Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Alex Carver
csendes tag
Azt nem tudom mert nem tudtam kipróbálni sajnos, pedig nekünk itthon nagyon gyors netünk van.
Feltettem a szüleim gépére a hatost és rögtön le is szedtem azzal a mozdulattal mert sem FF, sem Chrome sem IE-vel attól kezdve nem engedett ki a netre. Próbáltam benne mindenhol kitörölni ami ide vonatkozhat meg felhasználni azokat a tanácsokat amiket az avast fórumban erre írtak de semmi javulás nem lett így maradt az avast uninstall. Az sem volt teljesen egyszerű mert csak csökkentett módban tudtam leszedni. Normál módban, hiába kapcsoltam ki a moduljait az önvédelmére hivatkozva mindig kilépett az uninstall alatt. -
sznorbi2
senior tag
-
Nem a Kaspersky hibája, ha más szoftver szeméttel hagyja tele a vinyót vagy a registry-t. Pont azért van ez a szigorú ellenőrzés, hogy nehogy az miatt nem működjön rendesen a Kaspersky.
Az Eset uninstaller eddig mindig megoldotta a problémát, kivéve ha hackelték a NOD-ot.
Keresd át a hdd-t ESET mappák után és töröld, majd ezzel a registry takarítóval keress rá az ESET szóra és az összes találatot töröltesd vele, majd gép restart. Ha mindezek után még mindig reklamál a Kaspersky, akkor meg így indítsd el a KAV/KIS telepítőjét...setup.exe /p "SKIPPRODUCTCHECK=1"
Ilyenkor kihagyja, a víruskergetők utáni keresést/ellenőrzést a telepítő, de ezt csak saját felelősségre, mert ha tényleg vannak eset bennragadt modulok, akkor annak összeakadás is lehet a vége...
-
lutiy
tag
Ezen az oldalon tesztelték a vírusirtókat!
Itt meg tudod nézni hogy melyik mennyi memót használ illetve melyik fogja jobban a gépet!
Jó kis teszt... -
sznorbi2
senior tag
Nem Webbroot Spy Sweeper, hanem Webroot Spy Sweeper.
Egy hangyányit elírtam amikor pötyögtem befele a nevét.Tessék a leírás:
[Spy Sweeper ismertető link]A Sophos motorját használja az antivírussal kombinált verziója!
-
Stephan89
aktív tag
Szia!
Valakik, valamikor régen kipróbálták és nem jött be nekik, mert jobban lassította a gépet mint a NOD32. Azóta törvényszerű, hogy sz*r a Panda.
Érdemes kipróbálni, mi bajod lehet belőle? Két dolgot viszont meg kell jegyezni: célszerű "tiszta" rendszerre telepíteni, mert lehet vele gond, ha előtte volt fent egy, vagy több antivírus. A másik, hogy az Internet Security (nálam régebben) hibákat okozott, így inkább az Antivirus Pro 2011-et javaslom. Ebben is van tűzfal, kémprogram védelem, stb...laca026
Miért ne akarhatná kipróbálni? Nekem is van olyan AV, amit nem tartok jónak, mégse mondom, hogy ne próbálja ki valaki. Hátha neki jó lesz.Üdv.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest