- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Az ilyen optimalizálók, rendszerinfó, tweaker stb progik, hogy el tudják végezni a feladatukat, amire hivatottak, kénytelenek a rendszer "mélyebb bugyraiban matatni". Önmagában ez a tevékenység nem feltétlenül káros, csak alapvetően 2 veszélyt rejthet magában:
1. Rootkit-ek szoktak ilyen tevékenységet folytatni, és akkor x86-os rendszer felett teljes felügyeletet gyakorolhat, kizárva a usert, még ha admin is.
2. Az adott progi ilyen tevékenységet folytat, de hiába nem káros, nagyon sokszor egy rendszer "halálát" okozhatja, nem véletlen, hogy sokszor lehet bedőlt rendszerekről olvasni, amiken előtte különböző tweaker és egyéb progikat futtattak.
Ezen okok miatt (legalábbis Én) nem használok olyan progikat (legyen az bármennyire hasznosnak kikiáltott), amelyek ilyen mélyen kotorásznának a rendszerben, mert abból csak gond szokott lenni...
UI: Már végig a Win Mate telepítése során is számtalanszor kérdezett a KIS, mert olyan helyeken matatott/másolt/módosított stb a telepítő, ami nem megszokott, de a próba kedvéért, minden kérdésre a Kaspersky-nek a "megbízható" opciót választottam a telepítés során. Normál esetben már az első feldobott kérdésnél törlöm az ilyen progikat...
-
Olyan progit, ami ilyen műveleteket szeretne végrehajtani, azt mifelénk nem használunk...
UI: És még mielőtt jönne valaki, hogy ez fals meg hasonlók, nem, nem az. Én nem szeretem (magyarul likvidálom, megy a saját feketelistámra) az ilyen műveleteket alkalmazó progikat...
-
1. XP alá nem kell feltenni azt a páros, mivel a NOD32 Antivirus v2.7 nem megy XP vagy újabb OS alatt, a Comodo meg XP előtti OS-eket nem támogatja, legalábbis a legutolsó biztosan nem...
2. Ha feltételezzük, hogy menne XP alatt a NOD32 AV 2.7 és az mellé tennéd a Comodo falat, az akkor sem lenne olyan hatékony, mint az ESS 4.x, mivel a 2.7 alá úgy érkeznének kártevők, mint mustra a muslincák, nem sokra mennél Comodo proaktív védelmével, akármilyen jó is, mert nem helyettesíti/nem is helyettesítheti az AV feladatait/funkcióit...
-
zed01
őstag
Ugyan az android nyílt forráskódú, de ezt azért nagyon ne keverjük a linuxal. Az a gondolatod hogy kezdi megadni magát a nyílt forráskód, enyhén szólva nem pártatlan dolog. A linuxra egy évben nem kerül annyi kártevő, mint androidra egy nap, a windowsos kártevők tömkelegéről nem is beszélve. Közelebb állna az igazsághoz, ha azt írtad volna hogy kezdi megadni magát az android, ami teljesen más operációs rendszer, tulajdonképpen csak a rendszermag az ami hasonló, de az is jelentősen módosítva van.
Bár erre a market place féle veszélyességet is egyszerűen ki lehetne küszöbölni, ha a Googlenál vennék a fáradtságot és az összes oda bekerülő alkalmazást leellenőrzik.
-
A "lelkesedésemmel" nincs semmi gond, pl a Panda 2012 betat én magam is belinkeltem volna (ha másik topiktárs nem tette volna meg) mert az egy hivatalos béta, ki is próbáltam, nálam cefet gyors és én is nyugodt szívvel tudom javasolni, hogy aki kedvet érez hozzá, az tesztelje/próbálja ki. (Hadd ne kelljen megint leírni mindent, hogy egy progi tesztelésének mik az alapfeltételei, pl tiszta rendszer, amin semmilyen kergető nem fordult még meg, stb)
Kaspersky-nél egész más a helyzet. Rajtam kívül még van pár "öreg motoros", aki végigszenvedte a Kaspersky 2010-el kezdődő tortúrákat, mert a Kaspersky az egyetlen olyan cég (sajnos), ami totálkáros publikus bétákat képes kitenni. Szóval HZoli87 sem véletlenül írta, amit. Akkor szerinted mit tapasztalhat egy mezei user, ha ezt a nem publikus bétát leszedi? (most épp néztem, hogy már mindenki számára letölthetővé vált az újraferdített béta, de fórumon még mindig rejtve van a KIS2012 topic)
Szóval Én nem fogom javasolni, hogy bárki is próbálja ki, ha meg ennek ellenére valaki lesz olyan "bátor-aligátor", az utána hallgasson mélyen, tapasztalatait vigye magával a sírba.
(A gép lehet, hogy oda is kerül)
(Egy csomó hiba le vagyon írva a béta topikban, amit felesleges jelezni, mert a Kaspersky cég írta, hogy azokkal most nem foglalkozik, tudják hogy van, de nem azt tesztelik)UI: A 2012 fejlesztés 2010 októberében már megindult, a hivatalos tesztidőszak márciussal kezdödőtt, igaz elsősorban hivatalos teszterek számára.
-
vargadani
tag
-
Butcher-HUN
senior tag
köszi! Már fel is tettem.
Tűzfal: én tanultam belőle használom ami az Avira-ban van. PCtools tűzfalát tettem fel a minap, természetesen a PSS-ben lévőt le tiltottam. 4 magos gépem van 4GB ram win 7 x64 sp1 és olyan szinten be lassította a rendszert hogy téptem a hajam
Comodo-t nem ismerem és azt olvastam hogy hozzá értőbbek tegyék fel majd hangolják. Így maradtam az Avira be épített tűzfalánál és kicsit óvatosabb lettem ennyi.
-
jorden06
senior tag
Na, kicsit hosszabb idő után, de tesztelgettem a CIS-t.
Felraktam az asztali gépemre is, ahol 0% processzor-használatot generál, a notin pedig mindegy, hogy milyen erősségi szinteken vannak a különböző védelmek 10-15% átlagban. Mit dolgozik ez mindig? A merevlemezek mindkét gépen 80-90%-os telítettségen vannak, ugyanazt a böngészőt használom, ugyanazokkal az oldalakkal megnyitva.
-
McKane
senior tag
-
zed01
őstag
A wine és a cedega windows API ami köztes átjárót biztosít a windowsra írt alkalmazások és a linux között. Ez játékoknál úgy nyilvánul meg hogy a directX-es utasításokat átfordítja openGL nyelvre amit a linux értelmezni tud és lehet játszani és ezért is az openGL-es játékok futnak a legjobban a wine-n. A cedega más tészta, az fizetős alkalmazás (amíg a wine ingyenes), ennek megfelelően az emberek pénzéért nyújtani kell valamit, ezért támogat több ezer játékot hivatalosan. Egy windowsos kártevővel nem a linuxot lehet szétfertőzni, hanem csak ezeket az API-kat, (wine, cedga, crossover) lehet megfertőzni. Volt olyan hozzászólás az ubuntu.hu-n, hogy az ember addig addig próbálgatta a tört windowsos alkalmazásokat a wine-n, amíg kiírta a tálcán a visszautasíthatatlan ajánlatot hogy vegyen meg egy vírusirtót. Persze hogy rouge kártevőről van szó, azt tanácsolták neki, uninstall a wine-nek, törölje a home mappából a wine könyvtárát, majd indítsa újra a gépet és aztán telepítse újra a wine-t és máskor jobban vigyázzon mit indít el rajta. Persze az ilyen affér a linuxban kárt nem tud okozni, de a wine-t és a cedegát és a crossovert szétcseszheti.
-
zed01
őstag
Ezt én sem igazán értem mit rejtegethet Zed,hogy ennyien fel akarják nyitni a gépét mint egy konzervdobozt
Az én gépem egy teljesen átlagos gép, átlagos cuccokkal rajta, semmi extra. Viszont van rajta egy kártevő, ami hívná a haverjait, csak a PeerBlock nem engedi.
Tényleg, egy linuxal okosított router mért nem jó ? Tp-link egyes tipusai igen komoly tényező tud lenni védelmi fronton
Mert pénzbe kerül és ha pénzt adok valamiért, akkor az a linuxos Cedega lesz. Ráadásul kényelmetlen is a router, forwardolni a portokat és a forwardolt portokat szinkronba hozni a tűzfallal ahhoz hogy a p2p hálózat működjön, meg hasonlók, nincs kedvem hozzá. Ennél kényelmesebb ember vagyok.
-
12-es csaj
senior tag
Én úgy vagyok vele mint 12-es az Avastal,
Akkor te se tudtál megválni a NOD32-től?Lehet, nekem is az kell, hogy kétszer megégessem magam.
Egyszer már sikerült megégetnem magam avast! mellett - érdeklődésem eredete - de az egyértelműen "user error" volt. De teljesen egyértelműen. -
Gorneck
legenda
Sztem ehhez nem szerencse kell...csak egy bizonyos internetezési szokás...van pár megszokott oldal amit látogatok onnét meg elég érdekes lenne vírust kapni...nagyon kalandozni se szoktam ismeretlen oldalakon, mert ha vmit keresek arra már vannak bevált oldalaim...
Nahhh de mind1...a lényege nem ez volt a hsz-nek...TFSi: Sokat "pofázol" és némi reg idő...
-
Csak a KIS-t fel lehet pakolni úgy, hogy egy paraméter segítségével indítod a telepítőjét és akkor kihagyja az inkompatibilis szoftverek vizsgálatát telepítéskor. (Mondjuk ezzel együtt nem javasolt így felrakni, hogy előtte már több kergető megfordult)
Panda-nál nem tudok ilyen lehetőségről... -
blattida
nagyúr
Hogy érted azt, hogy a rendszerbe?
A cookie-k nem a op. rendszer mappájában vannak, hanem a böngészők gyorsítótárában.
Ha valóban win mappában vannak, akkor azok nem sütik, csak annak álcázzák magukat.Az f-secure "rendszer" elnevezése félrevezető, azért írja ezt, mert a rendszer-partíción találta őket, de nem az operációs rendszerben!
-
sznorbi2
senior tag
Hát nem tudom, de éppen ezért volt balhéja az Mbam-nak mert az IObit lopta az adatbázisát, De ha azt használná akkor biztos, hogy jó kis program.
Annyit olvastam most róla, hogy főleg a kémprogramokra és a rosszindulatú szoftverekre van kicsiszolva.
Felhő alapú lesz egyben de nem csak a felhőre támaszkodik. -
12-es csaj
senior tag
A két tót között
Nem inkább szláv? Vagy csak ennyire műveletlen vagyok?Nem akarom 12-est védeni,
Ööö... Nem kell védeni engem, az igaz, de... Ez félreérthető.. ez úgy hangzik, mintha tilos lenne velem egyetérteni vagy részben osztozni a véleményemen.de mivel érdekli a net sötétebbik oldala
Ezzel mire célzol? Tényleg, őszintén nem értem.Szinte minden felhasználó egy idő után már nem csak az Index oldalát olvasgatja tisztelet a kivételnek.
Hát, én pont olyan vagyok, hogy Facebook, Gmail (spam-ot meg se nyitom, de ha mégis, nem kattintok a linkre), gyakorikérdések.hu, és fórumok abban a témában, ami épp érdekel; más szinte nem is. Mégis, ha Google-n keresek valamit - általában érdeklődési köröm, köreim témájában, vagy iskolai feladathoz - akkor ott többször előfordul, hogy fertőzött oldalra keveredek.
Torrentezek, de zárt tracker-ekről, a kommenteket végigolvasom(, ja, és csak filmet töltök le), tehát óvatos vagyok, szerintem ezt kijelenthetem.Mégis rendszeresen bekapok valamit - vagy gyenge adware, vagy trojan, vagy akár rootkit -, vagy Google-n vagy pedig ismeretlen forrásból. Mikor még nem torrenteztem, akkor is.
Pedig óvatos vagyok - mondjuk régen is az voltam -, mostmár majdnem minden szoftverem naprakész, futtatok MBAM-ot, Online Scan-t rendszeresen, a feladatkezelőben is fel tudom esetleg ismerni a kártevőket - már amelyikek látszanak benne -, és adathordozón is - rejtett, fura nevű, gyanús kiterjesztésű fájlok.
Mégis bejönnek a dolgok, időről időre...
Tehát nemcsak az idióta felhasználók, nemcsak az ész nélkül w@razolók és nemcsak a felnőtt oldalak látogatói vannak veszélyben. Ezzel a regénnyel csak erre akartam egy példát adni..
-
Azt én nem ajánlanám...
IObit ASC, Ashampoo Winoptimizer, Tune Up Utilities, CCleaner, Auslogics BoostSpeed, Wintools.net Ultimate, Yamicsoft Windows Manager
Ezek amiket bátran ajánlok mert nem tesznek kárt a rendszerben.
Az iolo csak egy fokkal jobb az uniblue által gyártott szemétnél. Vagy a rendszerben tesznek kárt vagy más programok registryét teszik tönkre.
-
törölt tag
A nagy nevek, az átlagos felhasználók számára ideális védelmet nyújtanak. Ha meg valaki warezol és beszív valamit megérdemli. Az meg, hogy pár 0 napos kártevőt nem ismer fel, hát megint az a véleményem, hogy átlag felhasználó nem szív be olyasmit, ha nem mászkál zavaros helyekre.
Hagyjuk már ezt a nagy nevek besültek témát, mert egyfelől uncsi, másfelől nem igaz, és félrevezető.
Általában a kis nyominger cégek próbálják terjeszteni - hogy nézd már ezt meg ezt megfogta, igaz mást sem , csak erről ugye nem szól a fáma - , meg magukat geeknek képzelő láma felhasználók.
Vajon miért van az, hogy én még sohasem szívtam be sem az MSE-vel sem a NIS-el sem az Outposttal semmit ? -
Norton 360 az a Global protection kategória a Nortonnál, de ezt fel is tüntetik: [link]
De ez más "global protection" kategóriába/verzióhoz tartozó védelemnél is így van, hogy plusz szolgáltatásokat/funkciókat tartalmaznak, amik egy része valóban nem kifejezetten a védelmet szolgálja. pl Panda Global protection (Comparative Chart fülre kattints vagy Kaspersky Pure vagy Gdata TotalCare -
"A nod 2.7 mekkora volt, s a mai napig sokan használják nem kis megelégedésükre."
Öreg hiba. Annak idején remek progi volt, azóta azonban eltelt 6-8 év (ami számtekben annyi időt jelent, mint a dinók kihalásától napjainkig), az új típusú kártevőkkel/támadásokkal szemben védtelen/tehetetlen. Ez nem a progi hibája, egyszerűen elszállt felette az idő..."Ma egy Norton vagy egy Kis olyan lett mint pld. az író programoknál a Néró mindent tud csak lassan lemezt írni nem."
Na ez erős. A NIS vagy KIS-ben mondj olyan funkciót, ami nem a védelmet szolgálja. Egyáltalán nem bloatware szoftverek.A Nero valóban átesett a ló túloldalára, ebben egyetértünk, de azzal a kiegészítéssel, hogy nem kötelező ám a teljes/fullos Multimedia Suite (vagy hasonló korábbi) változatokat használni, úrambocsá megvenni... Eddig is volt, meg most is van Lite változata, ami ingyenes: Nero BurnLite 10
(Arról már nem is beszélve, hogy több nagyon jó kis Freeware íróprogi létezik... -
blattida
nagyúr
Nem arra az átállásra gondoltam, hanem sokan, például én is, fent vannak mindkét oldalon és sokan, köztük én is, egyesítést kértek, azaz egy közös fiókjuk lesz, ez pedig okozhat ilyen hitelesítési problémákat a kiszolgálói oldalról...
Tetete
Nem vagyok, nem is lehetek bűntelen, mivel itt vagyok... -
lck
senior tag
Van egy Download nevű mappám. Ebben vannak a letöltött cuccaim. Az MSE a mappa megnyitásakor egyenként végig ellenőrzi az összes fájlt. Az ellenőrzés ideje alatt (25-30 mp) a windows megáll. Szépen sorban elkezdi a fehér ikonokat lecserélgetni a valós ikonokra. Mikor végzett, már működik is minden. Ezt minden egyes windows újraindítás után eljátssza. Na ez nekem sok. Sajnos emiatt nem bírom használni.
-
-
Múltkor az egyik naiv ismerősöm szívott be valami Security Tools nevű kakit... Kicsit megizzasztott még leszedtem. Egyébként Virusbuster Professional 7.044 volt fent magas heurisztikával beállítva... Szégyen... Van még hova fejlődniük, mert eddig a VB nagyon gyenge, ezt a tesztek is alátámasztják. Ok nem egy Kingsoft színvonal(talanság), de akkor is gyenge, még az Outpost is veri, pedig egy motor...
-
Ez a teszt teljesen korrektnek tűnik.
Nem tudom, hogy nem olvastátok figyelmesen, vagy nem néztétek meg, hogy miket teszteltek, de itt nem védelmi szempontok lettek tesztelve.Vagy én nem néztem át tüzetesebben az oldalt(ez esetben elnézést), de olyat nem találtam, hogy x darabos vírusmintán, melyik mennyit fogott meg, mennyi a fals, stb stb, csak ezeket
[link] [link] [link] [link] Na ezek meg védelem szempontjából lényegtelen dolgok, max érdekes/plusz infók... -
törölt tag
Félreértés ne essék, én azokra írtam amit írtam, akik nem keresgélési célból próbálnak végig több promóciót, hanem eleve az a feltett szándékuk, hogy fizetős programokat fognak ingyenesen használni haláluk napjáig.
Akik 10 + vírusirtót végig néznek, és úgy választják ki azt amelyik számukra a legmegfelelőbb, majd ennél jó hosszú időre megállapodnak, és folyamatosan meg is vásárolják a licencet azok ellen egy rossz szavam sincs természetesen
Hozzáteszem, hogy a 30 napos szinte minden av fejlesztő cég által kínált próbalicencnek elégnek kell lennie a döntés meghozatalához.
-
RBJ
addikt
én már gondoltam arra , hogy tényleg mi van ha egy szoftvergyártó direkt hagy futni egy illegális licencet arra használva , hogy tudják ellenőrizni , hogy mennyit és kik használják.
Pont az avast nál volt ilyen érzetem mikor még ki se jött a szoftver és máris voltak hozzá kulcsok. -
blattida
nagyúr
Sajnos vagy nem sajnos, de nem veri.
Ha csak az av részt nézem, magában, tehát sandbox, d+ és felhő nélkül, akkor talán a maci jobb, viszont kompletten biztos, hogy nem.
Nem rossz a Pctools fala, de koránt sem olyan erős, mint például a comodo...egy Online Armor-ral sokkal erősebb párost alkotnának a Pandával... -
BlackSeven
aktív tag
-
sznorbi2
senior tag
Való igaz.
De azért még nem olyan fejlett az a felhőcske, hogy helyettesítsen egy jól megtermett IS-t!
Aki teljesen normálisan netezik annak valóban remek választás egy felhő alap.
Egyébként valahol láttam, hogy a Pandának a felhő verziója jobban teljesített mint a normál telepített adatbázissal rendelkező verzió(mind a kettőnél PRO verzió).
Akkor a Panda felhő Pro tényleg tud valamit, ha jobban tevékenykedett mint az AV Pro 2011.Ja, a Vipre adatbázis száma amit nemrégen frissített nekem az 7436 (2010.11.28. 9:00:00)
-
McKane
senior tag
röviden,tömören..
mostanában a VB Prof egyre többször írta ki hogy vírus találat, de nem tudja írtani,pedig nem volt tömörítve a fájl.. és csak a "meghagy" gomb volt aktív..Meg ebben,ahogy tudom és láttam a frissítésnél van egy "A" motor és egy "B" motor ,mint víruskereső motor.. már csak azt nem tudom melyik 2-őt használja a program
A VB-től csak úgy váltam meg, hogy letöröltem a gépről,de persze továbbra is küldözgetem nekik a mintákat..
szerk1.: amúgy ki használja itten még ezt a GDatát?
-
swatti
tag
Sok av nem fér hozzá bizonyos fájlokhoz. Több oka is lehet. Nem tudja kicsomagolni vagy jogosultság miatt nem fér hozzá, de még sok más.. Pl. a régi nodba is láttad a logban, hogy mihez nem fért hozzá csak az új termékekbe nem tesznek ilyet bele és nem is nézz bele. Ami mondjuk hogy nagy baromság, de a mezei ember ne lássa elven nyomatnak most mindent. VBbe legalább ne van és látsz mindent mi miért van és nem sakkozol, hogy mi a fene van.
-
-
Hali!
[link] - ennyit arról, hogy Linuxon nem lehet kártevő...Ez már nagyon rég óta tudott tény...
Keresgélés közben akadtam az Avast! Linux Home Edition Free-re, amivel lehet tenni egy próbát, csak egyenlőre még azzal szívok, hogy az ezeréves atheros 5005G chipsetes WLAN kártyámmal nem tud mit kezdeni az OpenSuse, nincs netem...Már egy valag fórumon leírtat végigjátszottam, de semmi hatás...
(Ubuntun minden oké, gond nélkül kezeli a kártyát...)Fire.
-
Pano
addikt
A Virusbuster folyamatosan fejlődik, mert van hova. Az IS-nek tudatában vagyok, amúgy az kölcsönös licensz, ugyanis első körben a VB adta az Agnitumnak a motorját, majd ők vissza az IS-be
Viszont abban egyet kell értened velem, hogy a dédelgetett motoron kívül másba igen ritkán helyeznek csak energiát [ami érthető, mert nem a lakosság vagy a vállalati szférából élnek meg, hanem a külföldi fejlesztőkből, akik azt licenszelik, veszik meg].
Az tény, hogy eleve a VB Kft hozzáállása példa értékű az ügyfelek iránt, de vírusvadászat, ide vagy oda, van még hova fejlődni detektálásba, hidd el. Feküdj csak jobban rá és meglátod.Mielőtt félre értenél, nem vagyok én ellene a Virusbusternek, régen magam is vásároltam tőlük licenszet és használtam is. Én örülnék a leges legjobban, ha mondjuk egy MRG vagy AV-Comp. teszten ott látnám az első 5-10 helyezetben. De ettől még sajna nagyon messze vagyunk amíg a sypware detektáláson nem javítanak. Ami szerintem létfontosságú lenne már, mert a fertőzések közel 80%-át már azok teszik ki, nem úgy van mint 5-10 éve.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest