Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Elsőre megörültem ennek a bőséges írásnak, de végigolvasva... hát kár volt ennyi rizsa, fotózáshoz jobban értenek. Mivel én Olympus OM-ből kisebb gyüjteményre tettem szert lényegesen nagyobb tapasztalatom alakult ki róluk, pláne hogy egyetlen lencséből levonjak-pontozzak egy obi sorozatot. 5db Olympus 50/1.4 ment át a kezeimen és 100%-os bizonyossággal kijelentem, hogy a legótvarabb 50/1.4-eshez volt a cikkíróknak szerencséjük, ráadásul egy nepper jól átverhette őket hogy 38.000 forintot kiénekelt a zsebükből. Így kb nem sokat ér a rengeteg bőlére eresztett írás és munka a tesztekkel hisz a többi obinál is eltérések vannak a szériák/évjáratok között. Szakikkal kellett volna egyeztetni és tőlük obikat kölcsönözni a teszthez, hogy hitelesen általánosítható kép alakuljon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest