Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj #36487 üzenetére
Az avira free heurisztikája semmivel sem kevesebb, mint a fizetős verzióké.
Ha rendesen be van állítva, akkor a free is tökéletes. -
Greenebola
senior tag
válasz
Szellem. #36498 üzenetére
Amiket be szoktam állítani a következők:
Beállítások:
Általános beállítások-->Műveletek választása automatikusan (ki)
Fájlvírus blokkoló-->Teljesítmény-->Egyéb->>Max méret 2mb-ra leszoktam venni (ez kell neked is RBJ )
Webvírus Blokkoló-->Biztonságos szörfözés-->Veszélyes oldalak blokkolása (be)
Webvírus Blokkoló-->Általános-->Csak Skinnel lehet (ott van egy korlátozás beszoktam 2mb-ra állítani)
Fenyegetések és kivételek-->Ott mindent be pipálok 10es verziónál telepítéskor rákérdezett most sajna nem.Ez a 3 ami leginkább befolyásolja a rendszert érzésem szerint:
Kompatibilitási beállítások: Fejlett fertőzésmentesítői ...... (ki)
Kompatibilitási beállítások: Erő források felszabadítása .... (be)
Játékos mód: (be) -
válasz
Greenebola #36496 üzenetére
És mit, miket állítottál be, hogy jó legyen? Leírod?
-
Greenebola
senior tag
válasz
Szellem. #36495 üzenetére
Köszönöm!!
Már nagyon régóta küszködök ezzel a dologgal (idegesített)Nálam nagyon jól!
2 olyan dolog volt amivel találkoztam ,de ez normális használat mellett biztosan nem találkoztam volna vele.
Elég sok kártevőt néztem 3 nap alatt és volt olyan ,hogy már le volt törölve a kártevő ,de újra indítást kért 10es esetén nem találkoztam ilyennel ezzel találkoztam többször is.
A másik meg ugyebár sokat néztem a Sandboxot(ami a rendszert különíti el) és volt egy olyan alakalom mikor csak átváltottam az asztalra aztán vissza sandbox és Hibakódot írt (több próbálkozás) ellenére is , restart megoldotta a problémát.Jah meg ha Karanténból küldenék elemzésre valamiért nem jól csomagolja be és akkor is valami hibaüzenetet kapok.
Ezek nem nagy problémák számomra!
A Sandboxba Több alakalommal indítottam több kártevőt ami már benne volt az adatbázisba és amit nem ismert.
Fertőzés nem volt! annak ellenére ,hogy kapcsolódtak a netre,feladat kezelőbe benne voltak.
Kiléptem sandbox -->restart --> Asquared&MBAM Scan------> Tiszta Rendszer! (egy registry bejegyzés se és semmi fertőzés)Semmi problémám nincs a KIS11-el! Le kell futtatni egy Fullscant aztán gyorsabb is meg pár beállítás kérdése.
Meg ezt a Skint használom bár ezt tudod , itt mutatja az újításokat is benne pl: Web védelem (van limit) -
válasz
Greenebola #36494 üzenetére
Ezt azért kapod, mert már be vannak küldve ezek a fájlok és feldolgozás alatt állnak!
Tehát, nem te voltál a gyorsabb aki beküldte őket! Ha olyan fájlt küldesz be, amit még nem kaptak meg, akkor más választ kapsz!Egyébként, hogy szuperál a KIS?
-
Greenebola
senior tag
válasz
Greenebola #36491 üzenetére
-
-
RBJ
addikt
Mégse bírta magát végigrágni a kav a gépemen. tömörített állományokon elakad.
ezt az egyet nem birtam soha a kasperskynél , hogy nagyon nehezen rágja át magát egy teljes gépvizsgálaton.
ilyenkor megint max memoria fogyasztás kifagyás. kezdem megutálni a jó öreg kaspersky t. -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Kéne egy kis segítségFájlokat küldenék be elemzésre a Kasperskynek
A problémám az ,hogy választ kapok ha elküldöm (visszaigazoló emailt) ,de azt már nem írják ,hogy fertőzött-e ,Fals stb..Ide küldtem több alakalommal is.
newvirus@kaspersky.com
Innen is próbálom ,de itt meg rámegyek feltöltés és nem csinál semmit írja upload és aztán nem jelenik meg ott a feltöltendő fájl és ha elküldöm akkor írja ,hogy nincs fájl hozzácsatolva.
Próbáltam a fájlt még becsomagolva,jelszavazva ,de nincs siker.Azon filózok az nem lehet probléma ,hogy Win7 Lauch Party-s a kódom.
Előre is köszönöm!
-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj #36489 üzenetére
ez a webvédelem szinte ugyanaz a kategória mint az email védelem..ameikbe nincs ilyen az a futtatáskor úgyis megfogja már ha ismeri
-
Tosee
őstag
válasz
12-es csaj #36487 üzenetére
Szia!
Nem akarom fényezni eMSE-t, de eleinte én is tartottam a lassulástól (és kellemesen csalódtam)! Ebből kifolyólag először csak virtuális gépre telepítettem fel! A guest -os nek 1GB ramot adtam és a cpu magokból is csak egyet használhatott, ennek ellenére nem vettem észre lassulást (ettől függetlenül régebbi gépeken előfordulhat)! Általában napi 1x frissít automatikusan...
Nemrég újratelepítettem a win-t, és gondoltam adok egy esély-t neki élesben is! Jó két hete van a gépen, lassulás nincs! Felraktam még mellé az MBAM free-t is biztos ami biztos, és eddig semmit sem talált utána!
-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven #36473 üzenetére
Lehet, hogy az AVG lesz (megint). Hátha javították a hibákat, meg persze ez a gépem erősebb, mint amin egy éve próbáltam.
Az avast-ot be lehet állítani 2 óránként frissítésre, sőt, sűrűbbre is, és ha 2 frissítést adnak, akkor 2-szer frissít naponta. Én aztán figyelni szoktam, rendesen frissít-e a vírusirtóm, onnan tudom ezt.
De persze az is lehet, hogy nem váltok, de rájöttem, hogy mégis gyorsabb netet akarok, úgyhogy valószínű mégis. Akkor AVG vagy MSE.
#36485) BlackSeven Az Avira free-ben sincs teljes heurisztika, és az is ritkán frissül, mint itt is írják egyesek.. meg mint láttam!
-
válasz
BlackSeven #36485 üzenetére
Hali!
Én azt mondom, hogy attól függ, ki melyen oldalakon matat. Ha valaki csak a PH-n meg hasonló biztonságos oldalon közlekedik, annak teljesen mindegy, hogy napi 1x vagy 10x frissül a víruskergetője...
Ha meg izmosabb oldalakon közlekedik a versenyző, akkor meg azért mindegy, mert a 10 frissítés mellett is előbb-utóbb befog jönni valami "szépség".
Ez kb olyan, mint Hofi Géza vicce a nyuszikáról, akin nem volt füstszűrős sapka...Fire.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
bivalyolo #36483 üzenetére
Hali!
Nem azért, de a kettő sem valami sok. Főleg akkor tartom kevésnek, amikor egy olyan szoftver teszi ezt ami szinte csak a szignatúra adatbázisára támaszkodhat a felismerésben.
(mert heurisztikája az nem nagyon van)Ha valaki használ esetleg PRO avastot, megnézhetné a Naplózásban, hogy az mennyit frissít naponta és beírhatná ide.
-
Imi1981
veterán
válasz
BlackSeven #36482 üzenetére
Ott én is bepipálom mindkettőt!Csak a valós idejű fájlrendszer védelemnél szoktam kivenni a pipát a kiterjesztett heurisztika és a futtatás közbeni tömörítő elöl.Ha itt be vannak pipálva akkor nagyon megnő a gépigény(legalábbis nálam).
-
bivalyolo
őstag
válasz
Avast-nál is így van. Napi 3-5 frissítése van amit a pro meg is kap időben, de a free avast csak naponta egyszer. Ritka eset amikor napi kettőt kap.
a 4.8-asnál lehet de a 5-ösnél nem így van. mindig napi 2 frissítés van az elsőt 0-ával, a másodikat 1-essel jelölik
az aviránál viszont előfordul, legalábbis nálam h 1-2 napig semmi
de ha azt mondjátok a ütemezés sem ér sokat akkor nem is vesződöm vele.. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
Imi1981 #36477 üzenetére
Jó, mondjuk a 'Futtatás közbeni tömörítők' elől éppen ki lehet venni a pipát ha gondolod, de nálam nem vettem észre, hogy jobban vagy kevésbé fogta volna a gépet. Ha be volt kapcsolva ha nem.
Viszont a Valós idejű védelemnél érdemes bekapcsolni a 'Kiterjesztett heurisztikát'.
Itt és itt. Bár így (állítólag) megnőhet a téves riasztások száma, de én még eddig sosem tapasztaltam téves riasztást. Ha ugrott a heurisztika akkor az valós találat is volt.
Volt olyan, hogy amire ugrott és jelzett, arra csak a Kaspersky reagált még időben. (na jó persze, az a Kaspersky és szép is lett volna ha nem)
Ezért mondtam előbb, hogy tapasztalatom szerint a nodnak kiemelkedően jó a heurisztikája. -
Hali!
Amikor megcsinálod a scant, akkor a reportok is készülnek. Na Te meg korábban épp azután érdeklődtél, hogy az hogy lehet törölni. Ha letörlöd, akkor a háttérben megint elkezdi létrehozni őket. Ezt annyiban lehet "személyre szabni", hogy egyes reportokat kikapcsolsz, hogy ne is jöjjenek létre...
Fire.
-
RBJ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #36479 üzenetére
teljes scan től meg lehet félév míg átnéz vagy 100 gb.
meg úgy látom elhagyták belőle a teljes scan nél a pause módot és nem lehet később folytatni a keresést. /bocsi most nézem hogy tévedtem/
a jelentéseket lehet törölni valahol ?
remélem tényleg az a nyűgje mert tényleg nem volt teljes scan a gépen. -
Hali!
Csak ez miatt nem kell semmilyen időzített frissítést beállítani, mert
1. A kritikus frissítések enélkül is lejönnek
2. A program modul frissítések szintén(épp a múlt héten frissült a Search Engine)
3. Ahogy írtad is, olyan ritka, mint a fehér holló. Speciel mióta Avira 10 Free használok(ez kb a megjelenése óta) ilyen együttállás még nem volt, mármint hogy kritikus, programfrissítés egy napon...(De ha lett volna, akkor is lejött volna, scheduler nélkül is)
RBJ
Ebben mi is a szenvedés?
A magas(abb) memória használat? Ha igen, futtass le egy scant a rendszermeghajtón, aztán akkor "lecsitul"...Fire.
-
RBJ
addikt
még mindig csak én szenvedek a KAV al ?
-
Imi1981
veterán
Én is úgy szoktam ahogy BlackSeven írta!De állandó védelemnél nem szoktam bepipálni a kiterjesztett heurisztikát meg a futtatás közbeni tömörítőt mert akkor nagyon fogja a gépet!De a kézi keresésnél és minden más modulnál bepipálom!
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Szellem. #36475 üzenetére
Nincsen ebben semmi bűbájosság, csak nodban alapból - a "szűz" telepítéskori állapotában - néhány dolog nem engedélyezett. Magyarán, nincs bepipálva. Végig kell zongorázni a modulokat és értelem szerűen bepipálni amit alapból nem tett meg a program.
Például itt az utolsó kettőt már a telepítéskor is lehet választani, de a legtöbb felhasználó elsiklik felette. Utólag természetesen be lehet állítani és be is kell mert nagyon fontos védelmi összetevő. Aztán: ugyan ebben az ablakban a harmadik, a Kiterjesztett heurisztika sincs alapból bepipálva. Fontos része a védelemnek ez is! A Megtisztításnál elég középre húzni a csúszkát.
Tűzfalnál elég az 'Automatikus mód'. Interaktív módban csak akkor van értelme, ha rögtön a telepítéskor ezt választjuk ha tudni akarunk minden kapcsolódási folyamatról, mert ha nem akkor utólag már késő bánat, mert mindent beházirendezett magának. -
-
g.gergo
senior tag
válasz
Üdv,
Milyen beállításokkal használod a NOD32/ESS-t? Jöhet akár privibe is. -
BlackSeven
aktív tag
Hali 12-es csaj!
AVG Free-ben van WEB védelem. Katt.
AVIRA-hoz átlagosan és naponta 3-5 alkalommal adnak ki virus adatbázis frissítést. Ezt meg is kapják, de az ingyenes, free verzió a prioritása miatt csak egyszer kapja meg naponta. Az összeset egy lehúzással és egyszerre! Felesleges bármit is állítgatni benne mert ezt úgy is a frissítő szerverek "döntik el", azok meg "látják" és különbséget tudnak tenni a a free és a nem free verziók között. Máshogy kapják a frissítésket, ez a lényeg. Avast-nál is így van. Napi 3-5 frissítése van amit a pro meg is kap időben, de a free avast csak naponta egyszer. Ritka eset amikor napi kettőt kap.
Mi a bajod a noddal? Én, sok év tapasztalatából a hátam mögött ki merem jelenteni, hogy ha nem lenne a piacon ilyen antivirus név, hogy Kaspersky, akkor csak is az ESET jöhetne szóba a gépeimen. Lehet mondani rám, hogy nagyképű kijelentés, de vállalom. A NOD32/ESS egyik legjobb heurisztikával rendelkező AV, ugyan ez az avast!-ról már nem mondható el! Persze a NOD32 telepítése után be kell állítani néhány dolgot benne, mert a feltelepítés után az alapbeállításokkal (ahogy feltelepül) csak átlagos a védelme. Sokan ezt elfelejtik! Nodhoz mindig van magazinos kulcs.
Ha ez mellett döntesz akkor írj, a többit majd megbeszéljük priviben. -
Male
nagyúr
válasz
12-es csaj #36455 üzenetére
Igen, ez még az 1-es.
-
BigManus
addikt
válasz
12-es csaj #36469 üzenetére
Félreértetted.
Nincs bele integrálva, a Win 7 saját tűzfala működik.
Az MSE-n belül nem lesz tűzfal. Minek tenne bele a Microsoft egy másikat? -
Pano
addikt
válasz
12-es csaj #36469 üzenetére
MSE az csak vírusírtó, nincs benne tűzfal. Pár hsz-el feljebb meg van egy félre értés: nincs benne külön web védelem, tehát külön nem csekkolja a http (8080) portot. Ugyanolyan elven működik, mint mondjuk az Avire free vagy a VIPRE. A merevlemezre írt fájlokat nézi.
-
12-es csaj
senior tag
Leesett, mi az az URL-blokkolás...
Az az avast!-ban is van, Hálózatvédelem címszó alatt.
MSE 2-ben integrált Windows tűzfal van, vagy valamit rettenetesen félreértettem? Tehát, ha tegyük fel, telepítem, akkor nem változik semmi, ugyanúgy marad a W7 tűzfal, csak az MSE-n belül lesz?
-
Pano
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #36467 üzenetére
Azért kell, mert van amikor többször adnak ki frissítést 1 nap (vannak napok, amikor 2 frissítés is jön, olyan is volt, hogy 3. Utóbbi elég ritka, de megesett már).
Ha pl kitör egy gyorsan terjedő járvány, annak ellenszerét az ingyenesen használók is külön frissítésben megkapják, függetlenül a beütemezett egész napi összcsomagtól. Nem beszélve a programkomponensek frissítéséről. -
Hali!
És ezzel mit érsz el, hogy több frissítési időpontot hozzáadsz? Elárulom: semmit, max többször megy fel a netre teljesen feleslegesen...
A Free-hez csak egy frissítést adnak ki naponta, ha azt egyszer letöltöd, akkor próbálkozhatsz utána akárhányszor, attól még nem fog frissülni többet aznap...Fire.
-
Pano
addikt
válasz
Narxis #36464 üzenetére
Amit a script meghív az ugyanúgy merevlemezre íródik (write), amit szintén ellenőriz, attól függetlenül, hogy nem látható letöltés. ugyanis ugyanúgy fájl létrehozás.
Az URL checkben igazat adok.
VIPRE-nek sincs pl külön web védelme, csak mióta a Premium kijött. De az csak URL blokkolás, ami ott is a beépített tűzfalban van, nem magában a vipre-ben. -
bivalyolo
őstag
A frissítést meg úgy kell megoldani, hogy az ütemezett feladatokhoz benyomsz pár frissítési feladatot, amit mondjuk minden nap 12 órakor, 15 órakor (s így tovább) végrehajt és így nem lesz "3 napos frissítés" szindróma, hanem minden második órába lecsekkolja az adatbázist.
köszi, ezt kipróbálom
12-es csaj: újságokban szokott hozzá lenni kulcs amivel legálisan használhatod
régebben szoktak is írni a nodos topikba ilyeneket de h még mindig van e azt már nem tudom.. -
Webvédelemmel nagyobb az esély a kártevő távoltartására mert lehet, hogy a scriptet fogja, de a fájl amit le akar tölteni azt már nem, vagy ha már url alapján is szűr mint pl. Kaspersky, Vipre, G Data akkor még nagyobb az esély, hogy elkerüljük a kártevőt.
Persze én se szeretem annyira mert sokszor lassítja a böngészést.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
eurolac #36462 üzenetére
NOD32: Tényleg rosszakat hallok felőle. De nem csoda, sok rosszat mondanak róla. Az a baj, hogy fizetős... Crack-es vírusirtót nem akarok használni. Kifizetni meg nem akarom. Lehet, megvárom a 2-es Emesét. Végül is megvagyok a jelenlegi vírusirtómmal (avast), csak... Kezdek tartani tőle, hogy tényleg nem a legjobb, és megjárom.
Persze, figyelni fogom róla a híreket, és ha javul (nem tudom, nekem az 5-ös verzióval kapcsolatban jó előérzeteim vannak, csak javítsák a hibákat), akkor visszatérek hozzá. -
eurolac
senior tag
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
Szia! Én is végigjártam a Te dilemmádat, hogy mi is lenne az optimális av. (az elmúlt 2-3 évben hosszabb ideig használtam szinte az összes free vírusirtót, hogy teljes képet lássak róluk + a fejlődésüket) és én is eljutottam az mse-hez. Sajnos az én gépemnek is sok volt a fogyasztása és már csak egy maradt, amit nem nagyon akartam kipróbálni a negatív kritikák miatt: a nod.
Vagy három hónapja használom és pozitívan csalódtam benne. Nem bántja a gépet, nem igaz, hogy bármelyiknél többet beengedne, sőt!, nincsenek frissítési problémái, van webvédelme, a removerjével könnyen és maradéktalanul le lehet szedni, stb.Csak azért írtam, mert régebben írtad, hogy Te is rosszakat hallasz felőle ill. még egy lehetőség, ha az mse neked ill. a gépednek nem lenne jó. Én a helyedben megvárnám a 2-es mse-t.
-
Pano
addikt
válasz
12-es csaj #36458 üzenetére
S mire is kell neked a webvédelem?
Annyi a különbség, hogy nem akkor kezdi el átvizsgálni a letöltött fájlt, amikor a böngésző elkezdi cachelni, hanem akkor riaszt, amikor a letöltés elér 100%-ig. Ennyi.Az ilyen HTMl script cuccok meg úgy működnek, hogy nem eleve a script a vírus, hanem a fájl, amit ez a script a háttérben letölt, azt meg eleve fogja. Annyi a titka az ingyenes Avirának, hogy a guardot be kell állítani minden fájlt ellenőrzésre és tömörített fájlok ellenőrzésére.
A frissítést meg úgy kell megoldani, hogy az ütemezett feladatokhoz benyomsz pár frissítési feladatot, amit mondjuk minden nap 12 órakor, 15 órakor (s így tovább) végrehajt és így nem lesz "3 napos frissítés" szindróma, hanem minden második órába lecsekkolja az adatbázist.
-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj #36455 üzenetére
az ingyenes avira nem lenne rossz csak frissülne rendesen naponta..
-
12-es csaj
senior tag
-
Male
nagyúr
No, a komolyabb kontrollt az MSSE felett megoldottam... leírom, hátha mást is érdekel:
Services-nél "Microsoft Antimalware Service" automatikusról kézi indításúra váltása, és leállítása. Aztán a registryben az automatikus indításból való törlés, tehát: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run... innen az MSSE kulcs törlése.
Újraindítás... és már látható is, hogy nem indul el a Microsoft Sec. Essentials a géppel együtt. Ellenben ha szükség van rá, akkor a start menüből simán indítható.
Persze kilőni továbbra sem lehet, ha már elindítottad... újra kell hozzá indítani a gépet.
(Ez nekem így már oké.) -
Male
nagyúr
válasz
12-es csaj #36452 üzenetére
...én panaszkodtam rá az előbb. Mostmár megy a kikapcsolás... olyankor 60MB memóriát eszik, és a procit nem terheli ( nem tudom miért csinálta tegnap még ).
Ha mindene bekapcsolva, akkor gyakran 100%-ra nyomja a procit, főleg hálózati forgalomnál, és ilyenkor nálam akár több, mint 300MB memóriát is megeszik. (hálón a másolás vissza is esett 20MB/s-ről 13MB/s-re... ugyan azt másoltam át, szóval ez bizony ennyit fog egy régebbi gépen... persze egy többmagoson, sok RAM-mal gondolom nem probléma)
-
12-es csaj
senior tag
Könnyen lehetséges, hogy MSE-felhasználó leszek.
A váltás oka talán az, hogy egyre jobban lassul a gépem (ami amúgy nem gyenge darab), már lassan ez engem is zavar, és lehet az avast! az oka, mert sok embertől hallom, aki leszedi, hogy utána gyorsabb lesz a gép.
A másik pedig, hogy mos ismerősöm járta meg, mert az avast későn vette észre a trójait, és akkor már nem lehetett leszedni. Ez a közelebbi eset megtántorított.
Az MSE-t nagy cég gyártja, talán több tapasztalattal - nekem egyáltalán nincs rossz véleményem a Microsoft-ról, különösen, mióta Windows 7-est használok.
A vírusirtójuk jó eredményeket ér el.
A Win-em eredeti, OEM.Van az MSE-nek web védelme? Mikor jelenik meg a 2-es végleges? Azt már könnyebb letörölni (azért be szeretném magamat biztosítani)?
Kicsit visszatántorít azonban, hogy sokaktól hallom, hogy zabálja a CPU-t, lassítja a gépet (itt is mostanában volt rá valakinek panasza). Bár más azt írja, hogy észrevehetetlen.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
tintirin #36449 üzenetére
Hali!
Lehet, hogy mégis maradt bent valami.
Töltsd le ezt (az oldal közepe felé találod) UNINSTALLER_EXE az Asztalra, majd dupla kattintással indítsd el. Meg fog jelenni egy ablak a megerősítéshez (YES) majd amikor végzett kell egy restart. Tedd meg. Remélhetőleg így már minden maradvány kitörlődik a Pandából. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
tintirin #36448 üzenetére
Szia!
A Vipre-t 32 és 64bit-re is lehet használni.
Amúgy ez a sima Antivirus vagy az Antivirus Premium?
Szerintem távolist el, restart, utána újra feltelepited.
Ha így sem megy akkor passzolom. Akkor maradt a magyar support, ők biztosan jobban tudnak majd segíteni (link). -
tintirin
tag
A Pandát revo uninstallerel töröltem speciális módba.
-
tintirin
tag
válasz
Sz_Imre #36447 üzenetére
Valamilyen hibaszámot írt meg olyat ha nem indul vegyük fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.
Egyébként ráklikkeltem az indító ikonra és nem történt semmi csak a hibaüzenet jelent meg kb 30 mp után. Előtte Panda vírusirtó volt fent az hibátlanul működöt. Ja és a vipre honlapján nem írják, hogy 32 vagy 64 bitre való az irtó, ebből gondolom mindkettőre. Próbálta egy régebbi verzióval is az se jó. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
tintirin #36446 üzenetére
Szia!
És hogy értve hogy nem indul, ki ír valami hibát vagy mit?
Volt előte valamilyen virusírtó a gépén, mert lehet hogy nem jól lett eltávolitva.
Így sajnos keveset tudok segiteni mivel nem írtad le részletesen hogy milyen hibát is produkál. Legfeljebb Vipre virusírtót újratelepited. -
tintirin
tag
Szeretném felrakni a barátnőmnek a Vipre vírusirtót, ami végül is feltelepül de nem indul el neki van valakinek valami ötlete mi lehet a baj? A vírusirtó a Vipre honlapjáról lett letöltve próbálkoztunk a Magyar és az Angol változattal is.
-
RBJ
addikt
a kav nál a jelentéseket lehet törölni.? nem nagyon találom.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #36443 üzenetére
Üdv.!
Hálás köszönetem!!!
-
válasz
bajtokarpi #36442 üzenetére
Hali!
Ismert jelenség, nem kell vele foglalkozni, jobb egér és tedd a kivételek közé majd töröld.
Fire.
-
-
tintirin
tag
Hali mindenkinek!
Ezzel a kártevővel találkozott már valaki?nálam már többször is előfordult, és nem tudom honnan szedem össze. Először a G Data vette észre " fertőzött filéhez való hozzáférés letiltva" valami ilyesmit írt ki és gondolom karanténozta mert megnéztem a napló filét és ezt találtam
de akkor hogy tudta a defender töröln? Törli a G Data karanténjából?
-
törölt tag
válasz
scott_free #36436 üzenetére
A központi oldalukon de amikor néztem mr csak 16 óra volt hátra az akciójukból hátra.
-
F34R
nagyúr
A régebbi/gyengébb gépeket jobban megfogja és nem lehet még a Task kill-el sem kilőni .
Alkalmad van a Yamicsoft Xp manager-nek egy Process Managere amellyel a futó foylamatokat figyeli (sajnos nem oylan részletes mint Process Explorer ) Van oylan funkció Kill task és Kill task disabled process ( amit egyébként a services.msc-ben is kikapcsolhatsz
de körülméynes mindig disable/enable kombinációja )
Ezek az alternatívák léteznek nem hiszem hogy bug lenne mivel a stabil 1-s verziót használod amibe már érkezett új frissítés isüdv F34R
-
scott_free
senior tag
válasz
#41133696 #36406 üzenetére
Levan árazva a BitDefender IS 20 Fontra.
melyik oldalon láttad?
az amcsin ez az akció van még vasárnapig:
BITDEFENDER IS 2010 -- 3 gép 2 évre -- 44.95$szerintem nem rossz. csak kár, hogy nem tud magyarul.
-
Male
nagyúr
válasz
Gorneck #36434 üzenetére
Nem, ez nem a béta.
Az a fura, hogy nem sokat számít a kikapcsolás...
XP SP3, 1.6-os Pentium M + 1GB RAM.
Most nézegetem alaposabban, hálózati forgalomnál csinálja ( de még egy MSN-es üzenetváltásnál is ), talán út közben ez nem lesz akkor gond... de mégiscsak jó lenne, ha le lehetne lőni teljesen, ha akarom. -
Gorneck
legenda
-
csaba1203
addikt
válasz
12-es csaj #36430 üzenetére
Igen és ez sajnos szerintem egy jó víruskergető nagy erénye,hogy megelőzzük a bajt.A proaktív védelem erről szól vagyis nem engedi eleve megfertőződni a rendszert.Sajnos ha már bekaptunk valamit azt nagyon nehéz leszedni a gépről főleg ha a csúnyábbik fajták egyike.
-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj #36430 üzenetére
Az épp elég, mivel egyre több a kártevő és egyre többen kerülnek kártevők közelébe(warez, stb), így egyre többen fertőződnek meg zero day kártevőkkel, amik ellen az avast nem sokat ér, jelenleg.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
12-es csaj #36429 üzenetére
Csak még mindig az a fura, hogy minden teszten jó eredményt ér el, kivéve a proaktívakon.
-
-
F34R
nagyúr
VB 100 Test - August 2010
In August 2010 54 products were tested, 35 of which won a VB100 award. To see which products passed the test
Windows Vista SP2 Business Edition - August 2010
Agnitum Status: PASS
Result history: Agnitum
Product name: Agnitum Outpost
Details: Only available to subscribers.AhnLab Status: PASS
Result history: AhnLab
Product name: Ahnlab V3 IS
Details: Only available to subscribers.avast! Status: PASS
Result history: avast!
Product name: Avast! Free
Details: Only available to subscribers.AVG Status: PASS
Result history: AVG
Product name: AVG IS
Details: Only available to subscribers.Avira Status: PASS
Result history: Avira
Product name: Avira AntiVir
Details: Only available to subscribers.BitDefender Status: FAIL
Failure reason: 15 false positives
Result history: BitDefender
Product name: BitDefender
Details: Only available to subscribers.Bkis Gateway Status: PASS
Result history: Bkis Gateway
Product name: Bkis BKAV Gateway
Details: Only available to subscribers.Bkis Home Status: PASS
Result history: Bkis Home
Product name: Bkis BKAV Home
Details: Only available to subscribers.Bkis BKAV pro Status: PASS
Result history: Bkis BKAV pro
Product name: Bkis BKAV Pro
Details: Only available to subscribers.CA Consumer Status: FAIL
Failure reason: 5 wildlist misses
Result history: CA Consumer
Product name: CA Internet Security Suite Plus
Details: Only available to subscribers.CA Business Status: FAIL
Failure reason: 1 wildlist miss
Result history: CA Business
Product name: CA Threat Manager
Details: Only available to subscribers.Central Command Status: PASS
Result history: Central Command
Product name: Central Command Vexira
Details: Only available to subscribers.Check Point Status: PASS
Result history: Check Point
Product name: Check Point Zone Alarm Security Suite
Details: Only available to subscribers.
Status: FAIL
Failure reason: 7 wildlist misses, 15 false positives
Result history:
Product name: Coranti Multicore 2011
Details: Only available to subscribers.Defenx Status: PASS
Result history: Defenx
Product name: Defenx Security Suite 2010
Details: Only available to subscribers.Digital Defender Status: FAIL
Result history: Digital Defender
Product name: Digital Defender
Details: Only available to subscribers.eEye Status: FAIL
Failure reason: 1 false positive
Result history: eEye
Product name: eEye Blink
Details: Only available to subscribers.EmsiSoft Status: PASS
Result history: EmsiSoft
Product name: Emsisoft Anti-Malware
Details: Only available to subscribers.eScan Status: FAIL
Result history: eScan
Product name: eScan ISS 11
Details: Only available to subscribers.Eset Status: PASS
Result history: Eset
Product name: ESET NOD32
Details: Only available to subscribers.Filseclab Status: FAIL
Failure reason: 3191 wildlist misses, 3 false positives
Result history: Filseclab
Product name: Filseclab Twister
Details: Only available to subscribers.Fortinet Status: PASS
Result history: Fortinet
Product name: Fortinet FortiClient
Details: Only available to subscribers.FRISK Status: PASS
Result history: FRISK
Product name: Frisk F-PROT
Details: Only available to subscribers.F-Secure Status: PASS
Result history: F-Secure
Product name: F-Secure Client Security
Details: Only available to subscribers.F-Secure Protection Services Status: PASS
Result history: F-Secure Protection Services
Product name: F-Secure PSB
Details: Only available to subscribers.GDATA Status: FAIL
Result history: GDATA
Product name: GDATA
Details: Only available to subscribers.Ikarus Status: PASS
Result history: Ikarus
Product name: Ikarus T3 virus.utilities
Details: Only available to subscribers.
K7 Computing Status: PASS
Result history: K7 Computing
Product name: K7 Total Security
Details: Only available to subscribers.Kaspersky Status: PASS
Result history: Kaspersky
Product name: Kaspersky AntiVirus 6.0
Details: Only available to subscribers.Kaspersky AntiVirus 2010 Status: PASS
Result history: Kaspersky AntiVirus 2010
Product name: Kaspersky AntiVirus 2011
Details: Only available to subscribers.Keniu Status: PASS
Result history: Keniu
Product name: Keniu Antivirus 1.0
Details: Only available to subscribers.Kingsoft Advanced Status: FAIL
Failure reason: 8 wildlist misses
Result history: Kingsoft Advanced
Product name: Kingsoft IS 2011 Advanced
Details: Only available to subscribers.Kingsoft Standard Status: FAIL
Failure reason: 8 wildlist misses
Result history: Kingsoft Standard
Product name: Kingsoft IS 2011 Standard
Details: Only available to subscribers.Lavasoft Status: PASS
Result history: Lavasoft
Product name: Lavasoft Ad-Aware Professional
Details: Only available to subscribers.Lavasoft Total Security Status: FAIL
Result history: Lavasoft Total Security
Product name: Lavasoft Ad-Aware Total Security
Details: Only available to subscribers.McAfee Total Protection Status: FAIL
Result history: McAfee Total Protection
Product name: McAfee Total Protection
Details: Only available to subscribers.McAfee Status: FAIL
Result history: McAfee
Product name: McAfee VirusScan
Details: Only available to subscribers.Microsoft Security Essentials Status: PASS
Result history: Microsoft Security Essentials
Product name: Microsoft Security Essentials
Details: Only available to subscribers.Nifty Status: PASS
Result history: Nifty
Product name: Nifty Security24
Details: Only available to subscribers.Norman Status: FAIL
Failure reason: 1 false positive
Result history: Norman
Product name: Norman Security Suite
Details: Only available to subscribers.PC Tools Internet Security Status: PASS
Result history: PC Tools Internet Security
Product name: PC Tools IS
Details: Only available to subscribers.PC Tools Spyware Doctor Status: PASS
Result history: PC Tools Spyware Doctor
Product name: PC Tools Spyware Doctor
Details: Only available to subscribers.Preventon Status: FAIL
Result history: Preventon
Product name: Preventon
Details: Only available to subscribers.Proland Software Status: PASS
Result history: Proland Software
Product name: Proland Protector Plus
Details: Only available to subscribers.Qihoo Status: FAIL
Result history: Qihoo
Product name: Qihoo 360 Security
Details: Only available to subscribers.Quick Heal Status: PASS
Result history: Quick Heal
Product name: Quick Heal AntiVirus 2010
Details: Only available to subscribers.Returnil Status: PASS
Result history: Returnil
Product name: Returnil RVS
Details: Only available to subscribers.Rising Status: FAIL
Failure reason: 2 false positives
Result history: Rising
Product name: Rising IS
Details: Only available to subscribers.Sophos Status: PASS
Result history: Sophos
Product name: Sophos Endpoint
Details: Only available to subscribers.VIRUSfighter Pro Status: FAIL
Result history: VIRUSfighter Pro
Product name: SPAMfighter VIRUSfighter
Details: Only available to subscribers.Sunbelt Status: PASS
Result history: Sunbelt
Product name: Sunbelt Vipre
Details: Only available to subscribers.Symantec Status: PASS
Result history: Symantec
Product name: Symantec Endpoint Security
Details: Only available to subscribers.Trustport Status: PASS
Result history: Trustport
Product name: Trustport AntiVirus 2010
Details: Only available to subscribers.VirusBuster Status: PASS
Result history: VirusBuster
Product name: VirusBuster Professional
Details: Only available to subscribers. -
törölt tag
Azokhoz szól a kérdés, akik használják a Bitdefendert. Nos a promociós kód ott van a Defenderes accomnál, de már nem emlékszem rá, hogy beaktiváltam e. A MyAccount részen ezt látom, a status résznél egy ( -) jel látható.
Akkor lehet mégsem aktiváltam be ?
-
Male
nagyúr
Feltettem a notira ezt a Microsoft Security Essentials-t... nagyon megfogja a gépet sajnos.
Egyrészt néha úgy dönt, hogy ő most megeszik 300MB memóriát... másrészt ha pl csak olvasgatok valamit, akkor rendszeresen nekiáll (pár percenként), és 100%-ra nyomja a procit, ami persze annyit jelent, hogy maxra kapcsol a gép is, és a hosszú akkus üzemidőnek annyi...Szóval a kérdésem az lenne: Ki lehet ebből lépni valahogy?
Ugyebár kilépést nem látok benne... és ha feladatkezelőben kilövöm, az sem segít, pár pillanat és elindul újra. -
törölt tag
válasz
BlackSeven #36413 üzenetére
Nekem nincs G Data IS promocióm
-
McKane
senior tag
válasz
csaba1203 #36415 üzenetére
" bitdefender nem rossz de vannak idegesítő bugok benne. "
bezzeg a VirusBuster-nél olyan szó, hogy "bug" nincs
bár XP-n használom..
amugy laca oldalán sem végzett leghátul.. a legutolsó csomagból az
f-secure client sec. meghagyott a pakkból 35 db-ot, a KIS 26-ot, a VirusBuster 25-öt..szerk1.: bár lehet hogy véletlen szerencse volt..
-
csaba1203
addikt
válasz
BlackSeven #36413 üzenetére
Valahogy én is így vagyok mindent kipróbáltam már de mindig visszatérek a Kaspy-hoz,mert valahogy akkor érzem magam biztonságban ha ő vigyáz rám.
-
törölt tag
Most én is azon filozom, hogy az MSE+ Comodo Firewall párost cseréljem e BitDefenderre. Nem mintha nem lennék velük megelégedve, de mégiscsak jobb lenne egy komplett IS
Nos vagy 7 éve nem volt virnyákos a gépem, akkor is a Sasser szökött be véletlen, mert lusta voltam és a Windows Update-ről akartam updatelni a rendszert , nem volt ideje lejönni
-
F34R
nagyúr
Lezárult az Avast korszak ! sok vírust bekaptam mellette hiába a nagy adatbázis , védelme szinte nulla
Kereshetek új védelmi rendszert
1. Bitdefeder Internet Security
2. Comodo Internet Security
3. Kaspersky Internet SecurityEzek közt vacilálok
itdefender öregmotoros , Comodo ez jöhetne leginkább , KIS az örök visszatérő kedvenc.
-
McKane
senior tag
amugy csak én vagyok olyan bátor, aki VirusBuster-t használ ?
-
törölt tag
Levan árazva a BitDefender IS 20 Fontra. Na most nekem van promociós Bitdefenderem is, a kérdés az lenne, hogy ha veszek egy ilyet hozzáadódik e automatikusan ?
-
-
BigManus
addikt
Vállalkozó kedvűek tesztelhetnek. 31 kártevő és gyarapodik...
-
atidnaB
csendes tag
válasz
BlackSeven #36396 üzenetére
De ugyanúgy fennáll a hiba..friss rendszerre való ESS 4 telepítése után..Amíg nem indítom újra gépet,addig minden oké..van adatforgalom szűrés..Amint újraindítom,ez megszűnik..
..Érthetetlen..
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Lézervágás, gravírozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest