Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát ezt is fogta!
-
N0RB3RT
tag
-
blattida
nagyúr
válasz
Narxis #34493 üzenetére
Te aztán tudod, Narxis, annyit használtad már igaz?
Hiszen te saját bevallásod szerint is sokáig tesztelsz egy programot, hogy rendesen megismerd...
Azt hiszem, hogy általad oly nagyon kedvelt védelmi programok mindegyike legalább ennyire híg levű, pedig azok nem ingyenesek, drága "pénzen" megvásároltad őket, igaz?Szakmai szempontból erősen megkérdőjelezhető a magatartásod, ezt más sokszor bizonyítottad, ém magam is leírtam párszor, ráadásul koránt sem elegáns és racionális emberhez méltó, aminek Te tartod magad.
Gondolom ugyanúgy nem fogsz erre sem reagálni, csak füled-farkad behúzod és kussolsz egy kicsit vagy erősen terelsz.
Pont Tegnap olvastam az sg fórumon arról, hogy mások mennyire összeszemetelik azt a drága szakmai fórumot, nagyon szórakoztató volt ezt pont tőled olvasni, aki élen jársz doom kollégáddal együtt az üres, semmitmondó hsz-ek gyártásában és kiböfögésében.
Igazán profik vagytok.
-
blattida
nagyúr
válasz
#41133696 #34489 üzenetére
Szerinted mi olyan van benne, ami nincs benne mások adatkezelési nyilatkozatában, így vagy úgy megfogalmazva.
Most pontosan te viselkedsz a cinikusan, a fogalom rossz értelmében.A threatcast általában működik, az, hogy időnként nem működik,nem bug, hanem szerver oldali hiba, mivel természetesen az egész threatcast hálózati alapú...
Ráadásul semmire sem használható, ah ismeretlen fájlokat futtatsz, mert nincs rájuk statisztika, illetve azt látod, hogy ketten futtatták, hárman nem, ez szerinted segít?
Ha egy ismeretlen valamit akarsz futtatni, akkor vagy hülye vagy vagy bátor vagy tesztelsz.
ebben az esetben a threatcast indifferens.
Az átlagos felhasználót segíti a threatcast, ahol látja, hogy például a java összetevőt 3766-an engedélyezték és 24-en blokkolták...A két tűzfal nem lényegtelen, de tudtál róla, mivel én is írtam, meg még egy csomóan...ráadásul nem mindenkinél jelentkezik, könnyedén ellenőrizhető.
A homokozó bugzása nem biztonsági kockázatot jelent, hanem nehézkesebb használatot, de ez már egy kicsit túlzás, mivel a jelenlegi bugok pusztán kényelmi szempontokból kellemetlenek.
De ennek felismeréséhez mondjuk rendesen használni is kellett volna... -
blattida
nagyúr
válasz
Stephan89 #34468 üzenetére
Ezeket miért kellett volna, önkicsomagoló a fájl...az 1.exe-t nyugodtan futtathatod sandbox-on kívül is, semmit sem csinál, mint ahogy odabent sem, a cima szerint sem.
, mint ahogy természetesen a többi sem.
A digitális aláírással rendelkezők is ki vannak hagyva alapbeállításon, akkor nem fog futni a homokozóban, ha rendelkezik vele...
Én például ezért sem foglalkozom a digitális aláírásokkal, nálam minden ismeretlen odabent kerül futtatásra.GoodSpeed
Már írtam odaát, amire úgy érdemben nem reagáltál.
Mosta nagy csöndből ideírsz, piskótát sem érőnek titulálod a cis-t, pedig az a nagy büdös helyzet, hogy nem tudod használni, mármint a problémákat nem akarod igazán megoldani, kacérkodsz, de közben ragaszkodsz a norton-hoz.
Szíved joga természetesen, de ettől még a cis az, ami, ha megfelelően használod, megfog bármit, ha nem, akkor viszont nem.Tedd már föl ide azokat, amik szerinted kártevők voltak a belinkeltekből és amit a cis nem fogott meg, valóban érdekelne, mert mint ahogy blackseven a másik fórumon már írta, sok olyan minta van, melyet futtatni kell ahhoz, hogy felismerésre kerüljenek, akár normál körülmények között, akár homokozóban futtatja őket az ember.
Ha a cis homokozójában futtatod őket, kiderül, ha rosszat akarnak!Azt hiszed, csak úgy írom ezeket??
Minden nyomorult maradék mintát futtatok, amit az av rész magában nem ismer föl, aztán látom az eredményt...sok olyan minta van, mely nem kártevő, vagy ha az is, sérült, nem futtatható, tehát hatástalan.
Az, hogy mit ismer föl egy av, egy dolog, van közöttük ugyanis jó pár fals találat is, a cis av-jának esetében is, ebből önmagában nem szabad kiindulni, mint ahogy abból sem, hogy mit mutat a VT, ott is van egy csomó téves riasztás, ha valóban érdekel az eredmény, futtasd a fájlokat vagy töltsd fel egy valódi elemző oldalra, esetleg küld be az adott cégnek elemzésre, ők is futtatják őket, elszigetelten, ha nem tartalmaz semmilyen ismert kártékony kódot...Szedd le a cis-t, használj mást, de ne irkálj úgy egy szoftverről, hogy nem próbáltad ki normálisan.
Mert az hogy feltelepíted és egy napot használtad, nem az, az csak arra jó, hogy megállapíthasd, hogy tetszik e, de az nem minőségi kategória.Ha én is így állnék hozzá a "tesztekhez", tele lenne ez a topik lehúzó beírásokkal.
-
törölt tag
-
pethYeti
addikt
válasz
#41133696 #34469 üzenetére
Threatcast nem működik benne - lényegtelen
telepítés után a Windows tűzfalat felejti el ki kapcsolni - lényegtelen
egkínosabb talán az, hogy a saját tesztjük összevissza méri a pontszámokat. - végképp lényegtelen
Lényegében, bár csak az összes AV-IS-nek ilyen semmittevő problémái lennének (mondom ezt azért mert helyre állt a fekete képernyős bugom)
.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
#41133696 #34472 üzenetére
Amúgy én is készítettem a CIS-ről képet, amint elkapja Narxis-t.
Csak megelőztél.
Érdekes, amit írsz. Sajnos ahogy tapasztalom, igaz is. Valami mást kell keresnem. Csak tudnám mit. Valami bugja mindnek van, egyedül az ESET termékei mennek gond nélkül, de nem nagyon bízom bennük.
Üdv.
-
törölt tag
Ez valami ősrégi cucc lehet nem ?
-
creed30
aktív tag
válasz
g.gergo #34454 üzenetére
Sajnos nem történt rendszerváltás,mint ahogy most sem kormányváltás!
Színjáték az egész,a katasztrófa hogy nem egyszerűen rossz politikusok irányítottak itt hanem hazaáruló, nemzetvesztők!(és irányítanak most is!)
A cél a magyarság felszámolása!!!
Higgyétek el különben én sem írnék ebbe a fórumba erről.
Itt mindent megtudtok erről.
TERJESSZÉTEK!
és ÉBRESZTŐ! -
zed01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #34467 üzenetére
Ment a privát.
-
N0RB3RT
tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #34469 üzenetére
Az is elég gáz, hogy a GUI-ja nehezen áttekinthető, és hogy úgy van beálítva, hogy 20 MB-nál nagyobb állományokat eleve ne nézzen át. Olyan nincs is, hogy korlátlan fájlméret kézzel kell beállítani, így aztán nagyon gyors full scan, és nevetségesen alacsony az átvizsgált fájlok száma.
Ha beállítom neki, hogy 5 GB legyen az átvizsgálandó fájl méret, akkor rinyál, hogy 1024 MB-nál nagyobb fájl megfadása esetén belassul
Persze így is elmarad ...
nekem igazából egyetlen a tűzfala meg a defense + volt benne vonzó, de kiábrándultam belőle alaposan.
Számomra csak az a kérdés, hogy mivel váltom ki
A legszimpatikusabb számomra az MSE és a Windows 7 tűzfala Windows Defenderrel ,mert szintén ingyenesek, de az AVAST Home is szóba jöhet. Na és persze van Pandam is , de azt három hónap múlva újítanom kell.
-
törölt tag
válasz
Stephan89 #34468 üzenetére
Volt olyan is, hogy kicsomagolt vizsgálandó állományt nem volt hajlandó átvizsgálni
Az elmúlt időszakban annyi hiányosságával, bujával, és hibájával találkoztam, van olyan , hogy a Threatcast nem működik benne, akkor a telepítés után a Windows tűzfalat felejti el ki kapcsolni de az egyik legkínosabb talán az, hogy a saját tesztjük összevissza méri a pontszámokat.
és még sorolhatnám
Szóval ez még ingyenesek között is piskóta kategória
Itt belinkeltek jó pár olyan virnyákot, amiről hírből sem tudott, holott pl még az MSE is kapásból irtotta .
Egyetlen igazi pozitívuma, hogy a Windows Defendert nem kapcsolja ki Windows 7-en . Talán ez nem véletlen...
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este nálam sem működött a fórum!
Más: visszaolvasva nagy nehezen találtam egy fertőzött fájlt, amit nem ismert a Comodo IS. Mondom kipróbálom, mit kezd vele. Ez a gentleman.exe volt.
Ezek történtek elindulás után:
1. elindul, CIS jelzi, hogy ment a homokozóba, de közben azért még létrehozott maga mellé néhány fájlt, a képen látható. Ezeket a CIS nem akadályozta meg valamiért.2. A létrehozott "1.exe" fájlt is futtattam. Ekkor ez történt:
Most fertőzött a rendszerem, vagy nem? (Win7, 64 bit)
Meg volt még egy, egy ál vírusirtó. Ezt sem ismerte az AV. Elindítva sandboxba sem tette be.
Viszont a tevékenységeiről értesített és ezeket blokkolhattam. Miért nem tette homokozóba? (Pedig a telepítőfájlok automatikus homokozón kívül való futtatása ki van kapcsolva.)
Üdv.
-
-
zed01
őstag
Ha szórakozik valaki az tuti hogy innen, a fórumból lesz. Tegnap meg az történt, hogy a Sandboxie-ban futtatott FF meg sem nyitotta ezt a fórumot, de mikor ürítettem a Sandboxie-t és újra megnyitottam az oldalt, persze újra a Sandboxie-val, minden gond nélkül minden működött. Ez a furcsaság vajon miért történt? Vannak dolgok amiket nem értek.
-
zed01
őstag
Történt egy furcsaság a gépemen. Egyszer csak kiírta az Ashampoo AM, hogy a FairUse Wizard setup most indult el és reklámprogramot tartalmaz. Nem azzal van bajom hogy reklámprogramot tartalmaz (azt eddig is tudtam), hanem azzal hogy magától elindult. Ki indította el? Mert én nem az biztos! Egy másik partición van a setupja és egyszer csak elindult. Feltörték a gépemet és szórakoznak?
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #34460 üzenetére
Amúgy a System Volume Information a rendszermentés nem?Vagyis a rendszer visszaállítási pont ha jól tudom.Lehet hogy akkor csinált mentést a rendszer miután kicsomagoltam a víruspakkot és ezért volt tele vírussal?Szerintem ez lehetett.Mert amúgy nekem se volt ilyen.Amúgy egy 500db-os pakkot meg MALWARE.JULIUS.1-3.meg MALWARE.JUNIUS.20-29-el teszteltem és utána volt ez.
-
Imi1981
veterán
Azért ezekkel a víruspakkokkal vigyázni kell!Az egy dolog hogy kicsomagoljuk és lefuttatjuk rajta a vírusirtót, ami meg megmaradt azt kézzel töröljük,de a winrar kicsomagolásnál a temp mappába menti ,meg a System Volume Information ba is kerül egy csomó.Ezt ma vettem észre miután egy pár pakkot próbáltam azt később meg kezdett jelezgetni az emsisoft vírusirtó hogy temp-be talált vírust,kb 4-szer jelzett, utána lefuttattam egy Mély vizsgálatot és 668 vírust talált!Úgyhogy az ilyen víruspakkok kicsomagolása után nem árt a temp mapákat és a system volumékat átvizsgálni legalább.Csak ezekben volt vírus.Vagy talán állandó védelem mellet kicsomagolni, de aszt még nem próbáltam mert úgy lassú volt de ezek után úgy fogom.
-
válasz
attiati #34456 üzenetére
Hali!
Egy ezeréves jól ismert féreg. Már XP korában is ismert volt, azonban ha naprakész az OS frissítése(Windows Update), akkor nem tudna támadást intézni. Ha meg esetleg valaki "nosztalgiából" újraalkotta a férget (esetleg új változat, de nem hinném), akkor meg örülj, hogy el lett hárítva a támadás. Ez azonban lehet, hogy folyamatosan zaklatni fog mostantól más IP- és/vagy port címekkel variálva...
Fire.
-
attiati
veterán
szerintetek ez micsoda?
-
Hali!
Nézd én azért tudok párhozamot vonni a PCT megvétele, meg a Norton tűzfalának megerősödése közt. Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a Nortonnak sosem volt erős proactive-al felvértezett tűzfala a termékében, ellenben PCT felvásárlás után meg jól láthatóan erősen felfejlődött. Szóval szerintem "átvettek" dolgokat a PCT falából, azt beépítették a NIS falába, aztán meg a PCT falat bedobták a sarokba. A Symantec-re meg nem igazán jellemző, hogy bármelyik termékének is lenne freeware változata, lehet úgy gondolták, hogy nehogy már egy ingyenes fal lenyomja a sajátjukat, inkább "jegelték/leselejtezték". Én is úgy látom, hogy ez esetben (ahogy g.gergo is írta) egyszerűen "leamortizáltak" egy erős konkurenst.
Persze ez puszta találgatás részemről, de talán van némi alapja.Fire.
-
zed01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #34452 üzenetére
Én megmondom őszintén, eleinte még örültem is mikor hallottam hogy a Symantec felvásárolta a PC Tools. Mondom majd a PC Tools technológiája belekerül az Endpoint Protectionba, Nortonba, de semmi. Ennek mi értelme van? Csak felvásárolták és sz@rnak rá. Még a Spyware Doctor sem frissült tavaly október óta, ami az egyik legjobb antispyware lenne. Én úgy vagyok vele üzletemberként, ha belefektetek valamibe, abból szeretném ha hasznom is lenne. Nagyon jó ötlet lenne ha például az Endpoint Protectionban, Nortonban lecserélnék az antispyware részt a Spyware Doctorra. Nem semmi ütős cucc lenne belőle. Vagy ha már idáig nem jutnak el a Symantec szakemberei, legalább lennének fejlesztések a PC Toolsnál. De felvásárolunk egy céget csak azért hogy tönkretegyük. Ezt nem értem.
-
Hali!
Én nem hiszem, hogy lehúzzák a retyón, inkább az ellenkezőjére számítok, azaz a 2-ből lesz valami új. A GFI-nek bevallom csak egy termékét ismerem/telepítettem a LANGuard-ot, az viszont tökéletesen működött. Egy biztos, náluk a W7 kompatibilitás már régen nem kérdés, amennyire tudom a Vipre-ben sem volt semmi olyan bug, ami W7 inkompatibilitásra vezethető vissza.
A hivatalos oldalon található GFI és Sunbelt nyilatkozatok szerint nagy az egyetértés, szívesen dolgoznak/fejlesztenek együtt stb, szóval ezen cikk alapján nem hinném, hogy a Vipre megszűnne, sőt valószínűbbnek tartom, hogy lesznek olyan új GFI szoftverek, amikbe talán bekerül a Vipre technológia is és fordítva. Persze ez a jövő zenéje, de a csillagok jelen állása szerint, bizakodhatunk hogy valami jó fog kisülni ebből a "felvásárlásból", és nem jut olyan sorsra a Vipre, mint a Symantec-nél a PC Tools tűzfal például...
Fire.
-
sagvary
aktív tag
Csak közepes konfighoz milyen progit használjak ami ingyenes?
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #34445 üzenetére
Remélem, nem cseszik szét a Vipre-t vagy nem húzzák le a WC-n...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #34445 üzenetére
Egy még jobb Vipre.
-
-
polonic
félisten
Olvastátok itt az itcafén a hírt, hogy a gfi megvette a sunbeltet?
-
válasz
zazenke #34441 üzenetére
Hali!
Külön nincs az OSSS-nek letölthető fala, be van építve a proactive defense-el együtt.
Szóval tűzfal szinten nincs különbség különböző termékek esetén, a gyakran hivatkozott Matousec teszt illetve a CLT teszt nem a tűzfalak alapértelmezett feladatát teszteli, hanem különböző termékek Proactive (megelőző) technológiáit. Az, hogy egy termékben vannak ilyen technológiák, az magának a tűzfal alapfeladatának szempontjából lényegtelen.
Fire.
-
zazenke
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #34431 üzenetére
de ez komplett csomag és ha nekem csak a tűzfal rész kellene , az van nekik külön?
És az ugyanilyen hatékonyságú vagy megint oda jukadunk ki hogy csak komplett csomagként jeleskedik a clt teszten -
pethYeti
addikt
Közben bepróbáltam újra az Online Armort és ugye mondtam magas a proci használat uTorrent 2 esetén(800kb/s letöltésnél 50-60%-ba megy a proci).
Váltottam a régi jól bevált 1.7.7-re, és 800kb/s letöltésnél ugyan ez 20-30% -
válasz
Greenebola #34437 üzenetére
Sima zip/rar fájlt még ki tud csomagolni amúgy, kivéve ha mappában van az exe fájl és úgy van tömörítve.
-
-
válasz
Greenebola #34430 üzenetére
Nem a jelszóval védett zip fájlt töltötted le?
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34434 üzenetére
Nem szándékoztam, főleg így
-
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34431 üzenetére
Én is csak most láttam hogy nem ingyenes, de van valami olyasmi hogy free key-t kapok ha jelentkezek beta tesztelőnek, erről tudsz valamit?
-
zed01
őstag
Frissült a NOD32 Linux a 4.0.26-os verzióra és azt írja hogy a béta licensz 2010.09.30-ig jó. Mindig tologatját a végleges megjelenését. Először ugye arról volt szó, hogy márciusban jelenik meg, majd kitolták júniusra, most meg szeptember vége. Bár, az is igaz, hogy inkább csússzon, mint hogy kiadjanak egy bugos sz@rt.
-
válasz
pethYeti #34429 üzenetére
Hali!
Remek szoftver, logikai felépítésében és kezelhetőségben lényegesen jobb, mint a Comodo fala(de ez csak az én véleményem). Áttekinthető, remekül konfigolható, bár mint szinte ilyen szintű megelőzővédelemmel felruházott fal, szeret és tud is kérdezni.
2 "gond" vele jelenleg, hogy1. x64-et nem támogatja
2. nem ingyenes (ez jó eséllyel nem is fog megváltozni)Már korábban is linkeltem: Online Solutions Security Suite - CLT teszt
jelszó: by_fscdFire.
-
Greenebola
senior tag
Hello
Narxis Letöltöttem én is ezt a new_bb.exe fájlt ,de nálam nem jelez a File Download mint Nálad
Mi lehet a probléma? Beállítás? (a Browser Security-be minden alapon van csak a virtualizáció van bekapcsolva)
-
pethYeti
addikt
Online Solutions Security Suite-nek milyen a tűzfala? Ahogy néztem a proactive teszten 99%-ot ért el ami "elég" jó
-
blattida
nagyúr
válasz
BlackSeven #34423 üzenetére
A kérdésedben a válasz is benne van...
A védelmi modul nem egyenlő a programmal, attól még az mbam elindul és teszi a dolgát a szerint, ahogy be vagyon állítva...
-
g.gergo
senior tag
válasz
BlackSeven #34423 üzenetére
Attól még leállítottad a védelmi modul aut. indítsát, attól még a MBAMService ott fut a processzek között. Lehet, h ez miatt frissít, de ez csak egy tipp.
-
BlackSeven
aktív tag
Sziasztok !
Valamit nem igazán értek? A MBAM nálam úgy van beállítva, kép hogy ne induljon automatikusan a védelmi modulja a Windows-al. Én engedélyezem mindig (teszem be a pipát) a védelmi modulját is ha időnként bekapcsolom a MBAM-t. Egy hét óta, vagy már lehet több ideje is annak, el sem indítottam. Ma (most az imént) a gépbekapcsolás után elindítottam és a legújabb Adatbázis verziót (a mai napit) jelzi. Kép.
Hogyan lehet ez? Akkor is frissíti ha nem indul el a Windows-al?
Vagy túl meleg van és zakkantam meg?Mert az nem lehet, hogy egy héttel ezelőtt is ez volt, hiszen mai a dátuma.
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Stephan89 #34411 üzenetére
A CIS wifi védelme tulajdonképpen egy külsős vpn kliensprogram, ez a trustconnect, mellyel titkosítva tudsz csatlakozni a hozzáférési pontokhoz a comodo dns szervereinek segítségével.
Ilyen védelmet egyik av sem biztosít számodra, tehát ha nem használod, olyan, mintha mást használnál...
De mondjuk, ha csak otthon vagy munkahelyen netezel, titkosított kapcsolat és erős jelszó mellett, akkor nincs különösebb jelentősége.Ha úgy állítod be, hogy sokat kérdezzen, az nagyban befolyásolja a használhatóságot.
Amennyiben a defense+-t is használnád, nincs szükség egyéb programokra
Az általános kártevő felismerése rendben van, de exploitok és rootkitek terén némi elmaradása van az av résznek, amit mondjuk kiegyenlít a sandbox segítségével, mert minden ismeretlen és nem megbízható alkalmazást alapértelmezés szerint ott futtat, és ha olyanok, meg is fogja őket.
Ha valami gyanús, azt is jelzi és javaslatot tesz.
Komoly bugok már nincsenek, általában a win tűzfalát nem kapcsolja ki és a sandbox bizonyos alkalmazásokat szeretne odabent futtatni annak ellenére, hogy már úgy jelölte meg őket a felhasználó, hogy ne fussanak a sandboxban...
-
pethYeti
addikt
válasz
Stephan89 #34411 üzenetére
Egy bosszantó bug van ami megőrjít Ha elindítasz egy teljes képernyős alkalmazást akkor fekete képernyő és megfagy a gép. De ez csak akkor jön elő ha nem tanuló módba használod a defense+-t. De ez is konfig függő. Régebben nem volt ilyen bajom aztán előjött, formatáltam is de utána is maradt a probléma így én a defense+-t csak tanuló módba ajánlom.
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Erőteljesen gondolkodóba estem, hogy kipróbálom a Comodo-t. Úgy látom ugyanis, hogy kiválóan teljesít, ami az itt belinkelt kártevőket illeti.
Néhány kérdésem lenne csupán, mielőtt feltelepíteném.
Az ingyenes változatot használnám, amiben nincs wifi védelem. Notebookra kellene, amivel 99%-ban wifivel internetezek. Milyen hátrány ér a wifi védelem nélkül?
A másik dolog, hogy a kémprogramok ellen milyen védelmet nyújt? Ugyanis nem szeretnék mellé másik védelmi programot, csak a Comodo "teljesítene szolgálatot".
Önmagában így milyen védelmet nyújt?
Tudom, hogy sokat fog kérdezni. Ez nagyban befolyásolja a használhatóságot? Úgy értem, hogy a kártevők nagy részét csak úgy fogja meg, hogy nekem kell eldöntenem, hogy valami gyanús folyamat, vagy nem? Vagy jelezni fogja, ha valami gyanús és fog javaslatot tenni?Windows 7, 64 biten használnám. Van valami ismert bug, ami biztosan elő fog jönni ezen a rendszeren?
Elnézést a sok kérdésért és előre is köszönöm a választ mindenkinek!
Üdv.
-
blattida
nagyúr
Mint motor, mindenképp a vb a jobb.
Az már egy másik kérdés, hogy a vírusbuster nem rendelkezik túl gyakori frissítésekkel és az adatbázist sem töltik túl gyakran, de ez nem is meglepő, mert kevés a pénzük, kevés az emberük, szinte minimális infrastruktúrával rendelkeznek és gyakorlatilag a motorjuk licenceléséből élnek...Az f-prot már jó pár éve nincs az élvonalban, és valóban, ígéretesen indultak...
-
-
blattida
nagyúr
Azt jó, ha tudod, hogy a beépített keresője nem a legjobbak egyike (f-prot).
A virtuális fájlvédelem a lényeg, azt kellene használnod..
Ha menteni is akarod a letöltött adatokat és védeni is, akkor hasznos lenne egy külsős av, mert a sajátjával nem vagy a legnagyobb biztonságban.
Ha egyáltalán lesz benne tűzfal, attól se várj sokat, az RVS profilja nem ez, hanem a virtualizálás, arra és abban viszont az egyik legjobb. -
riki
senior tag
Sziasztok ! Ma kiprobáltam a Fire által emlitett Returnil virtual system 2010-et. Eddig nagyon tetszik. Nem csak keresőt tartalmaz,hanem real time védelmet is.Igaz a win nem ismeri,de a comodot sem ajánlotta még egy éve. S mi lett belöle.
Telepités után első dolga volt a virus keresés,majd újra inditás után kikapcsolta a comodot. Ez szintén egy jó pont ,igy nem akadhatnak össze.Igaz tűzfal "még" nincs benne. Zone Alarm Free-t tettem mellé. Bitang gyors igy a rendszer. Azért kétnaponta tesztelem a rendszert MBAM.A-squareddel. Még a virtuális file védelmet még nem kapcsoltam be,még nem mertem.
-
válasz
Narxis #34403 üzenetére
Hali!
Hát nálam nagyon jó, a boot időt lassítja, de utána folyamatosan nézegettem egy darabig, hogy valóban működik-e minden modulja, mert olyan gyors a gép/netezés, mintha semmilyen védelem nem lenne a gépemen...
1 "fekete pontot" adok neki, mert kérdés/figyelmeztetés nélkül bekapcsolja a rendszer-visszaállítási pontok kezelését, holott én azt kilövöm a W7 telepítését követően azonnal.
Teljesen véletlenül jöttem erre rá, mert használok egy olyan progit, ami ha dolgozik, akkor előtte megpróbál visszaállítási pontot létrehozni, ami persze alap esetben nem sikerül neki. Ellenben ZAEX telepítése után meg sikerült, mert a ZAEX bekapcsolta "sundán-bundán"...Fire.
-
McKane
senior tag
válasz
McKane #34404 üzenetére
nemtudom,érdekel- e valakit, de:
a vírusmintákat a mai nap 9óra 07-kor küldtem el, a válasz, hogy trójaiak megjött 9óra 27-kor..
gyorsak a VB-nél,nagyon gyorsak."
Tisztelt XY!A beküldött állományok felismerése a mai vírusadatbázisba be fog kerülni.
Trójai kidobó : exe.exe mint Trojan.DR.Small
Trójai letöltőprogram : myresume.exe mint Trojan.DL.AgentÜdvözlettel,
XYZ
VirusBuster Kft.
" -
válasz
Fire/SOUL/CD #34399 üzenetére
Hát ez durva, legtöbb embernél nem megy, igaz azt se olvastam sehol, hogy senkinél nem szabad, hogy működjön.
Örülök akkor, hogy van akinél jól működik mert legtöbb helyen csak szidják(download.com, softpedia stb.), a bugok miatt illetve a rendszerterhelés miatt.
-
BRosszQtya
csendes tag
A tegnap beszerzett 180 napos promocióra azt írja ki, hogy korlátlan teljes verzió az Ashampoo Antimalware.Sajnos nem lehet vele egyidőben - régebbi tapasztalat - állandó védelemmel a MAM, mert mindő az ashampoo töröl.
Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest