Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlackSeven #36396 üzenetére
Ha Routere van, úgyis láthatatlannak látja .
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36396 üzenetére
Most ugyanúgy csináltam egy tűzfal tesztet.,friss rendszeren,virusirtó nélkül,és windows tűzfal KIKAPCSOLT állapotában az általad linkelt oldalon..Eredmény:STEALTH..Na ez,hogy lehet?..mobilinternetnél?..
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
atidnaB #36395 üzenetére
Nézz meg még egy tűzfaltesztet.
Ezt >> [link] Én a Gyors tesztet futtattam le.Első képen nálam a kikapcsolt ESS tűzfalnál látod az eredmény, a másodikon pedig bekapcsolt falnál, ahogy kell is lennie.
Kép1. (válaszol a port, de zárt)
Kép2. (nem válaszol a port, láthatatlan)Ha Te is ezt látod a sajátodon akkor nincs miért aggódnod.
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36394 üzenetére
Köszi a segítséget!..
..Még megpróbálok egy rendszer újrarakást..hátha..Bár nagy kedvem nincs hozzá..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36391 üzenetére
Az ESS tűzfalat?..Jobb klikk..Beállítások--Személyi tűzfal..Szűrés letiltása.minden forgalom engedélyezése..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36389 üzenetére
Igen,XP SP3-on..Windows tűzfala is ki van kapcsolva..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36387 üzenetére
Akkor nálam van valami gáz..Mert nálam egyiket sem figyeli..És kikapcsoltnál is Stealth..Bocs hogy képeket nem teszek fel,de nekem ez a vágólapra való kép helyezés nem igazán megy,pedig már leírták a NOD32-es topicban,hogy hogyan kell..Nevezetesen
ire/SOUL/CD..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36378 üzenetére
Azt én értem..De,ha egyszer belépek egy böngészőbe.Azt a hálózati kapcsolatoknál látnom kellene ugyanúgy alapbeállításoknál is,mint az általad belinkelt képeken is látható...Nálam ez hiányzik..
-
BigManus
addikt
válasz
BlackSeven #36378 üzenetére
Ok, nekem tiszta...
Azért kérdeztem, hogy milyen szűrésre is gondolt. -
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven #36369 üzenetére
Akkor csak a DIGI nem?
-
atidnaB
csendes tag
Üdv!
Másnál előfordult már,hogy nem szűrte az Eset Smart Security 4.2.40.23 tűzfala a kimenő-bejövő adatforgalmat?..Mert nálam most ez a helyzet jelenleg.. -
csaba1203
addikt
Bitdefender 1 éves promó ha valakit érdekel:
[link] -
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj #36368 üzenetére
Szia!
Ajándékba azt nem tudom, hogy melyik ad de előfizetni rá havi díj ellenében a T-Home-nál és a UPC-nél is lehet. Mindkettőnél egy F-Secure IS az ami adja a védelmet.
-
12-es csaj
senior tag
Melyik szolgáltatók adnak vírusirtót "ajándékba"? Bocsi, ha idióta kérdés.
-
válasz
creed30 #36362 üzenetére
Megkeresem a leveleim között, de nem tudom elérni a céges hálót, mert behalt az Exchange szerver. Aszem egyszer már írtam itt a topicban. Ha van időd keresd vissza a postjaim között. Ha nem akkor ahogy elérem a levelem, leírom.
Egyébként, hosszú távon ez sem oldja meg a problémát, mert ha ilyened lesz, mindíg kokányolni kell.
-
-
-
-
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36337 üzenetére
Igen, a Vipre nagyon jól produkált.
-
creed30
aktív tag
sziasztok!
kis 2011est,a 400-as verziót használom
korábban cd-re mentettem progikat,az egyiket erről a cd-ről akartam telepíteni de mint kiderült egy progit már vírusosan írtam fel a cd-re
kis észlelte,de hiába nyomom a javítás most gombot nem reagál
a gép újraindítása után is ugyanaz a kép fogad,és jelzi a progi hogy fenyegetéseket észlelt,természetesen a cd nincs a meghajtóban
valakinek valami tippje lenne? -
zazenke
őstag
egyébbként nagyon gondolkozom hogy ha lejár a prevx és emisoft licenszem akkor már nem hosszabítom meg őket ,egyszerüen azért mert mindíg úgyis jönnek más programok és azokat kezdem el tesztelni és használni mint pl most engem is kiváncsivá tett a vipre is . De ha most azt is megvenném 1 évre akkor lekötöm magam megint és megint nem lesz értelme újakat kipróbálni mert többet egyszerre használni meg nem célszerü
-
válasz
Fire/SOUL/CD #36344 üzenetére
Azt hiszem, kicsit félreértettük egymást.
Nem írtam, hogy negatívat állítottál volna.Rossz volt a megfogalmazásom. Pontosan, hogy nagyon jó lett a VIPRE és ebben egyetértünk.
-
zazenke
őstag
azért a teszt győztese a zemana antilogger , bár tényleg jó a vipre . Én most a malwarbytes és zemana párosítást használom egy hónapja . A malwarebytes adatbázisa mint tudjuk kitünő , a zemana meg adatbázis nélkül is a legjobb lett tehát kiválló viselkedés elemzése lehet . És szégyen nem szégyen de azért leírom hogy egyiket se vettem meg és a próba idejük már lejárt . Mindkettőnek tökéletes egyszerü seriál számos feltörése van , így a kis pénzűek is labdába rughatnak . Mondjuk ezen csodálkozom is hogy hogy a zemana már azóta átesett egy verzió frissítésen is és mégse lőtték le hogy nem legális . Ezt a nagyobb gyártóknál már nem bírnám megjátszani .
-
törölt tag
Nekem azért tetszik a vipre mert nem fogja a gépet nincs túlbonyolítva tüzfalát is ha leteszteled jó eredményt ér el.
Amúgy én jobban megbízom ha külön a Sandboxie van fönt,+Malwarebytes és már együtt elég hatékonyak.Akinél meg a Kaspersky,Panda,G Data csak a tuti azt nehéz meggyőzni bármilyen tesztel is.
-
zed01
őstag
Kis túlzással az utóbbi években megszázszorozott a számítógépek teljesítménye. Én még emlékszem arra az időre mikor egy egész éjszaka kellett egy mp3 album kódolásához. Ehhez képest nem is sok az az étvágynövelés ami a mai védelmi progikra jellemző. Egy első gépemben 16 KB ram volt, most 4 GB.
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #36344 üzenetére
Hali!Milyen utóbbi teszt, engem érdekelne?
-
válasz
Szellem. #36342 üzenetére
Hali!
A 4-es Vipre-ről sosem állítottam, hogy gyenge lenne, korábban javasoltam is, hogy bárki aki teheti próbálja ki, mert nem összehasonlítható a 3-as változatával, teljesen korrekt védelmi progi vált belőle.
Engem a RAP teszt nem lepett meg, de ez az utóbbi igen. Erről nem volt eddig tudomásom, hogy ezen a területen ilyen jó védelmi mechanizmusokkal rendelkezik...Fire.
-
tintirin
tag
Valaki csinálhatna már Magyarítást a G Data 2011-re !
Már majdnem minden országba saját nyelven letölthető csak nálunk nem -
válasz
Egyáltalán nem rossz a VIPRE. Sőt!
Engem a RAP tesztes történet akasztott ki, de ezek szerint valós lehet.
Jól felhozták a kígyót, és szerintem még jobb lesz! Főleg, hogy most egyesültek a GFI-vel. -
blattida
nagyúr
válasz
Fejlődik a kis csúszómászó, csak kérdés, hogy hová...
-
-
simon7012
aktív tag
Tud valaki Kaspersky bőrt valahonnan?
Narxis!? -
-
scott_free
senior tag
válasz
Sz_Imre #36331 üzenetére
az elsőre: virustotal eredmény
a másodikat föl se tudtam tölteni, mivel ugye 0 bájtos. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
scott_free #36330 üzenetére
Szia!
Szerintem az első találat téves, a másodikat passzolom, de biztos hogy a svchost.exe nem a C:\Documents and Settings\... helyen található eredetileg.
De azért a biztonság kedvéért tölts fel őket a Virustotalra, és az eredményt majd linkeld be, így majd többet tudunk mondani.
-
scott_free
senior tag
hali,
futtattam a gépemen a MBAM-ot, és két fertőzött fájlt talált:
C:\Documents and Settings\..\Local Settings\Temp\utt171.tmp.exe (Trojan.Pakes)
C:\Documents and Settings\..\Local Settings\Temp\svchost.exe (Trojan.Agent)Megvizsgáltam a Bitdefenderrel a két fájlt, de nem talált semmit. Az első valszeg egy utorrent telepítő, a második viszont egy 0 bájtos "program".
Na most akkor mi van?
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #36319 üzenetére
én felraktam multkor de megin nem frissített 2 napig..telepítés után szépen frissült majd vártam és vártam és ment a levesbe
más: az új 2-es mse-be már van self defense? mert volt nemrég egy linkelt mrg-s teszt ahol az avast, avira, mse trió volt és azon nem ment át..
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36316 üzenetére
Szia!
Csak két azaz három versenyzőt emelek ki abból a "home user" kategóriából amivel teszteltek legutoljára 2010-ben.
Eset NOD 4.0.474 (bizony van már újabb is), a KAV 6 (ez a 2007-es év terméke) és KIS 2010 (ebben még a jó öreg 8-as motor van/volt). Ez is elavult már egy ideje. A 2011-esekben van a legújabb 9-es motor ami bizony eléggé át lett tervezve elődeihez képest. Na de sebaj, ezt majd (talán?) úgy két év múlva fogják tesztelni.Még mindig jobb későn, mint soha.
-
Hali!
Na írtam a Sicontact-nak az ESET és RVS összeférhetetlenségével kapcsolatban, kíváncsian várom a válaszukat és hogy mennyi idő alatt reagálnak...
Fire.
-
danih
veterán
Nem, én most konkrétan a Comodo Firewall-ról beszélek, amiben nincsen benne az AV modul...
Na, megnéztem mégegyszer: mind ugyanakkora, méretre... Akkor meg mi a halálnak van külön letöltés a Firewallnak?
Hülyék. -
danih
veterán
válasz
#41133696 #36322 üzenetére
Szerintem te is érted mi a bajom ezzel - egyszerűen nem értem, hogy egy valami ami nem is olyan rég <10 megás volt most miért lett ekkora. Mi 210 mega egy tűzfalban, komolyan?
Én azt értem hogy a növekszik a számítási kapacitás, a ram, és vele együtt az operációs rendszerek, programok mérete, komplexitása is - de 210 megás FW? -
danih
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #36319 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket.
Lehet az lesz hogy valami virtual machine alatt megnézegetem őket (ha lesz időm rá a licensz lejárta előtt).
Tűzfalam pedig van (egyelőre), csak AV kellene (bár meg fogom nézni úgyis a kínálatot, Comodo-ra emlékszem, mint ingyenes fw-ra, meg is néztem a weboldalon - 56 mega... Költői kérdés: mi a péró foglal el ennyi területet - tömörítve?)
PS látom kitömörítve 210 mega, agyhalál, a win98 nem foglalt ennyit -
Hali!
"és mivel már nem jár a diákkedvezmény"
gondolom ezt úgy érted, hogy "kinőtted az iskolapadot"...
(Mert egyébként van az új NOD-nál is 50%-os diákkedvezmény: [link]"Első kérdésem: érvényes az "ami ingyen van, az olyan is" elv ezen a piacon?"
Nem. Az ingyenesek esetén kevesebb funkció és korlátozottabb beállítási lehetőség/frissítési lehetőség stb szokott lenni. Pl Avira esetén a free-ben pl nincs tűzfal, webguard stb, ezáltal a proaktív védelme gyengébb, de maga az AV az ugyanolyan felismeréssel rendelkezik, mint a fizetős társai.A régi NOD 2.7-hez képest az Avast Free jobb, újabb technológiák vannak benne, mint a jó öreg Nod-ban. A 4.8-as változathoz képest, az 5-ös Avast jobban fogja a gépet, de annyira nem zavaróan, "ésszel való" netezés mellett teljesen korrekt védelmet adhat, Vista vagy W7 tűzfal társaságában.
Én ingyenesben az Avira Personal 10 Free-t javasolnám.
Összehasonlító táblázatFire.
UI: XP alatt kell/célszerű egy tűzfal is...
-
danih
veterán
Sziasztok!
Eddig a régi Eset NOD32 v2.7-est használtam, és meg voltam elégedve, ami a sebességet és a megbízhatóságot (vírusírtás) illeti.
Hamarosan lejár a licensz, és mivel már nem jár a diákkedvezmény, gondoltam megnézem milyen ingyenes lehetőségek vannak.
Első kérdésem: érvényes az "ami ingyen van, az olyan is" elv ezen a piacon?
2: avast free antivirus hogyan viszonyul sebességben/megbízhatóságban a régi NOD32-höz? Tudnátok ajánlani?
3: esetleg milyen más free vagy olcsóbb lehetőségek volnának?
(Csak AV kell, lehetőleg spyware/adware ismeretekkel, firewall nem) -
válasz
BlackSeven #36315 üzenetére
Hali!
Ezt nem is vitatom, ezek tények.
Csak ha egy kicsit jobban megnézed a a RAP tesztet, akkor ott van a "home user" kategóriából, a "mindenki" által ismert KIS is, Kaspersky IS néven...
(Azt, hogy az melyik KIS, azt nem tudom, csak gondolom, hogy mivel augusztusi az utolsó eredmény, ezért jó eséllyel a 2011-es is lehet akár...)Fire.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36310 üzenetére
Hali!
Az a 6-os motor az lehet, hogy a legfrissebb az üzleti szférában használt Kaspersky esetén, de a magán szférában használt KAV 2007-ben már ez volt.
De ez szép volt rég volt. Ezt a (hatos) motort adták oda anno még évekkel ezelőtt a Zone Labs.-nak amikor közös fejlesztésbe kezdtek. (Amikor lett a ZASS akkor abba ez a KAV 6-os motor került, míg a KIS-ben pedig az testre szabott és átalakított ZA fala a saját hazai orosz helyett. Ettől kezdve javultak fel és lettek jók a KIS tűzfalteszt eredményei meg a ZASS av eredményei)Történetesen ezt biztosan tudom mert közeli rokonom az egyiküknél dolgozik már tíz éve. Ő a sógorom.
-
ibex
csendes tag
válasz
BlackSeven #36308 üzenetére
Én még mindig azt mondom hogy a 6-os Kaspersky motor volt volt a legstabilabb és a legjobb. Az mindenesetre tény, hogy a Kasperskyék nem a legjobb irányba fejlődtek.
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #36310 üzenetére
Akkor visszavonom amit az előbb írtam!
-
Imi1981
veterán
válasz
Tényleg, hát ez nagyon gáz!
Vajon a többi vírusírtó milyen verzió,a nod 2.7 vagy az avg 7-es!Hát ez nevetséges!Ennek a VB-nek már tényleg nem lehet hinni!
-
tyan
senior tag
válasz
Hát na...
Kíváncsi lennék, hogy pl. a KAV/KIS2011 hogyan teljesítene egy ilyen teszten. -
válasz
Hali!
Ebben tévedsz.
Az a 6-os motor az a legfrissebb az üzleti szférában használt Kaspersky esetén pl: Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations
Fire.
-
ibex
csendes tag
Ezt a levelet küldte az F_Secure technikai támogatás a kérdésemre:
Véleményem szerint nem biztos, hogy az új termék 10-es verziószámot fog
viselni, lehet, hogy 9.1-es vagy más, magasabb kilences jelzésű F-Secure
Client Security kiadás megjelenése várható.A megjelenlés feltehetően az év végén, év legelején, kb. 5 hónappal az
otthoni-kisirodai célú FSIS 2011 termék megjelenése után esedékes. Az
otthoni célú és a vállalati termékek megjelenése között korábbi
tapasztalataink szerint akár 6 hónap eltérés is előfordult. -
Imi1981
veterán
Persze hogy erős!De szerintem a jobbak közé tartozik, persze lemaradva a nagyoktól, de sokat fejlődött már azóta mióta először próbáltam mert akkor még elég gyenge volt,most viszont már elég jól felzárkózott a nagyok mögé!Persze van még mit fejlődni de nem tartom lehetetlennek hogy pár év múlva már legjobbak között lesz.
tyan hát igen a VB már csak ilyen!
Más teszteken nem szerepel a vipre?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest