Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Epson nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Meg tudná v.ki adni, hogy honnan tudom letölteni az a-squared free software-t?
Mert rámentem az EMSI oldalára de ott már csak a a fizetős verzió van fent. -
-
Daywalkerke
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb nem realtime protection alkalmazás az MBAM vagy az a-squared free?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Daywalkerke #36642 üzenetére
vagy szerintetek inkább használjam csak Emsi-t és NOD-ot töröljem? Mert Spybot is van kiegészítőnek.
-
Daywalkerke
aktív tag
Nálam amióta megjelent az új NOD azóta összeakad az EMSI-vel, így EMSI-t le kellett szednem, pedig eddig simán megfértek egymás mellett.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
ZCoyote #36003 üzenetére
Ezt pontosan hogyan tudnám megcsinálni? Ha lehet írd már le, mert nekem nagyon fontos lenne.
Ja és azért csak a tűzfal részét használom mert mellette van még Nod32+A-squared is, így a Comodo antivírusa már telesen felesleges, sőt talán össze is gabalyodna a NOD-al vagy EMSI-vel. -
Daywalkerke
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ha a Comodo-nál csak a firewall részét használom akkor is mindeképpen érdemes váltanom a 4-es verzióra? Ez azért lenne fontos, mert rengeteg Custom szabály van a tűzfalba beállítva amiket az új verzióba újra be kéne állítanom, de ha a tűzfal nem sokat változott akkor egy darabig még nem váltanék, vagy nagy biztonsági kockázatnak teszem így ki a gépem?
-
Daywalkerke
aktív tag
Ezek szerint az uj Nod rendszerindításnál senkinél nem lassítja be pár percre a rendszert? Mitől lehet ez? V.mi rendszerindítás ellenőrzést ír és amikor ez végez akkor újra minden OK, esetleg ezt a rendszerindítás ellenőrzést nem lehet kikapcsolni?
-
Daywalkerke
aktív tag
Pár napja nálam windows xp indulásnál Nod 4.2 elég sokáig foglalja a CPU-t majd 70%-on, ezt más is tapasztalta? Eddig semmi ilyen nem volt.
-
Daywalkerke
aktív tag
Mik a tapasztalatok az új(sima antivírus nem Smart Security) NOD32 4.2-es verziójával? jobb mint a 4.0? érdemes frissítenie az embernek vagy még inkább várjak?
-
Daywalkerke
aktív tag
G-Data Internet Security 2010 6 hónapos licenc
Tudtok erről a progiról v.mit? pl. milyen av motorok vannak benne? Mert mintha a-squared-et olvastam volna itt a fórumba.
Ez azért lenne nekem fontos, mert most jár le pár nap múlva az 1 éves a-squared licencem és ha ez van benne akkor 6 hónapig biztos nem veszem meg, ja és gdata elmegy NOD32 antivir mellett? Mert a-squared simán elment mellette nem "ütötték" egymást -
Daywalkerke
aktív tag
Norton360 van v.kinek? Ha igen mik a tapasztalatok? leterheli a rendszert, vagy nem annyira mint Kaspersky? védelme milyen? tűzfala?
-
Daywalkerke
aktív tag
Mostani A-squared promócióról tud v.ki?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #26084 üzenetére
Kösz az infókat és igen hasonló volt a neve a kártevőnek mind amit a te KIS-ed írt ki.
Ja és ha mondjuk lementem a partíciót azelőtt, hogy vírusos lesz a gépen és ezt visszaállítom, akkor a visszaállításkor a visszaállító progi törli a vírusos partíciót és a előzőleg lementett tisztát rakja vissza? -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Daywalkerke #26081 üzenetére
Mindenesetre a ma este 18 órás Norton Ghost backup restore-ra kerül, tényleg ilyenkor ha a particiót állítom vissza(mert úgy van beállítva, hogy a teljes c meghajtót mentse le minden nap, akkor ha került vírus a gépre azt egyben törli is?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #26079 üzenetére
Nekem is ezt írta ki NOD, de elkezdte betölteni az oldalt és mikor jelzett gyorsan bezártam a weboldalat, így megfertőződhetett a PC-m? Mert azt írta megtisztítás nem lehetséges.
-
Daywalkerke
aktív tag
Találtam egy linket, megnéznétek, nekem NOD rögtön bejelzett rá:
http://www.coolio.com
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
huskydog17 #24371 üzenetére
Erről a sandboxie programról tudnál adni v.mi linket ahol van róla(használatáról) bővebb leírás magyarul?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
huskydog17 #24367 üzenetére
Tehát akkor ez azt jelenti, hogy nem fertőződhettem meg? Ja és ha nem kattintottam rá akkor NOD hogyan észlelhette? Mondjuk google találati listába ott volt a link mellett, hogy az oldal káros lehet.
-
Daywalkerke
aktív tag
http://eleuszisz.szinhaz.org
Erre a weboldalra jelzett a NOD(de azt írta megtisztítás nem lehetséges) pedig csak google be kerestem rá és nem is kattintottam rá, hanem akkor jött be a jelzés amikor a google lehozta a találatokat az "Eleuszisz Színház" kifejezésre, ez mitől van?
Nálatok jelez v.mit? -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
huskydog17 #24233 üzenetére
Köszönöm szépen az információt és a laptopomon mindenképpen kipróbálom az általatok is említett AVIRA-t. Ennek az ingyenes verziója akkor azt mondjátok van olyan jó(ha nem jobb) mint a NOD? Kell mellé még más program vagy elég magába? Comodo tűzfalallal kompatibilis?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Dluinet #24217 üzenetére
Nekem nincs bajom ezekkel a programokkal(nod,a-squared,spybot)lassúság tekintetében úgyhogy egyenlőre nem váltok, majd amikor már nem kapok ingyen licenc-et a NOD-hoz meg a-squared is lejár akkor esetleg meggondolom a váltást.
Egyébként azt meg tudnád indokolni, hogy mitől jobban az általad említett programok a nod+a-squared-nél? -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Dluinet #24214 üzenetére
Jelentkezem(mondjuk én előtte 3 évig Pandát használtam, de nagyon lassította a rendszert és mivel 1 évre előfizettem Chip-re így most 1 évig minden hónapba kapom hozzá a NOD licens-t), de a-squared-el együtt amit annak idején 1 évre vettem és bár sok a false positive de ilyenkor karantén aztán pár nap múlva kiderül, hogy valóban false vagy nem.
Egyébként miért szidjátok ennyire a NOD-ot ha szabad tudnom?(no nem megvédeni akarom de nekem Panda után kifejezett felüdülés minden téren és a-squared-el+spybot-al együtt nagyon jól működik).
Ja és spybot-ról mi a vélemény?
Aktív témák
Hirdetés
- FC25 PS5 játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest