- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Valóban. Nekem viszont a hsz. írásának pillanatában kettőször egymás után nem blokkolta a linket.
Végül is, akkor veszélyesnek mondható vagy sem? A letöltött fájlal semmi gond nincs.
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Csak nekem szebb a régi GUI???
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Köszi! De baj!
(#50014) HZoli87
Köszi! Ne fáradj vele, az előző link minden igényt kielégít.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50007 üzenetére
Aham, most már tudom, hogy mi is lenne.
Szoktam időnként használni a tracert parancsot csak nem gondoltam rá.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Akkor egyedül Kaspersky tudja a route/trace feature-t?
Az meg miaz???
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49986 üzenetére
Ott ahol találtam és még több helyen is javították a letöltési linket.
Viszont sem az Avira, sem az Emsisoft sem a Trend Micro, sem az F-Secure, sem az Avg nem jelez az oldalra semmit.
MBAM szerint sincs kártékony kódra utaló jel az oldalon. -
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50000 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49997 üzenetére
Már mindent próbáltunk, de az én gépemen is ugyaz az a helyzet!Csak akkor engedélyezi ha kikapcsolom a webszűrőt.Na mindegy ha nem sikerűl akkor arra az időre kikapcsolja.De azért még próbálkozok az én gépemen hátha rájövök!
Plag látom nálad is ez volt a helyzet, akkor nem én vagyok béna!Csak az nem értem akkor miért van ilyen beállítási lehetőség ha nem működik!Nagyon dühitő tud lenni!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49997 üzenetére
Sajnos, ha blokkol egy oldalt a Vipre, hiába teszi be a kivételek közé, ettől még blokkolni fogja az oldalt. Számtalan esetben próbáltam már ezt.
Ilyenkor jelenteni kell a fals webes riasztásokat a sunbeltnél( most már GFI) és megoldják. -
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49995 üzenetére
Kíváncsian várok!
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49993 üzenetére
Automatikusan ilyenre alakítja!A teljes linket bemásoltam de ilyenre alakítja, és hiába szrkesztem utólag vissza akkor is leszedi!
Igazából nem nekem kell ,hanem egy haver kédezte hogy tuná beállítani, ezért raktam fel magamnak mert azt hittem valamit nem jól csinál hiába mondom neki telefonon hogy hogyan kell!Erre én sem tudom!De addig nem rakom vissza az F-secure-t míg nem sikerűl!
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49988 üzenetére
Hát akkor nem tudom miért nem működik, tudnak a problémáról, hogy telepítés után nem megy a HIPS (Setup menüpont alatt szépen mutatja is), de újraindítás után "aktivizálódik". Nálam elég volt 1 újraindítás, utána pofázott is percekig (legalább 30 ablakot dobott fel). Firefox (4.0.1) plugin-containerével nincs jóban, már háromszor összeakadtak.
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49986 üzenetére
Indítsd újra a gépet, utána működni fog. Ha sok kérdést akarsz, akkor előtte állítsd át interaktívra.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49957 üzenetére
Üdv.!
Szintén köszönöm a segítségedet!!!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49957 üzenetére
Köszi Fire a már sokadjára a hasznos segítséget!!!
Egyelőre marad a 11.0.2.556-os KIS 2011, nekem bevált, de később átnyergelek a stabil 2012-re, közben esetleg ESET Antivirus 5 Beta. Majd írok arról is és használom a Hunter módot...
Jó munkát a házban...
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49954 üzenetére
Alap helyzetben a 2011-es angol verzió volt fent. Kavremover-ből a 1.0.171.0-ás verziót használtam. Nem volt fent előtte semmilyen verzió a 2012-es kaspersky-ből. A 2012-est is ugyanezzel a kavremover-rel szedtem le, és utána raktam vissza a 2011-es verziót.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49952 üzenetére
Szia Fire!
Hát nem nyugtattál meg, de még a hsz-ed előtt szedtem le a KIS 2012-t a saját uninstalljával (complete) és a Revo nem talált semmit utána. Egyébként mikorra várható a végleges és mi lesz a build száma?
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49952 üzenetére
Üdv.!
Köszönöm válaszod! Valami oknál fogva nekem nem fogadja el az érvényes licensemet. Felraktam a 2012-őt, nem tudtam beaktiválni, erre leszedtem, és visszatettem a 2011-es verziót, és annál gyönyörűen elfogadta a licensemet. Nem értem.
Köszönöm
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49776 üzenetére
Arra gondoltam hogy a magyar oldalon még mindig a 2010-est lehet letölteni!És ahogy elnéztem szinte minden országban már a 2011-es van, és csak németben+angolban van 2012 ,de hun-ban csak 2010 van.Gyorsak vagyunk mi magyarok!
Nem akarom használni! Csak úgy megjegyeztem hogy ebben is lassúak vagyunk.Meg ahogy LiLxWaYnEx koléga írta még mindig nagy a gépterhelése,pedig jóval erősebb gépe van mint nekem.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49754 üzenetére
Akkor most F-secure vagy Panda dilemma
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49756 üzenetére
Hát ha magyarosan akarjuk nevezni a fiatal jércék legtöbb idejét lefoglaló netes valamit, akkor az így hangzana:
POFALEXIKON
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49750 üzenetére
Amit a Facebook-os promóval küldtek az 10.15-ig jó, ez meg 10.31-ig.
Akkora meg már itt a 2012-es verzió ismét 6 hónap promóval.
Januárban is így volt, hogy az egyik kulcs jan. 15-ig, a másik kulcs meg jan. 31-ig volt használható! -
válasz
Fire/SOUL/CD #49752 üzenetére
Nem olvastam el a leelet, de ezt mire fel küldték?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49750 üzenetére
Neked is ezt küldték levélben?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49748 üzenetére
Igen, írtam is, hogy Hitman Pro egy az egyben.
Viszont ugyanúgy kell aktiválni a 30 napost a Zemana panírban is, mint a Hitman-t!Tehát az eltérés az 0 (nulla) a panírján kivül.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49746 üzenetére
Egy az egyben!
A különbség az, hogy ezt ha minden igaz akkor 30 napig teljeskörűen lehet használni, míg a Hitman-t meg regisztrálni kell, hogy el is távolítson ne csak scan üzemmódja legyen.
Mindjárt gyomrozom egy kicsit, hogy valóban van-e eltérés a Hitman Pro-tól!
-
herb555
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49536 üzenetére
és ezek a dolgok vírusokat, vagy hackert támadást is jelenthetnek?
-
takilevi
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49436 üzenetére
köszi a választ
jövök máskoris
tetszik ez az oldal
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49371 üzenetére
Ez most a 2012-es beta, vagy egy új verziós KIS 2011 beta?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49363 üzenetére
Azt a hétszázát, igazad van Fire, a 4.0.474-essel voltak gondok, legalábbis, amikor én feltettem az első hivatalos angol Win7 prof-ot, akkor már ezt a verziót tettem fel, és a 4.2.35-ösre javultak meg a dolgok, amely a 4.2-es széria első stabil (nem béta) kiadása volt... Bocsánat a tévedésért, és köszönöm a helyreigazítást!!!
Egyébként a KIS-re mikor várható új verzió, hogy az FX4-gyel is kompatibilis legyen?
Egyébként néha a KIS 2011 kiírja, hogy lejár a licensz, a win7 jelzi, h ki van kapcsolva a KIS, majd pár másodperc után minden helyre áll...
Idióta egy progi, de még mindig jól hasít nálam...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49343 üzenetére
Privátod ment!
-
herb555
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49341 üzenetére
Értem, de nekem otthonra kellene úgyhogy az nem fontos.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49338 üzenetére
Próbáltad már a 6-os Avastot? Megbízható, jó védelmet ad?
-
herb555
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49338 üzenetére
nekem otthonra kellene, de az is lehet hogy keverem (pl. avast+comodo) de lehet hogy nem sok értelme lenne.
-
Mityu_76
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49307 üzenetére
Ok..... csak az uccsó pár oldalt böngésztem át és láttam ezt a tesztet...... azért gondoltam kipróbálom, de ezek szerint a hozzáértők nem nagyon favorizálják.....
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49298 üzenetére
HZoli87 ésFire/SOUL/CD:
igen,minden frissítés fenn van.
A genuine frissítés is rajta van.
De hogy genuine-e,hááát....
No comment.Megjegyzem már nem nagyon tudok eligazodni azon,hogy most eredeti-e vagy sem,mert nem tudom,hogy tutira miből lehet megállapítani.
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49276 üzenetére
Majd egy éves posztot linkeltem, akkor még ebben a fórumban ment a tesztelgetés (0-day malware). Friss kártevő volt, Kaspersky nem ismerte, pedig rendesen beállítottam a programot. Igazsághoz hozzátartozik, hogy véletlenül kattintottam kétszer a fájlra, utána már úgy voltam miért ne, feltelepítettem. MBAM tisztította utána a rendszert, Kasperskyéknek elküldtem, azóta az adatbázis része.
(#49278) McKane: fogadja gratulációmat, emberi hülyeség ellen semmi sem véd.
(#49280) Plag: majd 1 éve volt, így VT eredményt nem igen tudok linkelni neked, kevesen ismerték fel aznap. Talán ez az, de nem vagyok benne biztos.
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49250 üzenetére
Igen, pont arról szól a cikk, mint amiről fentebb írtál, csak épp ez a cikk a home usereket célozza.
Van olyan ismerősöm, aki szerint hülyeség a vírusírtó és a tűzfal, feleslegesen terheli a gépet. Persze gyakran beszed egy-két súlyosabb kártevőt. Ilyenkor káromkodás mellett jön a mindent megváltó format c: -
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49236 üzenetére
Egyébként nekem is teljesen idióta ötletnek tünt a dolog!
De azért gondoltam rákérdezek mégis. Most hallotam róla először. Ö pedig direkt ajánlotta fórumon nyilvánosan
Nekem is volt virusirtóm mindig, meg se fordult a fejemben h annélkül használjam gépet.
-
lck
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49241 üzenetére
OK
Bocs igaz ha áttételesen is én értettem félre
Egyébként Te mint hozzáértő nem érezted még soha, hogy ha akarnál sem kapnál vírust ?
Nálam ez évek óta így van.
Igazából azt sem értem mások hogyan kapják ?!?! -
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49201 üzenetére
Firefox alatt nem írja ki, de hiszek én neked.
Én is részt vettem előző beta tesztelésekben, de mint írtam feljebb, pont emiatt nem merem még nagyon beleélni magam, mert 2011 és 2011 esetében is jártam úgy, hogy a második RC-nél hirtelen tovaszállt a kevés rendszerterhelés.
Nem tagadom, hogy vannak benne bugok, én is találtam jó párat, amit jeleztem is (amúgy amit te írtál az ismert bug).
Azért próbálok optimista maradni -
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49199 üzenetére
Szerintem érdemes... Igaz, hogy az általad linkelt safe run for applications ablak ebben is hiányzik a menüpontokból, de jobb klikkes -azaz lebegő menüből- müxik rendesen. Gond nélkül tudok bármilyen alkalmazást futtatni homokozóban.
Amúgy, amit említettél ismerem még a 2011-ből, ott nekem is feldobálta, hogy korlátozva fut a sandbox. -
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49197 üzenetére
Értem mire gondolsz, nekem a 342 van fenn, ma jött ki, azt tettem fel. Úgy néz ki, ebbe már elérhető és nem korlátozva fut.
-
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49195 üzenetére
Eskü, nekem nem ír semmit
Simán bejön a zöld kerettel a böngésző és semmi infó ablak, vagy ilyesmi (mondjuk nekem firefox 4 van beállítva)
A második valóban nincs.
-
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49193 üzenetére
Nekem nem írja ki, hogy limitálva futna, akármelyiket is próbálom. Böngésző vagy program futtatás.
-
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49188 üzenetére
Mit értesz x64 hiányosságok alatt?
Most a legújabb verziót tettem fel, ami ma jött ki. Nekem lényegesebben könnyebben fut mint az eddigi kaspersky verziók.
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #49188 üzenetére
Milyen az a win8 önvédelemve?
Kifejtenéd bővebben? -
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49185 üzenetére
Köszi
A kezelőfelület szép és letisztult, nekem jobban tetszik, mint az előzőek, jobban átlátható. Számomra legalábbis.
Egyedül a riasztási ablakok nem tetszenek.Rendszerterhelésre abszolút nagyon sokan jutott előre, ha viszonyítanom kéne azt mondanám, hogy avast szint. Viszont ezt nem merem elkiabálni.
-
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49007 üzenetére
azt hát,azt a pár száz Kbyteos installt..
namindegy,ezt benéztem -
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49000 üzenetére
azért beteszem,hátha..
" A beküldött fájl egy letöltőprogram. Ellenőrzi, hogy a rendszerfeltételek megfelelőek-e, és ha például nincs .NET környezet, akkor azt is le tudja tölteni. Ha minden más rendben van, akkor kapcsolódik a www.t55.net szerverhez, lekérdezi, hogy mi a WinMate program legfrissebb verziója (jelenleg http://www.t55.net/download/wm_0.9.14.exe), aztán letölti és telepíti azt is. Káros funkciót nem találtunk. "
-
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49000 üzenetére
Jaja.. szal, az egész progi elég gyanús. Mert ráadásul a mappák neve "Autorun inf".
-
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48987 üzenetére
na,elküldtem azt a winmate programot a VB labornak,mit mondanak rá.
ha tényleg rosszfiú,ők úgyis kiderítik.szerk1.: azért ,nemtudom figyelitek-e , de a VB már nem a 60-70% határán van, hanem majdnem a 80%-ot súrolja..
(arra a Virusbulletin tesztre gondolok )
-
dnsi
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48989 üzenetére
köszönöm a válaszod!
-
riki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48993 üzenetére
Még egyszer köszönöm, neked és Pano-nak azt,hogy az én védelmi vonalamon simán átment program, trükkös dolgait jeleztétek. Ennyit az Avira Proactiv moduljáról.Pedig igencsak megbíztam benne. Aktív hips nélkül sz@rt sem ér az egész.Úgy ,hogy visszatérek a premium + cis falra.Régi mondás : Bevált dolgon soha ne változtass. Hát én jól megégettem magam.
-
zed01
őstag
válasz
Én három rendszer optimalizálót használok. A WinUtilitiest (a giveawayon volt egy napig ingyen)), a jv16 Powertoolst (a techno360-on volt egy hónapig ingyen), és a Windows 7 Managert (ezt megvettem). A WinUtilities találta a legtöbb registry errort az első futtatáskor több mint 7 ezret, utána következik a Windows 7 Manager a maga 2500 registry hibájával, majd az utolsó a jv16 a maga pár száz hibás bejegyzésével a registryben első futtatáskor. Azóta is használom rendszeresen ezeket a progikat és nem történt baj. Szvsz szükséges az ilyen rendszerkarbantartó szoftver használata, hiszen egy idő után a Windows nagyon meglassulna a rengeteg junk fájl és registry hiba miatt. Ezek használatával akár több évig is használható a windows, ezt tapasztalatból tudom.
-
dnsi
aktív tag
válasz
CCleaner ebbe bele tartozik?
-
riki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48983 üzenetére
Köszi az infót. Csak azt nem értem,hogy az Avira IS, akkor miért nem reagált rá ?
Már likvidáltam,s elnézést ,hogy ajánlottam. Ezek szerint az Avira sem mindenható.Bár én voltam az aki nem nézte meg mással. -
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #48983 üzenetére
Ne csoda. Feltettem egy virtuális gépre.. Nos, az eredményt inkább nem kommentálom, ez a Winmate egy totális trojan!
Minden virtuális meghajtón létrehozott egy autorun mappát és olyan műveleteket akart végrehajtani, amit megbízható progi nem csinál -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48773 üzenetére
Az is durva , hogy 13 év alatt két fő verzió 3 és négy 4 került ki
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48771 üzenetére
Én úgy hat évvel ezelőtt, amikor a 2.7-es Nod megjelent, hosszú ideig használtam XP-n, előtte a 2-est is gond nélkül.
A Comodo felhő alapú av keresője csak a tűzfalban is benne van, mivel a D+ szerves része, csak akkor nem működik, ha a defense+-t kikapcsolod.
Valós időben dolgozik, ugyanolyan hatékonysággal, mint ha telepítve lenne a CAV, igaz, ennek működéséhez, állandó netkapcsolat szükséges.McKane
Igen, ez valami olyasmi lehet, de egy rendes leírás erről a funkcióról nem ártana, illetve egy korrekt és rövid definíció. -
riki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48776 üzenetére
Azért köszönöm ,hogy korrigáltad magad a nod32 2.7 rendszerigénye végett. Amúgy most is van rá 180 napos Kinai promo.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48776 üzenetére
Szerintem ennél nagyobb bizonyítás nem kell.
Bár már én se raknám fel ezt a verziót. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48773 üzenetére
Rendben, legyen igazad.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48771 üzenetére
"XP alá nem kell feltenni azt a páros, mivel a NOD32 Antivirus v2.7 nem megy XP vagy újabb OS alatt" Már hogyne menne, megy XP és Vistán is. De itt le is van írva.
Bár abban igazad van, hogy nem érdemes már a Nod32 Antivírust 2.7 verziót feltenni,mert már kissé elavult. Hanem a NOD32 Antivírus /Smart Security 4-es verziót.
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48572 üzenetére
Ezek után azt hiszem, hogy jól döntöttem akkor, amikor nem cseréltem le az angol KIS 2011 556-os buildot a magyarra. Teljesen jó nekem az angol verzsön is, legalább nem esek ki az angolból.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48578 üzenetére
Állítólag nem, de a 2011 esetén is csak az első béta volt modulonként telepíthető, és a többiből azonnal kivették. Itt már egy pár build kijött és még benne van, de ahogy olvasom, benne is marad a véglegesben is.
A GUI nekem nem ad hasonlóságot a korábbiakkal, de lehet ez csak nálam ilyen.
A 400-as build biztos jobb, de akkor sem használnám, mivel ott sem müködik rendesen az url checkker. Inkább az 556-os angol. Bár, valljuk be őszintén, nem kell nagy tudás, hogy az ember angol nyelvűben használja a KIS-t. -
válasz
Fire/SOUL/CD #48574 üzenetére
Nem igazán történt semmi érdemleges. Hacsak azt nem lehet annak venni, hogy lehet modulonként telepíteni, illetve megszüntették a programban azt az opciót, hogy lehessen alternatív skineket használni a programhoz!
Natív 64 bites támogatás meg nem hiszem, hogy lesz! Valamiért nekik nem derogál fejleszteni rá. "Ilyen ez a poszakma"
Egyébként ez bosszantó. Nagyon elkurvult a cég!Nem tudom, hogy Te milyen elemeket fedezel fel a 2008 és 2009-es termékekből, de nekem egyik sem hajaz rá. Nagyon más a 2012 sziínvilága.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48572 üzenetére
Mint írtam korábban, sajnos amikor jeleztem a fejéesztőknek, az URL checker problémát, kiderült, hogy mást is találtak, ami miatt még nem adták ki az 556-os javított magyar buildet. Én úgy érzem, hogy vagy még 2 hét, vagy sosem fog kijönni.
Hülye ruszkik, nem tudnak egy programot normálisan honosítani. Komolyan, nonszensz.Holnapra adok egy kis bugjelentést a KIS2012-vel kapcsolatban. Ma már nincs energiám leírni.
Egyébként, kicsit többet van fent a gépemen a 2012-es KIS. Délután 2-kor dobtam fel, azóta kegyeg, és nem volt appcrash, ill. bsod. Ez már jó jel. -
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48320 üzenetére
ja igen az Internet Security-juk..
Szüleim gépén az van, hozzáteszem nem egy erőmű, ( core2duo e4200, 2Gb RAM, teljes integrált alaplap ) de néha úgy befogja a gépet,hogy fater a maradék haját is ki tudná tépni.. vannak az ISS-nek nem fekvő weboldalak ,amin sok flash van (pl. origo.hu) ha rámegy az öreg néha előtte kikapcsolja az ISS-t úgy meg tök gyors a gép..
Bár lehet hogyebben az agnitum is ludas..
Hát ehhez az OS-el való megosztáshoz nem tudok szólni,annyira nem vagyok hozzáértő..
itthon 3 gépre van egy router,és csókolom..de amit Te is írtál, a Terméktámogatásuk, az valami tényleg jó.. sokszor pár percen belül,de 1 napon belül tuti ott csücsül az emailjeim közt a válaszuk..
kicsit más téma, de ahogy észrevettem itt náluk, az első frissítés délután 4 óra fele van, a második update meg 18 fele.. én inkább ezt úgy oldanám meg hogy reggel,meg este legyen 1-1 update..
a programra (VB Prof, Personal ) meg már igazán ráférne egy új felület.. már nagyon hiányzik rá. bár ez egyéni szoc.problem..
-
McKane
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48317 üzenetére
" hogy 2,5 év alatt képtelenek voltak kijavítani az ICS hibát "
Milyen ICS hiba? Mi az az "ICS" ?
szerk1.: ha jó fele tapogatózom annak az ICS-nek a tűzfalhoz van köze? Valami internet-megosztásról olvasgatok..
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48282 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48280 üzenetére
Amire kellene:
AMD Athlon XP, 2200Mhz (11x200) 3200+
Sapphire ATI RADEON 9600XT
1GB Ram -
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48278 üzenetére
Köszi.
Jó rendben, kicsit nagyzoltam ezzel a "sokminden átjött" szöveggel, hogy hátha így felkeltem az érdeklődést a hsz.-om iránt...(A cél szentesíti az eszközt)
A lényeg azért "átment" úgy látom a válaszból
Vagyis az Avast még mindig ajánlott...Amúgy mennyire fogja meg a rendszert? -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48259 üzenetére
THX!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48256 üzenetére
Zone Alarm free sem kérdezett akkor ő magától döntötte el vagy nem úgy működik mint a Private?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48250 üzenetére
Egy valamit nem vágók hogy miért nem teszi csöndben a dolgát a Private Firewall állandóan dobálja fel nekem az üzeneteket ember legyen a talpán aki el tudja dönteni hogy blokkolja e vagy Alow grrrrr
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48248 üzenetére
értem de a win tűzfala ha van telepítve másik tűzfal ki kell kapcsolni? Szavaidat értelmezve teljesen mindegy hogy a Comodot vagy a private vagy zone alaramot teszem fel mert ezek mind védenek? De az ingyenesek közül melyiket tennék 1. 2. 3. helyre?
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48184 üzenetére
köszi a gyors helpet, automatikusan a kivételek közé tettem, bár lehet, hogy ez hiba volt
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48176 üzenetére
"Legegyszerűbben úgy lehet használni a súgót, hogy az adott ablakon nyomsz egy F1-et és akkor arról az ablakról mindent kiad a súgó.
"A gond csak az volt, hogy amikor elkezdtem írni a cikket a program már régen nem volt sehol sem
Köszi szépen, hogy átolvasod
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48174 üzenetére
Ez azért van, mert végül nem cikként jelent meg hanem csak bejegyzéssé konvertálta a blog motor. Rájöttem, hogy hiba volt olyan szoftverről cikket írni, aminek a próbaverziója kb 1 órát vendégeskedett nálam, és csak az alábbi dolog miatt nem töröltem a cikk vázlatát :
1. A Cikkbe több órát öltem mint amennyit a programot használtam
2. Van ugye a konvertálás féle lehetőség
3.Több mint féléve kezdtem el írni az első 6 oldal meg alegvége jól is ment de a kettő közötti részt inkább elodáztam, hogym ajd majd, mert vagy fngom nem volt mit is kellene írni, vagy amikor ránéztem az oldalszámra már elfáradtam
A Kaspersky súgójával is megszenvedtem rendesen. Egyfelől egy nagy részletes súgó, csak az a baj, hogy a felépítése nem túl logikus. Egyszerűen az adott párbeszédpanelhez tartozó magyarázó szöveget alig lehetett kereséssel megtalálni. Kulcsszavakra sokszor nem volt találatJó pár képhez meg egyszerűen nem volt energiám már írni semmit , így végülis nem is tekintem kész cikknek .
Így lett tehát egy szimpla bejegyzés. Ha már az a százharminc valamennyi kép elkészült , ne menjen kárba
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48123 üzenetére
Hallod direkt nem húztad ki a lisencedet ?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48118 üzenetére
Nincs mit. Szívesen.
Nem tudom minek szánta, de ha annak amire gondolok, akkor részemről itt befejeztem a fórumozást. Én nem hiszem, hogy bántottam volna.
Bár, meglátjuk. Szerintem nem nagyon lehet félreérteni a cinikusságot a soraiban. -
frisco
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48114 üzenetére
semmi gond, korrekt vagy !!
a hozzászóló kérésére moderálva
[ Módosította: ollie ]
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48114 üzenetére
Ja, amikor a Netacademian végeztem a Win7 mérnöki tanfolyamot, ott elég sok órát eltöltöttünk a WAIK-al készített telepítőkkel. Marha jó megoldás, és iszonyat jó cuccot lehet készíteni.
Ettől függetlenül mindig jókat nevetek a vérpisták által agyonmókolt szarokon.
Na, de ennyit erről.
-
frisco
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48111 üzenetére
Ki írta, hogy mindenkinek lehet?
Mindegy, ejtsük a témát. -
Stephan89
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48101 üzenetére
Ezt a hírlevelet én is megkaptam. Hotmail.com-on néztem IE-vel, de a Norton IS semmit sem jelzett. Nálad mire is ugrott az AV? Mert ha jól látom valami MSWord cucc, én semmi ilyesmit nem kaptam, ami Word dokumentum lenne.
Más téma:
Leszedtem a netről egy Win7 Home Premium msdn verziót, csak az egyik magyar fájlmegosztón találtam ilyen eredeti, nem crackelt változatot. Hogy gyorsan le tudjam tölteni, kemény 300 pénzt fizettem sms-ben.Mindegy, a lényeg, hogy elfogadta a laposom alján lévő kulcsot, és végre van egy tiszta rendszerem McAfee nélkül!
Már csak a driverekkel szívok, mert ugyan fenn van (szinte) minden a sony.com oldalon, de egyáltalán nem mindegy, milyen sorrendben és mit rakok fel.Főleg úgy, hogy a rendszer stabil is maradjon.
Szóval, hogy miért írtam ezt ide? Mert végre van egy rendszerem, amire anélkül telepíthetem a Nortont, hogy előtte lett volna fent más AV!
Üdv.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48097 üzenetére
Igazad van. Bocs. Elkerülte a figyelmemet!
Egyébként hanyagolom a béta tesztelést. Pont ahogy írtad a Kaspersky az a cég, aki olyan bétákat csinál, ami faszán hazavágja a gépet semmi perc alatt. Egyszer már jártam így, többet nem fogok. Egyenlőre nézem, hogy ismét mennyit szerencsétlenkednek.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48086 üzenetére
Már hol van rejtve a 2012-es KIS/KAV topic? Én reggel óta beléptem többször és mindig is ott volt.
-
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48094 üzenetére
jah nekem az van fent még
először még a gui is a 2011-é volt keresés közben utánna átváltott a az újra
-
riki
senior tag
válasz
Köszi a választ. Kissé elbizonytalanodtam írásod után,mert kaptam meghívót a vipre-től ,béta tesztre ,de ezek után nem igazán élnék vele. Mert ha, haza vágná valamelyik gépet a béta irtó, lányom vagy a nejem, finoman szólva nem dicsérne meg.
-
polonic
félisten
válasz
Tetszett ez a totálkáros publikus béta kifejezés.
Mik lesznek egyébként az újdonságok a 2012 esetében? Esetleg natív 64 bites lesz? -
riki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48071 üzenetére
Kicsit érdekes az írásod stílusa. Máskor,mintha lelkesebb lennél Kis témában.Ennyire gáz lenne ez a béta ?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #48070 üzenetére
Na, mire leírtam, hogy kipakoltál az en/ru/fr/de változatokat, most egyből el is rejtették, ami meg van, azt sem lehet letölteni(hozzáférés megtagadva)[link]
Szóval meg kell várni, amíg hivatalosan is , publikusan kiteszik, aztán akkor is bátrabb versenyzők megpróbálhatják.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #48062 üzenetére
Mivel egy fórumon láttam és ott semmilyen említés nem volt róla, hogy nem tölthető le a KIS 12, mert még nem is jó arra amire készítik, csak játszadozni lehet vele, mint egy búgócsigával!
Na ezért is linkeltem be. Ha valami még arra sem érdemes, hogy egyáltalán valaki is feltelepítse egy gépre akkor minek is kell feltenni akár FTP-re is?
Jelszavasítsák le a letöltést és ennyi. -
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48062 üzenetére
Meg egyébként is maga az öngyilkosság a következő generációs Kasperskyből feltelepíteni a legelső elérhető bétát ...
-
panaro
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47857 üzenetére
Közben kiderült, egyik kollégám update centeren keresztül rakta fel win7-re, és neki sem csinált ilyet. Tudja a fene. Talán kísérletezek, ha lesz időm: elindítom bővítmények nélkül, csinál-e akkor is ilyet.
Azóta a symantec oldalán írt nekem egy hölgy, akinek ezzel (is) kezdődtek a gondjai, azóta a gépe a működőképesség határára került. Remélem, nem ugyanaz okozza a gondot.
-
panaro
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47859 üzenetére
Ez egy valódi, legális, digitálisan aláírt, a norton insight által is jónak mondott stb. program, amely már a kezdetektől a gépemen van, tekintettel arra, hogy a gigabyte alaplap eredeti telepítő CD-je rakta fel. Eddig nem okozott gondot. Azért gondolom, hogy "konstelláció". Már ha lehetséges ilyen.
-
panaro
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #47857 üzenetére
Köszi, akkor nem tudom, mi lehet. Feltettem a kérdést az MS social.technet fórumán és a norton fórumán is. Majd meglássuk. Lehet, hogy "konstellációval állunk szemben": a Browser Configuration Utility meg a norton toolbar telepítése meg még mittudoménmi együtt okozott valami hibát. Legalábbis ezzel nyugtatgatom paranoiás lelkem.
Egyébként sajnos magyar nyelvű n360 v5 telepítőt nem találtam a symantec oldalain, ezért voltam kénytelen az update centert használni.
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #47847 üzenetére
Kipróbáltam, de NOD32 blokkolja az oldalt. KÉP
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #47847 üzenetére
Az szép.
Ügyesek a készítői.
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged