- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
-
-
riki
senior tag
válasz
g.gergo #38012 üzenetére
Az lehet ,hogy a motor nem változott,de ami Blattida szerint jó,azon minek változtatnának.Nekem eszembe sem jutott addig kipróbálni mig McKane, nem mutogatta menyit fejlődött. Már alakul az adatbázisa is .A spy védeme meg egyenesen remek. A saját gépemen ez a fő védelem. És nem bántam meg !! Néha átnézetem felhő alapú nod vagy norton programokkal s nem találnak rajta gyakorlatilag semmit. Nem véletlenül vette meg a motor jogait annyi cég. / pld. ms ,agnitum/
-
-
blattida
nagyúr
válasz
g.gergo #36067 üzenetére
Ezt jelenleg nem lehet egyértelműen kijelenteni.
Régebben az emsi volt a jobb, természetesen, mivel egy teljes védelmi programról beszélünk, az mbam pedig rohamosan fejlődik és lassan ott tart, hogy megállja a helyét önállóan is, mármint a Pro.
Sok mindenben jobb már, mint az emsi, viszont például exploitok terén még az osztrák a jobb.
Az emsinek sok a téves riasztása, az mbam-nak minimális.
Az mbam élettartam licences, az emsi éves.Én a kettő közül az mbam-ot választanám.
-
19870820
senior tag
válasz
g.gergo #34862 üzenetére
Ja még annyit hozzátennék hogy a 30 napos próbaverziót frissitettem fel a teljesre,van ilyen rész ugye a programba,itt beírtam a kódot és már szedte is az új verziót.
Szerk.: Közben megnéztem a program file-okat ott is az összes fájl az imént írt verziót mutatja.Szóval senki másnak nincs ez a verziója csak nekem?
Ez így rendkivül érdekes...
-
creed30
aktív tag
válasz
g.gergo #34454 üzenetére
Sajnos nem történt rendszerváltás,mint ahogy most sem kormányváltás!
Színjáték az egész,a katasztrófa hogy nem egyszerűen rossz politikusok irányítottak itt hanem hazaáruló, nemzetvesztők!(és irányítanak most is!)
A cél a magyarság felszámolása!!!
Higgyétek el különben én sem írnék ebbe a fórumba erről.
Itt mindent megtudtok erről.
TERJESSZÉTEK!
és ÉBRESZTŐ! -
cobra76
csendes tag
válasz
g.gergo #34155 üzenetére
Nem lenne muszáj free wifin frissíteni elég lenne egy bizonyos (az irodai) hálózaton.
Céges mobilgépeken lesz (kb 30 darab), és azért szeretnék valami automatikus megoldást, mert ha a felhasználókra bízom sose lesz frissítve. Hetente bejárnak, de csak vasárnap, ezért kellene valami automatikus megoldás.Esetleg olyan vírusírtót ismersz, amit lehet scriptelni?
-
zed01
őstag
válasz
g.gergo #32335 üzenetére
Ha laírnám a loaderes oldal navétm, warez lenee, elég annyi hogy egy magyar csóka csinálja bevizsgált anyagokból. A crackokat mindig ellenőrzöm a VT-on, egyébként is többé kevésbé megbízható oldal (megint nem írhatom a nevét mert az warez tevékenységnak minősülne. Hidd el, egy kivéteteltől eltekintve (amit ráfogok az erős másnaposságomra), nagyon óvatos vagyok, hosszú ideje nem volt fertőzésem.
Nem is velem van a baj, hanem a sok hozzá nem értő júzerrel, aki örül azaktuális okosságnak, aztán csodálkozik ha botnet hálózat tagja lesz a gépe.
-
válasz
g.gergo #32314 üzenetére
Ebben azt hiszem egyetértünk. Sajnos, hiába a KAspersky neve, meg az iránta érzett lojalitásom és szeretetem, sajnos más alternatívát nézek egyenlőre. Még egy dolgot kipróbálok, hogy milyen a rendszerem a KAV 2011-el. Ha jó, marad az, ha nem, lemondok róla, és használok mást.
Engem a lassulás mocsok módon zavar, ha KAspersky, ha másról van szó. -
Narxis
nagyúr
válasz
g.gergo #31218 üzenetére
Fasza.
Am. itt megnézheted mi az újdonság: Klikk
Erősebb lett a proaktív része, nem néztem mert nem érdekelt különösebben de wilderssecurity-n azt írták 340/340 a CLT teszten, pcflank leak teszten is átmegy.
Ami engem jobban érdekelt az a web control illetve a registry és process monitor, elég hasznos cuccoknak tűnnek, szép lett az új kezelőfelület, átláthatóbb is. Sajnos megmaradtak a VB motornál, én ezért nem a Security Suite-ot használom hanem kiegészítettem az egyik legjobb reactive védelemmel, Emsisofttal. Emsisoft is túlzottan szereti a RAM-ot, de összességében nem lassít, gondolkoztam még G Data-n, de amúgy is kíváncsi lettem mert végre teljesen 64bit kompatibilis lett az Anti-Malware.
Outpost-ot mindig is okos tűzfalnak tartottam, legalábbis ha végig nézek a beállításokon akkor azt látom, hogy rengeteg dolgot lehet állítani, de tényleg, szinte mindent átállíthatsz és ezt úgy tálalja, hogy nem veszel el benne. Azt nem szeretem ha sokat kérdez egy védelmi program, jobban szeretem ha ritkábban de "okosabban" kérdez. Outpost 7 többet kérdez mint a 6-os, de még elviselhető, főleg ha Expert módban telepíted és bekapcsolod 1 hétre a tanuló módot. Akkor a proaktív része is barátságosabb.
-
Narxis
nagyúr
válasz
g.gergo #31214 üzenetére
Ja igen alcoholt is próbáltam... hát ez szomorú. Am. nagyon jól el vagyok jelenleg az aláírásomban szereplő programokkal, legalább kihasználom az Emsisoft promo kulcsom. Ami durva, hogy kevésbé fogják a rendszert mint mikor ZAES volt fent.
Mondjuk MBAM akkor is fent volt, de a többi nem. Ha lejár a promo kulcsom(év vége fele) akkor megnézem mit alkottak ZoneAlarm-ék.
Ja igen, Antispam hiába épül be Outlook 2007-be, nem működik csak az angol, német, francia nyelvű Outlook-kal, de ezt is liszenszelik valakitől, asszem Sonicwall-tól és ez az ő saruk, de akkor is szomorúnak tartom...
-
válasz
g.gergo #31210 üzenetére
Hali!
Akkor ebbe beletrafáltam.
Egyébként ilyen "hibát" kezdő programozók szoktak véteni, hogy vezérlőkaraktereket alkalmaznak, de azok hiányát nem kezelik le. Ebből jött az ötlet, hátha itt is valami ilyesmiről lehet esetleg szó...
Nem lehet amúgy, hogy ez írva is van valahol a helpjében, hogy kell a number karakter a hálózat elnevezésekor?Fire.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
g.gergo #27269 üzenetére
Kár, hogy nem linkelted be a hibát, és a jelzését, mert megnéztem volna. Nekem ilyen jellegű gondom nem volt vele.
Szerintem meg lehetne találni, hogy mi a gond.
Én a helyedben nem adnám el a licencet, hanem megpróbálnám megoldani a gondját.Az elmúlt pár hónapban kipróbálgattam minden IS terméket! A számomra akkor is a Kaspersky volt amihez visszatértem. 9 éve ezt használom.
Mint a Suzuki reklámban:" Másra már rá se nézek csak a Kaspersky!"
Ettől függetlenül tisztában vagyok a hibáival! Nem lettem fanatikus, csak szeretem!
-
-
válasz
g.gergo #27216 üzenetére
Gergő!
Érthető a hozzáállásuk. Az oka az, hogy ha egy programot úgy készítenek el, hogy a modulok szorosan egybe vannak integrálva, akkor a program stabilitása megnő. Ha egy programot szétbontunk, növekszik az instabilitása. A Kasperksy régóta modulokban telepíthető. Meglátjuk mit hoznak ki, de szerintem javítani akarnak a satbilitáson és a program gyorsaságán. Én sem örülök neki, de meglátjuk mi lesz belőle.
-
válasz
g.gergo #26916 üzenetére
Nem jelez új peccset, de ettől függetlenül akkor is gyorsabb a gépem, pedig nem csináltam vele semmit!
Alap esetben 22 másdoperc kb. a bootidő AV nélkül. Ez jelentősen megnőtt, több mint 1 percre. És ma vettem észre, hogy gyorsabban áll fel a gép. Lemértem és 33-37 másoderc között van.(#26919) attiati: Az 5-6 másdoperc egy Nod32-nél igaz, de egy Kaspersky-nél sosem! Akármilyen gépről legyen szó. Ezt az ügy félszolgálat is megerősítette, hogy rátesz a bootidőre a Kaspersky rendesen.
-
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
g.gergo #26299 üzenetére
Szia!
"...A KIS pont hogy kőkeményen adatbázisból dolgozik..."
Ez igaz. Részben. Az egyik legnagyobb adatbázisa van az is igaz.
De! Van neki egy olyan is, hogy Fejlett viselkedés alapú analízis. Nos ez az amivel vagy amitől annyira jó. Fájlformátumok alapján is vizsgál és ha sikerül - ritkán nem szokott - egy károkozó akár kitömörítéssel is ha kell, bináris kódjához hozzáférnie a Kasperskynek, akkor megkezdődik számára a kód elemzése, és amikor ezzel végzett akkor dönt arról, hogy károkozóval áll-e szemben vagy sem. Itt jön a következő lépcső, a több szintű már heurisztikus eljárás. Ebben például az egymást követő többszöri sorozatok a függvényhívások mintáinak keresésére amivel felderítheti és "lebuktathatja" a gyanús programszálat, majd kiemeli és törölölhei is. Ez szinte mindig eredményhez vezet.
Bocs csak ennyit még hozzá kellett tennem a Kaspersky védelmében.
Én nem ezt a szoftvert használom így részemről pártatlan a dolog. -
sznorbi2
senior tag
válasz
g.gergo #26302 üzenetére
Osztom véleményedet!
Viszont aki gazdag annak könnyű nagyteljesítményű gépet használni(na jó ez csak egy hülye vicc volt).
Nekem viszont mint az adatlapomon is látszódik egy kb. 5-6 éves gépet hajtok elég sokat és a memoja is csak 1Gb.
Tehát azért én igen megtapasztaltam az amúgy sem egy Arnold Sevarnadze gépemen a KIS terhelését sajna!
Azért dobd fel légyszi mert neked még nincs törölve és azt akarom megtudni, hogy mennyien ismerik már fel. Kösszentyű! -
sznorbi2
senior tag
válasz
g.gergo #26299 üzenetére
Pedig több teszten is igen jól szerepel a KIS heurisztikusa, viszont emiatt van az átlagnál több FP is!
Nagyon sokat támaszkodhat a proaktiv és az iSwift technológiájára a Kaspersky.
Az egyetlen bajom a KIS-el az volt , hogy nekem is piszkosul terhelte a gépet, no meg egy olyan aranyos bugot is találtam amit nem sokan tapasztalnak vele kapcsolatban. -
sznorbi2
senior tag
válasz
g.gergo #26290 üzenetére
Ne izguljál g.gergo ezt mindenki tudja, hogy nincs tökély védelem!
Mindenki csőbe tudja húzni a másik védelmét szóval nincs értelme villogni.
Az én tapasztalatom eddig teljesen jó az FSIS-el kapcsolatban, pedig szinte mindenkinek a KIS-t ajánlottam és tettem is fel de ezt azért még átgondolnám néhányszor mostanság! -
Szavuskin
csendes tag
válasz
g.gergo #25907 üzenetére
Csak nálunk más a probléma. Fizikailag nincs már a gépen az MSE de a BK egyfolytában azt jeli, hogy mégis pedig nem. Ki is lett takarítva utána amennyire csak tudtam. Leszedni én is leszedném a Revoval de ahhoz előbb újra fel kellene tenni de ezt már nem tudom mert egy ilyen hiba üzenettel kilép az MSE a telepítőből.
Azt kellene tudni, hogy hova írta mé be magát amiért a BK érzékeli, hogy a gépen van. Ha erre van ötlet akkor megpróbálom majd onnan is kitörölni hátha megoldódik ezzel ez a probléma és fel tudjuk tenni a KIS-t.
Most, hogy ne maradjon gép védelem nélkül az ESS 30 naposa lett feltéve ideiglenesen. Érdekes módon ez simán és gond nélkül felment de a végleges megoldás a KIS lenne. -
blattida
nagyúr
válasz
g.gergo #25629 üzenetére
Neked nem, de a felhasználók zömének igen, és Ő is ilyen.
Tényleg nem értem, miért fakadsz ki ezen...
Az itteni emberkék zöme is olyan kérdéseket tesz föl, olyan részletekre kérdez, melyekre egyszerű a válasz, mint a fa...gyakorlatilag csak a szemeket és a súgót kellene használni...
-
z44c
csendes tag
válasz
g.gergo #25625 üzenetére
Nem a hatasossaga votl a kerdes. Arrol mar meggyozodtem. (ssupdater tesztek, par eve hasznalom, 2 eve nem kellett ujra rakni gepet, es igen pont azert szeretem mert nem kell kacatokat telepitgetni ossze-vissza, eleg ez az egy, mindig csinal automatikusan mentest es nem csak registry takarito...) A kerdes az hogy FP vagy sem a legujabb verzio
-
blattida
nagyúr
válasz
g.gergo #25625 üzenetére
Nem, van értelme ilyen programokat használni, pláne annak, aki nem fog nekiállni kipucolni a registry-t, meg a gyorsítótárat, átmeneti tárolókat, stb...
A legtöbb normális ilyen alkalmazás több hasznot hoz, mint amennyi "kárt" tesz.De érdemben nem válaszoltál a kérdésére.
z44c
Csak a hülye heurisztikájuk riaszt rá vagy a generikus minta alapján pofáznak.
Használd nyugodtan.
Ingyenes, valószínűleg van valamilyen reklám összetevője...erre ugranak... -
Narxis
nagyúr
válasz
g.gergo #25310 üzenetére
Uh, kösz, hogy megnézted akkor nem szedem le a csomagot.
Mondjuk én lusta lettem volna kipostolni is, ugyanannyinak kell lennie mint a Kaspersky 2010-nek.
btw. megtaláltam ZA fórumban, hogy lehet ForceField-el együtt használni pl. az IDM-et vagy a DownloadHelper-t(Firefox addon).
Ide kell irányítani a letöltés helyét: C:\Users\Narxis\Documents\ForceField Shared Files
Ha más helyre irányítjuk akkor hiába tölti le nem jelenik meg ott, mintha a virtuális környezetben "ragadna".
-
válasz
g.gergo #25299 üzenetére
Hali!
Használat.
"Ön a szoftver tetszőleges számú példányát telepítheti és használhatja a háztartásában található készülékeire, az Önnel közös háztartásban élő személyek általi használatra vagy „otthoni” vállalkozásában történő használatra."Szóval szerintem, ha az egyéni vállalkozónak nincs bejegyzett cége, telephelye, irodája, stb, és rendelkezik jogtiszta OS-el(Számla, matrica, Eredeti csomagolású lemez), akkor Igen, használhatja legálisan.
Fire.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
g.gergo #25251 üzenetére
Céges háló ez egyébként vagy mi? Itt pl írnak ilyesmiről...
-
Gorneck
legenda
válasz
g.gergo #25249 üzenetére
Esetleg ezzel? Vagy reinstall?
-
-
-
válasz
g.gergo #25244 üzenetére
Hali!
És a WU-n nem jön le(kézzel indítva) az MSE frissítés?
(Ez csak kérdés, lehet hogy nem is kell hogy ott lejöjjön, még nem próbáltam)Átmenetileg letiltod a proxy-t?
(legjobb tudomásom szerint az MSE az IE-ben beállított proxy beállításokat használja)
Átmenetileg letiltod az általad használt tűzfalat?Fire.
-
válasz
g.gergo #25241 üzenetére
Hali!
Van egy olyan rossz érzésem, hogy nálad nem működik a sima Windows Update. AZ MSE-nek ez rossz szokása, ugyanis kérdés nélkül bekapcsolja a WU-t és onnan nem csak a saját vírusadatbázis frissítését szedi le, hanem nekiáll a kritikus frissítéseknek is. Na ezért van a hibakód, valamelyik ilyen frissítést nem lehet telepíteni(ami nem a vírusadatbázis amúgy)
Egyszerűen nézd meg, hogy a WU be van-e kapcsolva illetve töltsd le Te magad manuálisan a frissítéseket és próbáld telepíteni. Szerintem ott is megkapod a hibakódot és hogy xyz frissítést nem lehet telepíteni.
Fire.
-
válasz
g.gergo #24908 üzenetére
Én erre azt mondom, hogy minden cégnek elemeznie kéne azt amit kap. Illetve nővelni kéne a szakemberek számát, hogy minél több mintát tudjanak feldolgozni.
Hiába a sok proaktív védelem, sajnos az adatbázis abszolút nem vesztette érvényét.(#24909) HZoli87: Ez enyhe kifejezés, de igaz. Ettől függetlenül azt mondom, hogy a számomra a csillivilli marketing már nem jelent semmit. Nem a reklám beszél, hanem a tények, meg a tettek!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest