 7-re csak a következő verziója.
Ezt már régóta promozza és elég jó programok.Köszi az írásodat mások nevében is.
-
válasz
sznorbi2 #44032 üzenetére
Ez OFF lesz, elnézést érte, de lehet, hogy lesz közte olyan program, ami esetleg valakiknek jól jöhet.
5 darab Ashampoo termék ingyen
Ashampoo® Burning Studio 2010 Advanced - CD/DVD/Bluray iró program
Ashampoo® Home Designer - Lakástervező(belső)
Ashampoo® Snap 3 - Képernyőmentő
Ashampoo® WinOptimizer 6 - Rendszer-optimalizáló
Ashampoo® Photo Commander 7 - Képnézegető/Kép managerA honlapon add meg ezt a kulcsot: ASH-444LW1
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44031 üzenetére
Ez tűzijáték? Ez rakéta üzemmód.
Egyébként az Ashampoo Anti-Malware is promoban van csak az senkit nem érdekel.
Meg ha minden igaz akkor az ESET is játékozik amivel ESET kulcsokat lehet nyerni.
Majd január- február körül indulnak megint a nagy promóciós hadjáratok, mert akkor van még bőven választék.
ÚGy látom, hogy az antivírusokat most többen nyomják promoban, mint az IS-eket! -
Úgy látszik tűzijáték van mostanság a promoknál.
Returnil System Safe Pro - 1 éves kulcs
sznorbi2
Szerencsére Én még kaptam... -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #44029 üzenetére
Az igen ez tényleg jó gyors volt. Akkor csak jól írtam, hogy külhonban elég elterjedt jelenség a Bullguard, vagy csak sok ott is az ingyenélő?
-
-
válasz
Gorneck #44027 üzenetére
Én minden "frissítő kedden" frissítek, arányaiban sokszor volt sajnos szerencsém, a windows öngyilkos frissítéseihez ügyfeleknél(XP óta megvan, W7 sem nőtte ezt ki, most legutóbb az Office 2007-hez érkezett olyan frissítés, ami legyilkolta (asszem) a wordot, az outlook meg igen belassult), és sajnos 1x én is megszívtam.
Szóval köszönöm de nem, ne kapcsolgasson nekem be semmi autofrissítést, havi 1x majd mindent én frissítek, azóta (XP óta, 1 kivétellel) minden ok, igaz még így is csinálok egy rendszermentést WU előtt. -
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD #44025 üzenetére
Sztem sehol, mármint program szinten (főleg, hogy WU-t használja a frissítések leszedéséhez)...hacsak nincs vmi reg kulcs amivel ezt ki lehet lőni...de sztem ezzel meg is szűnik az mse frissítése...
Mondjuk aki ilyennel próbálkozott nálam, hogy WU kikapcs, annak meg is mondtam, hogy többet ne is hívjon ha baj van a gépével... -
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #44025 üzenetére
Nekem is le volt tiltva , és mégis visszakapcsolta sajnos elengedethetlen hogy működjön az MSE régen pl nem kapcsoltam be a gépet és a frissítés miatt nyávogott is , addig még nem raktam fel a rendszerfrissítést pirosban maradt
-
válasz
Gorneck #44023 üzenetére
Én nem használok MSE-t, az alapbeállításokat tudom, meg hogy ha kell, akkor hol-mit keressek. Az újat pár óra erejéig pakoltam fel (XP alá) az zavaró(legalábbis nekem nincs rá szükségem), hogy automatice bekapcsolja az automatikus frissítéseket. Persze ezt egyből ki is lőttem a Win-ben. Azonban páran hivogatnak, küldenek levelet, hogy hiába kapcsolják ki a Wu automatikus frissítését, abban a pillanatban amikor az NSE frissíti magát, az megint visszakapcsolja. Nálam túl rövid ideig volt fent ahhoz, hogy ezt tapasztalhattam volna, ezért kérdem, hogy hol lehet az MSE-ben ezt "lelőni"?
MÁS
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire #44020 üzenetére
Avast? Bár ha ezek fogják a gépet, akkor ott már gondok vannak...húgom/szüleim gépe lényegesen gyengébb, mint a tied, sem avira, se mse, se avast nem fogja egyik konfigot se...náluk könnyebb AV-t nem hiszem találsz ami ingyenes. Amúgy a ram használatából nem nagyon lehet arra következtetni, hogy egy avprogi milyen...
Fire/SOUL/CD: Mivel egy összegyúrt motorról van szó így sztem teljesen mind1 melyikekből van összerakva...főleg, mert a nagytesóhoz hasonló eredményekkel bír az ingyenes...meg amúgy is ez számít csak...mármint, hogy a végeredmény amit kapunk ingyen az nem rossz. Ami viszont változott, az a WUhoz való viszonyulás...eddig nem volt puffogás, ha volt def friss, most már a WU is jelzi és nem csak megjeleníti...persze, ha a WU csekkol előbb frissítések után...
-
BigManus
addikt
válasz
sznorbi2 #44018 üzenetére
Helló!
Így van, sajnos nincs időm az ikrek mellett illetve munka mellett az oldalt csinálni.
Sajnos a gyerekekkel is gondok vannak, tehát ezért zártam be.
Jó darabig ki volt írva, hogy ha valaki tovább üzemeltetné, annak ingyen átadom és segítek kezelni idő fügvényében, de senki nem jelentkezett.Ha továbbra is igény van rá, esetleg majd március környékén bele lehet vágni, addig viszont nem valószínű
-
sznorbi2
senior tag
Ezt ki ismeri?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #44008 üzenetére
Avira valami miatt nagyon darálja nálam a hdd-t, ramban viszont jó. MSE2 ramban nagyon rossz, de kevésbé darálja a hdd-t. Most egy nod32 van rajta, ez valamennyire elviselhető. Nem darálja a hdd-t, ramban is csak 60mb. Viszont nem ingyenes.
-
válasz
Gorneck #43999 üzenetére
Igen, van kavaródás. moonman-al beszéltem privbe, ő is csak úgy gondolja, hogy az MSE is használja a motorokat, de hogy az összeset vagy kevesebbet és hogy melyiket, arról nem esett szó...
blattida #43998
Melyik 4-et akkor?Egy link is jól jönne egy hivatalos MS forráshoz, ahol ez le van írva, mert én ilyet nem találtam sajnos...
-
Imi1981
veterán
sziasztok!
Laca oldala [link] véglegesen megszűnt vagy csak átmenetileg? -
sznorbi2
senior tag
-
F34R
nagyúr
válasz
Speeedfire #44001 üzenetére
Persze
Tess
-
sznorbi2
senior tag
Új ingyenes vírusírtó jelent meg a Digital Defender néven.
A Pro verzió már egy ideje létezik de az ingyenes ha jól tudom manapság lett készen.Egy másik számunkra kevésbé ismert versenyző is frissebb kiadásban jelent meg.
[link]
Nem hiszem, hogy nagy eresztés de azért mégis létezik!Csaba1203:
Egyébként külhon több országában eléggé elterjedt a Bullguard.
-
sznorbi2
senior tag
Bullguard Antivirus 10 promo( 1 éves ):
Ha jól emlékszem akkor ez egy Bitdefender motort használó antivírnyákoló.
A Facebook-on meg osztogatják a Kaspersky antivírus kulcsokat 6 hónapra.
-
Speeedfire
félisten
Sajnos nem jött be a MSE2, nagyon lelassította a gépet. Meg rendesen zabálta a memóriát is. Avira free-nél valahogy kilehet szedni a reklámot?
Aktív témák
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest